Festen

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Kaksmulan
Rek. länk: http://diskretkontakt.se/
Inlagd: 28 dec kl. 23:50
Läst: 11938 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 39 röster, snittbetyg 4,56
Satt på bussen och hade tråkigt, ville att tiden skulle gå fort så att vi fick träffas, det var ju ett tag sen sist. Han med den underbara kroppen och det underbara leendet. Vi hade träffats på en fest hos gemensamma kompisar för en månad sen. Hade gått tid bara för att vara snäll, ville egentligen inte. När jag kom in i lägenheten såg jag honom. Han stod och pratade med värden. Han hade ett par jeans och en vit tajt tröja som framhävde hans härliga muskler och hans tatuering på ena armen.
Jag gick fram och hejade på killarna. Och när jag gick därifrån så råkade jag snudda vid hans arm…
Gick bort till min kompis och tog en öl, tänkte inte bli full så jag tog det lugnt. Hade plötsligt blivit intresserad av snyggingen. Tänkte att jag hade inget att förlora på att testa vad han gick för rent sexuellt. Kom på mig själv att stå och fantisera om att suga av hans kuk, som man kunde ana genom byxan, den såg stor ut….
När jag stod och pratade med min väninna kom han sakta gående mot mig, jag kände att jag blev alldeles darrig. Tänk om han hade tänkt samma tankar om mig, vilken lycka!
Han stannade framför mig och frågade om vi inte kunde dansa. Och när vi stod på dansgolvet så kände jag hans mandom som bara blev större och större när vi dansade nära varandra. Tänk att få ha den inne i min fitta! Kände att fittsaften började rinna till när jag tänkte dessa tankar. Jag som aldrig hade raggat upp en främmande kille förut, hade nu det i åtanke… När vi sakta rörde oss till musiken kände jag att hans varma hand röra sig sakta ner mot min rumpa. Den stannade vid kjolslinningen, ungefär som om den inte ville verka för framfusig. Men när han kände att jag ville lika mycket som honom så fortsatte han ner över rumpan och smekte den med små, lätta, upphetsande smekningar. Jag tryckte mig mot honom så att jag nu kunde känna hans hårda kuk som ville komma ut
Vi slutade att dansa och gick i tystnad för att leta efter ett rum så att vi kunde var för oss själva. Det var folk överallt i hela lägenheten, vi gick upp på övervåningen och hittade en klädkammare som vi gick in i. Vi hann knappt stänga dörren förrän vi klädde av varandra. Han hade inga kalsonger på sig utan hans underbara kuk blev synlig så fort jag fick av honom byxorna. Jag ställde mig på knä och började sakta smeka hans kuk, drog sakta ner förhuden och slickade lite på ollonet. Han kved av njutning och jag tog hans kuk i min mun och började suga av honom. Han satte sig tillrätta på det lilla bordet som stod bakom honom. När det nästan gick för honom så tog han ut kuken och satte sig bredvid mig. Han började sakta smeka mina bröst. Mina bröstvårtor blev styva av smekningarna och han tog då dessa i sin mun och slickade dem på ett sätt som ingen hade gjort före honom. Han började sakta slicka på min mage och leta sig ner till min fitta som nu var alldeles blöt. Han lade ner mig och började slicka i sig av saften som hade runnit ner på mina lår. Han tog ett finger och körde det sakta in i fittan och stimulerade mig med både tungan och fingrarna. När jag nästan kom så drog han sig bort och bad mig komma till honom. När jag gick dit så låste han dörren och lyfte upp mig mot väggen. Han körde sakta in sin stora kuk och känslan som sköljde över mig när han penetrerade mig går inte att beskriva. Han var så underbar och snäll, han ville verkligen att vi skulle ha det skönt båda två. Vi bytte ställning till skeden. Då kunde jag pilla på mig själv samtidigt som vi hade det skönt. När jag märkte att det var nära för honom så pillade jag ännu mer. Tillslut så gick det för oss bägge, inte bara en gång utan flera!
Vi klädde sedan på oss och gick ut som om inget hade hänt. När de andra frågade var vi hade varit sa vi att vi hade tagit en nypa luft.
Om ni undrar om vi träffades igen så kan jag tala om att det gjorde vi…..men hur det är en annan historia…..

 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 39 röster, snittbetyg 4,56