När kuken får berätta.

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Dick (kristian_finbeck@hotmail.com)
Inlagd: 10 dec kl. 18:54
Läst: 8726 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 39 röster, snittbetyg 3,21

När kuken får berätta.

Hej!
Jag är Jannes kuk och jag har tänkt berätta lite om mitt liv som kuk. Janne är en kille i slutet på 20åren och lever ett rätt aktivt liv. Från min plats så ser jag ju inte alltid vad han har för sig, men jag får ju ta del av hans visioner och ibland kommer jag till användning, när det finns brudar Det brukar inte gå så många dagar mellan varje gång han ”spänner på” som han säger.
Janne är rätt noggrann med sin hygien och jag blir duschat och tvättat dagligen, det är härligt att känna sig fräsch och berett så att säga. Jag är rätt välväxt och Janne har all anledning att vara stolt över mig.
Janne har inte haft så stadigt sällskap hitintills så det har varit hyggligt med variation för mig även om det är några fittor som har återkommit gång på gång och andra har varit engångsträffar.
Nu verkar han ha fastnat för en tjej som han bearbetar ganska flitigt, Anna heter hon. Men jag har inte fått kommit till än fastän Janne nog har gjort sitt bästa.
Jag börjar bli ganska utsvulten så att säga. Jag ger Janne ett rejält stånd varje morgon, men det händer inget mera. Varje gång han hånglar med Anna gör jag mig förstås påmind igen, utan att jag har fått släppa till. Det liknar inte Janne att ha så lång startsträcka.
Idag är det hångel på gång igen och jag känner mig hungrigare än jag gjort sen i tonåren. Det verkar lite mer lovande för jag får åtminstone gnugga mig mot något som känns som ett tjejskrev, åtminstone såhär genom byxtyget. Jag blir tokig snart om inte Janne låter mig komma ut, han känner ju hur jag lider.
Nu märker jag att Janne signalerar till mig att nåt är på gång. Jag kläms och masseras genom hans byxor.
Jag får stärka visioner om att hans hånglande håller på att gå längre denna här gången. Det känns som att byxorna är på väg ner. Endast den lilla kalsongen döljer mig nu. Nej, även den är på väg att glida av nu och jag kan sträcka ut mig ordentligt.
Det här är det första jag har fått se av Anna. Det är nog en ungfitta han har arbetat med att duka upp till mig. Jag fick bara en skymt av något mellan ett par ovanligt välformade lår. Jag får sträcka på mig för att få se lite mera, men Jannes hand är i vägen, han ska förstås känna på det som finns mellan låren. Anna har en härlig rund mage och en liten buske nedanför. Hon verkar knipa med låren så Janne hjälper till lite med särningen nu. Annas hand har kommet fram till mig, det ser ut som den inte vågar röra vid mig. Nu så hjälpte Janne till att sträcka fram mig till hennes fingrar. De känns ovana och tvekande när hon tar lite försiktigt liksom med fingertopparna om mig i början, dom är mjuka och lena. Hon stryker lätt på pungen och känner lite på kulorna.
Jag dräglar lite i handen som rycker till, men finner sig snart igen, den börjar dra lite i skinnet på mig och jag får ut ollonet.
Janne skymmer mig fortfarande så jag får inte se vad som finns mellan låren, han är nog där och inspekterar, jag märker det på vårt blodtryck och han ger mig visioner om vad han ser och fingrar på. Jag känner hur pulsen ökar ock mitt stånd är maximalt, saften rinner i Annas hand som fortfarande håller om mig.
Nu är vi på plats, dit vi har längtat till så länge, mellan benen på Anna. Janne står på knä och visar upp mig med det störste praktstånd som går att få.
Det är en betagande syn som ligger framför mig, Jag brukar inte reflektera så mycket över hur en fitta ser ut, men denna är underbart vacker.
Som jag nyss sade så är det en härlig mjukt välvd mage med en mörk buske i perfekt trekant nedanför. Den slutar precis där springan börjar, den formas av fylliga läppar som löper ner mot skinkorna. Även om läpparna är putande så är springan tät sluten och skvallrar inte om vad som finns innanför.
Det är härligt brett mellan låren när Janne låter mig komma närmre, jag måste fram och släppa lite av min saft som rinner i långa trådar nu.
”Hej, jag heter Dick vad heter du?” Säger jag när jag rufsar lite i håret hennes och drar en saftsträng ner efter springan.
Jag får inget riktigt svar, endast ett skyggt och förvånat uttryck tillbaka. Jag upprepar mig, men med samma resultat. Kan det vara så att hon aldrig förr har talat med en kuk? Jag släpper några strängar till av saft på skåran, den är fast och tät, men det märks att den är fuktig innanför. Härligt, Janne låter mig glida lite av och an. Jag säger: ”Va vackert hår du har och va fint du bor”. Inget svar nu häller, endast en oförstående min.
Janne hjälper Anna lite med benen nu och trycker upp knäna och särar låren riktigt rejält.
Janne börjar få mig i läge nu och jag arbetar mig in mellan läpparna, där ser jag en liten ettrig klitte, härlig blank och våt där dom små kronbladen sluter sig alldeles intill.
Det är en härlig skåra att glida fram och tillbaka i, ganska lång kana. Det här är en riktig bakfitta som jag brukar säga.
Det är som jag befarade eller förväntade, jag är först på plan. Det blir en riktig jungfruresa det här.
Ska undra om insidan är lika tilltalande som utsidan, finns ju ingen orsak att tro annat.
Jag får ge lugnande tecken till henne även om jag inte får svar tillbaka, det kan ju vara skrämmande så här första gången.
”Vi skall nog omgås och ha lite kul nu, men jag skall hjälpa dig med din mödom som jag ser att du har kvar. Du skall inte vara rädd nu, om du bara spänner av så går det lätt” viskar jag till henne. Jag ska känna lite på infarten, det är en mödom med det minste hål jag har sett någon gång.
Jag signalerar till Janne att vi får hjälpas åt här så gott det går för att komma vidare. Jag trycker på för att se om det gå att vidga hålet, men det ger inte efter mycke. Jag skall glida lite till i skåran och reta klitten lite till så kanske det mjuknar lite i infarten.
Det är lika segt och jag får in endast en liten knopp av ollonet. Jag ser att Jannes händer har fattat ett härligt grepp om dom runda skinkorna nu och lyft fitta lite till perfekt läge för mig.
”Det kommer kanske göra lite ont i dig nu och du kommer kanske blöda lite, men det är så det måste ske för att du skall kunna njuta sen”, säger jag till den fortfarande blyge fitta.
Jag ger Janne lite visioner om hur det ser ut här nere så vi kan få ett bra samarbete om invigningen.
Om jag spänner mig nu allt jag kan så får du ge mig en rejäl påtryckning Janne så kanske det går att komma genom.
Ska vi räkna till tre? Ett, tu, tre, ohooop, slloppp, där gled ollonet genom. Det brast lite i mödomen, och nu sitter den som en snara om min hals och det är trångt även här innanför. Men mjuka veckade väggar, varmt och saftigt. Med Jannes hjälp försöker jag åla mig fram.
”Nu är jag genom och du har öppning för en kuk, även om den är trång än” tröstar jag henne.
Hon blöder lite i mödomsbristningen och ser skrämd ut, men jag hoppas kunna kompensera plågorna nu med njutning längre fram.
”Du nära på stryper mig med dina mödomsrester och din knipmuskel, men du är härligt trång här innanför porten. Va fint dina mjuka väggar är veckade, jag skall vidga dig lit längre in med. Det kommer inte att göra ont, endast en ny och ovan känsla för dig.
Jag måste bara få med mig min förhud och skaftskinn det har setat som låst i porten, men börjar glida förbi nu.
”Vad härligt mjuk och kramig du är, och vilket djup du har, jag vet inte hur jag kan berömma dig nog”.
Jag får prata på, det kanske tröstar och lugnar lite.
Janne vill nog backa lite nu för en ny stöt, han märker förstås min reaktion och blir hetsad av dom signaler jag skickar.
Mödomen ger vika lite mer efter hand och det stramar inte lika mycket längre, jag spänner skaftet lite för att vidga extra det som går. Nu känns det riktigt skönt, dom vackra ”kronbladen” slickar skaftet nu när jag skall göra en ny resa upp genom den underbara slidan. Ollonkammen glider över veck efter veck som spänns ut och kramar mig underbart.
Nu efter bara några drag är hela jag inne och ”kronbladen” slickar roten min. Jag brukar ofta ha svårigheter med djupet, men här ger botten efter mjukt och fint, jag är heltäckt av den härligaste jungfrufitta jag har upplevd.
Jag känner i pungen nu att jobbet börjar ge resultat nu, jag måste förbereda henne på vad som skall ske nu så hon inte blir ännu mera skrämd.
”Det kommer snart gå för mig, jag kommer snart att ge dig några djupa stötar tillsammans med ett spermasprut, men du skall inte vara rädd när det händer. Jag kommer att bli lite tjockare precis då, men sen mjuknar jag och kommer ligga stilla i dig en stund medan du får smaka av satsen. Jag berättar för dig nu innan för när det händer orkar jag inte säga något alls. Det kommer nu, nu, nu”. Ooohhaaaa, oohhaaaa, oohhaaaa, oohhaaaa, oohhaaaa, oohhaaaa, oohhaaaa.

”Det blev några rejäla stötar för dig och mycket sperma fick du i dig med. Men bli inte orolig för den, det är den bästa lotion som du kan få och kommer hjälpa din läkning”. Tröstar jag. ”Jag tycker du är så fin och gav mig ett härligt knull, nästa gång när du inte har en mödom som gör ont skall vi hjälpas åt med din orgasm. Vi skall se till att Anna och Janne inte kan vara ifrån varann en enda dag härefter”.
”Jag känner att du kramar mig skönt, men jag skall nog dra mig tillbaka nu. Det här var en härlig invigning och vi ses nog snart igen, krama gärna ut sperman om du inte gillar smaken än.
Hej då, vi ses, nu skall jag ladda för nästa gång”.

Det här var verkligen behövligt efter att ha varit utan fitta flera veckor. Det kommer nog bli mera nu när Janne har kommit åt henne. Hon var ju härligt trång ända upp och vilket djup, det är inte ofta som hela jag har kommit in i en ungfitta.
Det sköna plöjandet i skåran gav mig verkligen stake, och sen dyngjukket Janne gav, det är ingen mödom som står emot sånt.
Hon får nog vila några dagar nu så det läker sen ska det bli knulla av. Jag ska hitta dom känsliga ställena i henne och gnugga dom tills hon bönar om att slippa fler orgasmer. Då går jag i botten och sprutar jag henne full. Det brukar vara så fint att titta på när jag backar ut efter ett sånt sprut och fitta står öppen med satsen rinnande ut och ner över stjärthålet.
Jag tror Janne pysslar om Anna lite nu med kel och smek sen kommer dom nog somna båda två. Jag kanske återkommer med fler rapporter när vi umgåtts lite mera.Flera veckor senare.

Flera veckor har gått nu sen ni var med om Lill-Annas invigning. Efter den långa celibatperioden innan jag kom till med Lill-Anna så har jag nu varit aktiv som sällan förr. Lill-Anna är ett underbart organ, en verklig naturbegåvning som villigt har tagit åt sig allt jag har haft att lära ut. Snart började vi förstå varandras teckenspråk och vi kunde berätta om våra känslor för varann.
Nu har nog Anna och Janne ätet en riktig kärleksmåltid efter vad jag förstår på dom signaler jag ha uppfattat. Jag förväntar att Lill-Anna kommer att visa sig för mig snart.
Ja nu känner jag Annas hand här i skrevet, hon har fått en helt annan säkerhet i sitt grepp än det jag minns sen första gången. Jannes jeans är nog borta nu och jag känner den mjuka och ömma handen som kupar sig under min pung. Oh, skönt att komma ut ur kalsongen igen, jag skall räta ut mitt stånd direkt.
Lill-Anna är tydligen redan fri, jag fick en skymt av hennes fina hårsvall mellan Annas lår. Annas mjuka hand smeker mig skönt över skaftet, jag svarar med en blöt kyss på hennes handled. Det får Annas hand att ge mig en kram om ollonet, härligt, härligt, jag smörjer handen som nu kränger av min förhud.
Jag känner Jannes visioner av hur hans fingrar smeker och leker med Lill-Anna. Jannes visioner och Annas handsmek gör mig olidligt kåt, Janne har samma känslan kan jag märka.
Nu händer saker snabbt, skall vi inte få komma mellan Annas lår????
Nu har jag Annas rumpa framför mig, oooh min Gud denna härliga bakfitta rakt framför mig. Anna knästående och rejält uprumpad med särade lår, detta blir nära nog för mycket för mig. Jag vinkar till Lill-Anna som trutar med sina läppar mot mig, den skära springan med saft flytande fram lyser välkomnande mot mig.
Janne sträcker fram mig och vi hinner precis ge varan en blöt kyss då Janne plötslig ger mig ett tryck så jag tränger in ända till botten i Lill-Anna i ett enda drag.
Janne sträcker ut mig som en påle från sin kropp och trycker Lill-Anna över mig, såhär mycket har jag nog aldrig fyllt Lill-Anna för. Ohhhh, ohhhh, ohhhh, stöt efter stöt det kommer gå för mig när som hälst. Jag har inte ens hunnit hälsa ordentligt på Lill-Anna, hoppas hon inte blir lessen för denna ……… Ja, ja nu drar det ihop sig i pungen, det kommer, ohhhh, ohhhh satsen trycks ut ur mig, jag är nog uppe i magtrakten på Anna och stöter nu.
Ojjj, ojjj jag är yr och matt, nu först uppfattar jag Lill-Annas besvikelse, ”Dick varför låter du mig inte hinna med” säger hon. Jag känner mig lite skamsen, men jag får säga som det är jag tappade helt kontrollen när du visade upp dig som du gjorde. Om du låter mig vila lite skall jag försöka smeka dig. Nu kramar Lill-Anna mig skönt om skaftet och jag känner mig redan stärkt då Janne låter mig glida några turer. Janne backar mig till nära porten och låter mig smeka runt i Lill-Anna. Här har jag nog hittat en öm punkt för Lill-Anna kvider till: ”Ojjj…….. ojjj…….. Dick snälla, snälla, stanna, det gör nära på ont, men gud va skönt”.
Jag gnider lite till sakta mot slidväggen och får på nytt hennes häftiga reaktioner. ”Ajjjjjj……. Ohhhhhhh………ajjjjjjjj” Det sprider sig i hela kroppen till Anna och hennes rumpa börjar skaka och stöta mot mig. Jag märker hur Jannes grepp om Annas höfter trycker mig djupt in i Lill-Anna igen.
Jag får nya krafter av hennes vilda kramningar och stryker ånyo över den ömma punkten. Jag känner vibrationerna från Anna, hur hon kvider och stönar när orgasmerna jagar genom hennes kropp. hon svankar mer och mer när Janne driver mig in i Lill-Anna. Jag är så djupt att hennes läppar suger på min pung, aldrig har jag varit så omsluten av fitta som nu.
Det värker i pungen och hela min kropp av Jannes juckande och Annas rumpstötande då det drar ihop sig i pungen och jag får känslan av att snart spruta igen. Ohhh… ohhhhh…. det kommer nu, nu Lill-Anna får du lite färsk sperma.
Ohhhh……., jag har aldrig upplevd något liknande. Lill-Anna visar med darrande tecken: ”Du gav mig en helt ny orgasm som ja inte har känt förut, Anna nära grät och skrek av känsla när du stötte i mig”. Jag ligger stilla i Lill-Anna och vi njuter av våra safter.
Annas ben börjar nu räta ut sig nu och Lill-Anna glider sakta bort från mig. Nu ligger Anna platt på sin mage med brett särade ben.
Vi njuter båda synen av den öppna fittan här jag ligger i skåran mellan Jannes lår. Som en orkidéblomma med nektar rinnande ut efter kronbladen sluter sig Lill-Anna långsamt. Snart vittnar endast dom lätt svullna blygläpparna till Lill-Anna om den behandling vi har gett varandra. Nya känslor har spridits i Jannes och Annas kroppar jag tror njuter lika mycket som Lill-Anna och jag. Nu går vi till ro och vilar upp oss.

Berättad av Dick


Skicka gärna en mail-hälsning till Dick via kristian_finbeck@hotmail.com


 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 39 röster, snittbetyg 3,21