Får jag dansa med dig?

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Becke (beckeberg@hotmail.com)
Inlagd: 7 dec kl. 14:03
Läst: 12724 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 51 röster, snittbetyg 3,29
Får jag dansa med dig

Äntligen hade vi kommit till beslut, nu åker vi till Åland och festar, fem arbetskompisar som alla var antingen gifta eller sambos. Vi valde att resa med Birka Princess efter rekommendationer från olika håll att det är bra party för killar i vår ålder på den båten.

Killar är ju killar så naturligtvis träffas vi på en av Götgatsbackens pubar i god tid före avresa för att inta en öl eller två. Lugna och fina äntrar vi så denna enorma festlokal som snart lägger ut till havs.

Snabb duschning, rakning och allmän vård av kroppen med lotion och samtidig vård av själen med en whisky. Sedan går vi som en populär pojksånggrupp på bredd fram till restaurangen för att inta en god måltid. Med Lasse i spetsen kan det aldrig gå fel, denne matman och fritidskock kan verkligen guida oss andra amatörer vid buffén, vi som bara tar för oss och vräker in maten. Lasse kan lägga upp det hela snyggt och kombinera rätt saker med varandra, så vi får passa oss och lära för att det skall bli snyggt på faten.

Mat och dricka i all ära men kvinnor då? Med bestämda steg går vi mot dansrestaurangen för att kolla av kvinnobeståndet. Visst brassade vi på för varandra men jag tror inte att någon av oss egentligen planerat att vara otrogen sin kära, ni vet väl hur killar är!

Crille och jag stod vid en pelare med bord runt och ”kollar” in läget. Då står hon plötsligt där framför mig, kort i rocken, kanske 155cm och frågar om hon får dansa med mig.
Ni skall veta att Crille kan dansa, han är ”utbildad” men det var mig hon frågade.

Hon var som sagt liten med ett fantastiskt leende. En kort vackert stylad frisyr, yppiga bröst och underbara höfter som jag tänder på. Efter tre danser varav en tryckare där hon visade sina tankar om resten av kvällen försvann hon plötsligt. Hela det gänget med kvinnor som hon kom tillsammans med var som bortblåsta av en stormvind på Ålands hav.

Nåja, kvinnor kommer kvinnor går och livet går vidare trots att jag saknade henne lite.
Festen går vidare och dansen även så trots att jag tänker på denna lilla dam.
Väl i hamn i Mariehamn landar vi på ett diskotek i övre delen av stan och där är ”hon” igen!!

Gissa om vi dansade och hånglade på dansgolvet. Tiden gick utan att vi kände av det och strax tog vi en taxi till båten för att kliva in i min enkelhytt, hon delade hytt med en väninna så det var inte tänkbart hos henne. Det är nu jag presenterar mig och frågar hennes namn, hon heter Lena.

Inne i hytten börjar vi kyssas värre än kåta nyförälskade ungdomar och kläderna far raskt till golvet, gud vilka bröst hon har så stora, fasta och vackra. Hon tar min ståndare i sina händer som är prydda med massor av silverringar och för den bestämt mot hennes mun. Vilken gudinna, hon kan verkligen suga.

När hon ställer sig upp säger hon att hon aldrig varit otrogen vid 32 års ålder med man och barn men är nu så kåt att hon går hela vägen, även jag säger att jag är oerfaren trots att det är en liten lögn.

Jag slickar henne högt i höjden, hon går upp i brygga och visar verkligen vad hon gillar.
Det är underbart att slicka henne samtidigt som mina händer finner hennes D-kupade bröst och jag leker med bröstvårtorna som är mycket styva.
Hennes orakade men ändå sparsamt behårade mus får mig att göra mästerverk med min tunga och strax gnyr hon som en liten hundvalp när orgasmen sköljer över henne och kroppen rister i våg efter våg av njutning.

Så är det då min tur att bestiga denna underbara lilla kvinna. Min otroligt hårda stake letar sig på egen hand in i hennes blöta springa. Gud jag har aldrig varit otrogen, du får inte spruta, jag är oskyddad, men det är för sent. Utlösningen pumpar i våg efter våg in i hennes underbara klullgrotta. När skadan ändå var skedd fortsatte vi flera gånger under resten av kvällen.
Vad jag vet blev hon inte gravid.

Kommentera gärna på beckeberg@hotmail.com

Becke



 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 51 röster, snittbetyg 3,29