Min morfars kompisar

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Petra
Inlagd: 13 dec kl. 17:10
Läst: 62937 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 612 röster, snittbetyg 5,42
Det var skönt att vara hos mormor och morfar en vecka på sommaren. Dom bor så himla fint. I en liten by med ett par sjöar runt sig. Första kvällen hade dom grannarna på besök. Två bröder i 40-årsåldern.

Dom spottade inte precis i glaset. Här var det hembränt som gällde. Och snart hade mormor gått och lagt sig. Kvar var jag med morfar och dom två bröderna. Dom skålade, skämtade och berättade historier. Dom märkte inte att jag själv smakade lite på det starka i smyg.

Jag märkte att en av bröderna tittade på mig. Och det roade mig förstås. Jag spelade med. Besvarade hans blickar. När jag varit på toa stog han utanför dörren när jag kom ut. Morfar och den andra brodern var kvar i köket. Du är så fin, sa han, jag måste bara få ta lite på dig.

Jag stog bara alldeles stilla, såg på honom bara, medan han började ta på mig. Det kändes pirrit. Med denna storvuxna 40-åriga norrländska ungkarl. Och så lilla jag. En flicka på nyss fyllda 16 år. Liten och ganska smal. Men det är så himla lockande. Jag älskar verkligen när män blir kåta på mig. Jag kan inte hjälpa det.

Men nu började dom undra där i köket vart vi tagit vägen. Och han tog bort händerna från mina bröst. Jag kände en besvikelse. Vänta här, sa han och gick in till köket. Strax efter var han tillbaka igen. Vad han hade sagt till dom vet jag inte. Kom, sa han och ledde in mig i gästrummet. Där jag skulle sova under min vistelse här hos mormor och morfar.

Klä av dig nu, bad han mig. Jag lydde snällt och tog av mig kjolen och linnet. Det var allt. För några trosor och bh hade jag inte på mig. Naken visade jag upp min kropp för honom. Han gav ifrån sig par djupa andetag. Lägg dig på mage på sängen, befallde han mig. Och jag gjorde som han sa. Brodern satte sig på sängkanten och började ta på mig.

Så kysste han min stjärt, slickade mig i skåran mellan skinkorna. Jag kände hans tungspets vid anus. Nu igen, tänkte jag. Gubben på tåget hade ju redan varit där tidigare idag. Jag hade inte duschat sedan jag åkte hemifrån. Brodern visste inte att min hud var insmord med annan mans sperma. Jag log för mig själv när jag tänkte på det. Vilken böjan på denna sommarvecka.

Jag låg helt stilla och lät den storvuxne ungkarlen ta för sig av min unga fasta kropp. Han andades djupt. Och mellan varven märkte jag att han själv klädde av sig. Så la han sig naken intill mig på sängen. Han drog upp mig på sida med sig själv bakom mig. Och nu kände jag hans kuk hård mot insidan av mitt lår. Nu väntade jag bara på att han skulle komma in i mig också. Tanken gjorde mig jättekåt.

Först retade han mig lite. Drog med kuken i skåran. Men så tog ett kraftigt tag om mina höfter, riktade in sig och stötte in sin kuk i fittan på mig. Han jämrade sig och stötte hårt i mig. På gränsen så att det gjorde ont. Men det hjälpte förstås att jag själv var jättekåt och ordentligt våt där nere. Med den ena handen började han samtidigt smeka kittlaren på mig. Det gjorde mig tokig. Jag vred mig. Och nu dröjde det inte länge. Den första orgasmen kom och fick mig att skrika till.

Plötsligt var den andra brodern också i rummet. Men jag reagerade knappt på det. Han la sig skavfötters och naken på den andra sidan om mig. Jag var helt borta i lust och njutning. Det fanns inga gränser någonstans. Jag tog den andre broderns kuk i munnen. Samtidigt som den förste brodern fortsatte att knulla mig bakifrån. Så drog han sig snabbt ur. Vad nu då, tänka jag. Men efter att ha smort mig lite tryckte han in den i anus.

Den andre brodern la sig till rätta nu. Och kom samtidigt in i mig i fittan. Så nu hade jag två kukar i mig där nere. Männen var så stotväxta så det kändes som jag nästan försvann mellan deras kroppar. Som tryckte på och i mig från båda håll. Kände mig helt uppfylld. Så drog först den ena sig ur och sedan den andre. Dom sprutade sin säd över mitt hår, ansikte och hals nästan samtidigt.

Vilken början på denna sommarvecka. Som också skulle innebära en helt ny vändning för mig. En ganska så lönsam karriär.

 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 612 röster, snittbetyg 5,42