Chantal och Lott sover över

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: OIle, sybarit (ulock@yahoo.com)
Inlagd: 23 sep kl. 15:39
Läst: 26574 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 394 röster, snittbetyg 5,10
Den sommaren kom Chantal att spendera rätt mycket tid hos oss. Min hustru hade lämnat stan med ungarna och jag hade hela våningen för mig själv. Sporadiskt åkte jag ut till landet för att hälsa på, men arbete och behov av ensamhet höll mig ofta kvar i stan.

Kvällarna spenderade jag dock gärna tillsammans med någon av tjejerna eller med allihopa för den delen. Men det hände oftast att Chantal kom till mig och vi tillsammans lagade kvällsmat och hade det mysigt. Det hade gått några månader sedan vi varit tillsammans första gången och även om vi lyckats göra om det ett par gånger till hade vi fortfarande stor lust till varandra. Jag fullkomligt rös av kåthet när jag tänkte på Chantals lugna och metodiska avsugningar. Hon hade verkligen gjort framsteg och hennes generösa mun hade blivit nästan som en fixering för mig. Jag tänkte på den allt oftare.

Chantal hade också utvecklat en vänskap med Lott och de två unga tjejerna hade alltid mycket att tala om verkade det som. Av deras fnissande från tid till annan drog jag också slutsatsen att de skvallrade vänkapligt om Minou och mig – säkert också om den gången Lott, Minou och jag hade fått till det. Händelsen hade aldrig upprepats och jag kände alltid att Minou betraktade Lott som sin och att det var hands off om inte Minou själv tog initiativet. Därför sov till exempel aldrig Lott över, även om Chantal gjorde det av och till.

Men en kväll i augusti när det var ganska kvavt och hett i stan hade vi tre suttit i salongen efter maten och småpratat. Det var sent och vi hade tillsammans delat på en flaska kylt vitt vin och tagit varsitt litet glas konjak. Jag kände mig dåsig men hade ett par saker att göra innan jag kröp till kojs. Plötsligt frågade Lott om det var OK att hon stannade kvar. Det var sent och hon hade ingen lust att åka Metron hem vid den här tidspunkten.

Visst sa jag, ta ett av gästrummen – Chantal har redan ett, betrakta det som ditt så länge du behöver det. Jag kysste flickorna god natt på kinden och drog mig tillbaka till mina arbetsrum. Efter en timme var jag färdig och smög direkt in i duschen för en snabb avrivning innan sängen. Badrummet hade ingång från två håll – dels från mitt kontor och dels från vårt sovrum. På det viset märkte jag inte förrän jag kom in i sängkammaren att båda flickorna låg i min stora säng. Att de inte sov märktes tydligt och jag tyckte mig känna en svag doft av kvinna i rummet. Rättare sagt två kvinnor.

Utan ett ord gled jag ner under lakanen på min sida (den högra) av sängen. Det var väldigt mörkt och jag kände mer än såg att närmast mig låg Chantal på rygg och Lott låg på hennes högra sida. De fnissade båda ljudligt och jag hörde också det omisskänliga ljudet av en djup och innerlig kyss.
Det blev för mycket för mig, så jag var tvungen att tända ett stearinljus. I den flämtande lågan kunde jag njuta av att se Lott och Chantal djupt omfamnande och ivrigt kyssande varandra. Deras händer verkade var överallt på varandras kroppar, smekande, trevande och sökande.

Jag glade mig verkligen åt deras lekar och var helt inställd på att endast njuta av anblicken – åtminstone tills jag blev inbjuden att delta. Det dröjde inte länge.

Vi har övat oss lite för att glädja dig, log Chantal och grep mig om handen. Kom och kyss mig nu för jag längtar så efter att få känna dig i mig, sade hon.
Lott log och gled ner för att suga på Chantals vackra bröst. Så jag kysste Chantal länge och noggrant. Med andra handen smekta jag ömsom hennes andra bröst och lät den ömsom smeka över Lotts nacke, rygg och svank. Efter hand gled Lott längre och längre ner och till slut låg hon mellan Chantals ben och slickade henne långsamt och noggrant samtidigt som hon hade båda händerna under hennes rumpa liksom för att lyfta henne upp mot sin ivriga mun.
Chantal stönade och kysste mig allt ivrigare.
Du får nog passa på nu innan det kilar för henne log Lott och flyttade på sig.

Varsamt ställde jag mig på knä och lyfte upp Chantals ben i vädret. Lott stod på knä hon också snett bakom mig, tog ett resolut tag i min kuk och styrde den mot Chantals bultande mus. Men i stället för att låta mig köra in den i ett enda häftigt juck styrde hon den stötigt upp mot hennes clitoris, ner över blygdläpparna, in en liten liten bit och sedan ut för att fortsätta färden nedåt mot Chantals minimala anus. Hon knep ännu häftigare när Lott lät mig nosa på öppningen med min hala och hårda kuk.

Ta det lugnt älskling, han ska inte göra dig illa, viskade Lott hest och jag insåg hur upphetsad hon blev av leken. För att inte tala om mig själv. Lotts andra hand hade vandrat in mellan mina skinkor och hon smekte mig över pungen och lät ett finger halt av fitttsafter glida in i min analöppning. Det var outsägligt skönt att känna ringmuskeln gripa runt hennes pekfingerled och med kuken tryckt mot Chantals anus närmade jag mig himmelriket.

Lott lät mig äntligen komma in ordentligt först i Chantals trånga fitta. Hon stönade vilt när jag kom långt långt in med båda hennes ben upp över mina axlar. Men innan jag eller Chantal hann färdigt tog Lott hennes ena ben och lyfte åt sidan så att hon kom på ena sidan med rumpan rätt ut. Varsamt stack Lott ett finger fullt av glidmedel i hennes bak och styrde sedan in min bultande lem. Chantal gnydde till och jag höll helt stilla med kuken precis in till ollonkanten. Lott gled ner bredvid Chantal och lyfte upp hennes ena ben försiktigt och smekte henne över musen och kysste henne på brösten och munnen. Nu tog Chantal emot min stake och tryckte sitt underliv mot mitt. Jag hade definitivt inte långt kvar och drog u t den nästan helt för att vänta på sprutet. När det kom ryckte Chantal till och jag pressade in den halvägs i hennes trånga stjärthål. Ett halvkvävt stönande talade om för mig att jag hade fått upp henne i trapetsen och jag tog ut min slaknande och ömma kuk ur hennes hemliga hål.

Men stackars Lott hade ju inte fått sitt och hon vände sig blixtsnabbt om och lade ena benet över Chantals huvud och sänkte sin längtande fitta över Chantals mun. Ivrigt slickade Chantal sin äldre väninna och smekte henne samtidigt över baken med båda händerna. Jag satt kvar på huk mellan Chantals utspärrade ben och smekte henne på skinkorna och Lott över nacken och skuldrorna. Efter ett tag kände jag lusten och mandomen återvända och jag ilade ut i badrummet och svabbade av min bultande lem och återvände till älskogsnästet.

Nu ställde jag mig på knä bakom Lotts rumpa, men Chantal hann före, greppade min kuk och tog den ivrigt i munnen. Jag fick nöja mig med ett finger i Lotts fitta och hon svankade ordentligt med rumpan samtidigt som hon slickade Chantal allt ivrigare.

Till slut släppte Chantal greppet och jag närmade mig Lotts härligt glänsande kön. Försiktigt lät jag mig glida in i henne och jag kände hur Chantal samtidigt underifrån lyckades slicka hennes styva clitoris. Hennes ena hand höll om min påle och den andra gled runt Lotts härliga bak, in mellan skinkorna och planterade ett oljigt finger i hennes anus. Jag kände fingret på andra sidan fittväggen och vi juckade i otakt den stönande Lott. Hon kom med ett skrik och jag kunde inte låta bli att dra ut kuken och spruta henne på skinkorna och hennes stjärthål. Chantal slickade i sig några droppar som kommit hennes väg och Lott sjönk ihop som en klubbad säl.

Det var inte svårt att sova efter den behandlingen och vi somnade alla inslingrade i varandra. Nästa morgon vaknade jag av flera trevande händer och munnar på min kropp – men det är en annan historia.
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 394 röster, snittbetyg 5,10