Anki

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: John
Rek. länk: http://diskretkontakt.se/
Inlagd: 2 jan kl. 13:45
Läst: 18675 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 93 röster, snittbetyg 5,14
Jag är 32 och gifte mig med Anki som är 27 för några år sedan. De första åren var vi lyckliga ihop, skaffade hus och sedan barn. Vårt samliv fungerade också bra. På helgerna brukade jag köpa med mig vin hem och vi åt räkor och vin och sedan älskade vi. Ibland hade jag en porrtidning med och Anki brukade bli kåt av att ligga i sängen och läsa och titta på bilder medan jag smekte och kysste henne. Sedan smekte hon mig medan jag läste och tittade på bilder. Vi tyckte båda att det var upphetsande. Jag märkte att hon blev kåt av att titta på när en man älskade en kvinna och när dom var nakna och hans kuk syntes styv och stor. Anki märkte att jag blev kåt av att se när hon blev kåt. Jag tyckte särskilt att det var skönt när man fick se en stor manskuk som sedan knullade kvinnan. Efter en tid började jag hyra eller köpa hem porrfilmer och vi njöt av att sitta tillsammans lättklädda i soffan och titta. När det kom en man in i bilden brukade jag ställa mig framför henne på golvet och sära på hennes ben och medan hon halvlåg i soffan började jag slicka hennes fitta. Jag kände på klitoris att hon såg något skönt och när jag sneglade såg jag en stor kuk som pumpade in i kvinnan. Det var likadant varje gång och det gjorde mig alltid lika kåt. Ofta när vi älskade i sovrummet tänkte jag på att en annan man var med men jag sade inget. En kväll när vi låg och kramades berättade hon att hon haft en skön dröm kvällen innan. Hon drömde att hon blev masserad på ryggen och när hon vände sig om var det en främmande man där som satt helt naken och smekte hennes rygg. Jag masserade hennes mage medan hon berättade och kände mjukt på klitoris och frågade vad som hände sedan. Anki ville inte berätta men när jag frågade flera gånger och fortsatte att smeka henne så sade hon att hon kände med handen på hans kuk och att det var skönt. Sedan gick det för henne och hon skämdes men jag sade att jag bara blev kåt. Hon tyckte det var konstigt att jag inte blev svartsjuk. Tiden gick och vi fortsatte att älska på samma sätt, ibland tyckte hon att det var jobbigt och ibland särskilt när hon druckit vin och släppte roll så fick hon orgasm när vi pratade om en annan kuk. Jag blev kåtare och kåtare av tanken samtidigt som Anki hade svårt att känna för både mig och en annan kuk.

PÅ midsommarafton firade vi som vanligt kvällen med våra grannar i radhusområdet. Barnen var hos sina morföräldrar och vi fick äntligen vara lediga. Vi var i vår kvartersgård där det var dukat med sill, öl- och snapsglas och sånghäften. Jag satt mellan två kvinnor i fyrtioårsåldern som hela tiden pratade med mig och turades om att flirta med mig. Det var smickrande men lite ovant. Jag skålade med dom varannan gång och ibland med båda samtidigt och vi blev alla tre berusade. Den ena av kvinnorna en söt mörkhårig kvinna höll om mig och ville gärna att vi skulle prata. Jag tyckte ändå att allt var trevligt och roligt. Anki satt i kortändan med en äldre man i femtioårsåldern som hette Lars-Göran . De skrattade och skålade och jag såg att Anki trivdes i hans sällskap. Vi hjälptes sedan åt att duka av före dansen. I köket var det trångt och den mörkhåriga kvinnan följde tätt bakom mig och jag kände hennes hand mot min sida. När vi var klara spelade musiken redan och på det mörka dansgolvet såg jag hur de dansande rörde sig tätt tillsamman. Den mörkhåriga bjöd upp mig innan jag hann tänka och se vart Anki tagit vägen. På dansgolvet dansade vi tätt mot varandra och där mötte vi Anki som dansade tryckare med sin bordskavaljer. Jag såg hur nära det var och hur hon vilade mot hans axel, hur hans hand låg runt hennes midja och att de nästan som ut som ett. Jag kände hur jag blev varm i hela kroppen och hur det rusade mellan benen. Min mörka kvinna kände hur kuken blev hårdare och hon pressade sin kropp mot mig och gned sig mot mig.
Anki och Lars-Göran satte sig i en soffa i ett hörn och pratade och jag såg att han höll om henne och hon lät honom göra det. Min mörkhåriga kvinna släppte mig inte och ville att vi skulle gå ut eftersom det var så varmt. Vi gick ut i sommarnatten tätt hopslingrade. Jag kände hennes varma fylliga kropp mot mig och hur hennes ena hand smekte mig i mörkret ner längs ryggen. Handen stannade inte utan fortsatte nedanför skjortan och masserade mig på skinkorna. Det var skönt men jag var lite orolig och försökte prata med henne. Hon skrattade och efter en stund gick vi in.

Vi hämtade kaffe och satte oss. Anki och Lars-Göran dansade sakta tätt sammanslingrade. Jag kände ett sting av svartsjuka men samtidigt kände jag hur min kuk stog rak innanför mina ljusa buxor. Det såg min kvinna också men något gjorde att hon inte vågade känna på byxorna men hon såg den. Klockan började bli mycket och de folk började gå hem. Anki kom fram till mig och kysste mig och jag frågade om vi skulle gå hem. Hon nickade och drog upp mig ur soffan. "Han frågar om vi inte vill följa med till dom på en nattdrink". Jag tittade på henne och såg att hon inte kunde bestämma sig utan ville att jag skulle säga. Jag var ganska trött men också på festhumör och sa därför ja. Nästan allt folk hade gått hem och vi tre hjälptes med några andra åt att plocka lite och släcka ljus och sånt. Sedan gick vi tre hem till honom. Hans fru hade gått hem tidigare. Hon hade plockat fram glas och nötter i vardagsrummet men gått och lagt sig. Vi skrattade och pratade och Lars-Göran var väldigt trevlig. Han gav mig komplimanger för Anki och skämtade. En del saker han sa var under bältet men vi bara skrattade. När Anki gick på toaletten sa han till mig att jag hade tur som hade en så sexig fru. Han frågade om vi ville se på en film och när jag tvekade satte han på videon och sa att han hoppades att Anki inte skulle svimma. Filmen visade en man och en kvinna som låg nakna på en säng och smekte varandra. När Anki kom mot oss stängde Lars-Göran av videon. Han hällde upp mer vin och sa att vi tittat på en film och undrade om hon också ville se. Anki lutade sig mot mig och tittade i mina ögon. Jag kände mig osäker men såg att hon var lite berusad och inte var rädd. Lars-Göran frågade om vi tittat på vuxenvideo tillsammans och jag nickade och sa att vi tål att titta. När videon gick igång satt Anki tätt tryckt mot mig och mitt hjärta slog av spänning.
Först pratade vi lite men sedan var vi tysta alla tre och bara tittade hur mannen och kvinnan älskade på sängen. Efter en stund gick Lars-Göran på toaletten och jag höll om Anki och kysste henne. Hon andades häftigare och jag kände hur hon blev kåtare. Jag kände med handen på låret och in mellan benen men hon tog bort handen för hon ville inte att Lars-Göran skulle se. När Lars-Göran kom tillbaka skålade han med oss satte sig på andra sidan Anki och vi drack lite mer vin. Anki flyttade sig närmare mig. På filmen såg man hur mannen låg på rygg med lemmen som stod rakt upp. Kvinnan började slicka och suga kuken samtidigt som hon runkade den med ena handen. Det var mycket upphetsande. Jag såg att Anki var upphetsad och rodnade på kinderna. Jag kände mig berusad och behövde gå på toaletten. Jag reste mig och skulle gå, Anki sa att vi kanske skall gå hem men Lars-Göran bad oss vänta lite. Jag sa att jag bara skulle gå på toaletten. När jag kom ut på toaletten var jag kåt, det bultade i kuken och jag tänkte på Anki och på hur kåt Lars-Göran var på henne. Jag tog god tid på mig, tvättade av mig i ansiktet och väntade. Efter kanske tio minuter öppnade jag försiktigt dörren och gick in till dom. De satt tätt ihop och han hade lagt armen om henne hon lutade sig emot honom och kjolen var lite uppdragen. När jag satte mig lutade hon sej lite mot mitt håll. Lars- Göran höll fortfarande om henne och hon lät honom göra det.
Jag sade att jag måste gå hem och Anki sa att det var sent. Jag sa att jag inte ville göra slut på kvällen redan men att jag måste och att vi kunde gå hem till oss en liten stund. Lars-Göran ville gärna och frågade Anki om hon hade något vin eller om han skulle ta med sig en flaska kallt vin. Så gick vi mitt i natten jag först med nyckeln och Lars-Göran och Anki tillsammans bakom mig. När vi kom in hämtade Anki tre glas och gick med Lars-Göran in i vardagsrummet. Jag gick och borstade tänderna och sedan lade jag mig i sovrummet med kläderna på. Jag var trött men somnade inte i mörkret utan hörde hur Lars-Göran viskade till Anki och hur de rörde sig i soffan. Jag förstod att han höll om henne och att de kysstes. Jag såg hur ljuset släcktes i vardagsrummet och hur mörkt det blev.
Min kuk hårdnade och jag tog av mig alla kläderna utom kallsongerna och kröp sedan under täcket. Det knarrade ute i soffan och jag hörde hur de skålade. Jag kunde nästan se hur han kände under hennes kjol. Hur hon särade lite på benen så att hans hand skulle kunna komma åt bättre.... Efter en stund reste hon sig och kom in i sovrummet, hon var lite berusad och viskade till mig sover du... jag mumlade och rörde lite på mig och såg hennes silhuett mot den ljusare hallen. Bakom henne såg jag hur Lars-Göran dök upp och ställde sig alldeles inpå henne. Han la armarna om henne och kysste henne på nacken och hon böjde huvudet framåt för att kunna känna hans kyssar. så tog hon ett steg framåt mot sängen, hon ställde sig på knä i sängen.. jag märkte hur Lars-Göran började smeka henne bakifrån och hur hon darrade i kroppen. Jag låg alldeles stilla och tyst. Jag såg i mörkret hur Lars-Göran drog av hennes ljusa trosor. Hon putade ut med rumpan och lyfte ett ben i taget så att han skulle få henne naken.. hon vände huvudet och tittade bakåt på Lars-Göran som stod upp och med handen masserad hennes fitta... jag hörde hur våt hon var och så plötsligt kände jag hennes hand under täcket utanpå kallsongerna .. hon drog ner byxorna och tog tag om kuken och började dra i den.. samtidigt såg jag och hörde hur Lars-Göran böjde sitt huvud ner och började slicka henne längs springan på hennes våta fitta.. min kuk höll på att spruta men jag lyckade hålla mig tills hon släppte kuken.. hon reste på sig och Lars-Göran tog av henne blusen och klänningen.. hon lade sig ner på sängen på rygg och han lade sig på sidan bredvid henne.. de kysstes och han smekte hennes fitta .. hon runkade hans kuk och vred sig av kåthet.. så tog hon sin andra hand och kramade min kuk hon drog lite och så kände jag hur hon runkade oss båda samtidigt... Lars-Göran kysste henne och pullade hennes fitta med handen ibland fort ibland sakta.. min kuk stod rakt upp och jag var så kåt att jag nästan stönade.. jag vågade inte visa att jag var vaken nu av rädsla för att det sköna skulle ta slut... efter en stund reste han sig och ställde sig på knä mellan hennes ben.. jag såg silhuetten av hans kuk som hängde ner stor och välfylld.. han tog om den med handen och började massera hennes klitoris med sitt fyllda ollon.. Anki stönade av välbehag och skrevade mer med benen.. Anki hade dragit ner mitt täcke så jag låg i mörkret med byxorna neddragna och min kuk med fullt stånd.. då och då tog hon om min kuk och runkade och så släppte hon taget för att hålla om honom... så kände jag hur hon tog min hand och förde ner den mellan sina ben.. jag kände fitthåret ovanför klitoris och hur hon förde ner handen till klitoris tills min hand kände Lars-Görans kuk som masserade henne nerifrån och upp.. jag drog direkt tillbaka handen när jag kände beröringen med den styva kuken men Anki höll min hand och drog tillbaka den.. Han lät ollonet glida in i slidmynningen medan jag höll lätt om hans kuk... Anki tog båda händerna om hans rygg och drog dem mot varandra.. han pressade in kuken längre och jag släppte greppet.. han började knulla henne sakta in stannade.. och drog ut kuken en bit.. så körde han in den längre och höll den kvar... jag andades upphetsat och kunde nästan inte ligga stilla längre.. de visste redan att jag var vaken så jag vände mig om på sidan så att jag såg dem bättre.. då kände jag en stor hand som lade sig på min kuk och runkade den hårt.. min styva kuk stod rakt ut och jag rörde mig sakta mot hans hand.. när han kände hur jag svarade grep han om kuken och runkade mig i takt med att han knullade Anki... efter bara några drag sprutade jag rakt ut och min sperma landade på Anki sida.. hon tog sperman på sin hand och började massera min mage och lars-görans rygg med saften.. min kuk blev mindre och mjuknade men lars-göran släppte inte sitt grepp utan fortsatte att runka mig.. så kände jag hur hans takt ökade och hur han knullade Anki i allt snabbare takt .. hon lyfte benen upp i luften och särade dem det mesta hon kunde.. hans släppte min kuk som nu blivit hård och körde in sin kuk hela vägen.. hon flämtade när han djupknullade henne och hennes stön visade att hon var nära sin orgasm.. hela sängen skakade och han kastade sig över henne och begravde sitt kön i henne.. dom kysstes vilt och slickade på varandras ansikten och så låg dom stilla och hon omfamnade honom.. jag lät min hand vila på hans rygg och masserade sakta ner längs hans skinkor.. han var varm men särade på benen när han kände min hand mellan skinkorna.. jag följde vägen ner och fick fingertopparna mot hans stora pungkulor .. jag smekte dom och han stönade.. så kände jag vidare och kände roten av hans kuk som vilade mot Ankis fitta.. det var alldeles blött och han rullade åt sidan och så låg de båda på rygg.. jag följde efter honom och lade mig med huvudet mellan hans ben.. så kände jag med tungan på hans kuk som var tjock men mjuk han lade sin stora hand på min nacke och pressade lite mot mina läppar.. jag smakade på kuken ända upp till ollonet och började slicka av hans ollon.. jag kände den salta smaken från hans sperma och kände lukten av hennes fitta på kukskaftet..med ena handen kände jag på Anki och i hennes springa.. den var våt av hans sperma och jag flyttade mig till henne och slickade henne ren från hans sperma.. jag kände hur han rörde sig neråt och med sina händer hjälpte han mig på rygg.. hans läppar slickade mig på magen och jag blev alldeles varm i kuken när den gled in i hans heta mun.. Anki reste sig på knä och jag drog henne mot mig.. jag lyfte hennes ben lite så att hon förstod att jag ville slicka.. hon satte sig med ansiktet vänt mot Lars-göran och med fittan rakt över mitt ansikte.. så red hon mig samtidigt som Lars- Göran sög mig upp och ner... jag kände att det snart skulle gå för Anki igen och jag slickade vilt i hennes bultande kön.. det gick nästan samtidigt för oss och Anki la sig bredvid mig och andades häftigt.. lars göran reste sig upp.. han hade min sperma i ansikte och i munnen och han var så kåt som en kåt hingst... jag var alldelse slut i kuken och ville bara vila.. han la sig på Anki och körde in kuken i henne .. hon sa att inte trodde att hon skulle kunna ta hans kuk mer men han var så kåt så han bara fortsatte ..Anki stönade och jämrade sig men måste ha tyckt om det för efter bara några knull frågade han henne om hon ville ha kuken igen och när hon svarade ja så knullade han henne tills det gick för honom igen.. jag tror att det gick för henne även denna gång... hon verkade bara nöjd med vad hon fått.. jag hade aldrig kunnat knulla henne så länge som Lars-göran gjort.. vi låg tysta alla tre med Anki i mitten .. långsamt släppte kåtheten och ruset.. jag kände mig konstig.. Anki lade sig på sidan mot mig och la armen om mig.. lars göran låg och smekte Anki försiktigt.. så sa han att han måste gå..
Vi bor inte ihop längre..
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 93 röster, snittbetyg 5,14