Blindbock!

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Leena
Rek. länk: http://diskretkontakt.se/
Inlagd: 30 dec kl. 14:47
Läst: 15720 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 117 röster, snittbetyg 5,31
För två år sen var jag med om min skönaste sexupplevelse. Det var en lördagskväll som jag och min kille Ulf satt och tittade på en p-rulle
Vi blev båda kåta så Ulf sa åt mig att gå och lägga mig på sängen. Han sa att han hade en Överraskning!
Jag gick och lade mig på sängen. Efter en liten stund kom Ulf. Han hade med sig handbojor, en svart sjal och en freestyle.
Han satt fast handbojorna runt mina handleder och säng- gaveln, samma sak gjorde han med benen. Därefter satte han sjalen för mina ögon. Innan han satte på freestylen sa han:
- Snart kommer Överraskningen, älskling!
Sedan satte han på freestylen och musiken flödade ur hör lurarna. Plötsligt kände jag en smekande hand på mitt lår och ännu en hand på det andra låret. Sen gick de smekande uppåt
mot min kåta, våta svullna fitta.
Sedan kände jag två andra händer på mina välutvecklade bröst. Det var alltså en till person i rummet. Kvinna eller man, visste jag inte än. Åhh jag älskar Ulfs överraskningar!
Jag blev så kåt till slut att jag skrek rakt ut:
- Knulla mig!
Jag märkte att personen nere vid benen slutade att smeka mina lår och området runtom min bultande fitta. Istället bör jade han/hon att slicka min fitta. Vad härligt!
Jag kände hur orgasmen kom för att krama mina fittmuskler. Orgasmen kom så fort att jag böjde ryggen i en båge och skrek ut min vällust.
Personen som hade slickat mig var en man, det kände jag när hans stora härliga penis gled in i min våta svullna och fortfarande kåta fitta.
Efter en kort stund kände jag att Ulf ville komma in i min mun. Jag sög långa, djupa och hårda tag som jag visste att han gillade.
Jag kände att ännu en orgasm var på väg för mig. I det ögonblicket bytte mannen hål och medan hans lem juckade helskönt in och ut ur mitt anushål, masserade han klitoris.
- Åhh nu kommer jag! skrek jag rätt ut och kände att det redan höll på att gå för Ulf.
Han sprutade den härliga sperman i min mun. Jag spände ryggen i en båge och stönade ut min orgasm.
I denna stund sprutade den okända mannen sin sperma över hela min mage och bröst.
Efteråt smekte mannen mina bröstvårtor med läpparna. Sedan låg jag där själv ca en halvtimme, (omtöcknad och ovetande om vad som hände runt omkring mig) innan Ulf kom och tog av ögonbindeln, handbojorna och freestylen.
Ulf har inte talat om för mig vem det var, jag har heller inte frågat.

Lena
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 117 röster, snittbetyg 5,31