Fotbollscupen del2

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Tobbe (tobbe1963@yahoo.com)
Inlagd: 25 dec kl. 21:56
Läst: 15200 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 221 röster, snittbetyg 5,67

Fotbollscupen del 2

Bestämmer mig för att ligga kvar i killarnas säng, här finns ju ganska gott om plats, går bara snabbt över till min slaf för att hämta min kudde . Jag kryper ner och lägger mig tätt intill Pietro som somnat och ligger helt raklång på sidan. Min kuk snuddar mot hans rumpa, känner hans värme mot min lite frusna kropp, försiktigt smeker jag hans platta fina mage, kysser honom lätt i nacken, min näsa känner doften av sportschampoo från hans rena fina kalufs, min hand letar sig ner mot hans kuk som fortfarande är lite styv och fuktig, känner lite försiktigt på hans omskurna topp. Pietro stönar till lite och lägger sig på mage. Jag spanar in hans fasta lilla rumpa, här har vår skapare haft en bra dag, mer perfekt går det nog inte att få, önskar att min kuk skulle få göra ett litet besök där. Kollar in Andreas och Tony som somnat ganska tätt ihop, dom ser så söta ut när dom sover. Jag släcker sänglampan och lägger mig för att försöka sova, det var inte lätt, men till slut somnar jag äntligen.

Vaknar när killarna far omkring och rotar efter sina kläder inför dagens träning. Gomorron killar, har ni sovit gott. Dom svarar att dom sovit som stockar och att dom även i dag försovit sig. Jag ser på klockan som redan är halv åtta. Tittar på killarna och känner hur min kuk reser sig när jag ser dom springa omkring helt näck med sina halvstyva kukar i husvagnen och letar efter sina grejer. Vi måste rusa nu säger Tony. Tror ni att ni behöver massage i kväll också efter träningen frågar jag lite skrattande. Det behöver vi säkert svarar Tony leende, samtidigt som Pietro kryper upp i sängen och ger mig en kram innan dom springer i väg till frukosten.

Efter ungefär 20 minuter kommer Pietro tillsammans med Lasse tillbaks till husvagnen. Hej Tobbe säger Lasse lite stressad, Va bra att du var kvar, kan Pietro vara här ett tag, han mår inte riktigt bra så han bör stå över träningen nu på förmiddagen. Naturligtvis behöver du ju inte stanna och ”dadda” honom, han klarar sig ju själv som du vet, det är säkert inget allvarligt med honom men jag vill ju inte chansa och behöva avstå min bästa spelare sen när själva cupen startar. Det är klart han kan vara här om han inte känner sig riktigt frisk svarar jag och tänker undrande på vad han råkat ut för, han var ju pigg som en ekorre när dom rusade iväg till frukosten för en stund sen. Bra, gå nu och lägg dig och vila säger Lasse till Pietro, känner du dig bättre sen kommer du ner till träningen i eftermiddag. Ok svarar Pietro med en ynklig stämma och går in och lägger sig i husvagnen.

När Lasse rusat tillbaks till träningen går jag in till Pietro i husvagnen och frågar honom hur han mår. Jag känner mig lite konstig svarar han. Hur då konstig frågar jag. Det känns konstigt i magen, känn här säger han, drar upp sin T-shirt en bit och lägger sig på rygg. Jag lägger min hand på hans varma, mjuka mage. Lite längre ner säger Pietro. Jag flyttar ner min hand. Ännu längre ner, jag säger till när du är på rätt ställe. Jag flyttar min hand lite längre ner och begriper att det förmodligen inte är något större fel på den lille luringen, det verkar som han vill ha min hand mellan benen där det stramar ganska rejält under kortbyxorna. Du får nog vända dig om ber jag Pietro, antagligen är det nånting neråt ryggen som spökar, han vänder sig om och lägger sig på mage. Jag drar av honom T-shirten och hans kortbyxor med en gång och får återigen se hans härliga lilla rumpa framför mig. Känns det nånting här frågar jag samtidigt som jag smeker insidan av hans lår. Ja lite svarar han det verkar som det är där omkring. Jag fortsätter smeka insidan av hans solbrända lår, smeker mig sakta uppåt mot hans lena pung samtidigt som jag böjer mig ner och slickar hans fasta härliga lilla rumpa. Bättre här frågar jag när jag smeker hans skinkor. Mmm får jag till svar. Då tror jag att jag vet vad problemet är, ligg kvar så skall jag bara hämta en grej, jag tar fram min neccensär och tar fram min burk med glidmedel. Går tillbaka till Pietro och lägger en kudde under honom så hans rumpa kommer i lite bättre läge.

Ligg nu bara stilla Pietro så skall vi se om du mår bättre av detta, jag särar lite på hans skinkor, tar en ordentlig klick med medel på mitt pekfinger och börjar sakta massera runt hans hål. Pietro börjar stöna lite och jag trycker försiktigt in en liten bit av mitt finger i hans hål som stramar åt mitt finger så jag tänka mig vad skönt det måste vara att föra in min kuk i hans underbara ”grotta”, han verkar njuta av min behandling så jag trycker sakta in en bit till av fingret. Ohh va skönt stönar Pietro. När jag hör hur han njuter börjar jag försiktigt föra mitt finger fram och tillbaka i hans varma trånga stjärt. Jag vänder honom så han ligger på rygg och ser hans kuk som nu är stenhård, jag stoppar på nytt in mitt finger samtidigt som jag börjar smeka hans kuk, jag böjer mig ner och börjar suga min lille italienare och ökar takten med mitt finger. Min vänsterhand smeker hans bröst och mage, min mun runt hans kuk och min högerhand bearbetar hans rumpa, hoppas ingen står utanför när han ganska ljudligt visar sin uppskattning av min behandling, jag får flytta min vänsterhand och lägga den över hans mun så han blir lite tystare. Jag känner i min hand hur han andas häftigare och häftigare och snart känner jag hur hans muskel klämmer åt mitt finger samtidigt som hans varma sperma fyller min mun. Jag håller kvar mitt finger i hans rumpa och känner hur hans hand hittar min nu stenhårda kuk..

Jag drar ur mitt finger och lägger mig på rygg. Pietro sätter sig grensle över mitt högerben och börjar sakta runka mig. Det formligen skvätter och plaskar av försats när hans hand ökar takten, han böjer sig ner, öppnar sin mun och jag känner åter värmen från hans mun när han på sitt underbara sätt börjar suga mig. Jag känner att jag snart kommer och ber Pietro sluta, jag vill känna honom därbak, i hans härliga rumpa, känna min kuk där mitt finger för en liten stund sen var. Kom och sätt dig på mig ber jag Pietro, han gränslar sig över mig och styr in min kuk mot sitt hål och den hittar sitt mål direkt. Mitt blöta hala ollon tränger sakta in, jag frågar Pietro om det känns ok, han nickar och sänker sig sakta ner över min kuk och snart har jag begravt hela min kuk i hans trånga stjärt. Vi ligger stilla en liten stund och jag känner hur hela min stora kuk är begravd i hans trånga rumpa. Pietro börjar försiktigt att röra sig, jag tar mina händer runt hans smala höfter och hjälper honom rida mig, han är så trång, varm och go. Jag försöker tänka på allt möjligt för att det inte skall gå för mig, skulle önska att vi kunde hålla på i evigheter men när Pietro börjar rida mig snabbare och snabbare och jag ser hans kuk som slaknat lite studsar upp och ner samtidigt som han med sina kåta bruna ögon möter min blick kan jag inte hålla tillbaka längre. Jag kommer i Pietro i en av dom skönaste orgasmer jag någonsin fått.

Känns det bättre i magen nu frågar jag Pietro när jag pustat ut lite. Mycket bättre svarar Pietro med ett leende och som fortfarande har min kuk i sig, nu kan jag nog träna i eftermiddag. Gillade du det jag gjorde med dig då frågar jag lite försiktigt. Ja svarar Pietro det kändes ”görskönt” samtidigt som han lägger sig ner över mig. Jag smeker honom över ryggen och efter en liten stund somnar han helt utmattad på min mage.

När det var dags för lunch stack Pietro tillbaks till dom andra, jag sa att jag skulle åka en sväng ner till stan för att handla och att jag skulle komma ner och titta till dom när dom tränade senare på eftermiddagen.

Efter att jag handlat lite och käkat en god lunch åkte jag tillbaks till campingen. Ser att killarna ligger på gräsmattan utanför husvagnen och käkar glass. Skulle inte ni ha träningsmatch nu frågar jag. Nej, vi har fått en fri eftermiddag eftersom det andra laget hade fått erbjudande om att åka med på en fisketur, Lasse tyckte att vi skött oss så bra hittills att vi var värda att slappa lite och göra vad vi vill. Vi tänkte sticka ner och bada, har du lust att hänga med frågade Andreas. Visst svarar jag, skall bara hämta badbyxorna.

Nere på stranden var det ”knökfullt” med folk men vi lyckades hitta en liten plätt där vi fick plats. Sisten i är en kruka ropar Tony och springer ner mot vattnet, vi andra hakar på och snart plaskar vi runt alla fyra i det behagligt varma vattnet. Efter en dryg halvtimma har jag fått nog och går upp till stranden, killarna ville fortsätta att bada en stund till. När jag ligger på stranden och kollar ut mot killarna kom jag på att jag skulle gå upp till husvagnen och hämta videokameran, kunde ju va kul att ha lite film på killarna som ett minne av denna oförglömliga semester. Jag fick lite roliga bilder på dom när dom höll på att kasta gris med en boll i vattnet, man ser verkligen hur snygga, viga och smidiga dessa killar är på filmen. Vi stannade kvar på stranden, solade, badade och hade det riktigt mysigt under ett par timmar innan vi bröt upp och gick tillbaks till campingen.

När kvällsmaten och genomgången inför morgondagen var klar gick hela laget en kort kvällspromenad runt området. Vi stannade och köpte lite godis innan vi sa god natt till varandra och vi äntligen styrde färden mot min husvagn. Kan vi inte se på filmen från stranden som du tog frågar Andreas när vi kommit in i husvagnen. Jag tar fram videokameran och säger till killarna att ”knö” ihop sig så dom kan se nåt i den lilla monitorn på kameran. Jag spelar upp vad jag filmat under eftermiddagen och plötsligt tjoar Tony till –har du tagit närbilder mot Andreas badbyxor. Jag tror att det finns nog lite närbilder på er allihop, jag testade bara hur nära jag kunde komma med zoomen, Tony tittar på mig och svarar skrattande –och det tror du att vi går på. Vi ser färdigt på filmen, jag fick pausa och spola tillbaka lite då och då när killarna ville se hur stora deras ”bulor” i badbyxorna var. Jag packar ihop kameran och skall precis ställa undan den när Tony frågar om jag inte vill filma lite nu också. Han tyckte jag borde träna lite mer på zoomen.

Jag packar upp kameran igen och börjar filma killarna när dom käkar godis och sitter och fånar sig runt bordet. Nu får vi allt ha lite mer action i den här filmen tycker Tony och ber dom andra killarna resa sig. Killarna lyfter ner bordet och börjar bädda upp sängen. Jag filmar hela tiden vad dom gör utan att säga någonting och undrar hur slutet på denna film blir.

När sängen efter lite ”strul” äntligen är i ordning börjar tre fnissande killar utmanande att strippa framför mig. Jag känner mig som en riktig fotograf och går närmare och filmar i närbild när Andreas sakta drar av sig sin T-shirt och smeker sig själv på magen, jag följer hans hand som drar ner sina kortbyxor en liten bit utan visa sin stolthet som under tiden växt till sig ordentligt. När jag zoomar ut från Andreas ser jag Tony och Pietro som står och sakta drar av varandra sina T-shirts. Jag går närmare och filmar även deras fina solbrända magar i närbild, jag passar samtidigt på att göra ett svep med kameran över deras kortbyxor där det nu är betydligt större ”bulor” än när jag tidigare filmade dom i badet . När jag filmar Tonys rejäla bula smyger Andreas som ställt sig bakom honom ner sina händer under hans kortbyxor och börjar smeka honom. Pietro är inte sen att ställa sig på knä framför Tony och börja smeka honom från andra sidan. Andreas smeker av Tony kortbyxorna och snart har Tony fyra händer som smeker runt och på hans kuk. Jag zoomar in Tonys härliga kuk när Pietros hand med ett fast grepp fattar hans kuk och sakta börjar runka honom Andreas händer smeker samtidigt hans pung. Tony lägger sig ner i sängen och dom andra följer efter och snart har även Andreas och Pietro fått av sig sina byxor. Jag får en härlig filmsekvens med tre styva, stenhårda kukar i närbild. Jag zoomar in Pietros härliga kuk som står i all sin prakt och känner hur jag själv blir kåtare och blötare mellan benen, skulle helst vilja förena mig med killarna i sängen men fattar att om jag klarar att fortsätta filma en liten stund till har jag något att titta och njuta av många gånger framöver och som jag själv kan nominera till hur många guldbaggar som helst. När jag zoomar in ytterligare mot Pietros kuk ser jag Andreas solblekta kalufs böja sig ner och hans tunga börjar försiktigt slicka Pietros blottade ollon, jag kämpar så gott jag kan med att hålla kameran stilla. Jag filmar Andreas en stund när han slickar Pietro och fortsätter sedan att filma Tony när han sätter sig gränsle över Pietros mage. Han drar sin förhud tillbaks och smeker Pietros bröstvårtor med sitt fuktiga ollon innan han för sin styva kuk mot hans mun. Pietro öppnar sin mun och välkomnar glatt Tonys kuk. Jag fastnar med kameran på Pietros mun när hans läppar är omsluta runt Tonys kuk. När Pietro plötsligt avbryter och vänder sig mot mig och frågar –har du mer glidmedel? Javisst svarar jag, det finns massor i min neccensär Tony och Andreas ser lite förvånat på oss. Jag fortsätter filma och Pietro plockar fram glidmedlet ur min neccensär. Han öppnar burken och ber Tony och Andreas komma närmare och smörjer in deras kukar ordentligt. Vem vill knulla mig först frågar han, Tony och Andreas tittar lite osäkert på varandra samtidigt som Pietro drar upp sina ben mot bröstet och hans rumpa välkomnar sina kompisar. Andreas placerar sig snabbt mellan benen på Pietro, fattar sin kuk och lite osäkert för den mot Pietros hål. Det märks att Andreas är lite ovan och kanske lite nervös och fumlig inför sin premiär så Pietro ber Tony att hjälpa Andreas att hitta rätt. Tony fattar tag i Andreas kuk, drar ett par drag på hans nysmörjda hala kuk, för tillbaks förhuden och med ett fast grepp styr honom rätt. Andreas trycker utan problem in hela sin kuk i Pietros trånga rumpa. Pietro lägger upp sina valpiga ben runt Andreas axlar och fattar tag och smeker hans solblekta kalufs. Det tar inte många sekunder innan Andreas ljudligt kommer i Pietro. Tony som helt darrande sett på och nu är kåt som en kanin byter snabbt plats med Andreas och glider lätt in i Pietros nu glashala stjärt. Jag böjer mig fram för att få en riktigt fin närbild på Tonys kuk som glider ut och in i Pietro. Tonys pung daskar mot Pietros skinkor och hans hala kuk åker snabbt som en symaskin in och ut. Jag zoomar ut lite och för kameran över Pietros kropp, upp mot hans ansikte och får en helt oförglömlig bild när Pietro lite gungade av Tonys behandling ler rätt in i kameran. När jag panorerar tillbaka mot hans mage har Andreas lagt sitt ansikte på hans mage och fattat sin hand runt hans kuk och runkar honom i samma takt som han blir knullad. Tony börjar andas häftigare och det gör även Pietro. Tony drar ur sin kuk ur Pietro och runkar sig själv det sista och kommer över Pietros mage samtidigt som Pietro med hjälp av Andreas kommer och lägger hela sin sats på Andreas kind.

Just nu är jag så kåt att jag inte vet vart jag skall ta vägen, men jag vet att jag fått en film jag kommer att vårda ömt. Jag sveper med kameran över tre svettigt, skönt tillfredsställda leende killar som ligger i min säng när Andreas sakta böjer sig fram mot mig, smeker mig mellan benen knäpper upp och drar ner mina byxor, min stolta kuk visar sin uppskattning mot killarna. Andreas ber mig lägga mig ner. Jag är inte sen att lyda och plötsligt har jag tre killar som med sina händer och tungor far runt min kuk. Jag filmar killarna samtidigt som dom gör det otroligt skönt för mig. Jag lyckas fast det är ganska kort avstånd att få med när alla tre killarna samtidigt slickar min kuk. Tänk er själva att ligga på rygg med en videokamera riktad mot sin kuk och där ligger det tre söta killar som slickar för fullt. ( Jag lovar, jag har tappat räkningen hur många gånger jag har runkat till den sekvensen.) Det blir svårare och svårare att filma, killarnas tungor och händer far runt min kuk så jag håller på att svimma. När Pietro klämmer sin hand lite hårdare runt min kuk samtidigt som han ökar takten när han runkar mig och Tony och Andreas tungor far runt mitt ollon kan jag inte hålla tillbaka längre. Det var så skönt när jag kom att jag inte lyckades filma när jag sprutade eftersom kameran åkte upp mot taket. Ljudet som hörs från mig när jag kom är nästan skrämmande. När jag tittat på filmen ett par gånger ser jag min sperma ”flyga” förbi och nästan träffar taket på husvagnen innan det landar i en stor pöl på min mage.

/Tobbe
Tack för alla härliga, kåta mail jag fått efter mina förra berättelser, det har tänt mig till att fortsätta skriva. Vill ni att jag skall fortsätta –hör gärna av er!

tobbe1963@yahoo.com

 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 221 röster, snittbetyg 5,67