en kväll efter en lastbils tur

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: anders (amauritzson@hotmail.com)
Inlagd: 8 dec kl. 16:16
Läst: 12102 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 57 röster, snittbetyg 2,61
Allt börja på onsdags kväll när jag skulle köra hem från Helsingborg med lastbilen. Då kom fär fram en tjej till mig och fråga om hon fick åka med mig till Malmö för hon skulle också ditt. Han hade sett det på lastbilen att jag hörde hemma där. Så jag titta på henne lite från topp till to och gud vad hon var snygg alltså. Fint ansikte och långa och härlig kropp. Fasta och ganska stora bröst under linnet som inte döljde så mycket. Så jag låste upp dörren på hennes sida så att hon hoppade in i lastbilen och sen börja vi köra ner mot Malmö. På vägen ner så prata vi om allt möjligt. Fick reda på att hon hete Marie och bodde ihop med en kompis i Malmö i Värnhemstorget. Hon var 26 år och singel sen två år tillbaka. Börja närma oss hennes lägenhet och hon fråga om jag ville följa med upp för att ha något att äta för hon tyckte att jag förtjäna det. Jag tacka ja till det så jag parkerade lastbilen och vi gick och beställde vars en pizza. Väll uppe hos henne så var henne rumskamrat inte hemma. Men hon kom hem efter en stund. Och då föl mina ögon alltså för dom var så läcka båda två så jag fatta inte var jag hade hamnat alltså.
Vi slog oss ner i soffan och jag fick reda på att hon hete Sara och var 25 år och singel hon också. Satte på tv och titta på en film under tiden så la jag handen på Maries ben. Smekte lite lätt upp och ner och hon svarade med att ta tag i min hand och föra upp den en liten bit till så jag kom under hennes kjol som hon hade haft på sig. Kände kanten från hennes trosor. Då kände jag en hand på mina byxor som smekte min kuk utan på byxorna, det var Sara som börja knäppa upp mina byxor och lätt min kuk komma ut i det fria. Hon tog sin han och börja ta förhuden fram och tillbaka. Efter en stund så slöt hon sin mun runt den och sög som en gudinna. Under tiden hade jag fått av kjolen och trosorna från Marie så nu låg jag och sög in hennes blygläppar och hade en tunga runt min kuk. Förde in ett finger i Marie så det blev blöt och före sakta ner den mot hennes anal och hon gjorde inget för att ta bort fingret så jag började leka vid hennes anal öppning och hon började gny ännu mer så jag började föra in mitt finger i hennes anal och då kom hennes första orgasm. Sen la hon sig ner i soffan för det tog musten ur henne.
Då rulla jag runt så att Sara kom åt ordentlig med att suga mig och hon före in ett finger i sin slida och blöta ner det och sen rörde hon runt vid min anal öppning. Första gången en tjej hade gjort så på mig och jag tyckte det var skönt. Hon före sakta in sitt finger i mig och jag kom nästan med en gång. Då hade Marie vaknat till och hon kom och satte sig över mitt ansikte så det var bara för mig att börja slicka och suga igen. Före sakta in mitt finger i hennes anal igen och då börja hon gny och frusta som jag inte har hört någon annan tjej göra innan då kände jag en annan känsla! Sara hade satt sig över min kuk och börja föra in den i sin slida.
Tog ner mina händer och hjälpte henne på plats och sen börja hon rida mig sakta. Men hon öka tempot snart. Och då börja jag göra samma sak på Marie med min tunga så hon fick stödja sig mot väggen för hon klara inte av att stå upp längre.
Vi bytta så att jag tog Marie i stället bakifrån medan Marie slika Saras slida, Jag tryckte först in mig i Maries slida för att min kuk skulle bli hal. Blöta ner mitt finger och tryckte och blöta ner henne anal för den ville jag in i. Så jag tog ut min kuk och böjde mig ner och slika hennes anal först lite och sen reste jag mig upp och tryckte sakta in min kuk i hennes anal. Då skrek hon ut sin njutning. När hela min kuk var inne i hennes anal så kasta hon huvudet fram och tillbaka och slika Sara allt vad hon kunde.
Jag började föra min kuk in och ut i hennes anal. Och sen efter en stund ville Sara också känna den i sin anal så dom bytta plast. Jag fick lägga mig ner för hon ville rida mig så jag la mig ner och fick Maries fitta över ansiktet en gång till. Sen före Sara in min kuk i hennes anal och vilken känsla det var för den var trång och skön. Hon fick in hela och stanna upp när hon hade hela inne i sig för att hon skulle vänja sig vid den sen börja hon rida mig. Och gud vad det var skönt alltså.
Hon höll på i några minuter och rida mig sen bytta dom plast och jag fick slika henne. Marie satte sig över min kuk och sikta in den i hennes slida och börja rida i ett våldsamt tempo. Jag sa ifrån att jag snart skulle komma och då hoppa båda tjejerna ner vid sidan av min kuk och slika den från två håll och sen runka den allt vad dom kunde. vi gick för att duscha av oss efter åt.
Vi tvåla in varandra och det fick min kuk att resa sig så då satte sig Sara ner och tog den i munnen och börja suga igen. Och det tog inte lång tid fören jag kom och Sara tog allting i munnen och ställde sig och började hångla med Marie så att hon också fick känna på min säd. Men Marie var inte nöjd med det. Hon ställde sig och puttade ut med sin röv mott mig och jag fatta vad hon menade.
Jag satte kuken mot hennes slida och började tränga in i henne. Sara satte sig under och börja slika och smeka ås runt kuken och fittan. Det blev för mycket för mig så jag kom bara efter en liten stund igen. Då sa jag ifrån att jag inte orka mer och att jag inte hade mer säd kvar i mig. För dom hade helt tömt mig. När vi kom upp till sägen igen för det hade blivit sent så jag hade frågat om jag fick sova över och det var klart man fick det. Så när vi kom upp i deras rum där sängen stod så fick jag mig en live show som inte heter duga. Dom låg i en 96:a och slika och använda kulor och dildos i båda hållen. Jag log där och min kuk börja resa sig igen. Dom var snabbt på plast för dom ville se om jag kunde komma en gång till. Dom runka sög och lät sina bröst massera min kuk. Dom höll på säkert en halv timme med detta sen kom jag nog i kvällen största orgasm. Sen somna jag med en tjej på varje sida om mig.
Jag vakna av att jag hade en mun runt min kuk och en runt mina bröstvårtor. När dom såg att jag var vaken så var Sara snabbt uppe på alla fyra och sa att hon ville bli knullad i sin slida. Så det var bara för mig att resa på mig up börja ta henne. Det tog ca 10 min innan jag fick dagens första orgasm och innan jag fick den så körde jag ner min kuk i Maries mun så att hon fick allt i munnen. Sen gick vi ner och åt. För kl hade blivit 12 nästan. Så länge sov jag.
Vid 1 tiden så kom två kompisar till Marie och Sara. Så jag presentera mig. Och ja du fattar väll var det sluta fick reda på kvällen att dom hade ringt sina kompisar när dom hade vaknat och fråga om dom ville ha en villig kuk i sig. Men vad säger man. Klart man tillfredställer 4 tjejer om man får chansen men det är en annan historia.

 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 57 röster, snittbetyg 2,61