Kompisknull på H&M

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Mike
Inlagd: 11 dec kl. 11:57
Läst: 28627 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 607 röster, snittbetyg 5,44
Tove och jag hade varit bästa vänner sedan två år tillbaks. Hon var sockersöt både inombords och på utsidan. Hon var rätt nätt och liten, hade ett par underbara smilgropar och var väldigt kramig av sig. Hon tyckte om min närhet och fast hon hade sambo gick hon ofta med sin arm runt min när vi gick på stan. Första gången jag träffade henne var jag väldigt intresserad av henne, vem skulle inte vara det men hennes figur och personlighet. Men när jag fick veta att hon hade sambo så packade jag ner mina känslor i en liten låda och la den långt, långt bort utom räckhåll. Jag hade ingen lust att få mitt hjärta krossat eller att bryta upp hennes förhållande med sin sambo. Jag tyckte om henne alldeles för mycket för att göra något sådant.

En juli dag ringde Tove upp mig som hon brukade.

”Kan inte du hänga med på en shopping runda? Snälla?!” frågade hon.

”Jo, det kan jag väl.” Svarade jag. Vi shoppade ofta ihop och hon fann det mycket lättare att handla kläder åt henne med mig än med hennes sambo.

”Yes! Va kul, Mike! Vi kan väl träffas vid fontänen och sedan bara shoppa non-stop du och jag.”

”Jajamen. Vi ses där om 15 minuter.”

Jag anlände vid fontänen lite tidigt och stod och väntade på Tove. Medan jag gjorde det kunde jag inte undgå at spana in alla lättklädda tjejer som strosade runt i sina korta toppar och tighta byxor. Värmen gjorde också att man blev lite kåtare så här vid sommartid.

Efter 10 minuter kom Tove lätt joggandes emot mig. Trots hennes nätta kropp hade hon ett par välformade bröst som nu guppade härligt när hon sprang. Hon hade en kort sommarkjol av härligt tunt vitt tyg och ett par flip-flops på fötterna. Hon var lätt brunbränd vilket var en underbar kontrast till hennes vita kjol. Under bar hon ett par vita trosor som syntes lite oskyldigt igenom den tunna kjolen. Hennes topp var lite surfaktig och hon såg ut som en riktig beach-tjej.

”Åhh, förlåt, Mike. Har du väntat länge?” undrade hon samtidigt som hon hoppade upp kysste mig på kinden.

”Nej, då ingen fara, alls” tyckte jag.

”Kom då så går vi”, sa hon och tog min hand i ett raskt tempo.

”Nu ska vi shoppa!” Hon var på ett härligt glatt humör.

Vi gick från klädbutik till klädbutik. Det var mycket som skulle provas. Vi provade skor, en massa jeans och underkläder. Vi hade gjort det förr så jag visste rutinerna. Ärlighet skulle det vara. Såg hon tjock ut i något eller om det var något som inte passade så skulle jag säga till. Även underkläder skulle beskådas.

Väl inne på H&M stod Tove och provade några BH. Det var en stor affär med många provrum. De låg lite avskiljt vilket jag tyckte om då man kunde prova kläder utan att folk trängde på utanför.

”Nej, inget av de här. Jag ser ju ut som en tant!” ropade hon från ett utav provrummen.

”Jag får titta,” sa jag och letade efter henne.

”Nej, inte i dom här! Hämta något som du tycker om. Något som Claes skulle tycka om att se mig i.”

Jag gick iväg och kom tillbaks med en vinröd spets BH med stringtrosa och öppnade dörren för att ge dom till henne. Tove hade dock inte bytt om än och stod lite halvnaken inne i båset.

”Oj, då. Hoppsan”, sa hon till mig lite nonchalant medan hon fortsatte att ordna med kläderna fortfarande vänd mot mig.

”Ehh, förlåt. Förlåt, mitt fel”, sa jag lite blygsamt. Fast vi hade känt varan hade jag aldrig sett henne naken. Nu var det förvisso bara hennes bakdel med den var härligt mjuk och go’. Jag kände hur det började pirra lite i magen efter att jag stängt dörren. Claes var verkligen en lycklig man som fick smaka på den baken tänkte jag.

”Färdig. Nu kan du kolla”, ropade hon.

Jag öppnade dörren och fick se en underbar tjej i ett par riktigt sexiga underkläder.

”Wow!” sa jag.

”Vad tycker du?” frågade hon medan hon visade sina smilgropar och ändrade ställning.

”Du är så…” jag viste inte vad jag skulle säga.

”Vaddå, Mike, säg…” samtidigt som hon skojade och ställde sig i en massa roliga ställningar framför speglarna. Hon tyckte om att toka sig. Med alla speglar kunde jag se hennes härliga skinkor och hennes härliga lockiga ljusa hår som hängde ner på ryggen.

”Du är bara härlig!” sa jag och skrattade.

”Det tycker du bara för att lyckades se min häck,” sa hon lite skämtsamt.

Jag rodnade lite men sa inget. Jag kände hur snoppen hade börjat reagera nere i brallorna. Han hade vaknat.

”Kan inte du också prova något?” frågade hon samtidigt som hon satte sig ner på pallen.

”Njae, jag vet inte.” Mumlade jag. Hon kunde inte få se att jag var kåt på henne.

”Jo, då!” sa hon bestämt och tog på sig min T-shirt och gled ut ur båset igen iförd endast trosorna och tröjan. Hon var så naturlig och söt. Brydde sig inte alls om de andra i affären.

Vips så kom hon tillbaks med ett par boxer shorts. ”Jag visste inte vilken storlek du har men jag tog Medium,” sa hon medan hon gav mig ett par vita boxers. ”Kom igen, prova dom så får vi se hur snoppen klär sig i vitt”, sa hon och skrattade till.
Jag sa åt henne att hon fick vända sig om vilket hon gjorde trots lite protest, ”Men du fick ju se min rumpa.”

”Det här är annorlunda,” sa jag. ”Du får hålla för ögonen också.” Jag hade inget att vara blyg för. Jag hade en rätt vältränad kropp och snoppen var det inget fel på heller men det var lite pinsamt att stå där naken framför Tove.

”Visst, visst. Som du vill” sa hon medan hon höll ögonen för och med ryggen emot.

Jag började ta av mig och kände att jag hade halvfräs. Jag slet av mina egna kallingar så fort jag kunde, såg att snoppen hängde halvkåt i nått slags mellanläge, för att sedan försöka klä på de som Tove hade hämtat ännu fortare.

”Jösses, jag kanske skulle ha tagit en Large,” skrattade Tove till. Hon hade visst tjuvkikat i hennes spegel och kunde se hur kuken hängde i luften.

”Jaha, …” sa hon fort för att bortleda min blyghet. ”Hur känns dom? Dom ser urläckra ut! Vänd dig om så jag får se.”

Jag vände mig om för henne och kände mig lite utstuderad. Hon tittade noga och vred och vände på både mig och sitt huvud.

”Passar storleken?” undrade hon.

”Nej, de är nog lite för små.” Sa jag och drog lite i midjan.

”Skojar du. Kan du ens böja dig ner?” frågade Tove.

Jag provade med att böja djupt med knäna. Det skulle jag inte ha gjort för boxershortsen var rätt vida vid låren och när jag böjde mig ner pekade snoppen ut.

”Oj, då. Finns det nån som vill komma ut och kika lite,” sa Tove med en babyröst medan hon klappade kuken med sitt pekfinger.

”Fan också,” sa jag generat.

”Det gör inget,” skrattade Tove. ”Va söt du är!” sa hon och pussade mig lätt på munnen.

Vad skulle jag göra. Vad det ett närmande eller hade hon bara lite skoj? Jag fick snabbt svar på min fråga.

”Ta av dom. Dom är för tighta i midjan på dig…och för korta i benen!” sa Tove som satte sig ner igen på pallen.

”Nej, jag tror inte att…”, jag ville ju inte visa hela mitt tillstånd för min bästa vän även om hon var helt underbar och alla andra killar hade hoppat på chansen.

”Då gör jag det,” svarade hon samtidigt som hon la fingrarna innanför byxkanten. Hon drog först bakåt mot min häck så att den blottades och sedan förde hon långsamt fingrarna framåt och drog av kallingarna. Kuken min studsade upp och ner då hon drog byxkanten över den.

”Ja, god dag på dig med,” sa hon med proper röst och nickade också med huvudet. Sen log hon upp mot mig med sina smilgropar.

”Får jag lov?” undrade hon med sina stora ögon. Jag bara nickade.

Hon tog tag om mina skinkor och drog min närmare henne. Sedan kysste hon mig på min mage. Hon rörde sina fylliga läppar från magen över mitt pubeshår och ner i ljumsken. Jag kände hennes mjuka lockiga hår som smekte min kuk. Kuken reste sig ytterligare vilket hon tyckte var fascinerande då hon slutade det hon höll på med för att titta upp och studera när jag hissade flaggan. Det var härligt att stå där och titta ner på någon som verkade så imponerad av den manliga erektionen. Hon bet sig i läppen och stirrade med sina blåa ögon.

Sedan lutade hon sig tillbaks på pallen och började smeka sina bröst utanpå BH:n. Hela tiden stirrade hon på min kuk som nu hade rest sig till max. Hon drog ner ena kupan så att hennes högra tutte hoppade ur. Hon la lite saliv på sitt finger smörjde sedan in bröstvårtan som var styv och hård och putade rakt ut. Hennes andra hand letade sig ner över hennes brunbrända mage och fortsatte utför hennes lår. Där drog hon fram och tillbaks. Det såg ut som hon tvekade att gå vidare.

”Jag borde inte göra det här, Mike”, sa hon och blundade. ”Men du gör mig så kåt.”

”Du är den mest vackra och härliga människa jag träffat.” Sa jag omsorgsfullt.

”Tycker du det?” undrade hon.

”Ja, du är otroligt sexig också!”, fyllde jag på med.

”Ja, jag ser att du tycker det,” sa hon samtidigt som hon öppnade ögonen och tittade på kuken igen.

”Kan inte du dra tillbaks förhuden så att jag får se ollonet?” frågade hon. ”Jag tycker det är så snyggt.”

”Visst”, jag var inte sen att lyda henne och började dra tillbaks förhuden. Lite kladd rann ur kuken och ollonet var alldeles rött, nästan lila.

”Va fin den är,” sa Tove medan hon började smeka sig utanpå trosorna. Sakta förde hon sitt finger upp och ner utanpå trosorna. En liten mörk fläck hade bildats utanpå trosorna och visade hur våt hon var. Det gjorde mig ännu mera kåt och jag började runka lite fortare.

”Kom hit!” beordrade hon.

Jag närmade mig samtidigt som hon lyfte på rumpan och drog ner sina trosor. Ännu kunde jag inte riktigt se mellan hennes ben. Hon gav mig hennes trosor och närmade sig min kuk. Hon lät sin hand först kupa min pung vilket gjorde att jag rös till. Sedan greppade hon taget om min stake och började runka med sin nätta lilla hand. Den måste ha känts extra stor med en sån liten hand tänkte jag. Jag tog hennes trosor och andades in hennes underbara doft som hon lämnat på dom. Tove började sedan slicka min hårda kant runt ollonet och la lite saliv under kanten. Sen började hon suga och jag greppade hennes hår och lutade mitt huvud tillbaka.

Vilken underbar känsla att ha min kuk inne i Toves mun mitt inne på H&M. Jag hoppades att ingen skulle märka något samtidigt som det var otroligt upphetsande. Hon slutade suga och övergick till att runka. Med all saliv under ollonet i kombination med Toves runkande, klickade det till varje gång hon drog förhuden över ollonet. Ljudet av sex hade fyllt omklädningsbåset vilket hetsade oss båda ännu mer. Jag såg hur Tove började massera sig själv mellan benen samtidigt som hon masserade min kuk. Det gick allt fortare och fortare och hon särade mer på benen för att komma åt. Jag såg hur hon cirklade med sin hand på samma punkt. Jag kände hur min kuk växte och visste att jag var på gång.

Tove måste också ha känt detta, ”Vänta, inte än. Slicka mig först,” sa hon. Nu hade allan hennes hämningar släppt. Jag for ner på golvet medan hon satt kvar på pallen. Hon särade rejält på benen och blottade hennes vidöppna fitta. Jag tog en stund och njöt av denna syn.

”Slicka min våta fitta” skrek hon.

”Sschh…du ska få, var inte orolig”, viskade jag.

Jag lät min tunga glida runt utsidan först, längs insidan av låret och utanpå hennes venusberg. Sedan öppnade jag hennes fitta med mitt pekfinger och långfinger. Hon stönade till när jag lät tungan sakta virvla runt på klitoris och upp längs hennes springa.

”Duktig pojke,” sa hon och lät sina fingrar glida igenom mitt hår.

”Hallå, behöver ni hjälp här inne?” plötsligt kom en av tjejerna som jobbade där och knackade på. Jag frös till.

”Nej, det är lugnt,” sa jag och stirrade rakt in i Toves fitta. Hennes blygdläppar var fylliga och jag såg hur det rann ur slidöppningen.

”Vi har mycket att prova,” sa Tove och log.

Jag fortsatte med min behandling av hennes fitta och smakade på hennes fittsafter som nu forsade ut.

”Kör upp et finger och kulla min fitta!” stönade Tove.

Jag körde upp två istället och hon ryckte till och sträckte på sig. Hennes mun var nu helt öppen och hon gaspade efter luft. Hennes andhämtning blev allt kraftigare.

”Mer, hårdare…” stönade hon. Nu brydde hon sig inte om vår situation och sket fullständigt i att andra kunde kanske höra henne.

”Fortsätt så. Snart kommer jag…” sa hon till mig.

Jag fortsatte att finger pulla henne samtidigt som jag vårdade hennes klitoris. Jag jobbade intensivt nu där jag stod på knä. Tove hade slitit av sig BH:n och masserade hennes toppiga bröst nu. Hon njöt fullständigt och lutade sig tillbaks. Men ibland kunde hon inte hålla sig och var tvungen att kika ner på synen av att jag satt och slickade henne mellan benen.

”Så ja, knulla min fitta…”.

Hon började strama emot och andades tungt. Jag kände hur hon skulle komma och hur hennes fitta kramade emot mina fingrar. Jag körde mina fingrar långsamt men hårt och djupt in i henne. Hon kom i en härlig orgasm.

”Åååååhhhhh, Mike, åhhhhh, nuuuuuuuuuuuuuu!” och sen böjde hon ryggen bak särade mer på benen och stönade ut sin orgasm. Jag tog tag i min T-shirt och slängde den på hennes ansikte för att täcka och dölja hennes skrik.

”Gud, vad du kan slicka fitta!” sa hon där hon satt med rödrosiga fläckar på kinderna och halsen. Hon såg nöjd ut och log.

”Nu vill jag känna på kuk! Ta mig bakifrån här och nu!”

Jag tvekade lite för att sätta på henne inne på H&M men när hon vände sig om och särade på benen rejält och putade med sin rumpa fanns det inget annat att göra.

Jag böjde mig fram först och la kuken under henne samtidigt som jag klämde på hennes bröst.

”Stoppa in den,” bad jag henne.

Hon tog tag om kuken och la ollonet i hennes öppning. Jag kände hennes blöta inre på mitt känsliga ollon. Sedan gjorde hon ett kraftigt bakjuck med häcken och kuken for in i henne medan av väldig kraft. Hon var varm och härlig. Sedan drog hon fram så att kanten på ollonet låg på ingången till hennes fitta. Där körde hon små korta juck så att bara ollonet gled in och ut. Otroligt skönt var det!

Sen tog jag över. Jag var tvungen att fp in några härliga djupa stötar i henne. Jag pumpade på och kunde se i alla sidospeglar hur musklerna i min rumpa arbetade när jag pumpade Tove med min kuk. Jag såg också att Tove hade uppmärksammat speglarna och hur hon nu la håret åt ena sidan för att kunna se hur jag knullade henne bakifrån.

”Mike, knulla mig hårdare!” sa hon. Jag tog tag on hennes höfter och ökade takten. Fan va skönt att stå i ett omklädningsrum och knulla min bästa tjejkompis.

”Mer. Fortsätt..”, hon var nära att komma igen. Hon gjorde motjuck mot mig och det smackade när hennes bakdel krockade med mig. Hon särade ännu mera på benen och jag reagerade med att ta ett nytt fast tag om henne. Hennes bröst guppade och vajade för varje juck.

”Nu kommer jag!” skrek jag.

”Spruta mig på magen,” sa hon samtidigt som hon vände sig om. Hon tog tag i min blodsprängda kuk och runkade vilt i den. Jag kände hur det började rycka i pungen och långt ner i kuken. Satsen var på väg. Vilken otrolig syn att få stå framför hennes underbara kropp med en sats sperma på väg.

”Nuuu!” sa jag.

”Spruta på bara,” sa hon. ”Ge mig din sperma!”

Jag kände hur kuken exploderade först i en stor sats som landade på hennes kind. Sedan laddade kuken om, ryckte hastigt och kom i flera satser till som nådde hennes bröst och mage. Hon slöt sin mun om kuken och sög ut det sista jag hade. Vilken otrolig tjej! Sedan reste hon sig och kysste mig. Jag kramade henne hårt.

Sedan torkade vi an sperman med en strumpa och klädde på oss fort. Utanför var det lyckligtvis ingen kö men en dam längre bort stirrade konstigt på oss.

”Kom, Mike!” sa Tove och ledde mig snabbt ut ur affären. Vi kunde inte hjälpa att skratta och hålla om varann. Vi fortsatte med en mysig promenad ut från stan.
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 607 röster, snittbetyg 5,44