Johanna - en vän i behov av tröst

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Andreas (joawi@hotmail.com)
Inlagd: 4 dec kl. 16:40
Läst: 18749 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 166 röster, snittbetyg 5,48
Vilken underbar eftermiddag! Det var i början av maj och vårsolen sken från klarblå himmel. Totalkostnadsbokslutet var klart sedan några veckor och det normalt låga tempot på kommunledningskontoret var nu om möjligt ännu lägre. Det låg inget dåligt samvete i att redan efter lunch flexa ut och med cykeln rulla ut från stadskärnan. Jag hade ringt Johanna i går eftermiddag, mest för att höra hur det var med henne. Vi hade inte hörts av på ett tag. Johanna och jag började på kommunen samtidigt, jag som ekonom och hon som personalvetare. Det hade blivit en bra vänskap eftersom medelåldern på jobbet var någonstans kring 47, en medelålder som ändå hade sänkts rätt rejält när vi två, 25 och 27 år gamla, valsade in för två år sedan. Inte konstigt att vi gaddade ihop oss för att diskutera arbetslivets mödor i allmänhet och kommunvärlden i synnerhet. Det var ju inte direkt den här bilden man blivit matad med under åren på högskolan. Nu när sanningarna dök upp en efter en var det skönt att glida in till Johanna och småprata lite. Ibland stängde vi dörren för att kunna prata ostört om kommunchefens affärer med handläggardamerna eller personalchefens hummande om de dåliga tiderna när man skulle löneförhandla. Den ibland stängda dörren gjorde naturligtvis att det tisslades och tasslades även om oss. Mest i all välmening och värme, alla förstod att vi inte hade det så lätt med den stora åldersskillnaden till våra kollegor. Men visst kunde man utläsa ett uns av avund från såväl herrar som damer. Johanna fick ofta höra de klassiska mansgriskommentarerna och jag själv fick stå ut med ett och annat nyp i rumpan. Jag vet inte om mig själv men jag förstår att Johanna får det att pumpa i de gamla gubbarna. Hon är inte den klassiska skönheten men hon hade något väldigt tilltalande över sin person. Hon är ganska kort, säkert någonstans mellan 1,65 och 1,70. Blont hår som ofta fått ta emot lite slingor, blå ögon och mysiga smilgropar vid varje mungipa. Hon har den där härliga kroppskonstitutionen som alltid tilltalat mig, fast och vältränad men utan att för den skull tagit bort allt underhudsfett. Jag kan inte säga att jag varit toktänd på henne under våra två år tillsammans, jag är ju dessutom sambo med Caroline… Men visst attraherade Johanna mig och periodvis var hon den jag tänkte på mer än andra när jag onanerade i duschen eller när Caroline hade somnat. Det som tilltalade mig med Johanna var att hon var så vän och mysig men ändå med hade ett temperamentsfullt anslag när det var något som irriterade henne. Det fanns en hemvävd yta som dolde något mer kraftfullt.
Det var inte utan lite spänning i rösten som Johanna i början av förra året berättade för mig att hon och sambon Peter väntade barn. Jag hade inte förstått att något sånt var på gång, egentligen fick jag ibland uppfattningen av att förhållandet var på upphällningen trots att de varit ihop i sju åtta år. Jag var den första på kontoret som fick reda på det men vartefter att magen växte kom det naturligtvis ut. Semestrarna passerade och i slutet av oktober föddes Joakim. Sedan dess hade vår relation i stort sett ebbat ut. Naturligtvis hade Johanna annat att tänka på och visst dök hon upp ibland på jobbet för att visa upp underverket och låta honom dansa runt i knä efter knä runt fikabordet. Till damernas stora förtjusning och mitt förtret. Jag tror ta mig tusan att jag var lite sotis. Min och Carolines relation var inte den bästa och till på köpet tappade jag min bästa vän.
Vintern gick och våren kom och nu satt jag där på cykeln med destination Johanna och Joakim. Det var dags att catch up och fixa till träffstatistiken, det hade knappt blivit en handfull gånger sedan Joakim föddes. Jag stannade till på fiket och köpte lite bullar. Johanna hade lovat stå för mjölk eller saft efter önskemål. Efter tio minuters cyklande i vårsolen var jag framme, jag ledde in cykeln på gården och gick upp i trapphuset. På tredje våningen hittade jag dörren som det stod Lundgren Karlsson på. Jag hade varit där ett par gånger tidigare men sedan dess hade det även kommit upp en handskriven lapp som det stod ”Välkommen hem till Peter, Johanna och Joakim” på. Familjelycka, tänkte jag innan jag satte pekfingret på ringklockan. Det tog inte många sekunder innan låskolven vreds om och dörren öppnades. Lägenheten är inte stor men Johanna kunde inte ha varit långt ifrån dörren. En instinktiv koll på klockan bekräftade att jag var några minuter sen.
- Andreas! Vad kul att se dig igen, hojtade Johanna och gav mig en ordentlig kram.
Jag kände att jag hade saknat henne men att det inte betydde någonting längre. Nu skulle det bli som förut igen.
- Detsamma, sa jag och drog den vanliga harangen om att det var så länge sedan och att vi måste bli bättre på att höra av oss.
-Strunt i det nu, sa Johanna. Du är ju här nu det är som sagt jätteroligt att se dig.
Johanna tog med sig bullpåsen ut i köket för att fixa i ordning en fikabricka. Jag erbjöd mig att hjälpa till men blev istället beordrad in i vardagsrummet för att ta en titt på ”godingen” som enligt uppgift skulle ligga där inne och sprattla.
Efter att ha daltat lite med Joakim satte vi oss i soffan och började prata. Det märktes inte att det var så länge sedan för samtalet flöt på och vi fnissade oss igenom det senaste skvallret från jobbet. När Johanna pratade om babysim och blöjbyten passade jag på att låta ögonen vandra över henne där hon satt uppkrupen i soffhörnet. Hon hade ett par blå jeans och en vit topp på sig, håret var uppsatt i en tofs och armarna och ansiktet vackert vårbruna, jag log lite över att hon utnyttjade sin föräldraledighet väl. Hon var vältränad innan graviditeten och efter förlossningen kan jag inte tänka mig att vikten gått upp mer än något halvkilo. Hon var vacker.
När vi diskuterat kommunchefens agerande på senaste personalfesten och de aldrig sinande ryktena om personalnedskärningar frågade jag hur det var med henne egentligen. Det var en fråga som alltid brukade besvaras med ett ”jättebra” och jag hade väl inte väntat mig något annat heller. Jag blev därför lite förvånad när Johanna blev tyst och tittade ner mot saftglaset i knät.
- Vad är det, frågade jag förvånat. Det är väl inga problem?
- Problem och problem, sa Johanna. Kaos är väl en bättre beskrivning. Peter och jag kommer nog att flytta isär… Eller jag vet inte om vi kommer det men det känns så nu i alla fall. Han har haft en affär med en konsult på firman där han jobbar och det känns inte som att han är så ångerfull.
Jag fick inte fram ett ord, det enda jag kunde tänka på var hur hon kunnat sitta och snacka om Kurt, kommunchefen, och hans affärer så lättvindigt när hon bar på något sådant själv. Borde hon inte vara förkrossad och ledsen? När jag lyfte blicken mot henne såg jag att det var det hon var. Tårarna föll nedför kinderna och hon snyftade sakta samtidigt som hon försökte prata. Tydligen var Peter på affärsresa och hade lämnat familjen vind för våg utan några större försök till ursäkter eller förklaringar för sitt beteende. Bomben hade briserat för två dagar sedan och Johanna hade suttit instängd i lägenheten sedan dess och ältat hela historien om och om igen. Jag böjde mig fram och strök lite hår ur hennes ansikte, strök henne lite över kinden och passade på att torka bort några tårar. Gud vad jag tyckte synd om henne. Hulkande sa hon:
- Det var så skönt att du ringde, det var som att du visste att jag behövde prata. Samtidigt ville jag inte lasta dig med min skit direkt utan att vi skulle ha det som förut.
- Är du galen, Johanna? Du behöver inte spela något spel för mig, ut med allt du vill. Jag lyssnar.
- Jag vill inte att du ska lyssna. Jag vill att du ska hålla om mig sa hon.
Jag satte mig närmare henne i soffan och la armen omkring hennes axlar. Trots två års nära vänskap hade vi aldrig tagit i varandra särskilt mycket. Det här kändes inte konstigt för jag ville verkligen inte att hon skulle vara ledsen och om hon ville att jag skulle trösta henne så var det det minsta jag kunde göra. Hennes högerarm kröp bakom min rygg och hon lyfte upp sina ben och lade dom över mina. Hennes tårfyllda ögon mötte mina bekymrade och rätt som det var möttes våra läppar. Det var en lätt puss, fuktiga läppar som mötte varandra med stängda munnar. Min puls gick upp i 160. Hon tittade på mig och sa:
-Andreas, vill du älska med mig?
Jag blev alldeles kallsvettig. En känsla av rusande kåthet blandad med något skräckfyllt förnuft. Jag kunde inte utnyttja henne i den här situationen. Inte nu när hon var så här uppriven.
- Tänker du på Caroline, sa Johanna.
Gjorde jag det så sa jag ingenting innan jag la min hand på hennes hals och böjde mig fram för att kyssa henne igen. Handen var en aning stel och kändes kall till en början men när Johanna öppnade sin mun och våra tungor möttes så vaknade den till liv. Kyssarna var intensiva. Våra tungor arbetade tungt och djupt i varandras munnar och min hand smekte henne genom håret, smekte rundeln mellan hals och haka. Drog lätt i hennes örsnibb. Våra munnar släppte kontakten och jag lät kyssarna vandra över hennes salta kind, ner över halsen och bak mot hårfästet. Jag följde halsens senor med tungspetsen på väg uppåt och blåste en kal ilning genom fuktsträngen på vägen nedåt igen. Jag höll koll på hennes reaktion. Hon hade stängt de blå ögonen, huvudet var böjt bakåt och munnen lätt öppen. Jag bet lätt i nackmuskeln och ett stön kom över hennes läppar. Hennes hand hade dragit upp min T-shirt och smekte mig sakta över ryggen. Hon drog lätt fram och tillbaka, ömsom med baksidan av fingerknogarna och ömsom med naglarna. Samtidigt som jag fortsatte kyssa hennes hals lät jag min högra hand varligt släpa uppifrån halsen, ner över axeln och armen och ända ut till fingerspetsarna. Hon andades häftigare och våra fingrar flätades hastigt samman och gav varandra en snabb tryckning. Hennes top hade hamnat utanför jeansen och det var inga problem att föra in handen till hennes mage. Hon rös till men jag såg att det var av njutning så jag smekte henne sakta med fingrarna längs med byxlinningen. Kanten på ett par vita trosor syntes och jag kände hur otroligt kåt jag var. Caroline och jag hade nog inte haft sex på ett halvår och även om jag tillfredställt frustrationen genom att emellanåt runka flera gånger per dag var jag lite rädd för att det här skulle gå för snabbt. Ibland hade jag tänkt att jag var rädd för att jag hade glömt bort hur man gjorde men med Johanna under mig i soffan var rädslan som bortblåst. Det kändes som att det var det här jag var satt på jorden för att göra.
Handen rörde sig sakta upp över hennes bruna mage. Min mun hade återigen letat sig fram till hennes och samtidigt som min hand trängde in under hennes BH bet hon mig hårt i läppen. Jag öppnade ögonen och samtidigt som blodsmaken trängde fram i munnen mötte jag hennes blick. Det var den mest kåta blick jag någonsin mött och när jag nådde hennes bröstvårta stängde hon sakta ögonen och undslapp en lång suck. Bröstvårtan var stor och erregerad. Jag kom på att jag ofta fantiserade om just Johannas bröst. Jag kände en otrolig lust att suga på bröstvårtan och som om Johanna läst mina tankar tog hon sig ur min famn och drog toppen över huvudet. Med van hand slängde hon bak vänster arm på ryggen och knäppte av BH:n. Med slutna ögon släppte hon den på golvet och lutade sig tillbaka mot kuddarna. Soffan var alldeles lagom bred för att jag kunde lägga mig på sidan bredvid henne som låg på rygg. Jag förde mitt högra lår över hennes ben och pressade knäet mot området kring hennes ljumskar och kön. Samtidigt fortsatte jag behandlingen av hennes överkropp. Det fanns inte en fläck som inte blev berörd av mina läppar, jag slickade kysste och nafsade över magen, brösten och halsen. Jag vred henne mot mig och förde in låret mellan hennes ben. Vi kysstes och jag lade handen på hennes rumpa för att dra henne emot mig. Värmen från hennes underliv spred sig genom hennes och mina byxor och hon tryckte det mot mitt lår samtidigt som hon gnydde okontrollerat. Med varsin hand började vi knäppa upp varandras byxor. Eftersom jag hade bälte på mig tog det längre tid för Johanna och hon stannade upp när jag puttade tillbaka henne i ryggläge och sakta förde ner handen innanför hennes byxlinning. Jag kände mig torr i munnen när fingrarna arbetade sig neråt i de trånga jeansen, Johanna hjälpte till genom att lyfta på höfterna och hasa ner dem. Inte långt, bara så pass att jag skulle komma åt lättare. Trosorna var otroligt sexiga till hennes bruna mage och de blå jeansen. De var i bomull med spets i överkant och ut mot ljumskarna. Jag kom att tänka på att BH:n varit i samma snitt och sög på hennes vänstra bröstvårta medan handen kramade insidan av hennes lår. Värmen från hennes underliv kändes tydligt och jag lade baksidan på handen mot hennes vulva och tryckte till. Hon spände sig hastigt och började sedan slita upp mina kvarvarande knappar i jeansen. Samtidigt som hon förde ner handen i mina kalsonger och fattade ett grepp om kuken började jag bearbeta fittan utanpå trosorna med lång och ringfinger. Jag masserade hennes kön från bäckenbenet och ner över fittläpparna som nu kändes tydligt genom de ordentligt fuktiga trosorna. Jag förde handen ännu längre ner så jag kunde kupa den över fittan och pressa ordentligt. Efter lite hårdare tryck återgick jag till att smeka varligt med två fingrar. Hennes ben var nu ordentligt särade, det ena hade hon lyft över mig och placerat mellan mina lår och ryggstödet på soffan. Det andra hade hon vikt utåt så att knäet vilade mot bordet. Jag fick allt utrymme jag ville ha för att smeka den underbart varma fittan. Johanna drog skönt i min kuk, hon hade fått ett stabilt tag där tummen för varje drag strök över kanten på ollonet. Jag släppte för ett ögonblick handen från hennes underliv och drog ner mina jeans. Hon släppte greppet om kuken och förde ner handen mot mina ljumskar och smekte först låret och började sen massera pungen. Jag är så otroligt känslig för just den beröringen så jag flyttade tillbaka hennes hand till kukskaftet för att jag inte skulle spruta på direkten. Vi hasade av oss byxorna och lade oss till rätta igen. Nu kunde hon gresa ordentligt och jag stack in handen under trosorna vid högra ljumsken. Jag använde fyra fingrar den här gången för att ordentligt massera hennes blöta kön. Hon hade släppt min kuk och njöt nu med fulla drag samtidigt som hon krampaktigt höll fast i bordskanten och en kudde. Jag särade på hennes fittläppar och drog två fingrar över skåran. Jag förde upp dom i henne samtidigt som jag lät handflatan pressa över bäckenbenet och klittan.
Jag kysste Johanna hårt och när kyssen tog slut sa hon bedjande:
- Slicka mig…Andreas jag vill så gärna att du slickar mig.
Å gud vilket önskemål. Jag älskar att slicka en kvinna. Det tillfredsställer mig nästan mer än att själv bli avsugen. På vägen ner sög jag på hennes vänstra bröstvårta samtidigt som jag nöp i hennes högra med mina blöta fingrar. Johanna pressade mig ner med båda händerna på mina axlar. Jag satte mig på huk och drog av henne trosorna. Hennes vänstra ben hamnade tillbaka på soffbordet medan det högra nu lite lätt tillbakadraget förpassades till soffans ryggstöd. Jag började slicka henne i ljumsvecken och runt bikinilinjen men jag kunde inte hålla mig länge innan jag förde tungan över hennes skåra. Jag försökte röra henne så lite som möjligt med händerna så att min tunga var det enda som berörde henne. Benen tog spjärn mot soffa och bord och hon lyfte höfterna en aning. Jag slickade sakta längs med blygdläpparna och tryckte på med tungan för att komma in i henne. Det var tydligen inte nog för rätt som det var förde Johanna ner sin vänstra hand och särade på fittläpparna. Med den högra pressade hon mitt huvud mot sitt kön. Hennes fitta var så len och våt så jag lät tungan gå för högtryck. Jag sög hennes hål, hennes läppar och hennes klitta och hon smakade underbart. Jag hade fittsaft runt hela ansiktet kändes det som och jag ville bara ha mer. Ju mer hon savade desto mer slickade och sög jag henne. Jag tog min tumme och masserade hennes hål samtidigt som de andra fingrarna fick smeka henne i stjärten. Hon särade på benen och läpparna ytterligare och samtidigt som jag fingerknullade henne hårt riktade jag tungan enbart mot hennes klitoris. Vilket resultat! Johanna ställde sig upp i en båge och stönade högt samtidigt som låren klämdes åt kring mitt huvud. Vilken orgasm! Jag fortsatte att slicka henne lite lugnare och förde upp mina händer längs hennes kropp och smekte de runda brösten.
Jag kröp upp och la mig jämsides med Johanna och smekte henne sakta över magen. Efter ett par sekunder öppnade hon ögonen och sa att det var så himla skönt och att hon längtade efter mera. Min kuk stod som ett hammarskaft och hon började sakta dra i den igen. Hon hade en magisk känsla för min kuk och medan hon fortsatte runka den vred hon sin rygg mot mig så vi hamnade i skedställning. Jag kunde inte tänka på något annat än svårt djuriska tankar vid det här tillfället. Det fanns inget som kunde få mig att inte knulla vettet ur Johanna, men nu var det hon som styrde showen. Jag hjälpte henne att lyfta det högra benet med en hand i knävecket och hon tog min kuk och förde den mot den dyblöta fittan. Vi kysstes samtidigt som hon förde ollonet fram och tillbaka i skåran. Hon stannade över klitoris och masserade den långsamt. Hon behövde inte hålla förhuden tillbaka för kuken stod som ett spadskaft och ju mer hon använde den för att massera fittan desto mer kåt blev jag. Hon öppnade ögonen och tittade in i mina medan hon förde in den sprängfyllda kuken i fittan. Det var en fantastisk känsla att känna den sakta försvinna in i det varma, blöta hålet. Johanna suckade tungt när hon släppte in mig sista biten, hon lyfte bort sin hand och greppade kudden och jag började sakta att dra kuken in och ut. Hon var otroligt skön och förvånansvärt trång. Fittmusklerna var det inget fel på och de masserade min kuk underbart. Jag satte mig upp på knä med Johanna i samma ställning som tidigare. Skedställningen var skön men utrymmet i soffan medgav inget vidare tempo och nu var jag otroligt upphetsad. Jag upprepade Johannas procedur med att dra kuken fram och tillbaka i skåran och jag hörde hennes stönanden och försök att pressa sitt underliv mot mitt. Jag förde kuken mot öppningen och lade på lite tyngd. Jag satte ner mitt ena ben på golvet och lutade armarna mot soffans armstöd. Jag började taktfast att stöta kuken in i botten på hennes fitta och hon nu övergick hennes små njutningsljud till högre stön. Johanna stack ner en hand och masserade min pung vilket gjorde mig helt galen. Ett sting av besvikelse hann infinna sig i mitt huvud när jag insåg att det skulle gå för mig men det gick inte att hålla tillbaka. Det plaskade ordentligt i all fittsaft när jag nästan ursinnigt fortsatte stöta. Jag hörde mig själv grymta något om att jag var på väg och hörde Johanna säga:
- Spruta över mitt stjärthål Andreas. Det gör mig så kåt och så kan vi knulla igen direkt.
Om det var möjligt att bli mer upphetsad så blev jag det genom att höra dessa ord från hennes mun. Jag drog mig ur henne och hon vred sin fantastiska rumpa emot mig. Synen blev för mycket och kaskader av sperma träffade hennes välformade skinkor och rann sakta ner över fittan. En hand dök upp mellan hennes ben och jag hjälpte henne att smeta ut satsen i hennes fitthår. Jag böjde mig fram och kysste hennes rumpa, bad henne sätta ner ett ben på golvet och fortsatte smeka hennes fitta och föra tummen ut och in samtidigt som jag slickade henne runt stjärthålet och ner mot den kladdiga fittan. Kuken var på gång igen och att Johanna var sugen på mera var inte svårt att se. Hon juckade sitt underliv mot mitt ansikte och stönade hur skönt hon tyckte att det var. Jag drog lite i kuken och kände hur styv den var fortfarande och att den ville in i hennes varma hål igen. Jag buffade fram henne så hon kunde luta sig mot armstödet och så styrde jag in staven i hennes sköte bakifrån. Detta var en underbar ställning att knulla henne i för när jag nådde som djupast in i henne stötte hon tillbaka stjärten och vi fick ett härligt tryck mellan hennes fitta och mitt bäckenben. Jag höll händerna runt hennes midja och knullade henne hårt. För varje stöt jämrade hon sig och slängde med huvudet. Mina händer släppte taget om midjan och rörde sig fram mot brösten. Jag ville komma åt dem bättre och drog mig ur henne och satte mig upp i soffan. När hon vände sig om såg jag att hon var alldeles röd i ansiktet av upphetsning. Hon kysste mig hårt och smekte kuken med lös hand. Med blicken rakt in i mina ögon satte hon sig gränsle över mig med ryggen mot mitt bröst. Med en fot på var sida om mina ben och armarna på ryggstödet satte hon sig ner över lemmen. Jag hade aldrig knullat någon i den här ställningen tidigare och det var väldigt skönt. Johanna tog en arm från ryggstödet och la över vulvan så att kuken inte skulle sprätta ut medan hon red mig. Andningen ökade för nu kunde hon själv bestämma takten. För mig var det inte mer att göra än att njuta och smeka hennes fantastiska bröst. Jag var skitkåt på hennes stora bröstvårtor och nöp i dem eftersom jag märkte att hon njöt av det. Jag förde mina händer över magen och brösten i aldrig sinande rörelser och snart märkte jag att hennes takt ökade ytterligare. Jag såg att hennes hand rörde sig snabbt och hårt över fittan så jag förstod att hon var nära. Samtidigt såg jag hennes strumpbeklädda fötter och höll på att få kåtslag. Jag tog spjärn med fötterna mot golvet och började stöta mitt underliv hårt mot hennes. Hon skrek rakt ut när hon kom, fittan kramade min kuk och hon föll ihop, sittandes i min famn.
- Å fy fan vad skönt, var det enda hon kunde säga.
Hon var riktigt andfådd men satt och pustade ut någon minut innan vi avbröts av barnskrik. Joakim. Honom hade vi, eller i alla fall jag, helt glömt bort. Han låg kvar på sin filt på golvet och var uppenbarligen inte nöjd med tillvaron. Johanna hade uppenbarligen inte heller ägnat sitt barn många tankar under den de senaste tjugo minuterna men nu blev hon plötsligt lite besvärad. Reste sig upp från min otillfredsställda kuk, tog på sig tröjan och gick bort till Joakim. Hon tog med honom bort till ett skötbord i hallen och jag började förlägen att ta på mig kläderna.
- Du får inte gå än, sa Johanna med ett leende. Jag är ju skyldig dig ett fittsprut.
Det var precis det här som alltid varit dragningskraften från Johanna. Förmågan att när man minst anar det säga något helt överrumplande. Byxorna kom inte längre än till knäna, sedan åkte de av igen. Johanna gick och lade Joakim i hans spjälsäng och tog en sväng runt toaletten. Jag hörde att hon blaskade av sig och gick för att göra henne sällskap. Jag mötte henne när hon klev ur duschkarbinen. Fittan och låren var blöta men hon gick rakt fram till mig och tog mig ut i hallen.
- Du måste knulla mig igen, sa hon. Jag har aldrig varit med om skönare knull och jag är fortfarande kåt.
Vi kramades och tryckte våra underliv mot varandra. När vi kysstes märktes vilken skillnad i längd det var emellan oss, men hennes läppar var alltjämt underbara. Hon sträckte armarna i luften och jag drog toppen över hennes huvud. Hon backade sakta in mot väggen samtidigt som jag smekte hennes bröst och kysste hennes hals. Jag sög på bröstvårtorna igen, jag kunde inte få nog av dem, och började smeka hennes fitta. Hon började snabbt sava igen och jag satte mig på knä för att slicka henne. Hennes ena ben lyfte jag upp på min axel så jag skulle komma åt och medan jag slickade hennes klitoris fingerknullade jag henne med tummen. Hon visste inte riktigt vart hon skulle göra av sina händer. Hon hjälpte mig att sära på blygdläpparna, smekte mitt och sitt eget hår, satte naglarna i mina axlar. Jag doppade pekfingret i hennes grotta och smekte försiktigt området runt hennes anus. Samtidigt ökade jag trycket med tungan mot klittan och fick henne att börja stöna högt igen. Johanna tog ner benet från min axel, vände sig om och körde underlivet i mitt ansikte. Jag smekte fittan med högra handflatan medan jag med den vänstra drog hennes skinka åt sidan. Jag hade aldrig slickat någons stjärthål förut men nu var det plötsligt väldigt eggande. Tungspetsen vidrörde den lilla rosetten och jag såg hur den spändes åt och slappnade av, gud så sexigt. Jag förde upp lite fittsaft med tummen och smetade runt den innan jag fortsatte att stimulera henne. Jag slickade hennes stjärt så gott det gick medan hon krumbuktade sig, när jag förde fram en hand för att smeka henne kände jag att hon var där själv och masserade klittan. Nu ryckte det ordentligt i kuken. Jag reste mig upp kysste Johanna som skälvde i hela kroppen.
- Du måste ta mig, sa hon.
Jag vände på henne och daskade med kuken över hennes stjärt, tryckte med handen över hennes korsrygg så att hon svankade och förde in kuken i hennes fitta. Hon lutade sig framåt mot väggen och stötte baken mot min kuk så hårt hon kunde. Jag var helt salig och höll henne hårt över midjan. Kuken slog in i hennes fitta med väldig kraft varje gång och vid varje stöt mumlade Johanna något om att jag knullade henne så bra. Jag reste henne upp med kuken kvar i hennes sköte och kysste henne på halsen och masserade de underbara brösten igen.
- Knulla mig på hallmattan, sa Johanna, drog sig ur mitt grepp och lade sig ner på den stora röda mattan.
När jag lade mig tillrätta tog jag mina armar i hennes knäveck och böjde benen bakåt. Fittan öppnade sig med ett litet smackande och jag kunde styra in lemmen utan hjälp. Johanna flyttade själv upp benen på mina axlar så jag kunde komma åt att öka tempot. Nu skrek hon för varje stöt och jag bara tänkte på hur det skulle kännas att fylla hennes varma hål med all min säd. Johanna trycktes bakåt på mattan för varje stöt och försökte spjärna emot mot golvet så gott det gick. Jag lade mig framåt och förde armarna under hennes rygg och höll händerna om axlarna. Hennes ben korsades på min rygg och jag juckade för allt jag var värd.
- Gud, gud, såja, meeeeeeeer, ända in i fittan Andreas. Knulla den lilla fittan tills hon inte tål mer, skrek Johanna i hallen.
Jag kunde inte slå av på tempot när det började rycka i ballen utan fortsatte att ursinnigt pumpa Johanna med min kuk. Den förlösande känslan när sperman lämnade pungen var helt otrolig. Vilken utlösning. Jag kysste henne hårt och vi låg på golvet i flera minuter och bara kysstes och smektes ut sperman över hennes fitta.
- Tänk inte på Caroline, sa Johanna plötsligt. Jag behövde detta och jag kommer aldrig att säga något om det. Kanske går jag och Peter skilda vägar. Kanske kan vi ordna upp det, men gud vad jag behövde det här. Och du behöver inte känna dig orolig för att jag ska säga något.
Vem fan tänkte på Caroline just nu? Det fick bli en senare fråga. Att jag fått mitt livs knull var allt jag hade i huvudet och planerna för hur jag skulle få det igen var redan igång.


Maila gärna kommentarer! joawi@hotmail.com



 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 166 röster, snittbetyg 5,48