Arabiska Nätter

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Niklas André Ericsson (Sinbad_Swe@hotmail.com)
Inlagd: 5 dec kl. 13:49
Läst: 13599 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 53 röster, snittbetyg 4,19
Kvällen var ljuv…

I fyra veckor hade jag nu levt nere i Kairo, och inte en enda natt hade varit så sval som denna.
Vindarna blåste kraftigt där vi bodde i utkanten av staden, och förde med sig en doft av erotik
och honung. Jag gick ensam fram längs gatorna och bara njöt av livet. Det som senare skulle
hända under kvällen hade jag varken planerat eller väntat mig. Men så är det ju oftast så att det
man inte väntar sig blir det trevligaste…

Jag passerade ett par poliser som stod och talade i ett hörn, och de verkade vara väldigt upprörda.
Själv kunde jag bara ett par ord Arabiska, men jag förstod så pass mycket som att det hade skett
ett mord. Plötsligt kände jag ett hungrande begär efter något att dricka, och tursamt nog låg det en
bar ett par hundra meter längre fram. Jag gick fram till den, sköt upp dörrarna och steg in.
Inne i baren satt bara ett tiotal personer, och jag satte mig ned vid bardisken och beställde fram en
öl. Vid min högra sida satt en full amerikan, men på vänster sida satt en lång, slank och mörkhårig
egyptisk tjej. Aldrig förr hade jag sett en kvinna som både var så erotisk, men samtidigt så blyg i
blicken.

Hon var bara en bit kortare än mig, och jag är ganska reslig. Hon hade bruna, mjuka ögon och långt
svart krulligt hår som nådde ned till midjan. På sig hade hon en vit T-shirt och ett par åtsittande mörk
blåa jeans. Hon var den vackraste kvinna jag någonsin sett…

Plötsligt tittade hon mig rakt in i ögonen, och jag vände snabbt bort blicken för att hon inte skulle förstå att jag stirrade på henne. Men innan jag tittade bort märkte jag att hon log ett blygt leende mot mig. Jag fick min öl av servitören, tog den och kilade snabbt bort till ett bord i hörnet där det inte satt någon. Jag drack upp den första ölen i ett svep, bara för att lugna ned min upphetsning lite. Snabbt
beställde jag in en flaska Rödvin, för efter ölen blev min törst ännu värre. Normalt sett brukar jag inte drick mer än en öl varje gång jag dricker, men denna gången blev det betydligt mer. Det kanske kan
förklara varför jag somnade efter en halvtimmes tid ungefär…

Plötsligt, medan jag ännu var inne i drömmarnas rike, vaknade jag av en vällustig känsla mellan benen. Jag öppnade mina trötta ögon, och kunde först inte tro dem. Framför mig på golvet, satt den egyptiska flickan på knä och masserade vant min kuk genom byxorna. Min erektion var enorm och jag trodde att jag skulle dö av kåthet. Hon märkte att jag hade vaknat, och tittade leende upp på mig. Då hon märkte att jag inte visste tanken på att protestera mot hennes behandling, började hon knäppa upp byxorna. Plötsligt kom jag att tänka på var vi var, och tittade mig snabbt runt. Men hela baren var tom på folk och inte ens servitörerna var inom synhåll.

Efter att ha knäppt upp byxorna drog hon av dem mig, och drog sedan smidigt av mig mina boxershorts också. Sedan tog hon min hand, drog upp mig på fötter och ledde iväg mig mot en dörr bakom bardisken. Innanför dörren fanns ett stort ovalt rum, med en stor himlasäng i mitten. Hon ledde bort mig till sängkanten och knuffade ned mig på sängen. Sedan gick hon bort och stängde dörrarna med en smäll…

Jag drog snabbt av mig min bommullsskjorta och slängde den på golvet. Sedan låg jag där i sängen, totalt naken. Tjejen kom emot mig och klättrade upp i sängen. Sedan satte hon sig bredbent över mig.

- Jag är Tara, sade hon på perfekt engelska.
Denna kväll tillhör du mig, och enbart mig, fortsatte hon.




Jag blev upphetsad av hennes dominanta snack, och fick uppbåda all min självstyrka för att inte slita kläderna av henne. Men innan jag hann röra mig steg hon upp ur sängen igen och ställde sig på golvet framför mig. Med erotiska och sidenmjuka rörelser började hon sedan dansa en slags striptease dans.
Men jag märkte snabbt att denna överträffade allt som stripporna i Sverige kunde utföra. Hon kastade håret bakåt, och drog sedan med båda armarna den vita tröjan över huvudet. Hennes två underbara bröst uppenbarades framför mig och jag greps av en ivrig längtan att få röra vid dem. Brösten var lika gyllenbruna som hennes ansikte och bröstvårtorna stod rakt ut.

Hon fortsatte dansen, och hennes vackra händer började leta sig ned mot midjan. Hon började knäppa upp knapparna i sina jeans en efter en, men stannade efter tre knappar. Då började hon med en långsam rörelse föra sin vänstra hand ned under byxorna, och med små stön började hon smeka sig själv…Min kuk stod som ett spjut nu, och det märkte hon, för hon slutade smeka sig och drog med hast av sig byxorna. Under dem bar hon ett par tunna stringtrosor, och en våt springa syntes igenom dem. Hon började åla sig ur trosorna och drog slutligen av dem. Ho var helt rakad och hon var väldigt våt såg det ut som…

Hon klev upp i sängen, lade sig på mage vid mina fötter och tog min kuk i munnen. Hennes tungspets lekte runt ollonet och hon sög och slickade retfullt. Hon tog den längre och längre in i munnen, och slutligen hade hon hela inne. Hon drog bak förhuden och tog bara ollonet i munnen. Sedan drog hon in luft till lungorna var fulla och ollonet var alldeles blåsuget. Då släppte hon greppet och jag kom omedelbart. Hon tog sperman i munnen, svalde den men sparade lite på tungspetsen. Sedan drog hon sig längre upp på mig och satte sig med särade ben över min kuk. Jag kände hur jag sjönk in i hennes varma, hala sköte och känslan var otrolig. Samtidigt böjde hon sig fram och gav mig en våt kyss, och lät mig smaka min egen sperma. Hon drog sig bakåt och började rida mig med fasta, och bestämda rörelser. Min kuk gled in och ut ur henne, och för varje sekund kom jag närmre en andra utlösning.

Tara började själv ge ifrån sig små stön, och det syntes på henne att hon snart skulle komma. Därför beslöt jag mig för att hålla ut, och ge henne en riktig orgasm. Mina händer letade sig upp från hennes midja och fann hennes runda, mjuka bröst. Jag tog bröstvårtorna mellan tummarna och pekfingrarna och nöp lätt i dem. Detta fick henne att dra djupt efter andan, och med ett tunt skri kom hon. Jag kände hur hennes safter sprutade över min kuk och då släppte jag efter och lät min egen utlösning komma.
Min sperma sprutade rakt in i henne, och lite av den rann nedför hennes lår. Hon drog mig ur henne och rullade åt sidan. Hennes händer smekte brösten och hennes andhämtning var tung och flämtande.

Men medan hon var i detta tillståndet ville jag inte låta henne vila. Jag rullade över till hennes sida, och placerade huvudet mellan hennes lår. Sedan kysste jag hennes innerlår och lät tungan leta sig fram till hennes slida, som var väldigt våt och hal efter orgasmen. Min tungspets slickade hennes blygdläppar och jag slickade i mig så mycket av hennes safter jag kom åt. Tara vred sig oroligt och rastlöst av vällust och jag tryckte tungan längre in. Jag slickade och sög på hennes klitoris ett tag, och hon började nu återigen ge ljud ifrån sig. Och hon var inte stilla en sekund…

Orgasmen kom rakt i min mun, och jag sög in hennes safter. Men hon fick inte bara en orgasm, utan minst tio på varandra. När jag slutligen tittade upp från hennes midja såg jag hur hon låg i sängen med ett lyckligt leende på läpparna och sov djupt. Den slutgiltiga orgasm explosionen hade visst tagit musten ur henne…Jag kröp upp och lade mig bredvid henne och sov ända till gryningen. Då vaknade jag, tog på mig kläder och smög mig tillbaka till hotellet. På eftermiddagen kom hon till mitt hotell, hur hon hittade mig har jag ingen aning om. Sedan träffades vi hemma hos henne varje kväll i två veckor, innan mitt arbete tvingade mig att åka hem. Men fortfarande träffas vi i Egypten varannan månad…Och det är väldigt trevliga möten.
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 53 röster, snittbetyg 4,19