När muttan själv får berätta.

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Lill-Anna (kristian_finbeck@hotmail.com)
Inlagd: 10 dec kl. 18:50
Läst: 13909 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 58 röster, snittbetyg 4,57
När muttan själv får berätta.


Hej!
Det är jag som är Annas fitta eller mutta som jag föredrar att bli kallad.
Jag sitter mellan benen på en rätt stilig tjej på 18 somrar. Anna brukar kalla mig för Lill-Anna, som ni förstår så följer jag ju Anna i alla hennes händelser, men vet inte så mycket om livet utanför trosorna. Endast det som jag kan lyssna mig till från Anna och hennes kompisar. Sen kommer jag ut och får se och höra lite mer när Anna duschar och bastar ihop med sina fotbollkompisar, då brukar vi ”muttor” signalera till varann, vi har vårt hämliga teckenspråk som endas vi förstår. En av dom som heter Mia-Fia frågar mig jämt om ja har fått någon kuk på sistone, hon verkar så stöddig och jag vet inte vad hon menar. Jag tror Anna känner lika, igår hörde jag Mia fråga Anna igen om Janne hade kommit till än, Anna svarade inte utan började prata med en annan tjej.
Anna brukar ta fram mig ibland när vi är ensamma och leka lite med mig. Vi njuter av det båda två när Annas fingrar glider genom i mitt hår och känner i springan min. Anna har även haft olika kilkompisar till och från, ibland har dom försökt komma åt mig med handen på trosorna, men Anna har skyddat mig med sina lår. Det är spännande med nya bekantskaper, men jag är känslig och vill inte utsättas för hård behandling. Jag minns i början när Anna lekte med mig och hon drog med sitt finger i springan och den gång hon kom åt lilla styrspaken längst fram. Det gick som en stöt genom mig fast det var skönt samtidigt som det gjorde nästan ont. Anna tyckte nog om det hon med för hon försökte igen försiktigt, försiktigt. Efter en liten stund växte styrspaken och blev alldeles styv, det kändes inte ömt längre utan endast skönt och jag blev saftig och våt. Då med ett började Annas finger röra sig snabbare och allt blev ett enda kaos, jag fick som en våldsam kramp gång på gång, det ryckte i mina blygläppar och saften rann över i min springa.
Vi blev nog lika överraskade både Anna och jag och förstod inte vad som hade hänt. Sen sa Anna att vi hade orgasmrat. Det dröjde endast någon dag innan Anna åter tog fram mig och började leka med igen. Jag kände mig lite ängslig sen sist, men nu var jag åtminstone förberedd. Det ömmade lite i början, men sen kom den sköna känslan och krampen eller orgasmen som Anna säger, jag blev ganska slut efter, skönt när Anna kröp ner i sin säng och vi somnade.
Idag tycker jag det känns bara skönt när Anna leker med mig och vi får en häftig orgasm tillsammans, vi har lärt oss att njuta av den känsla jag kan sprida i hela kroppen till Anna.
Anna ha varit stadig med en pojke som heter Janne i flera veckor nu, han brukar känna på mig genom trostyget, men Anna låter inte hans fingrar komma enda fram, hon kniper med låren och trycker bort hans hand. Jag hör Anna säga att hon vill inte, fast innerst inne vet jag att vi vill båda två. Hans händer är mjuka och fina och han har utforskat hela Annas kropp, brösten har jag märkt att han gillar extra mycket. Det är endast mig som Anna inte vill att han skall komma åt, jag får nöja mig med lite smek genom trostyget.
Idag har Anna tränat med sitt fotbollslag igen och vi satt länge i bastun efter. Alla tjejerna pratade om sina killar och hur dom är. Dom pratade om killarnas kuk och pung, jag vet inte vad det betyder, och Anna tystnar då så jag tror inte hon vet häller. Mia var där också, igen frågade hon Anna om Janne hade kommit till än. ”Nej, jag törs inte än” sa Anna.
”Du måste se till att bli av med din mödom nu” sa Mia till Anna. ”Du anar inte hur skönt det är med en riktig kuk i fitta. Det var då jag förstod att jag var inblandat på nåt sätt i snacket om kukarna.
”Det svider lite de första gångerna”, sa Mia, ”men låt han mjuka upp dig med fingret först så går det lätt.”
När vi gick till omklädningsrummet tecknade Mias mutta till mig ”du kommer snart få din kuk, sen har vi mera att prata om”. Det hettade till i mig och gjorde mig verkligen nyfiken.
Den kvällen hade vi svårt att komma till ro både Anna och jag, Anna strök mig över håret, drog sitt finger i min springa och stack det långt in i mig ett par gånger. Jag hörde hennes inre röst säga: ”Jag vill ju så gärna att Janne ska sätta in sin kuk i mig, men jag är rädd med. Kanske nästa gång vi träffas, bara det inte gör för ont”.
Då hade jag aldri sett en kuk på nära håll och viste inte hur den skulle sättas in i Anna, men jag anade att det rörde mig på något sätt. Så småningom föll vi till ro och somnade både Anna och jag. Såhär har vi det haft det ett par veckor nu, jag känner mig vilsen och Anna kan inte bestämma sig.

Fredag eftermiddag.

Idag ska Anna träffa Janne igen efter skolan, jag hörde dom bestämde det igår när Janne följde Anna hem efter träningen. Jag märker att Anna duschar extra länge denna gången, en härlig doft sprejar hon över magen och lite över mig också. Anna letar i sina lådor efter vad hon ska sätta på sig, till slut har hon bestämt sig, trosan är den minsta jag har fått över mig någon gång, jag känner mig nästan naken här under kjolen.
Janne är här nu och dom kramar om varann som dom brukar, jag märker att Janne kramar och masserar Annas skinkor och att hon trycker mig mot Jannes skrev.
”Kom så åker vi hem till mig”, säger Janne. Nu åker vi nog bil och jag känner Jannes hand på Annas lår tät intill mig. Anna och Janne pratar tyst så jag hör inte vad de säger. Vi går nu och jag hör Anna säga: ”Detta är första gången som jag ser ditt rum”. Så vi måste alltså vara hämma hos Janne nu.
Jag märker att Janne har sina armar om Anna som trycker sig mot honom, hon riktigt trycker fram mig mot Jannes skrev som är tjockt och bulligt.
Jag märker Jannes hand och fingrar på trostyget nu, det är nästan så jag kan titta ut vid kanterna, det pirrar i mig och jag blir varm och våt.
Jag vet inte vad som händer, men jag tror att Annas kjol och jumper har åkt av, plötslig faller Anna bakåt ner på en säng. Kan det vara detta som Mia talade om att Janne skulle komma till?
Nu är handen där igen och masserar mig genom trosan, bara för ett ögonblick, sen är den innanför trostyget. Det är första gången som andra än Annas fingrar glider genom mitt hår. Jag märker att det drar i troskanten och den glider ner. För första gången kan jag se Jannes hand och fingrar.
Jag förstår nu att Anna och Janne ligger i en bred säng i det som måste var Jannes rum. Den minimala trosan har rullat ihop sig till en smal resår kring Annas lår nu, hon lyfter rumpan lite så trosan kommer fri och böjer upp sina knän så Janne får loss den från hennes ben.
Nu ser jag att Janne har inga kläder häller utan endast trosor, kanske inte lika små som Annas, men han är underligt svullen där fram, jag börjar förstå att detta måste ha med den omtalade kuken att göra. Undrar vad som kommer att hända. Jag känner hur Annas puls och andning ökar och hur hennes mage höjer och sänker sig i takt.
Anna ligger på rygg med knäna uppe och ihop som för att skydda mig, men även om låren är kraftiga så är hon rätt bred här uppe jag finns så jag har ändå lite utsikt.
Jannes hand stryker över Annas mage och smyger ner över mig nu, han puttar lite på låren och Anna släpper isär knäna lite. Hans fingrar utforskar mig på ett nytt sätt som Anna inte har gjort, dom är mjuka och varliga, men ändå bestämda. Fingrarna stryker över blygläpparna, glider i skårorna vid låret och smeker ner mot skinkorna.
Ett finger ligger i skåran och glider ända ner mot stjärthålet innan det glider genom hela springan ända upp på ”joysticken” det går en liten stöt genom både Anna och mig, men det känns skönt. Annas lår glider isär än mera och jag kommer fram som jag sällan gör när Anna leker med mig.
Nu kan jag se att Jannes trosor är på väg att glida ner, får nog snart se vad som putade under dom.
Oj, ojjjjj, detta måste vara kuken som tjejerna i bastun snackade om. Jag vet inte hur jag ska beskriva den, ska den göra något med mig eller ska jag göra något med den?
Jag hoppas Anna vet vad som ska ske så jag låter henne styra. Synen av kuken fick mig nästan att glömma fingrarna som masserar min springa och joystick, men min saft strömmar fram och jag kommer snart att orgasma om det fortsätter.
Anna har lyft upp sina knän och visar fram mig som hon aldri gjort förut, jag har full utsikt runtom.
Janne står på knä framför Anna nu, han tar tag om Annas ben och särar dom fullt ut, det är knappt att jag kan hålla mina läppar slutna. Jag har nu detta monster till kuk rakt framför mig, ska den kanske massera min joystick istället för Jannes finger?
Anna har tagit tag om den och drar i den, hon drar och skjuter fram och tillbaka. Det rinner en sträng av olja från spetsen på den.
Vad gör du Anna??? Det ser ut som hon ska drar skinnet av den och en stor blank boll kom fram.
Han kommer närmre nu stor och glänsande, det rinner hela tiden saft från en springa i toppen som han stryker av mot min skåra. Det ser ut som han vill säga mig något men jag förstår nog inte.
Nu lägger han en ny sträng av saft i håret mitt och drar ner mot springan. Han vill nog åka kana i min springa, jag trutar lite med blygläpparna så en del av bollen kommer mellan. Han glider fint i våra safter nu och träffar joysticken med ett härligt tryck varje gång.
Annas puls ökar alt mera och jag känner att det bultar i mig och jag är svullen som aldri förr.
Kuken glider lenger och lenger för varje tag, han stångar sig in mellan blygläpparna längst ner och stryker sin blanka boll samtidigt som den oljar mig ännu mera. Nu stannade han av längst ner mellan blygläpparna, det var ju så härligt jag blir verkligen besviken om han inte fortsätter. Han står bara och trycker mot min innersta öppning, där kan han nog inte komma längre.
Jag märker hur Anna skruvar och vickar på sin rumpa och drar i sina lår. Jag har aldri varit så här öppen förut och så denna stora kuk som pressar och klämmer mot mig. Det känns nästan som om min öppning ger vika lite och en liten spets formar sig på kuken och tittar in i mig. Nu släppte den taget och glider i springan igen där den lämnar än mera saft, och jag saftar med så vi badar i olja. Den vill inte ge sig utan står igen i min ingång oljig och blank trycker den in en liten spets av sig. Jag kommer inte klara stå mot detta trycket länge till.
Då med ett stöter den fram och det känns om allt går sönder i mig, jag hör Anna kvida och gny. Hela den blanka våta bollen på kuken har trängt in i min lilla öppning, den hejdade sig lite men fortsätter att trycka sig in genom mig. Jag är ledsen och det gör ont men den bara fortsätter att vidga mig och Anna ser inte ut att villa hjälpa mig häller. Nu är kukens hela kropp snart inne i mig, den stannar till lite för att sen backa men i nästa nu trycker den på igen och smärtan skär i mig. Gång på gång banar den väg upp genom mig för att sen backa och återkomma. Jag märker att jag är skadad och blöder, kunde jag gråta så skulle jag nog göra det nu. Det känns som om kuken sväller för varje stöt den gör in i mig. Jag kan ingen ting göra och får hoppas att det snart ska ta slut. Jag försöker göra mig förstådd med kuken på mitt språk, men den förstår tydligen inte kvinnligt språk. Det enda jag förstår av hans svar är att han har ett hårt jobb och klarar snart inte mera.
Nu kom det en stöt långt upp i mig och jag känner hur den sväller ännu mera… ska den explodera i mig? Jag blir blöt inuti, det ar inte den lena saften längre utan en tjock klibbig sås som väller ut ur kuken. Det känns som den trycker sig ännu längre in och det pumpar ut mera klibbig sås som fyller mig helt. Varför måste du göra så här mot mig?
Nu är han åtminstone lugn, men jag har fortfarande ont, jag undrar hur Anna har det, var det detta Mias mutta menade när hon sa att jag snart skulle få smaka på kuken? Jag kramar till om kuken som nu har krympt och har blitt alldeles mjuk, jag kramar till igen och den glider sakta ut ur mig. Jag kramar och kramar så en del av safterna kommer ut i min springa.
Jag hör Anna och Janne pratar tyst med varann, Anna verkar inte ledsen eller arg när Jannes hand kupar sig över mig. Den masserar mig varligt och Annas lår ligger lätt särade.
Vi måste ha sovit en stund för det är ganska mörkt omkring mig när Anna lyfter bort Jannes hand och vänder sig på sidan med mig väl dold mellan sina lår.
Jag tänker en stund på vad jag har varit med om, jag blir nog aldri den samma efter detta. Fastän jag hade lyssnat till Anna och dom andra tjejernas snack om kuk hade jag inte trott att den skulle vara så stor och att den skulle tränga sig ända in i mitt innersta. Det gör inte lika ont i mig nu lenger, men den tjocka såsen som han sprutade i mig rinner sakta fram i min springa blandat med lite blod från min skada.

Lördag morgon.
Det finns en halvtorkad fläck på lakanet i Jannes säng med såsblandat blod. Jag märker att Anna rör sig lite försiktigt när hon ska gå till duschen vi känner nog samma smärtan båda två.


Det har nu gått tre-fyra dagar och mina skador har läkt fint, Anna har tittat på mig i sin spegel dragit i blygläpparna och försökt känna i min ingången med ett finger. Någon massage har jag inte fått nu, det är nog lika bra efter vad jag har varit med om. Jag känner att Anna är mycket nöjd med det som hände hämma hos Janne och jag förstår att hon vill göra om det snart. Hon har småpratat med mig om att det var mödomen som gick sönder i mig när Janne tryckte in sin kuk i mig. Det kommer inte alls göra ont nästa gång har Anna sagt.
Hon har också berättat att den stora blanka bollen som kom fram heter kukens ollon, ”den är lika känslig som min joystick”, sa hon. ”På dagarna när Janne har kallingar på sig har ollonet skinn över sig, det kallas förhud. Det var den jag rullade av när vi lekte och den stora bollen kom fram. Den lindar ihop sig i en fläns bakom ollonet när kuken ska in i en fitta”. Berättade Anna.
Jag har även lärt mig att det heter kukskaftet det som sitter bakom ollonet och flänsen. Under kuken hänger en påse som kallas pungen, det är där den tjocka såsen kommer från. Den kallas sperma, Anna tror att jag kommer tycka mycket om den efter att ha smakat på den några gånger.
Anna har nog lärt sig en hel del av Janne dom senaste dagarna för hon berättade även så här: ”Kuken längtar nästan jämt efter att få komma in i fittor, men tjejerna vill ofta inte släppa in en kuk innan hon har bekantat sig med killen. Det var därför som jag skyddade dig och inte lät Janne komma till.
Nu känner jag Janne och vi tycker om varann så jag vill att du tar hand om hans kuk så ofta vi vill vara tillsammans”.
Jag förstår ju nu att jag har en viktig uppgift i Annas liv och det skall bli spännande att träffa Jannes kuk igen.


Nästa dag.

Idag har Anna fotbollstränat igen och nu sitter vi här i bastun och tjejsnacket går. Killar är nog tjejernas största interesse, större än fotbollen också. Det har ju hänt en hel del med både mig och Anna sen sist vi var här. Mia är lika rakt på sak till Anna igen och undrar om Janne har fått in kuken än. ”Ja, jag ser på dig att du har blitt av med mödomen” säger hon skrattande till Anna som rodnar lite i ansiktet och på halsen.
Direkt vaknar Mias mutta till:
”Berätta, berätta” tecknar hon ivrigt till mig. ”Ja nu blev vi verkligen nyfikna”, säger Ulla-Bella, Ullas mutta. Frågorna bara haglar från dom:
”Fick han jobba hårt för att få in den”? ”Gick det för dig”? ”Gjorde det ont”? ”Gick det för honom”? ”Blödde du”? ”Sprutade han i dig”? ”Satte han på bakifrån”?
Vänta, vänta, jag hinner inte med, jag förstår inte allt ni frågar om ens.
Jag tyckte att det gjorde ont, det kan jag säga.
Om ni menar om jag orgasmerade så blev det inget av. Men han sprutade en massa sås i mig.
Jag tyckte inte alls om det.
”Det är nog helt normalt” säger Mia-Fia, ”första gången är nog ingen höjdare för någon av oss, nervöst och ont”.
”Jag kan förstå om det var jobbigt för dig, Jannes Dick är ju en riktig tungviktare, jag har haft honom ett par gånger för länge sen, men då var jag ju redan inkörd”.
”Du ska se redan nästa gång ni kommer ihop så kommer du känna helt annorlunda”, säger Mia-Fia. Jag är faktiskt lite avundsjuk på dig som har en kuk som Dick att gosa med”.
”Ja han är verkligen ingen amatör” skjuter Ulla-Bella in, ”jag har testat honom några gånger med. Jag blir saftig bara jag tänker tillbaka på hur han fyllde mig”.
”Ja berätta nu så Lill-Anna har lite att se fram emot” sa Mia-Fia. ”Du brukar alltid vara så saftig i ditt berättande”.

”Ulla och Janne hade hånglat ett tag och Dick och jag låg och nojsade och badade i våra safter, jag knep till varje gång han försökte komma i mig, han blev mer och mer otålig och jag minns hur Janne drog och slet i Ullas ben så det kändes som jag var på väg ut ur Ulla. Då kom han i läge så jag kunde inte hejda honom längre. Med ett ploppade ollonet genom öppningen och jag knep till direkt i flänsen hans. Han var ivrig att komma längre in, men jag hade ett rejält grepp om hans förhud så ollonet fick riktigt kröka på sin nacke och blev ännu större. Ni anar inte vilken känsla det gav när den styva ollonkammen halkade över veck efter veck i mig. När han nådde botten spände han sig på ett härligt sätt som för att få loss sin förhud. Jag såg den lilla strängen som håller förhuden var nära bristningsgränsen, men då backade han igen, och jag gned mina veck över ollonkammen igen. Vi gnuggade oss mot varan gång på gång tills jag hade alla hans 24 cm i mig. Det är verkligen tur att vi är elastiska, för jag var säkert dubbelt så djup som normalt.
Jag kramade och sög med hela mitt inre och kände värme sprida sig i hela Ullas kropp. Hon stötte mig mot Dick och min ”klitto” kom ständigt i kläm, det for vågor genom både mig och Ulla tills jag började krama okontrollerad. Jag kände Ullas rumpa gunga i takt med mina kramningar.
Då med ett stannade Dick av som i givakt och han svällde ännu lite till som hans spermasprut vällde fram och smörjde hela mitt inre, jag kramade om honom för att hålla kvar, men han var hal och mjuk och efter en liten stund gled han ur mitt grepp.
Du har mycket att se fram mot du Lill-Anna, Dick är en härlig stake”.

Det lät jo fint när Ulla-Bella beskrev hur kuken behandlade henne och den njutning som det gav, men jag var fortfarande skrämd och orolig sen mitt första möte.
Jag både längtar och fruktar för nästa gång Anna ska låta Janne komma till.


Två dagar till har gått.

Anna och Janne ligger nu i sängen och kramar och kysser varann, jag känner hur Annas hjärta bankar extra fort och hon sänder signaler till mig att värma upp.
Jag måste försöka kommunicera lite med kuken denna gången och inte låta mig bara behandlas som förra gången. Vi talar ju båda könsspråk fast den ena manligt och den andra kvinnligt, men vi skall ändå förstå och kunna meddela oss med varann.
Nu ligger Anna på rygg i sängen med sina knän uppdragna och med benen isär och Jannes ansikte är mycket nära mig, aldri har Anna visat fram mig så här förut. Jannes hand stryker lätt över mitt hår som för att göra en mittbena, hans fingrar spelar över mina blygläppar och väter sig lite i springan. Ansiktet kommer än närmre och han andas på mig, då med ett får jag en kyss rakt på min joystick. Det gick en våg av lust genom mig, märkte att Anna reagerade också genom att lyfta mig mot Janne.
Nu öppnar sig Jannes läppar och hans tunga kommer fram, den spelar lite fram och tillbaka innan den smyger sig in i min springa och träffar joysticken som nu är alldeles svullen och fast. Hans tunga rullar runt runt och sänder den ena känselvågen efter den andra genom mig. Jag känner hur Anna andas häftigt och jämrar sig av vällust. Hon tar om Jannes huvud och lyfter det bort från mig. Jag märkte det inte direkt, men jag är helblöt i både springan och grottan.
Janne tycker om att undersöka mig ordentlig, hans långfinger glider av och an i springan, så trycker den mot öppningen min och glider smidigt in. Den söker sig runt innanför öppningen, kryper lite längre in och masserar mig inifrån, det känns underbart, såhär gjorde aldri Anna med mig. Nu försöker två fingrar komma in i mig på en gång, det är trångt, men glider fint genom och drar och töjer i mig. Saften strömmar fram i mig nu, det är så upphetsande att ha Jannes ansikte framför mig medan han vidgar min öppning. Jag tror Janne tycker om det han ser.
Nu är Janne och hans kuk på plats mellan Annas ben igen. Oj .. han är verkligen stor. ”Hej”, tecknar jag: ”Lill-Anna heter jag, vad heter du”? Dick, tror jag han försöker teckna tillbaka.
Jag vill se och lära känna Dick lite mera innan han får komma in i mig. Jag låter han ligga lite på Annas mage så jag får ta en titt på pungen som Anna berättade om. Den ser ut som en mjuk påse lite hårig och hänger lite snett. Det ser ut som det går ett grovt rör på undersidan av kukskaftet det måste vara där sperman pumpas fram. Jag ska försöka lära mig tycka om den som Anna tror att jag kommer göra. Jag tecknar till Dick att vara varlig om han ska gå in i mig igen, vi börjar förstå varandras språk lite bättre nu. Dick glider ner från magen och lämnar en sträng av glänsande olja efter sig genom mitt hår och enda ner till springan. Han tycker jag är mycket vacker med mitt krusiga mörka hår och den slutna springan. Vi gnider oss lite mot varann, hans ollontopp mot min springa och jag kan studera hans skaft i detalj. Det ser är grovt och starkt ut, men samtidigt silkeslent och jag ser pulserande blodådror ringla sig runt hela vägen från roten och fram till flänsen. Jag öppnar mina läppar och suger lite på ollontoppen som hela tiden droppar lite smörjande olja. Han låter mig förstå att det är mitt inre hål som han gillar allra mest och vill känna på öppningen. Jag ber Dick vänta lite till innan han går in, du kan glida lite i springan och om du kan trycka på min joystick det ger så härlige känslor i mig. Det gör jag gärna säger Dick, visa mig bara så ska jag göra allt för du ska njuta.
Åååååå ….. så skönt Dick ligger nu i springan och tycker med små, små rörelser mot joysticken. Vi passar precis till varan, hans ollonspringa suger till i joysticken, böjer lit på den och pumpar sin mjuka fina olja över den.
Min olja rinner till nu i alt stridare ström, med mina läppar svagt särade får det bara rinna, Anna är redan helt blöt mellan sina skinkor. Att vi skulle förstå varann så snabbt Dick och jag det trodde jag inte.
Jag undrar om Dick brukar träffa andra muttor, törs jag fråga? Nej jag väntar lite, nu är han här och min.
Jag trutar alt jag kan med mina läppar för att olja hela Dicks ollon som nu är halt som en tvål och glider omkring på mig.
Får jag komma i dig nu snart bönar Dick annars vet jag inte om pungen räcket till längre. Jag märker att Annas rumpa lyfter sig lite, jag står vidöppen som jag aldri gjort förut i mitt liv. ”Spänn av, spänn av” säger Annas inre röst till mig. Jag blundar och känner Dick trycka mot min port, den ger vika mjukt och fint. Jag har hela ollonet i mig. Jag kramar till med min muskel runt Dicks fläns. Jag tror jag hörde ett stön från Janne. Dick svarade med att spänna sig ännu hårdare.
Dick gör en stöt och skaftet sjunker sakta in för att stanna upp och backa lite. Mina blygläppar har nu oljat in hela kukskaftet, även längst bak. Nu är hela Dick i mig och jag gillar honom verkligen han fyller mig med värme när han sakta börjar glida upp och ner i mig, för varje nytt tag kommer han djupare in och nu når hans hårman vid roten fram till min joystick som får en borstning för varje stöt.
Det var en härlig känsla förut när Dick gled i min springa, men det var inget mot det som känns nu när han glider inne i mig.
Han backar med sitt ollon ända till porten för att ta ny sats och vidga mig gång på gång. Jag sluter mig och han öppnar mig ännu lite djupare för varje gång.
Jag hör Annas inre röst sjunga: Ja---, ja---, ta mig, knulla mig, låt mig få hela din kuk”. Jag faller in i melodin med mina kramningar och sug på Dick som jobbar och verkar växa ännu mera i mig, jag märker hur hans pung som nu glänser av olja daskar mot Annas rumpa varje gång han stöter in i mig.
Jag börjar få samma känsla som när Anna lekt med mig förut, en känsla som kommer uppe från Annas mage och sprider sig ner till min joystick och vidare ner genom Annas ben. Varje stöt som Dick gör förstärker känslan, jag försöker omedvetet hålla den tillbaka, men den växer sig allt stärkare och stärkare.
Jag känner ända hit ner hur Annas hjärta bankar, Annas inre röst ropar till mig: ”Ja---, ja---, ja---, ja---, ja---, kom i mig, spruta mig full.”
Det går inte att hålla tillbaka längre, jag tar ett krampaktigt tag om Dick som för att hålla mig fast och allt bara snurrar runt för mig. Annas rumpa studsar upp och ner medan jag får den ena känslovågen efter den andra, jag vet inte hur många innan det sakta klingar av.
Nu känner jag åter hur Dick fortfarande jobbar i mig snabbare än någonsin då han plötslig spänner sig som i en båge längst där inne. Det är nog nu hans spermasprut kommer, jag känner hur det stramar till extra vid porten då hans rör inunder fylls. Det är redan trångt där och spermatrycket ökar nog bara på än mera.
Nu väller det fram som ur en pump den ena stöten efter den andra av grå klibbig sås, jag tänker på vad Anna sa om att jag kommer att tycka om den. Det tar kanske lite längre tid att vänja sig vid allt nytt.
Orgasmen som Dick åstadkom i mig var nog det häftigaste hittills i mitt liv.
Vi ligger stilla tillsammans Dick och jag, han är inte längre så hård och styv, men fyller min öppning helt med sitt skaft. Jag kramar mjukt med min portmuskel och känner hans gensvar när hans mjuka ollon söker runt längst där inne i mig. Lite sperma börjar sippra fram i min skåra under Dick efter hand som han mjuknar alt mera, det smetas ut över pungen och Annas rumpa.
Jag börjar lite försiktigt teckna till Dick igen och berättar om den känslan han gav mig när han borstade mot min joystick, hur allt bara snurrade runt och hur jag med oanade krafter kramade honom gång på gång.
Dick tecknade tillbaka: ”Jag kände dina kramar och det fick min pung att dra ihop sig så hela dess innehåll sprutade ur mig, varje kramning i pungen skickar signaler ut i hela Jannes kropp som får honom att stöta mig än djupare in i dig”
Vi jämföra våra känslor och förstår att vår lek med varann kan ge den andre ännu större njutning. Dick berättar att det han tycker allra mest om är att nå så långt in i mig som möjligt, han önskar att han var ännu lite längre och kunde borra ännu djupare i mig.
Jag berättar att allra best tycker jag om hans smekning på min joystick, sen var det underbart skönt när ditt ollon precis gått genom min port och började öppna mitt inre. Jag lär mig nog att tycka om din sperma bara jag har fått smaka på den några gånger.
Dick har nu krympt ihop så mycket att jag klarar inte hålla honom kvar längre och han glider ur mig tillsammans med lite av hans spermasås.
Jag trutar mina läppar till en avskedshälsning till Dick där han försvinner bort från Annas skrev.
Jag känner redan en liten längtan efter att få leka med Dick igen.
Jag hör Annas och Janne småprata utan att uppfatta vad dom säger.
Anna har nu tvättat mig och satt på sina trosor igen, jag behöll lite av såsen från Dick längst inne i mig. Jag ska suga och smaka lite på den för att lära mig gilla den.


Några veckor har passerat.

Anna och Janne har haft stadigt sällskap länge nu och dom träffas allt som oftare hämma hos Anna eller hos Janne. Dick och jag har lärt känna varann ganska bra, vi har varit ihop rätt många gånger och jag har berättat för Dick att jag tycker mer och mer om hans sås. Han har blitt skickligare och skickligare på att få mig att orgasma, både Anna och jag tycker hemskt mycke om både Janne och Dick.
Vi är hämma hos Anna nu, dom har lagat mat, ätit och druckit vin tror jag. Nu sitter dom i soffan och Jannes händer kommer på Annas lår som glider lätt isär. Jag ser redan fram mot att få smaka på Dick i kväll igen. Anna skojar till det med Janne och reser sig och drar av sina trosor snabbt. Nu vet Janne att det finns en bar fitta under kjolen, jag tror det gör honom extra kåt. Jag vet inte riktigt vad som händer men jag märker att Janne och Anna brottas runt lite. Plötslig står Anna på alla fyra och kjolen åker upp, där står Dick och Janne rakt framför mig. Jag är inte alls beredd på att ta emot Dick så här snabbt.
Janne är fortfarande väldigt nyfiken på att titta på mig och in i mig, hans händer lägger sig på Annas skinkor och hans tummar öppnar mina läppar, jag gillar att visa upp mig så jag försöker vidga min port så han får se mer av mig. Detta blir för mycket för Janne och han sträcker ut sin tunga och försöker borra in den i mig. Min saft strömmar till av denna plötsliga behandling. Nu är Annas hand ner mellan benen och hon börjar massera min joystick som förr i tiden.
Anna kryper ihop mer och mer så hennes rumpa står snart rakt upp och jag flödar som en vårbäck. Dick ser enorm ut från det här hållet, jag har ju aldri sett han i upp och nervänt läge för. Vi vinkar förväntansfullt till varann, då Janne styr honom mot mig. Dick glider lite i min skåra som är fullt uppfläkt, han tecknar till mig att han är sprickfärdig och kan inte hålla sin sprut mycket längre.
Hooop, jag vet inte vad som hände, men Dick trycktes in i mig med en kraft och ett djup jag aldri känt förut. Jannes händer har ett stadigt grepp om Annas höfter och trycker henne mot sig medan pungen sitter som klistrad över min joystick känner jag hur Dick tömmer sin sås allra högst uppe i mig. Åååå,, Dick du kan väl glida lite mera i mig så jag kan orgasma, Jag märker att han känner sig lite skamsen för detta snabba skjutet, men han skyller på Janne som bara ville till botten i Anna. Han ber att få vila lite i mig så kommer han att återhämta sig.
Janne har ett fast grepp om Annas höfter och masserar mig och hela Annas rumpa med mjuka drag. Jag känner att Dick redan börjar fastna igen där han badar i sin sås. Nu backade han ur mig, men bara för att tränga in på nytt. En härlig känsla att få sluta sig och öppnas igen direkt. Han glider ut och in i mig gång efter gång, jag får en helt ny känsla när ollonet masserar mig innanför porten. Jag märker hur Anna njuter tillsammans med mig av denna känslan. Jag ber Dick hålla stilla lite så skall jag styra Anna till att vicka sin rumpa mot Dick.
Ooooojjj så skönt jag kan suga och krama Dick och styra honom precis till det känsliga stället innanför porten. Ooooj, oooj, det kommer gå för mig nu, Annas rumpa bara vickar och vrider oooooooooooj, jag klarar inte mera, oooooooooooooj, oooooooooooooooj en gång till - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -. Vi tappade nog räkningen både Anna och jag på hur många gånger vi orgasmade.
Annas rumpa är stilla nu och hon andas häftigt och jag känner hennes hjärtklappning.
Vi har nog hetsat Dick med rumpvickandet för nu är han hård och styv igen. Han börjar glida sakta in genom mig igen, jag känner mig alldeles öm efter alla orgasmer, snälla---, snälla--- Dick jag är så slut.
”Jag ska bara stretcha dig lite efter ditt träningspass” säger Dick och arbetar sig längre in.
Janne har nog sitt grepp om Annas höfter kvar och låter Dick begrava sig i mig, så här tänjd har jag aldrig varit förut, han vrider och pulserar tills han med ett trycker ut en ny sats med sperma i mig.
Allt blir stilla, Dick har tömt sina krafter, och jag är avspänd och vill bara vila, Annas ben har rätat ut sig och hon ligger platt på magen med särade ben. Dick gled nog ur i fallet och min öppning står vidöppen där en liten bäck av blandade såser rinner fram. Ja det var verkligen skönt att Janne fick komma till och Dick och jag har fått lära knullandets sköna konst.

Berättad av Lill-Aanna





Skicka gärna en mail-hälsning till Lill-Anna via kristian_finbeck@hotmail.com


 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 58 röster, snittbetyg 4,57