Sjön suger!

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Uffe
Inlagd: 6 jan kl. 18:59
Läst: 13559 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 117 röster, snittbetyg 5,29
Jag var med om ett helt otroligt sexäventyr förra sommaren, då jag var på semester med familjen på Costa del Sol i Spanien.
Vi hade gått ned till stranden för att bada, frugan, jag och våra två ungar i förskoleåldern.
Det var packat på stranden, det fanns knappt en ledig kvadratmeter – vare sig på det torra eller i det våta! När vi hyrt en solstol som vi trängde ihop oss vid, ville ungarna genast bada förstås.
– Du kan väl följa med dem så jag får sola ifred, sa Leena. Ungarna släpade med sig allehanda flytetyg i form av upp blåsbara figurer och bollar. De tjatade på mig också att ta med den stora luftmadrassen som vi hade med oss till stranden.
Vi lekte och plaskade en stund i vattnet. Jag hade vadat ut så jag stod med vatten till badbyxkanten ungefär, för jag kände just då inte riktigt för att doppa mig.
Ungarna hittade dock snart några nya kompisar att leka med, så där stod jag ensam med vår luftmadrass flytande framför mig.
Då känner jag plötsligt någon som trevar mellan benen på mig, under vattenytan. Jag tror att det är någon av ungarna, och låter dem hållas. På skoj doppar jag ned handen i vattnet mellan mig och luftmadrassen, för att hålla ned “dykarens” huvudet under ytan. Jag får tag i en hår kalufs, och då känner jag att något inte är som det ska.
Huvudet som frustande dyker upp alldeles framför mig tillhör en vuxen person – en ung kvinna i 25-årsåldern!
Men innan jag vet ordet av, och innan jag hunnit samla mig, drar hon snabbt ned mina badbyxor en liten bit och suger in min kuk i sin mun! Jag hann inte stoppa henne, och jag vet inte vad jag tänkte på då, under de första sekunderna. Tankarna bara for runt i mitt huvud.
Jag kände nu – nästan motvilligt – hur lemmen växte i hennes mun. Hon snaskade och sög och omedvetet hade jag satt underlivet i en gungande rörelse som svar på hennes behandling av mig.
När jag blivit medveten om situationen började jag naturligtvis titta mig oroligt omkring för att se om någon upp täckte min pinsamma situation. Men ingen tycktes märka vad vi höll på med. För säkerhets skull drog jag upp luft madrassen mot mig, så att den utgjorde ett säkert skydd för insyn.
Vid det här laget hade jag börjat njuta ordentligt. Jag hade aldrig blivit avsugen förut, och det var både en ny och fantastisk upplevelse.
Det sköna var att jag i tankar och handling helt kunde strunta i kvinnan som gav mig denna underbara njutning. Jag bara stod och tog emot...
Det dröjde inte särskilt länge förrän jag kände sperman rusa fram genom urinröret. Det kom lika plötsligt som allt hade börjat. Jag kände bara hur jag tömde mig i hennes mun.
När det var över dök kvinnohuvudet ned under vattnet igen. Jag såg hennes kropp under vattnet när hon simmade bort, det var nästan spöklikt. Jag vet inte varifrån hon kom, och inte vart hon tog vägen. Jag tittade åt en grupp ungdomar som stojade i vattnet en bit ifrån mig. Kanske var hon någon av dem, men jag vet inte säkert.
Själv stod jag där med en avrunnen snopp hängande i våg skvalpet. Jag knäade så att underlivet kom under vattnet, drog upp badbyxorna vars resår suttit upphakad runt pung en. När jag reste mig igen kikade jag förstulet ned på bad- byxorna för att se att inga spermafläckar skulle avslöja mig.
Jag gick långsamt upp mot vår solstol. Ungarna, som jag glömt under detta högst två tre minuter långa äventyr, lek te fortfarande i vattnet.
När jag kom fram till Leena, tittade hon inte ens upp.
– Du kan väl gå och köpa glass åt oss, föreslog hon. “Helado” heter det visst på spanska...
Jag kände att en isglass var just vad jag behövde.
Charterturisten
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 117 röster, snittbetyg 5,29