Varm sats över klittan....

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Camilla
Rek. länk: http://voksendate.dk/
Inlagd: 3 jan kl. 09:25
Läst: 20475 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 122 röster, snittbetyg 5,56
Vem sätter gränser för fantasin..??? Jag själv såklart! Och min fantasi har det aldrig varit något fel på....

Jag är singel, jag har funnit min egen inre harmoni och jag ger mig själv varje dag en, två eller tre härliga, blöta och kåta stunder med en av mina stavar eller så nöjer jag mig med mina händer som är dem som känner min kropp bättre än någon annan.
Jag är bisexuell och har många våta fantasier om en kvinnas kropp, ett par fylliga bröst med styva, hårda bröstvårtor under mina fingrar och en blöt fitta med en klitta som står rakt ut mellan läpparna som bara väntar på att mjukt, lätt och rytmiskt beröras till en kraftig orgasm.

Men jag älskar också en styv, bultande och sprängfylld kuk, gnidandes med sitt blålila och svullna ollon mot min sååå hårda och pulserande klitta. Och jag älskar att gnida och onanera så vilt på ollonet att jag plötsligt sitter på en pumpande kaskad av sperma precis på klittans mest känsliga punkt och jag exploderar...

Jag är full av nyfikenhet och ingenting kan hindra mig om jag får en tanke, en idé. Och fantasier blir ibland till handling...

Bara tanken får mig att bli fullständigt vild och jag måste onanera. Detta hände för två dagar sen. En vän sedan några månader tillbaka skulle komma på middag och jag hade egentligen aldrig fantiserat avsevärt om honom trots att han var otroligt maskulin och sexig. Men innan han skulle komma talade min kropp tydligt om att något måste göras...

And so on..
Jag la mig i ett varmt bad ett par timmar innan Tomas skulle dyka upp. Jag hällde upp ett friskt, kallt och mousserande vin i ett glas och lutade mig tillbaka i badkaret. Som alltid när jag badade tände jag några värmeljus och placerade runt omkring mig. Fantasierna om hur Tomas bara knackade på dörren och tog sig friheten att öppna dörren och gå in, för att se mig i badkaret rakt framför honom, där jag låg med öppen badrumsdörr, fick mig att börja min efterlängtade utforskning....mina fingrar tog tag i de redan styva, hårda och oerhört känsliga bröstvårtorna som stod rakt upp. Styva och små stod de rakt upp ovanför skummet. Jag stönade till och lät dem masseras och nypas hårt och jag kände hur hela fittan drog ihop sig, svullnade upp och hur klittan snabbt letade upp sin position utanför de hårda läpparna.

Men jag lät mig retas av bröstmassagen med bägge händerna en stund och när jag kände hur klittan inte kunde bli hårdare, inte kunde bli större och inte kunde hållas längre letade sig min högra hand neråt över magen och ner över skåran där jag möttes av....just det! Den så stenhårda, blodfyllda och sprängfyllda klittan, ståendes rakt ut mellan de uppåtdragna läpparna.

Jag la upp ena benet på kanten av badkaret och lät min kropp följas upp strax ovanför vattenytan och jag kunde nu se precis det jag redan känt för ett bra tag sen. Mitt finger smekte lite lätt bakåt, smög sig lätt innanför de smalnande och hårda läpparna och jag var så blöt att inget vatten i världen kunde trollat bort det som redan börjat rinna och gled utanför fittan.

Det smaskade och plaskade när fingret började smeka klittan med en hastighet som sedan rytmiskt skulle leda mig till en kraftig orgasm och jag höll fortfarande kroppen lite lätt ovanför vattenytan. Jag tog sats med andra benet och lade på den andra kanten av badkaret så att jag kunde skjuta upp hela underlivet och sära upp hela fittan i ljusskenet, lätt uppåtskjutande ovanför badskummet.

Den andra handen nöp vilt och hårt i ena bröstvårtan och den hade blivit om än ännu hårdare. Mina 75B blev säkert två storlekar större... Behöver jag berätta mer...?? Det tog inte speciellt lång tid förrän jag kände hur klittan blev allt större och större under mitt smekande och snabbt, snabbt lekande finger.

Jag tog sats och lät kroppen följas med i en otroligt stark, ljuvlig, svartnande, sugande och krampaktig orgasm som fick mig att stöna ljudligt och högt. Halvt vrålande kände jag hur hela ryggen skjöt uppåt i en båge och det svartnade en lång stund och orgasmen drogs ut på tiden. Min klitta puslerade snabbt och med långa tag och det kändes som om fittan skulle vända ut och in på sig. På senare tid hade jag börjat få sprut orgasmer och det fick jag denna gången också.

Här är oerhört lyhört och inte minst i badrummet så många hade säkert hört denna orgasm eka i rören....

Flämtande sänktes min kropp ner i det varma vattnet och jag lät mitt finger ligga kvar mellan läpparna, på klittan en stund och jag avnjöt orgasmens rytmiska utebbande. Den andra handen lät jag med lättare tag smeka över bröstens hårda partier och med ett lätt nypande i vårtorna slappnade jag slutligen av en stund. Tog en klunk av det avsvalnande vinet och började planera vad jag skulle ha på mig under kvällens gång och besök.

Som många gånger efter en sån här blöt och kåt upplevelse, helt i egen regi, brukade jag inte bli helt tillfredsställd förräns jag ännu en gång smekt mig till en ibland starkare orgasm än den förra.

Så när jag badat färdigt och stigit upp ur karet, torkat mig och gnidit in kroppen, denna kvällen i en riktig olja som fick min kropp att glänsa, tog jag ett riktigt tag om flaskan, vände upp och ned på den och lät slösaktigt dropparna rinna ner mellan läpparna som särades med andra handen, rakt över klittan och synen fick mig att stöna högt.

Kände och såg hur den återigen höjdes under fingrarna. Jag särade ordentligt på läpparna och jag lät mig avnjutas av hur en sådan liten skinnflik kunde bli så styv och hård och hur den rörde sig upp och ned av kåthet mellan de kraftigt särande läpparna. Flämtande gick jag in i sovrummet där jag hade en spegel i kroppsstorlek framför sängkanten.

Jag satte mig på sängen, tog fram min lilla blåa delfin och med ivrig hand sattes den igång. Jag tog fram ytterligare en liten stav med bra vibration i, och med starkt särande ben och med en fitta som var helt nyrakad, öppen och slät lät jag min blick glida över spegeln och jag kunde inte låta bli att låta ögonen vila på klittan som var så enormt svullen och stor. Den andra staven lät jag glida över de stenhårda bröstvårtorna och eftersom jag hade tänt upp hela sovrummet såg jag alltihop så tydligt.

Med en stav i varsin hand började jag röra mig i hastig fart. Delfinen for ut och in i fittan, upp över klittan och in igen. Den andra staven som lekte över bröstvårtorna sände vibrationer och kittlingar genom hela kroppen. Jag drog ut på det.. och så kom jag på.....bakom min rygg hade jag fönstret, som inte var fördraget av gardinerna. Det släppte in all insyn från huset mittemot som låg tätt inpå mitt och allting kunde ses av dem som bodde någon våning högre upp.

Min blick i spegeln fick mig att titta utåt genom fönstret som fanns precis bakom mig, på andra sidan sänghalvan. Och minsann...Detta visste jag faktiskt inte om det hade hänt förut, jag hade inte bott i lägenheten så länge. Men jag hade hunnit med många sköna stunder med mig själv i sovrummet med full insyn från andra sidan i obetänksamhet och i ren impuls. Där stod en man och synade neråt, rakt ner på mig....

Trots min orädsla och kanske avsaknad av blyghet, speciellt om jag var kåt, så stelnade jag till. Jag skulle trots allt bo kvar här och kanske möta denna man utanför porten någon gång. Men jag var så kåt och så nära en andra orgasm att mitt andra jag inte tillät några val just i detta ögonblick.

Så med vetskapen av att någon stod och studerade hela min härlighet, pulserade och savade fittan av safter och jag lät mig hänföras av min syn av mig själv i spegeln och bjöd ut hela mig själv, lutade mig bakåt och i halvliggande ställning drog jag upp benen ännu mer särande så att mannen skulle kunna se tydligare hur delfinen rörde sig ovanpå den enormt svullna utåtstående klittan och in i fittan med rytmiska rörelser.

Bägge stavar utgjorde sin funktion, jag kunde se mig själv, vilt onanerande, med en glänsande och öppen fitta och en kropp som nyss blivit insmord i olja, röra sig så häftigt till vibbarna att jag tappade fattningen totalt. Jag satte mig upp i sängen, nu vänd mot mannen i fönstret, som troligen inte sett att jag upptäckt honom. Och jag låtsades som om jag inte visste om hans excistens.

Jag placerade snabbt den hårt vibrerande delfinen under mina gränslande, särande ben och började vilt och snabbt gnida klittan och hela fittan mot den, där den låg placerad i perfekt ställning under mig så att den inte skulle förflytta sig under rittens gång. Den andra staven placerades med spetsen mot min ena bröstvårta som nu med bröstets hela enorma svullnad och hårdhet stod rakt upp i luften med en styvnad vårta som´signalerade rakt ner i fittan.

I denna ställning, med min kåta kropp vänd mot fönstret och med en helrakad fitta som jag visste var så blöt att detta runnit långt ner på innerlåren, med mina styva och stenhårda bröst pekande mot mannen på andra sidan, tog det bara några sekunder för mig. Jag särade upp hela fittan och öppnade upp så pass att det inte gick att missa vad som försigick. Ännu en gång kändes det som om fittan skulle vändas ut och in men med ett ännu kraftigare pulserande som stannades upp i kramper i varje pulserande rytm.

Orgasmen hade lyckats blöta ner täcket under mig såtillvida att jag blev lite förvånad över hur mycket som sprutats ur mig.

Nöjd och tillfredställd, efter en liten stunds kvarsittande med särande läppar, en pulserande och enorm klitta som gjorde sig fullständigt tillsynes för ögonen på andra sidan och i väntan på orgasmens utebbande, reste jag mig sedan och började sakta dra på mig trosorna. Då fick jag se att mannen på andra sidan inte var ensam om att stå och kika. Från ett annat fönster kunde jag ana en rörelse som inte gjorde sig helt främmande för mig när det gällde en runkande man.

Vad det var med mig som kittlade så denna kvällen vet jag inte men eftersom tiden började närma sig då Tomas skulle komma, gav den mig ingen chans i en nystart till ytterligare en tredje orgasm. Synen av en runkande man satte sig på ögonhinnan iallafall och det var något av det mest upphetsande jag visste.

Tomas kom slutligen och jag hade blivit lite lugnare i kropp och själ. Vi hade avnjutit många långa nätter i varandras sällskap, med god mat och dryck men vi hade aldrig knullat eller ens varit nära varandra. Denna kväll skulle också leda oss in i nattens dunkla mörker och vinet gjorde mig lite lummig allterftersom. Det ska tilläggas att jag aldrig behövt dricka alkohol för att våga visa vem jag var eller vad jag ville och hur jag ville ha det.

Men nu drack vi vin till maten och efter den drack vi lite till. Och....kåtheten fanns kvar i mig sen tidigare på kvällen. Tomas hade egentligen aldrig visat något intresse för mig på det sexuella planet, inte mer än att jag visste att han tyckte att jag var en mycket attraktiv, sexig, vaken och öppen kvinna. Och med det förstod jag innerst inne att han inte skulle backa om jag tog något initiativ.

Jag satt i min fåtölj och jag hade på mig en kort kjol och stayups. Vi småpratade om allt möjligt och jag började plötsligt prata om sex, helt allmänt. Om kvinnans och mannens roller osv. Det började bulta i fittan och jag ursäktade mig och gick på toaletten för att dra av mig trosorna. Jag satte mig på badkarskanten och lät ett finger dra sig längs med skåran och jag var redan så blöt att jag inte kunde låta bli...

Det var så frestande att känna hur jag svullnade under min hand att jag stannade en stund och smekte mig själv med vetskapen om att Tomas inget ont anade där ute i soffan. Det gick för mig efter några sekunder...

När jag återvänt satte jag mig med lite lätt skrevande ben och tänkte i mitt innersta att vår vänskap skulle spolieras och jag visste att jag hade ett val att låta bli att äventyra det som redan fanns.

Efter en stund såg jag att han upptäckt det som skymtade fram under kjolen. Först låtsades han inte om det men jag såg hur han svalde några gånger och sen lät han blicken stanna på det han såg. Jag särade lite till och jag kände hur tydligt läpparna drogs uppåt i en kraftig svullnad och jag blottade klittan för honom som återigen intagit sin position.

Jag kunde inte hejda min impuls längre och flämtande drog jag upp benen på varsinsida av fåtöljens armstöd och särade så kraftigt att kjolen åkte upp av sig själv och min ena arm sökte sig inunder ena benet och upp över den sjöblöta fittan. Fingret gled ut och in i fittan och det smaskade högljudt. Sedan särade jag på läpparna och lät hans blick se hur stor och hård min klitta blivit och hur den jobbade upp och ner i rytmisk takt mellan mina våta fingrar. Jag började massera klittan, sittandes där mitt framför honom och han rörde inte en muskel förutom hans tankegång som jag såg arbetade ivrigt.

Han stönade till och satte sig framför mig och grep tag om mina ben, skjöt upp dem så att fittan låg mitt framför hans ansikte, öppen och svullen. Hans läppar började kyssa de sjöblöta läpparna och han väntade inte länge med att låta tungan glida lätt och snabbt över klittan. Men snabb gest satte jag mig upp och började klä av honom tröjan. Han var otroligt vacker och sexig och det slog mig nu hur länge jag egentligen vetat om det här men förnekat det inom mig.

Det blev inte som han tänkt sig tror jag....jag vet inte....vem tänker i en sån här situation? Men minnet av en runkande man framför mig hade sugit sig fast i mitt minne och jag var besluten om att låta det gå för mig öppet och synligt framför honom tills han inte kunde hålla tillbaka sin sats.

Så jag lät inte honom komma till mig igen utan jag tvingade honom att hålla sig på lite avstånd och det gjorde mig så kåt att se hur han slutligen, med hårda och snabba tag lossade på bältet, drog ner gylfen på sina byxor och plockade fram en glansig och kraftigt svullen och styv kuk som han tog i sin hand med en gång.

Jag kände hur jag närmade mig med en gång, hans blick på min vilt onanerande kropp och på min särande fitta som för att visa honom min kåta, blöta fitta med klittan som var så sprängfylld i väntan på en explosion.

Han runkade snabbt och skinnet drogs fram och tillbaka, först fort och med korta tag och växlande till sakta och långa tag. Jag såg hans safter rinna ner över hans stora blålila ollon. Hela kuken glänste och jag kunde se hans närmande steg mot en orgasm som jag sent skulle glömma....

Vi sa ingenting, det fanns inget att säga. Onödiga ord och tomma fraser fick inte ersätta denna intensivt kåta och blöta stund, med våra ögon vilandes över varandras bultande, pulserande och onanerande kroppar.

Då utbrast han " Jag måste få köra in kuken i dig, snälla! " Hans ollon hade vuxit ytterligare och jag drog upp benen igen och han körde in kuken i mig med en sån kraft att jag skrek rakt ut. Och han knullade mig, han knullade mig så hårt och vilt att jag önskade att tiden aldrig tog slut. Han stannade till, lät ollonspetsen glida ut och in precis i fittmynningen där det nu formligen rann ut fittsafter. Framför honom smekte jag min klitta medan hans ollon lekte och nosade och min otroligt känsliga fitta kände hur hans ollon styvnade, blev större och större och jag visste att han skulle spruta vilken sekund som helst.

Känslan fick mig att bågna och jag var nu själv så nära att jag fick hålla tillbaka och stoppa fingret som snabbt lekte över klittan. Jag vet inte hur snabbt han hann tänka min tanke men det var sekunder som avgjorde vad jag ville och vad han gjorde med min tanke.

Han drog ut kuken, flyttade min hand från fittan och han tryckte ut mina ben i särande ställning. Han placerade snabbt sitt ollon på min växande klitta och gned det fram och tillbaka, och jag bara försvann i en dimma. Orgasmen vällde igenom mig i kramper som tog mig till en annan dimension och som inte ville avta. Tomas tog tag i sin kuk och runkade stönande och vilt framför mig, stirrande på min vidöppna fitta och jag lät min hand ta över min klittas fortsatta pulserande som inte ville avta.

Jag såg hur hans kuk stelnade till i förstadiet till sperman som var på väg upp genom skaftet. Kuken blev senigare, pungen drogs uppåt och blev alldeles stenhård under hans arbetande hand. Hans första stöt sprutade med han med all kraft, siktandes rakt på klittan som jag hade öppnat upp. Med två fingrar särade jag allt vad jag kunde upp läpparna och han sprutade ner hela fittan samtidigt som jag smetade in hela satsen med hela handen och min puslerande klitta drog återigen ihop sig och hela fittan drog ut i en kramp som fick det att svartna för mig totalt.

Denna syn kommer jag aldrig att glömma. Säkert inte Tomas heller... ;-) Efteråt sjönk vi ihop i varandras armar, ömt och kärleksfullt och vi ägnade resten av natten åt varandras närhet.

Detta hände för två dagar sen och jag har börjat planera en middag med Tomas till nästa helg. Men innan dess hinner jag med några heta och våta stunder till med mig själv.

 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 122 röster, snittbetyg 5,56