Midsommarkväll

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Emma
Inlagd: 14 dec kl. 17:01
Läst: 20441 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 264 röster, snittbetyg 5,19
Det närmade sig midsommar och vädret det var strålande. Det syntes inte ett ända moln på himlen och de hade sagt på radion att vädret skulle vara detsamma i flera veckor framåt. Själv så njöt jag av sommaren. Jag älskade att åka ut med båten till en ö, och bara sola, bada och njuta. Jag och min bror satt just nu i bilen. Vi var på väg ut till våra föräldrars sommar hus som ligger i Fjällbacka, i den bohuslänska skärgården. Själv bodde jag i Göteborg och det skulle bli skönt att slippa jobbet och alla måsten och istället bara lata sig. Nu hade jag en 4 veckor lång och skön semester att se fram emot. Det skulle bli fruktansvärt härligt!

Nu var det dags för ett riktigt midsommarparty. Hela släkten skulle komma. Många av dem kände jag inte ens så det skulle bli lite spännande. Efter att ha suttit 1 och en halv timma bilen så svängde vi äntligen av mot Fjällbacka. Vi kom in på en lite mindre väg som vi följde en liten bit, som sedanslutade i en liten grusväg. Till sist var vi framme vid stugan som hade ett kanonläge. Utsikten var otrolig och det var endast 100 meter ner till badet. Jag om min bror struntade i att packa upp utan i stället så greppade vi badkläderna och gick ner till badet. Väl där nere drog jag på mig mina bikinitrosor och min bh:n och hoppade i. Det var otroligt skönt att känna vattnet svalka min varma kropp. Efter ett avsvalkande dopp begav vi oss upp för att backa upp våra kläder. Under tiden så hade mera folk kommigt. Vissa kände jag och andra inte. Jag såg såg en tjej som verkade trevlig så jag bestämde mig för att gå och hälsa.-Hejsan, sa jag lite försiktigt.-Hej, sa hon. Jag heter Emma och jag är dotter till föräldrarna i huset. Jag heter Anna, sa hon med lite osäker röst. Där stog vi en stund och pratade om allt mellan himmel och jord. Hon var faktiskt riktigt trevlig. Och on såg t bra ut också. Jag brukar i vanliga fall inte titta på kvinnor med det var något speciellt med henne. Jag kunde faktiskt inte låta bli att snegla på hennes bröst som var riktigt stora. Jag kunde skymta hennes vårtor igenom den tunna klänningen. Vi stog där en stund och bara kollade på varandra. Vi kände nog vad som skulle hända.

Det närmade sig kväll och vi började göra i ordning för en riktig midsommarkväll. I år så hade vi inte tänkt äta vi stugan utan vi skulle istället ta båten ut till en ö där vi skulle ha trevligt och titta på solnedgången sammtidigt som vi satt och åt. Så vi packade ner all mat och hoppade ner i båten. Vi var väldigt många personer. Vi var ca 12 st men båten var egentligen bara avsedd för 8. Men det gick ändå. Efter en halvtimma på sjön kom vi fram till den lilla holmen som låg långt ut i skärgården. Det var ingen tvekan om att detta var mitt favoritställe.

Väl framme så lägger vi till och lastar upp alla grejorna på berget. Vi lyckades hitta ett plant ställe där vi kunde ställa upp bordet. Nu satte sig alla och började äta. Man var ju ganska hungrig efter dagens bilåkning. Vi satt och pratade länge och efter ett tag så började det skymma. Alla andra valde att sitta kvar och berätta roliga vitsar för varandra men jag ville verkligen njuta av solnedgången så jag begav mig ner till vattnet.

Jag satte mig ner och bara njöt. Njöt av vattnet och solen. Då och då hördes en fiskmås skrika till. Jag tittade mig runt men ingen var i närheten. Vattnet så inbjudande ut så jag bestämde mig för att bada.
Nu hade jag förstås glömt badkläderna men det gick lika bra att bada naken. Jag tog långsamt av mig kläderna och gick i. Gud vad skönt det var! Kände hur vattnet strök min kropp när jag simmade runt. Helt plötsligt säger någon hej. Jag tittar upp och ser Anna stå där utan några kläder. -Jag såg dig, sa hon, så jag tänkte att vi kunde bada tillsammans? –Javisst, sa jag, det är bar trevligt med sällskap! Om gick långsamt i och utan att jag tänkte det så tittade jag hela tiden på hennes vackra bröst. Hon var rakad mellan benen och jag kände hur det rann till i fittan när jag tittade på hennes springa. Där stog vi i vattnet och pratade en stund. Jag kunde se hennes välrakade kön igenom vattnet och jag kunde inte sluta tänka på det. Helt plötsligt så snubblade Anna över mig. Det var nog med mening eftersom för det märktes på henne. Visst, det var ju inte fel att pröva tjejsex någon gång. Jag visste ju at hon ville! Det blev alldeles tyst. – Vad vacker du här, sa hon plötsligt. Det ända jag kunde säga var tack. Nu var hon så nära mig så jag kunde känna hennes hjärtslag. Jag kunde känna hennes vilja. Hon ville samma som mig. Hon förde sin hand mot mitt bröst och nuddade det lite försiktigt. Sedan kysste hon mig. Jag var nu så upphetsad så jag kunde inte göra annat än att kyssa tillbaka. Där stod vi. Våra tungor virvlade runt i varandras munnar och mina händer sökte sig ner mot hennes bröst. Jag stönade svagt när mina händer nuddade hennes styva vårtor. Vi flyttade oss nu upp på klipporna si vi kunde slicka varandra. Jag forstsatte mina smekningar på hennes bröst. Jag begav mig sedan neråt för att smaka på henne. Min tunga nuddade hennes klitoris och hon njöt hela tiden. Det hörde man. Jag lät två fingrar glida in hennes plaskvåta mus. Hon låg och vred sig av välbehag och nu var hennes orgasm inte långt borta. Hon kom över mig i ett högt skrik och jag kände hennes kramper i fittan. Jag smakade på hennes safter och de smakade så gott. De smakade kåthet. Vi bytte nu plats så att jag också kunde njuta av att bli slickad för första gången av en kvinna. Hon smekte mina styva bröst och sög lite lätt på mina vårtor. Hon kysste min mage. Hon fortsatte att leka med brösten en lång stund och nu var hon nere vid min kåta fitta. Långsamt lät hon sin tunga glida över min våta mus. Hon slickade underbart och då och då lät hon sin tunga glida in i mig och jag stönade högt av allt slickande. Undertiden som hon fingerknullade mig så smekte jag mina bröst och snart skulle jag komma i en underbar orgasm.

Mina muskler drogs ihop allt mer och jag kände hur det började kittlas i hela kroppen. Hon pullade mig allt hårdare och fortare och helt plötsligt så skrek jag till av kåtehet. Orgasmen varade nog i en minut och jag låg där och vred mig av kåthet. Det var det skönaste jag någonsin hade varit med. Vi tog ett bad för att svalka av våra heta kroppar. I vattnet låg vi och kysstes och njöt av varandra. Solen var nu på väg ner under oss. Detta var en kväll vi aldrig skulle glömma.
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 264 röster, snittbetyg 5,19