Kajsas semester

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Kajsa
Rek. länk: http://villhasex.com/
Inlagd: 10 jan kl. 08:00
Läst: 22606 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 134 röster, snittbetyg 4,99
Kajsas semester!

Äntligen efter ett intensivt år med jobb, skilsmässa, flyttning var det äntligen dags för min första egna semester!
Det vackra Österlen låg nu framför mig, havet låg där inbjudande och ett högtryck hade parkerat över skåne och tycktes inte ha några planer på att flytta sig under min semeter. Leiby stugby stog det på skylten där jag svängde in med min hyrbil. Små stugor, 100 meter från havet, enkelt men trivsamt såg det ut att vara. Packade upp vid stuga nr.100….vackrast belägna stugan på ena sidan tog de stora skånska fälten vid och på andra sidan ..stugor förstås.
Slängde in min väska på sängen, hoppade i bikinin, på altanen satt min vän den närmaste veckan, solstolen! Jag bara njöt av solstrålarna som värmde min kropp kände ett lugn jag inte känt i kroppen på mycket mycket länge. Ljudet av stojande barn från stranden,bilar som åkte förbi längs grusvägen alla ljud positiva.

Legade där i halvvaket tillstånd när dets mäller till i sidan av solstolen. Öppnar ögonen och ser orsaken, en fotboll som rullar iväg längs altanen. En kille i 18-20årsåldern kommer upp och ser lite generade ut.
- Ursäkta, det var inte meningen, säger han förläget.
I det tillstånd jag var fanns det nog inget som hade gjort mig upprörd. Tittar upp på den unga kille och förklarar att han kan fortsätta spela hur mycket han vill, fast på min altan….
Hans krattar och förstår att kärringen inte vars så ilsk. Presenterar sig som Per och berättar att han och kompisen är på bilsemester och bor i grannstugan. Med bollen i handen fortsätter han tillkompisen och ”matchen” fortsätter nedanför min altan…..inte på….

Njuter av att ligga där och se killarna springa, jaga bollen. Faller åter in i dvalan och känner hur solstrålarna lägger sig över min kropp värmer, svettpärlor bildas mmmmmm. JAG ÄLSKAR SOLEN! Känner hur jag vaknar till i kroppen. Tittar på de unga killarna, vackra kroppar en känsla av välbehag en känsla av mig själv kommer tillbaka, något jag inte känt på flera månader. Ser att pojkarna tittar på mig där jag ligger och det bjuder jag på, gillar det faktiskt. Kul att de kan se något i mig en 40 årig…tja lite drygt förstås .Men det är klart iden ålder de är tittar de väl på allt!
Men jag njuter av deras blickar, jag njuter av känslan att känna mig kvinnlig, en känsla jag saknat.

Kvällen närmar sig, men värmen består. Ett tunt linne är enda förändringen närklockan slår 20.00 och att det nu är ett glas vin i handen och inte vatten.
Pojkarna kommer ut på sin altan och dricker öl.
Trevliga killar, tur att man fick ”normala” inte kul med några stojiga barnfamiljer eller några fyllbultar när altanerna ligger två meter ifrån varandra. Vi hälsar och killarna berättar om sin semester vi dricker och pratar och har mysigt. Känner att det vore skönt att duscha av sig de numera intorkade svettpärlorna. Killarna visar mig gärna till servicehuset där alla duschar finns. Ett stort hus med allt, vilket service hus.

Kliver in i damernas och slår på duschen njuter av vattnet som sköljer över mig, åter kommer känslan tillbaka låter mina händer tvåla in mig överallt….och känslan blir ännu starkare ensamen i duschen, tja vem annars duschar kl 01.00 på natten. Tittar mig runt i det gigantiska duschrummet och ser skylten bastu! Härligt!! Kliver in i den häligaste bastu jag någonsin varit i , ångan står högt så man knappt ser väggarna och en härlig värme. Sätter mig mitt i bastun och låter känslan komma igen…Plötsligt ser jag syner ur dimman på andra sidan dörren kommer två figurer ut! Per och Jon!
- Men hur…. Vad gör ni här! Säger jag och täcker mina bara bröst tafatt med armarna.
- ja….säger Per säkert vi tänkte bada bastu…..det är mixad bastu efter 24.00.
Poletten faller ner, två dörrar en från herrarna och en från damernas.


Vadgör jag nu? Sticker direkt?
Nej det verkar ju helfjantigt jag gör det bästa av situationen och skymmer vad jag kan och smyger sedan iväg.
Pojkarna sätter sig ner och öppnar varsin öl. Varsågod säger Per och ger mig en öl. Tacksamt tar jag emot den för hettan börjar bli påtaglig och skönt att inte bara sitta och se dum ut.
Men efter ett par minuter har jag vant mig vid min nakenhet, vilket jag nog får tacka ölet och vinet för. Pojkarna fortsätter sina diskusioner från altanen och jag njuter av min nyfunna trygghet.

Ser att killarn sneglar på mig och känner att jagnjuter av det låter armarna hänga fritt lägger ett ben lit upp pålaven och låter minkropp exponeras idet svaga ljuset. Njuter av känslan som finns i kroppen, njuter av blickarna som försiktigt sveper över kroppen.
Känner mig som i en fantasivärld. Dimma, värme, nakna kroppar, berusningens känsla. Lutar mig mot väggen och blundar. Hör hur killarna pratar svagt i bakgrunden känslan blir starkare och starkare skötet pulserar. Hela kroppen är vaken. Måste få beröring.
Vänder mig mot killarna och räcker dem tvättsvampen.
-Någon frivillig till min rygg?
Per tar den och jag sätter mig på laven nedanför honom och böjer mig lätt fram.
Blundar och njuter av när svampen når min rygg. Med mjuka rörelser sveper den fram över ryggen, nacke axlarna. Skummet rinner nerför ryggen och vattnet sköljer över ryggen. Känslan bara växer. Svampen söker nya områden, jagräcker ut armarna och svampen följer armarna. Fram och tillbaka. Jag lyfter armarna och svampen når under armarna ner längs sidorna nuddar mina bröst, upp och ned jag vrider mig lite och svampen glider nu över mitt bröst jag blundar njuter lutar mig bak lägger armarna över Pers ben sitter där mellan benen och han smeker mig med svampen över hela överkroppen över brösten upp längs halsen, jag böjer bak huvudet och svampen når hela min hals, nacke. Per böjer sig fram och låter sina händer smeka mina bröst sakta och mjukt. Känner en kyss på mitt knä och ser jon stå där böjd och kyssa mina knän och blicken säger allt…..
Jag öppnar min ben och kyssarna fortsätter upp längs låren. Ända till mitt sköte. Jag öppnar sig så mycket jag kan och känner när Jons första befriande rörelse av skötet, jag rycker till av välbehag när tungan utforskar mitt sköte jag tar hans huvud och pressar det mot mig. Hårt jag spänner mig i en båge och tar emot hans ivrigt arbetande tunga. Njuter av Pers smekningar som nu kräver mer. Vill ha någon i mig NU.
Lägger mig på rygg på laven. Öppnar mig och blundar.
Känner en härligtyngd när en kropp lägger sig över mig en härligt grovlem som letar sig in i mitt våta sköte. Per är ivriga i sina stötar och jag njuter av den ungdomliga ivern. Intensiva stötar. Jag ligger där och njuter av det förbjudna två hungriga killar som utforskar min kropp hämningslöst slickar smeker Jon som smeker sig själv liggande på bänken .
Vem som helst kan komma in. Jag står på alla fyra känner Jons händer över mina bröst, långa tunga stötar vänder mig på rygg vill se honom röra mig, smeka honom, vill se han komma över min mage, kyssa mina bröst. Känslan vill aldrig ta slut…………….

Kajsa 42år ung
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 134 röster, snittbetyg 4,99