Det trodde dem aldrig...

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Vän i viken
Inlagd: 8 jan kl. 16:10
Läst: 16858 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 54 röster, snittbetyg 2,70
Min fru, en riktigt elegant kvinna i 50-års åldern, har nu kommit in i den gyllene åldern när hon längtar efter att få bekräftelse för sin sexualitet. Det utmärker sig genom att hon har fått en obeskrivlig lust att visa upp sig för män som sedan ska få ta för sig av henne.
Vi levde separerade under ett år och flyttade sedan ihop igen i somras. Jag märkte redan när vi älskade första gången och vi började prata om att kanske ha med en extra man någon gång, att hon tände enormt på tanken och blev rejält kåt.
Vi åkte på semester till Göteborg och redan första kvällen så påminde hon mig om de tankar vi hade haft. Hon satte på sig en kort vit klänning utan trosor och behå och sedan gick vi ut i vimlet.
Vi tittade efter män i 30-35års åldern men ville inte söka på avenyen precis så vi gick bakom stadsteatern och fann snart några killar som satt och pratade på en bänk.
Jag fick uppdraget att gå fram till dem, fråga om de var intresserade av att se en mogen kvinnas bröst och fitta och kanske få smaka lite på henne. Dem var lite skeptiska först men sa, ok. Min fru hade satt sig en bit bort på en kulle och tog emot när killarna kom. Dem gick genast fram och tog henne på brösten och smekte hennes blöta härliga fitta. Jag satte mig bakom och bara titta.
Såg hur enormt kåt hon blev och hur hon fumlade efter deras kukar. Efter lite hjälp så fick hon fram dem och började häftigt att suga.
Tog inte lång tid innan den ena killen sprutade ner hela hennes klänning. Den andra killen klarade sig längre och fick till slut knulla henne.
Det var en händelse som sedan starkt har påverkat vårt sexliv i positiv riktning.
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 54 röster, snittbetyg 2,70