Gubben Erik 60+ och Sofia 24, Avsnitt 1

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Författare: Sofia (attifab@hotmail.com)
Inlagd: 21 dec kl. 14:19
Läst: 25444 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 204 röster, snittbetyg 5,63
Det var en skön sommarkväll och vi var rätt många på uteserveringen till vår pub. Det pratades kors och tvärs över borden. Mot slutet av kvällen hamnade jag bredvid Erik. Han är lång och muskulös med glittrande ögon, ett charmigt leende, alltid solbränd med gråsprängt hår. Helt enkelt en snygg karl. Själv kände jag mig attraherad men samtidigt mycket osäker eftersom han inte är i min ålder, just fyllda 24, han är drygt 60.

Han deltog i diskussionerna med oss ungdomar och jag måste erkänna att jag charmades av honom. Jag trivdes och började bli riktigt nyfiken på honom. Han betraktade mig ibland med en intensiv blick och jag kunde se hur hans ögon gled ner över min kropp och stannade till vid mina bröst. Det varade bara en sekund men hans leende kunde man inte missta sig på. Tyvärr hände inget mera den kvällen.

Jag heter Sofia och är gift sedan tre år med Stefan. En stor del av mina 174 cm är mina långa välsvarvade ben, jag har mörkbrunt hår, blåa ögon, är mjukt kurvig med ganska stora bröst. Det är inte bara min man som tycker att jag har världens sexigaste rumpa.

Stefan reser i jobbet, ibland är han borta en månad i sträck vilket gör att vårt förhållande inte är det bästa även om vårt sexliv är ok. Ibland undrar jag hur han klarar sig på sina resor då han är en riktig kåtbock.

En vecka senare, en fredag i början av augusti, ringde min gubbe som varit bortrest i drygt tre veckor och sa att han skulle bli borta ytterligare minst två. Då tyckte jag att det var dags att göra något festligt, med andra ord gå ut och ha riktigt kul.

Min bästis hade ringt och berättat att hon skulle ut på puben med några kompisar. Hon är singel och sa att hon inte fått kuk på över en vecka och sa att i kväll skulle hon bara ha. När jag sa att jag inte fått på drygt tre veckor gav hon mig en uttrycklig order att komma med. Det lät så lovande att jag bestämde mig för att gå med.

Jag bestämde mig för att ta på en enkel klädsel var enkel, som avslöjade mig på ett ljuvligt sätt och lovade mer än den dolde. När jag duschade funderade jag på att raka min vildvuxna buske men nöjde mig med att ansa läpparna lite med nagelsaxen. Jag tog på nya vita spetstrosor och en kort kjol som gick ner till halva låren. Den visade mina välformade och solbruna ben och framhävde min sexiga stjärt. Jag tog min finaste BH och drog på mig en figursydd blus som förstärker mina toppiga bröst.

Det var mycket folk på puben men min kompis och några andra bekanta hade redan kommit och ordnat bord. En halv timme senare kom Erik med en kompis och satte sig vid bordet bredvid. Efter en stund började vi prata mellan borden och min bästa kompis viskade att hon var SÅ kåt på Eriks kompis, en man i 50-års åldern. Hon lyckades i sitt uppsåt och snart drog de. De andra vid bordet stack också, de skulle fortsätta till en nyöppnad club.

Det blev bara Erik och jag kvar vid vårt bord. I den varma sommarkvällen var Erik klädd i T-shirt och shorts. Jag tittade på hans kraftiga och solbrända ben, på de muskulösa armarna. Han var så attraktiv och jag började bli riktigt tänd på honom men tänkte lite förskräckt på att han var nästan jämngammal med min farfar.

Vi såg länge på varandra utan att säga något. Jag såg på hans händer och tänkte att han nog vet hur man tar i en kvinna och kände hur det hettade och dunkade i hela kroppen. Min blick sökte sig neråt och jag såg hur det putade lite innanför gylfen. Jag skulle väldigt gärna vilja få känna och smaka det som gömde sig där. Jag höjde blicken och han såg rakt på mig. Jag förstod att han sett vad jag tittat på. Han log och jag kände att jag blev lite röd om kinderna. Hans blick gled långsamt till mina bröst och han tittade länge och så gled blicken vidare nedåt. Min korta kjol hade glidit upp en bit. Jag särade lite på benen. Han drog efter andan och såg mig rakt in i ögonen. Vi pratade, han pratade och jag svarade lite frånvarande. När vi reste oss för att gå vid tiotiden gled hans hand ner längs min höft och stannade upp ett kort ögonblick på min stjärt. Jag kände hur våt jag blev.

När vi skulle skiljas åt sa jag helt fräckt att jag var lite hungrig. Alltför snabbt accepterade jag hans inbjudan att följa med hem till honom. Det var en ljum kväll med en fin promenad och snart klev vi in i Eriks charmiga torp i utkanten av samhället.

- ”Vill du ha ost och vin" frågade han när vi kom in.
- ”Tack gärna men bara lite vin”
- ”Bara lite?”
- ”Ja det är bäst annars kanske jag blir så full att jag inte vet vad jag gör"
- ”Tänker du våldföra dig på mig?”
- ”Behöver jag det?”

Erik tittade på mig med ett lurigt leende och tog fram ost, kex, frukt och en vinflaska. Vi slog oss ner i en stor soffan i hans mysiga vardagsrum. Vi åt och pratade om allt möjligt men jag kände en stark spänning i luften och inte blev det bättre när Erik berättade att hans älskarinna hade flyttat och bodde nu cirka 8 mil bort och att de nu inte kunde träffas så ofta.
Det var länge sen han fått något som han uttryckte det. Tankarna gick runt i huvudet, jag började bli kåt på gubben!

Jag berättade om min gubbe som reser så mycket och att han nu varit borta i drygt tre veckor och skulle bli borta ytterligare två.

- ”Hur gör du då när du är ensam”, frågade Erik med en kåt blick.
- ”Ja, hur gör du själv”
- ”Ibland får man arbeta på egen hand”, sa han och fingerade att han runkade med höger hand.

När Erik fyllde på glasen reste jag mig upp och tackade med en kram och en kyss på munnen, en mjuk kyss till en början, men sedan hårdare. Jag lade mina armar om hans hals och det tog inte många sekunder förrän våra tungor lekte med varandra. Så drog jag mig undan och såg rakt in i hans längtande ögon, bara för att sedan än en gång mötas i en intensiv kyss.

Han kysste mig på halsen så att min hud brann. Hans händer smekte min kropp ner över höfterna, över mina skinkor och ner över baksidan av mina lår. Med sin tunga och händer gjorde han mig villig och ännu kåtare.

Våra läppar möttes åter i en het kyss, hur länge till skulle jag klara av att vänta. Det enda jag visste var att jag ville ha honom. Ha honom NU! Han smekte och kramade mina skinkor så att jag stönade till och kysste mig återigen på halsen.

När han tryckte sig mot mig kunde jag känna hur hård han var. Känslan av hans kuk mot min kropp gjorde mig djärv och kåt. Jag svarade med att trycka mig hårdare mot honom och kände hans stånd mycket tydligt mot min mage. Jag var så skönt våt mellan benen att jag bara måste ha honom.

Tyvärr blev vi störda av ett förfärligt tjut från radion. Erik gick bort och fixade felet och satte på en CD med lugna och dansvänliga melodier. Jag hade gick mot honom och tog några eggande danssteg med vinglaset i ena handen.

- ”Fortsätt, du dansar så sensuellt”, sa Erik och satte sig åter i soffan.
- ”Gillar du det………..jag är inte så bra ………….. men om du vill så”

Medan jag sakta rörde mig i takt med musiken tömde jag vinglaset i botten, mitt andra, för att stärka mig. Jag kände så osäker, tanken på att jag höll på att kåta upp en gubbe som är jämngammal med farfar for för kanske tionde gången genom huvudet.

- ”Kan inte du strippa för mig?" frågade han plötsligt.
- ”Jag ………nej jag vågar inte ………. inte lämna ut mig ………..NEJ”
- ”Du vågar visst……….du dansar så läckert ……….. fortsätt”

Med små danssteg och vickande på höfterna började jag smeka mig utanpå kläderna. Om jag varit man skulle jag sagt att jag tänkte med lilla huvudet. Men vad säger man som tjej? OK, jag var KÅT!

Erik satte sig till rätta i soffan och såg ut att verkligen njuta. Jag gungade förföriskt till musiken med händerna på svängande höfter och guppande bröst, lät händerna sakta vandra in över magen och upp och greppade brösten och lyfte, fortsatte sedan uppåt och knäppte upp blusen knapp för knapp, samtidigt som jag dansade så sexigt jag kunde.

Jag knäppte upp den sista knappen och drog upp blusen ur kjolen och sträckte armarna över huvudet. Blusen öppnade sig och jag visade min välfyllda BH. Erik slickade sig förtjust om munnen när jag smekte mina tuttar. Jag lät blusen falla till golvet och drog samtidigt ner dragkedjan i kjolen och knäppte upp knappen. Kjolen föll till anklarna och jag sparkade iväg den över golvet. Nu var jag glad att jag hade mina finaste spetstrosor och en matchande BH.

Den rytmiska och sexiga sången hetsade mig att ta ut mina svängar ännu mer medan jag med händerna smekte över bröst och mage ner mot trosan. Min tunna spetstrosa avslöjade min stora svarta buske. Erik stirrade när han såg de mörka fitthåren genom den tunna trosan. Snart skulle han få se en riktig lurva.

Han andades häftigt och sa:

- ”Åh……….du är så djävla läcker………..jag blir så …….”

Han behövde inte säga att han blev KÅT. Hela han strålade av kåthet.

Med en hand bakom ryggen knäppte jag upp BHn och kupade händerna under brösten och lyfte av det spetsprydda plagget. Mina tuttar är ganska stora och tunga men framförallt toppiga och de rörde sig guppande när jag dansade. Vårtorna var mörkt röda och stod rakt ut. Jag såg hur Erik smekte sitt stånd utanpå shortsen och att han hade lättat lite på livremmen.

När jag dansade fram mot Erik och smekte mig ner över magen och smekte fittan utanpå trosan frågade jag fräckt:

- ”Ska bara jag vara naken……. om jag ska fortsätta …………..ska du ta av dig ……. lika mycket ”
- ”Du är bra fräck Sofia ……………om du visste va blyg jag är ”
- ”Du vet väl att blyga pojkar aldrig får kyssa vackra flickor”
- ”Pojkar ja …….men gamla gubbar……..och bara kyssa…….. eller……..”
- ”Eller…….. Erik ….inte vill du ha något mer än en puss……..eller ….”
- ”Om ……….gissa vad……”
- ”Jag vill i alla fall ha många pussar……….inte bara på mun”
- ”Passa dig ………… kåta upp en gammal gubbe”
- ”Av med kläderna nu…….annars blir det smisk……… ”

Han tog mig på orden, reste sig och sparkade av sig shortsen och slängde T-shirten. Han satte sig tungt i soffan och skrevade brett med benen. Jag såg direkt att det var trångt i kallingarna, snart skulle jag undersöka det närmare.

Jag smekte mig långsamt utanpå trosan och sa:

- ”Du har fantiserat om mig ………. eller hur……. nu har du mig inom räckhåll”

Han svalde långsamt, fick inte fram ett ljud, det var nästan mer än han klarade av när han stirrade och såg att trosorna var så blöta i grenen att de klistrat fast mot min kåta mus.

Jag förde in ett finger i sin mun, lät det sedan glida över den ena bröstvårtan. Han fick se hur den hårdnade och glänste i den svaga belysningen. Den andra handen letade sig in innanför trosorna och jag smekte mig nu sakta och rytmiskt.

- ”Dina bröst…….. fan va fina bröst du……har…… jag vill känna……”, viskade han stönande.
- ”Du ska få känna……… och …………… kanske mera”, sa jag

Efter några steg vände jag ryggen till och svängde och vickade på rumpan innan jag satte händerna innanför trosorna. Sakta sköt jag dom neråt och exponerade min fasta stjärt. När jag sneglade över axeln såg jag att Erik höll tag om kuken utanpå kalsongerna. Med raka ben och fötterna brett isär strök jag trosan neråt. Jag stannade upp halvvägs och kikade på Erik mellan benen. Han hade nu en fin utsikt över min stjärt och skymtade säkert fittan.

- ”Satan vilken härlig och sexig rumpa du har”
- ”Gillar du min stjärt”
- ”O ja…böj dig framåt ………sära på skinkorna”, väste han fram.

Jag böjde mig framåt så djupt att stjärten blottades helt och han kunde se fittläpparna.

När jag vände mig om och smekte brösten såg jag hur han stirrade på min buskiga fitta.

- ”Gillar du min buske……jag tänkte raka den i dag”
- ”I helsike heller……nä det ska vara en gammaldags lurvig fitta”
- ”Jag lovar att inte raka den”
- ”Du ska veta att jag var 50 år när jag knullade den första rakade”

Det såg ut som om kalsongerna skulle sprängas när han lutade sig bakåt i soffan. Jag nöp i bröstvårtorna och slickade mig sakta om munnen och förde det högra bröstet upp till min kåta mun och sög på det. Jag tog åter ett tungt bröst i vardera handen, kramade dem och kände tyngden, lyfte mitt vänstra bröst mot munnen och sög in vårtan mellan mina röda läppar.

Jag dansade eggande framför honom, nu av kåthet, medan jag smekte mig. Jag särade benen och mina händer vandrade ner mot fittan, jag tog ett finger och särade fittläpparna lite lätt så han såg hur fuktig jag var. Mina fittläppar var svullna och glittrande våta av kåtsafter och klittan var svullen.

Jag lät min hand vandra ner mot fittan och drog sedan ett finger över fittskåran, det var helt underbart vått och varmt, jag gick upp med det våta fingret mot klittan och cirkulerade på den knoppen som växte och hårdnade.

Det skakade i hela kroppen och jag fick hejda mig lite eftersom jag var så kåt att jag skulle komma på nolltid.

Jag fortsatte att smeka lätt över mina blygdläppar. Jag förde sakta in ett finger och drog det utmed skåran, jag ryckte till varje gång jag nuddade klittan. Jag pullade mig själv fortare och fortare, efter ett tag drog jag ut finget och smekte klittan, först med det ena fingret sen med det andra…. runt …… runt…. runt………..

Jag kände att jag var nära att komma när jag tänkte på att snart skulle gubben knulla mig, jag ryckte till och kände det där…………..det där sköna som börjar i klittan och fortsätter i hela kroppen.

- ”Åhh………… du är så sexig …….jag ska slicka……………. din lilla fitta ……..knulla …. min stora gubbkuk……..din fitta ………jag ska spruta ……….full med kuksås”, stönade han osammanhängande.
- ”Ja….fittan ska få ………….en gammal gubbkuk……….”

Nu var det han som angav tonen, jag hade hetsat honom tillräckligt.

Han var KÅT, jag var KÅT!
Han skulle knulla mig!

Fingret glänste av kåtslem, jag var plaskvåt och jättekåt. När jag drog fingret i fittskåran och sedan stack det i munnen såg det ut som hans ögon skulle trilla ut. Höfterna gungade fram och tillbaka, fram och tillbaka medan jag fingerpullade samtidigt som jag försökte utföra någon slags rytmisk förförisk magdans. Jag vände mig och böjde mig framåt och svankade rejält, hela stjärten var vidöppen. Mina fingrar grävde hungrigt i fittan och glänste av härlig fittsaft.

Erik stönade och vred sej av längtan efter att känna på mig, att slicka mig, knulla mig som ett vilddjur. När jag juckade med mitt blöta finger i munnen såg jag att han var så kåt att han skulle få en kollaps om han inte fick smaka fitta snart.

- ”Du gör mig så kåt”, stönade han
- ”Stackare …..är det länge sen du knullade”
- ”Ja …. flera veckor………..du då”
- ”Samma här………….min man ………….. borta i veckor”
- ”Du har väl fingerpullat eller har du dildo”
- ”Ja………….när runkade du senast”
- ”I går morse”

Nu kunde jag inte vänta utan gick ner på knä och såg på utbuktningen i kalsongerna. Han verkade enorm! Jag tog på kuken utanpå kallingarna och sa:

- "Vad kan det här vara?"

Han stirrade med kåta ögon och stönade fram:

- ” Känner du vad stor och hård den är…….. titta efter"

Jag var alldeles darrig och uppjagad av min egen fräckhet, kåtheten formligen välde över mig och jag tog tag i hans kalsonger. När jag drog ner dem fjädrade kuken upp mot hans håriga mage och jag flämtade till.

- ”Åh, Gud... ……...……ååååhh…… herrejävlar…….va grov”, var allt jag fick fram.

Det jag fiskade fram var en bjässe! Visst den var den lång men tjockleken!

Mina fingrar kunde knappt nå runt om den svullna staken som var enormt grov. Ollonet var lila som ett moget plommon, alldeles blankt och glansigt av kåtsaft. Ur det öppna ögat flödade sakta en genomskinlig försats.

Längs kukskaftet ringlade sig några tjocka, svullna och förgrenade ådror som spände blålila i skinnet på den hårda kuken.
Min man Stefan är välutrustad med drygt 22 cm men Eriks var nästan lika lång och men nästan dubbelt så grov. Grov som en FALUKORV!

Hjärtat dunkade och jag tittade upp på honom och stönade:

- "Vilken fin kuk du har …….så grov"
- ”Nu ska du få känna på en gammal gubbkuk”
- ”Du kommer att spränga min fitta”
- ”Lugn flicka lilla……..jag ska kåta upp dig först”
- ”Du ska fylla min trånga fitta”
- ”Ja …………du ska få gubbsås…………….. så det bräddar över”
- ”Du……jag ……..kuken i fittan………kuksås i fittan……spruten i fittan……din gamla gubbkuk…slicka …...fittan…fittsaft….…..kåt…….knulla………..kuksås……….”

Jag var nu så rå och fräck och svamlade kåtord oupphörligt. Jag höll nu på att spricka av kåthet. Erik var röd om kinderna, några svettdroppar syntes i pannan, han var uppenbarligen kåt som satan han med.

Jag tog tag om skaftet och började smeka kuken som stod som ett spett och jag nådde knappt runt med fingrarna när jag började runka den. Kuken var så styv att förhuden räckte bara över kanten på det blåvioletta kukhuvudet. Pungen var lika enorm och hängde tung och välfylld, hårig eller rättare sagt luden som en gorilla. Kulorna kändes stora som hönsägg när jag kupade handen om dem.

Sakta böjde jag mig ner och lät tungan virvla runt ollonet som var hårt men ändå mjukt som siden. Jag kysste och bet i Eriks kuk, jag kunde helt enkelt inte få nog av den. När jag kom till strängen stönade han uppgivet. Jag lät tungan vandra nerför skaftet och såg till att saliven rann ner mot pungen och öppnade min mun och sög in den vänstra kulan.

Erik vred sig i soffan och när den högra pungkulan fick sin behandling och stönade han ännu högre. Jag öppnade munnen stort och slöt läpparna om skaftet och klämde åt, ömsom bet och ömsom smekte jag det ådriga skaftet. Nu var det dags för kukhuvudet. Trots att jag har en stor mun fick jag gapa så käkarna höll på att gå ur led.

Jag andades stötvis genom näsan och sög och kittlade huvudet som tycktes svälla ännu mera. Erik smekte och skruvade på mina hårda bröstvårtor som stod rakt ut. Jag sög hårdare och tungan virvlade i en yster dans och jag blev om möjligt ännu kåtare. Fittan flödade. Jag njöt av att ha kontroll på honom när jag hörde hans förtvivlade stön. Min högra hand vara kvar på pungen och sökte sig den håriga vägen längre ner in mot rumpan. Erik lade sig på rygg och drog upp benen och jag jobbade med tunga och läppar, tungan virvlade ännu fortare. Ville jag ha hans sås………ville jag känna hans utlösning i min mun……eller i fittan? Visst ville jag hans kuk skulle spruta i min blöta fitta!

Först skulle gubben hållas på sträckbänken!

Snart började jag en ny färd med läppar och tunga upp och ner över kukskaftet. Jag öppnade åter munnen på vid gavel och sög lätt på hans pung medan tungan smekte och kittlade än den ena än den andra av hans stenar. Min hand runkade sakta och obevekligt upp och ner medan min tunga virvlade fram över hans håriga pung. Han stönade högt när jag samtidigt smekte honom i stjärten med andra handen.

Jag blötte ett finger rikligt med saliv och lät fingertoppen glida in i hans stjärthål. Hela hans kropp spände sig och vibrerade. Med djupa tag masserade jag hans kuk med min mun och tunga samtidigt som mitt finger juckade ut och in i hans röv. När jag kände hur kuken började pulsera långt ner i roten stannade jag åter upp.

Gubben skulle plågas!

Erik drog upp benen och särade dom så mycket han kunde. Jag förstod vinken och slickade honom under pungen och i den håriga stjärtskåran, fortsatte till den lilla ringmuskeln. Han särade sina ben ännu mer och drog upp knäna och öppnade sig så jag kom åt bättre. Jag vispade och borrade med tungspetsen i stjärthålet. Nu hörde och kände jag att han var nära att komma.

När jag borrade med tungspetsen i rumphålet ryckte han till och stönade våldsamt. Jag blev allt modigare och pressade in tungan i det trånga hålet. Stönen som kom över hans läppar lät mer djuriska än mänskliga, hans andning var kort och våldsam.Han skrek så det ekade:

- ”Sluta nu……. annars ….. spruten … .... nuuuuu…… fittan ……….. helvete…..stopp så ska du …………..”

Nu fanns ingen återvändo, jag reste mig snabbt och gapade över kukhuvudet.

Hans vrål började i magtrakten, fortsatte uppåt i ett brölande värdigt en brunstig älgtjur:

- ”BRRRÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ ………BRRRÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ ……… BRRRRÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ………….”

Kände första sprutet med kraft mot gommen, nästa ner i svalget, svalde för allt jag var värd. Eriks kropp ryckte i takt. Jag var tvungen att få luft, sprut fyra tog rakt i ansiktet. In med kuken igen, när jag plötsligt kände hur fittan krampade.

Det gick för mig!

Jag gav mig hän i orgasmen med Eriks sprutande kuk i munnen. Jag trodde aldrig att det kunde finnas så mycket kuksås i en pung. Medan fittan krampade och jag kämpade och svalde klunk på klunk av Erik jättesats. Ändå sipprade det ut vid mungiporna.

(Erik berättade senare att han hade en nästan sjukligt stor spermaproduktion. Som grabb hade han jämfört med sin kompisar och haft dubbelt så stor sats som den som blev tvåa)

Så småningom lugnade kuken ner sig och jag böjde mig ner över Erik. Med munnen fortfarande full av kuksås fann jag hans mun och våra tungor lindade sig om varann i en kladdig kyss.

Han fick smaka på sin egen sås!

TACKSAM FÖR DINA KÅTA KOMMENTARER!
/ Sofia

Fortsättning följer!

 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 204 röster, snittbetyg 5,63