En helg i Lust

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Aramis (aramis31@spray.se)
Rek. länk: http://voksendates.dk/
Inlagd: 28 nov kl. 09:45
Läst: 11410 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 36 röster, snittbetyg 5,36
En helg i lust

Nu äntligen skulle det bli av. Tom och jag hade beställt hotellrum för att vi skulle kunna ha en helg som vi aldrig skulle glömma. Jag hade berättat för dig den iden som jag nu har haft ett tag, och den gick ut på att vi skulle åka väg på en riktig härlig dirty weekend. Men inte bara vi två utan även Tom och Ann. Det som skulle göra det riktigt intressant var att vi skulle träffas i Sala. Ann skulle hoppa in i min bil och du i Toms bil. Vi skulle skiljas för denna natt och mötas på lördag kväll, och bo i två sviter med en dörr mellan oss. Denna ide var så vild att den var utmanande att utföra. Många gånger kom det upp när vi älskade, vi låg och pratade om det och om du skulle berätta den för Tom. Så till slut så kunde du inte hålla dig och berättade det för honom.
Tom kunde inte tro sina öron när han hörde vad jag hade tänkt på. Men efter ett tag så hörde han av sig till mig och vi diskuterade hur det hela skulle gå till. Det blev en massa kollandes i våra kalendrar och alltid var det något som kom i vägen. Men till slut så stämde det överens. Det blev en helg i slutet av augusti som vi bokade. Tom och jag funderade om vi skulle säga något om helgen och låta det komma som en överraskning, men jag trodde det var bättre att berätta om det vi hade planerat. På kvällen sa jag bara att det blir av nu i augusti. Vad bli av ?? Frågade du. Jag flinade och berättade att Tom och jag hade bokat rum i 3 olika städer. Du bara skrattade och trodde mig inte. Så jag var tvungen att ta fram bokningsnummret och visa vilka hotell vi hade bokat. Först då blev du övertygad om att jag inte drev med dig. Hela den kvällen och följande dag så gick du runt med ett leende. Såg verkligen på dig hur du dagdrömde om vad du skulle göra den helgen. Men till slut så kunde inte jag hålla mig utan frågade om vad du tänkte på. Jo du tänkte att vi skulle ta videokameran med oss, och den vanliga digitalkameran så vi kunde få se vad vi gjorde med varandra, och spela upp det på lördagskvällen. Tyckte jag lät som en alldeles utmärkt idé !!! Du får höra dig för med Ann om hon också tycker det kan vara ett bra förslag.
Veckorna går och sommaren är kanon. Vi kan verkligen njuta utav solen och av vår nya altan. Ann och Tom kommer ner med ungarna en vecka och vi har hur trevligt som helst. Många gånger blir det antydningar om vad som händer och skall hända mellan oss och hur lätt är det för Tom och mig att se oberörda ut ???? Tycker jag går runt med ett ständigt stort blodflöde i dom nedre regionerna. Och dom gångerna man är normal så är ju du och Ann snabbt där och viskar något i mitt öra eller låter en hand ”råkar” smeka och komma åt. Men det får man stå ut med !!. Nu skulle jag ju inte berätta vad som hände under denna vecka utan vad som skulle hända senare.

Äntligen dags ! Snabbt hem från jobbet. Iväg med ungarna till barnvakten. Vi hade packat två väskor med sådan vi trodde kunde vara bra att ha och jag hade varit iväg på lunchen för att inhandla en present till lördagen. Duschade snabbt av oss och klädde på oss. Jag var snabbast färdig så jag hämtade bilen. Du sminkade dig och när jag kom tillbaka så hade du dragit bak ditt hår och var hur sexig som helst. Du hade målat dig lite hårdare än normalt och läpparna var knallröda. Ett rött linne och en sarong och ett par höga snygga skor. WOW kunde äta upp dig direkt men vi hade ju en tid att passa. Tog fram digitalkameran och tog några kort på dig i varje fall för du var så sexig. Skickade väg ett sms till Tom och berättade att vi var på väg. Fick tillbaka att dom åkte om 20 min. Vi skulle träffas i Enköping Vid avfarten till Mora vid McDonalds. Resan dit var ganska tyst. Tror vi båda var lite spända på vad som skulle hända i helgen. Frågade dig vad du hade tagit med dig för roligt. Du bara flinande och sa att det skulle nog bli ett fängslande ögonblick. Jag hade tagit med massageolja som jag skulle använda att massera Anns härliga kropp. Du frågade hur jag hade tänkt att lägga upp kvällen och vad jag vill uppleva. Tja funderade lite på det men jag har nog tänkt att ta det som det kommer och känna mig för vad vi båda vill göra. Det som jag hade funderat över var och vad jag skall filma. Och hur spännande det skulle vara att få spela upp det sedan på lördagskvällen när vi alla var samlande. Kände att jag blev ordentligt hård när jag tänkte på hur det skulle bli och det blev jobbigt att sitta och koncentrera sig på trafiken. Det gjorde ju inte saken bättre av att din hand kom över och smekte mig över min bula. Klämde på mig och frågade om den ville komma ut. Nja det hade jag ju inget emot men vet inte om det vore så lämpligt just nu. Du bara log och tog tag i din sarong och vek den åt sidan. Vilken härlig syn jag fick se !! Ett helt nyrakat sköte som var len och härligt. Du tog din hand, smekte dig över din mus och lät ett finger glida in mellan dina blygläppar. Tog ditt finger och förde till min mun så jag skulle få smaka på din härligt goda saft. Lekte med ditt finger mellan mina läppar och sög på det. Tog ut den igen och stoppade den långt upp i din fitta. Juckade lite och sa att där inne skulle det bli härligt i helgen. Jag skrattade och sa till dig att se nu till att det blir så mycket som möjligt. För i morgon så lär det bli mera utav både mig och Tom. Ja det är ju det jag vill ha sa du, Vi närmade oss utfarten och så svängde jag av och körde till parkeringen på McDonalds. Ställde mig i ena kanten så vi kunde ha utsikt över den. Och inväntade Tom och Anns ankomst. Ville känna på din nyrakade mus och smeka din klitta lite. Men först så drog du ner min dragkedja i byxorna och tog fram min stenhårda kuk. Smekte den först innan du greppade tag i den och började runka mig sakta medans jag hade mina fingrar djupt i dig.
Kåtdroppar började komma på mitt ollon som du var snabb att ta på ditt finger och slickade upp det. Såg på dig att du ville ha mera utav den varan men vi kunde ju inte stå där på parkeringen och låta dig suga mig. Och framför allt så såg jag att Tom svängde in på parkeringen. Snabbt fick jag in min kuk i byxorna och drog upp dragkedjan. Du sa till mig att jag skulle sitta kvar i bilen medans ni växlade plats. Ok, det kunde jag väl göra och jag förstod att du och Ann hade gjort upp den mellan er att vi skulle göra så. Du greppade din väska i baksätet och gick ut. Tom vinkade genom fönstret och var säkert lika frågande som jag var varför vi skulle sitta kvar. Men jag tror jag förstod när du och Ann ställde sig mellan våra bilar och kramades och sedan gav varandra en riktig kyss. Det var nog bara för att retas lite och visa oss vad som skulle kunna hända i morgon.
Ann kastade in sin väska i baksätet och satte sig fram. Sa bara till mig att kör nu. Så jag körde. Såg i backspegeln att Tom rörde på sig också. Jag svängde upp på riksväg 70 och körde mot Sala där jag hade bokat ett stort dubbelrum. Tog tag i Anns hand och pussade på den och frågade hur hon mådde. Fick ett leende tillbaka och hon sa att nog var hon lite nervös allt men att det skulle bli hur spännande och härligt som helst. Och det kunde jag ju hålla med om. Blev lite småprat om allt möjligt men till sist så kom vi in på temat om vad vi hade tänkt och föreställt oss hur helgen skulle bli. Frågade om du och Ann hade pratat om detta och hur ni hade kommit fram till att filma vad vi kommer att göra. Hon berättade att båda hade snackat om det och att det skulle vara upphetsande att se hur den andre partnern fick uppleva något helt annat och samtidigt veta att Tom och jag skulle bli helt till oss när vi får se det. Tror bara tanken av det gör så att nog blir hårda sa hon och smekte mig utanpå mina byxor. Jag var stenhård och inte blev det bättre av att hon smekte och klämde på mig. Så vad vill du göra med mig då frågade Ann ?? Berättade då att jag gärna vill massera hela hennes kropp. Kanske duscha eller bada före och tvåla in och utforska hennes kropp med mina händer. Berättade att jag gärna ville massera henne länge och med massor med olja. Varje millimeter av hennes kropp skall mina händer få känna. Men det jag först och främst vill ha nu var en kyss och få krama om henne ordentligt. Ja se till att stanna då sa hon. Så jag svängde av vid första parkering som kom. Stannade bilen och klev runt den. Tog tag i Ann och våra läppar möttes i en lång härlig kyss. Kände hur det vibrerade i kroppen utav spänning och hur härligt det var att få känna hennes kropp emot min. Mina händer smekte över hennes rygg och dom smekte sig långsamt ner över hennes rumpa. Flinade när jag märkte att inte heller hon hade några trosor på sig under kjolen. Och tänkte det var säkert en sak till som ni hade kommit överens om. Så man undrade vad ni skulle hitta på för mera bus. Lutade mig mot bilen och vände Ann så jag kunde krama henne bakifrån och gosa in mig i nacken och kyssa henne där och nafsa lite. Mina händer smekte sig upp över magen mot hennes bröst och jag kände att bröstvårtorna var styva. Hon pressade sin rumpa mot mig, och det måste ha varit omöjligt att inte märka hur hård jag var. För hon lutade bak sitt huvud och bara log och viskade att den vill jag ta hand om snart. Så det var väl bäst att sätta sig i bilen igen och komma iväg. Undrade lite hur ni hade det i bilen.

# Efter du hade kysst Ann på parkeringen så hoppade du in till Tom. Gav honom en snabb puss och sa åt honom att köra iväg. Tom hade beställt ett Hotellrum i Strängnäs som ni skulle åka till. Ni svängde ut på motorvägen igen och åkte den korta biten förbi Enköping innan ni kom in på den rätta vägen. Tom frågade om det var avsiktligt att ni hade kysst varandra på parkeringen och du skrattade bara och sa självklart så var det en baktanke med det hela. Små pratade en del och du frågade om Han hade videokameran med sig. Självklart var hans svar, det var det första han packade ned ! Du frågade vad mer han hade packat ner. Men det var inget du hade med att göra tyckte han. Så han frågade dig vad du hade i väskan och du berättade att du tagit med dig massageoljan och en del andra saker. Ja du ville ju ha en helkroppsmassage utav honom och han hade väl inte tagit med sig någon olja. Han skrattade och sa att det hade han visst. Men det var inte så mycket kvar så det skulle nog vara bra om det fanns mera. Du fick ju gärna massera honom också tyckte han. Hmm ja då skall du nog få göra dig förtjänt av det tyckte du och skrattade. Din hand letade sig över hans ben och upp över hans bula. Kände på den och smekte den lite och menade att den skulle nog få jobba en hel del i helgen och att vi får väl se om den skulle palla med. Det skulle den nog för den hade legat på hård träning dom senaste veckorna. Han berättade att han och Ann hade varit som kaniner dom senaste två veckorna men hade stoppat det hela sedan några dagar. Du skrattade och berättade att det var precis så som vi hade tänkt också. Vi var ju tvungna att samla på oss lite sprut i varje fall så det inte bara blev lös skott. Du knäppte av ditt säkerhetsbälte och flyttade dig till sätet bakom. Tom blev lite frågande vad du skulle göra men du sa till honom att kolla i backspegeln. Han riktade in den mot dig och såg hur du långsamt smekte dig över dina bröst. Han såg hur dina händer smekte dina ben och hur dom gled isär. Han fick se hur dina händer delade på sarongen och hur dina fingrar började smeka din rakade mus. Du sa till honom att se till att kolla på vägen så ni inte körde i diket, men hur enkelt var det då. Han saktade ner farten ordentligt och riktade in spegeln så han såg hur dina fingrar smekte din klitta. Du särade på benen ordentligt och satte upp fötterna på framsättet. Tom kunde smeka ditt ena ben och lät sin hand smeka dig upp över vaden och ner mot ditt lår. Men du tog bort hans hand då. Se till att inte köra av vägen sa du bara. Tog ner dina ben igen och tog två utav dina fingrar som du hade haft långt uppe i din fitta och lät Tom smaka på dom. Böjde dig framåt och viskade i hans öra att det hära skulle han få smaka betydligt mera utav. Du berättade för honom att du ville bli slicka massor med gånger och att han skulle få känna på dina muskler krama hans kuk. Det blev nästan för mycket. Han stannade bilen och vände sig om och kysste dig hett. Hans händer vandrade över dina bröst och ner mot din sarong. Du tog tag i hans händer och sa till honom att ju snabbare ni kom till hotellet desto snabbare skulle han få smaka på dig! Det tog inte lång tid tills ni var framme vid hotellet. #

Ann och jag anlände till hotellet. Vi checkade in och fick rumsnyckeln, gick in i hissen och tryckte knappen till våningen. Vi bara tittade på varandra och log. Båda viste vad som skulle hända så fort vi stängde dörren. Den enda nackdelen var att man var ordentligt hungrig och inte bara på Ann utan det enda man hade ätit idag var frukost. Frågade om det var likadant för henne och det var det. Så det var bäst att kasta in packningen och gå ner till restaurangen och få något i sig så vi pallade med nattens övningar. Men jag hade svårt att inte ta för mig när vi väl hade stäng rumsdörren. Ville ha en liten förrätt, tog tag i Ann. Vände henne om, så jag fick omfamna henne och ge henne en lång kyss. Kände hur mina händer automatiskt började smeka längs hennes kropp. Kände hur min kuk började styvna. Pressade henne mot mig och viskade i hennes öra att jag har längtat efter detta ögonblick. Lovade henne att jag skulle ta hand om henne och verkligen skämma bort henne med ömhet. Hennes händer smekte min rygg, över min rumpa och så fram över min kuk. Hon greppade tag om mitt bälte tog tag i dragkedjan med den andra handen och drog ner den. Jag vill då ha en liten förrätt sa hon och ställde sig ner på knä. Började pussa mig utanpå byxorna. Lät handen smita in i öppningen. Drog ner mina boxershort och greppade min kuk med den andra handen. Hon tittade upp på mig och log. Verkar som om hon gillade vad hon såg i varje fall. Började pussa på skaftet, lät tungan glida ner över min rakade pung. Slickade sig långsamt upp över skaftet till mitt ollon som kåtdropparna hade kommit fram på. Snurrade sin tunga runt över mitt ollon. Fångade upp dropparna och smetade ut dom över sina läppar. Läpparna formade sig runt mitt ollon och lät kuken glida in i hennes härliga mun. Ohhhh. Vad varmt och skönt det blev. Tittade upp lite och fortsatte att suga mig. Smekte min pung och började samtidigt smårunka i samma takt som hon sög mig. Greppade tag i hennes huvud och smekte hennes hår medans hon fortsatte sig underbara behandling. Sög och runkade mig allt snabbare. Ibland så lät hon sin tunga virvla under mitt ollon samtidigt som runkade mig. Och hur härligt såg inte det ut då! Helt plötsligt så slutade hon, ställde sig upp och gav mig en puss och sa att nu hade hon fått förrätt och att efter middagen så ville hon ha efterrätt men då skulle jag få stå för grädden som hon ville smaka på. Och det lovade jag att hon skulle få. Vi åkte ner i hissen till restaurangen och jag försökte dölja mitt stånd med en hand i fickan så det inte skulle synas. Beställde en drink innan maten och Ann vill gärna ha en orgasm (finns faktiskt en drink som heter så). Jag bara skrattade och sa att sådana lär det bli fler av denna helg. Medan vi satt och väntade på maten så frågade jag hur Tom hade framförd denna ide till henne och vad hon hade haft för tanke när det kom. Jag hon hade ju märkt den spänning som fanns när vi umgicks. Hon kände det under sommaren när jag tog på henne att det inte enbart var vänskaplig beröring utan många gånger så blev hon själv väldigt kåt och påverkad av iden att få njuta av en annan människa sexuellt än bara sin partner. Visst det hade varit lite jobbigt i början rent moraliskt men hon har haft fantasier om hon och Lotta tillsammans med Tom. Och hon hade ju även förstått att jag hade dom tankarna. När dom vid ett tillfälle hade älskat vilt och efter hade snackat om fantasier hade Tom frågat henne rakt ut om hon skulle kunna tänka sig att ha mig med att ta hand om henne. Och den tanken har funnits där i hennes drömmar ibland också. Då hade han gått vidare och frågat om hon skulle tänka sig vara själv med mig och få uppleva något helt nytt. Tanken var ny men spännande. Veta att man får för sin partner och sedan få möjlighet att göra det och få utlopp för sina fantasier. Ann hade tvekat lite med svaret men Tom berättade då, att när vi var ute och tog en öl så hade jag berättad om den dröm jag hade om denna helg. Ann hade frågat Tom om han ville älska med Lotta då. Och han hade svarat ja men bara om alla var införstådda med det och att vi gjorde det samtidigt. Antingen i samma rum eller så hära som vi gör nu. Hon hade tagit med sig iden under hela den veckan. Den hade långsamt men säkert blivit mer och mer lockande att genomföra. Hon berättade att vid ett tillfälle så hade hon legat i badet och smekt sig själv och drömt om att det var mina händer som smekte henne och hon ville testa det i verkligheten. Jag bara log och sa till henne att jag gärna ställer upp och smeker henne i badet. Vill gärna ta ett varmt bad när vi kommer upp till rummet. Tvåla in hennes kropp och känna hur bröstvårtorna blir styva. Hon skrattade och sa att dom är redan styva, och putade fram sina bröst och det syntes tydligt att det stämde. Böjde mig över bordet och viskade att över dom så skall grädden sprutas. Men först så skall jag leka med dom med min tunga och suga och krama dom också. Mmmm jag hoppas din tunga kan göra mera konster än så, så hon och flinade lite.
Maten kom och vi hade beställt kött och en slags potatis och grönsaktgratäng med två gudomliga såser. Under middagen så frågade hon mig hur jag hade kommit på denna ide och jag förklarade för henne att jag har livlig fantasi och att jag och Lotta är så pass säkra på varandra att vi kan prata och berätta vad som helst. Och att vi båda tycker om både henne och Tom. Hon skrattade och sa att det hade hon märkt vid en lunch med Lotta. Ni hade suttit och snackat om oss karlar om hur vi är och hur krävande vi kan vara speciellt när det gäller sexet. Och helt plötsligt så hade du frågat Ann om hon hade hört om den iden med denna helg. Ja jo det hade hon gjort. Och då hade Lotta sagt att det var något som hon inte skulle ha något emot. Speciellt inte att vi alla träffade sedan den andra dagen och umgicks alla fyra. Hon hade berättat att dels jag var tänd på henne men även att hon var nyfiken på Ann och att hon gärna skulle vilja skämma bort mig med er båda vid något tillfälle . Ann blev lite fundersam men bestämde sig ganska snart att gå med på detta. Och att hon skulle säga till Tom att vi kunde bestämma helg.
Jag fyllde på hennes glas med vin och log. Ja jag är då väldigt glad över att få uppleva detta sa jag. Smekte hennes ben med en fot. Tittade henne i ögonen och gjorde en slängpuss. Ann tog sin fot under bordet och lät den vandra upp längs mitt ben ända fram till min bula. Gnussade runt lite och hon märkte hur påverkad jag var. Tja jag tror det snart är dags för efterrätt jag, sa hon och flinade. Jag bara nickade och höll med. Drack ur vinet och satt upp räkningen på rummet. Sedan skyndade vi oss upp på rummet. När jag stod i hissen och kysste Ann så funderade jag på hur långt ni hade kommit. Jag hade ju sagt till Tom att boka ett hotell där dom har skaldjur i restaurangen. Hade berättad för honom hur du reagerar när du får äta skaldjur. Var övertygad om att ni hade det precis lika mysigt som vi hade.

# När ni anlände till hotellet så hittade Tom ingen parkering först utanför. Men du hoppade av och sa att du kunde fixa med nyckeln och fråga om man kunde parkera någon annan stans. Du gick in i receptionen och frågade vart man parkerade och då fick du en nyckel till en grind så man kunde parkera på baksidan av hotellet. Sprang ut med den till Tom som var hur otålig som helst. Han ville snabbt komma upp på rummet, det vet helt klart efter din show i bilen. Du checkade in och såg att baren var öppen så du gick dit och beställde en Bloody Mary och frågade om du kunde få se restaurang menyn. Då kom Tom in och fick se dig i baren. Var ju inte det han hade tänkt direkt. Men en pilsner skulle nog vara rätt gott och sedan behövdes det något som fuktade stupen lite.
Medans ni satt och tittade i menyn och bestämde en tid ni skulle ät och vad så kunde du inte låta bli att retas. Du tog sellerin i Bloody Maryn och lekte med den runt dina läppar och tunga. Du sög på den upp och ner och du visste hur jobbigt det blev för Tom och du lutade fram mot honom och viskade att du önskade att det vore något annat i stället. Och så bet du till och tog en tugga. Han bara skrattade och att det dära sista ville han inte vara med om men det innan såg helt ok ut. Du drack upp det sista i drinken och Tom avslutade sin öl. Gick in i hissen och åkte upp till rummet. Tom hade båda händerna med väskor så i hissen så lutade du dig emot honom och lät en hand glida över hans bula. Fortfarande hård frågade du och Tom sa att den inte hade varit slak sedan parkeringen vid McDonalds. Du låste upp dörren och släppte in Tom. Han ställde ifrån sig väskorna och så fort dörren var stängd så tog han tag i dig och vände dig om och kysste dig. Kyssarna blev hetare och hetare, till slut så böjde han sig ner greppade tag i dina skinkor och lyfte upp din så du kunde ha dina ben runt hans höfter. Du tog tag i hans hår och era tungor virvlade runt. Tom pressade upp dig mot en vägg och du kände att han knäppte upp sina byxor och tog fram sin stenhårda kuk. Inget förspel utan det var bara rikta in sig och stöta den långt upp i din våta fitta på en gång. Han stannade kvar där en stund för att känna din värme och dina fittmuskler som kramade hans kuk. Just detta hade du ju längtat efter att få känna hela hans kropp. Känna hur du hans kuk glider in och ut mellan dina svullna blygläppar. Tom börjar jucka. Greppar dina skinkor och ökar långsamt takten. Kysser varandra hetskt, stönar i hans öra att du har längtat efter hans kuk. Pumpa min kåta fitta, stöt den hårt i mig. Du känner hur det bara rinner kåtsaft ur dig och ner på hans rakade pung. Han ökar takten. Du slår dina ben runt hans midja. Han greppar tag i dig och lyfter dig ner till en fåtölj som står i rummet. Han sparkar av sig sina byxor som han haft runt anklarna och du särar på dina ben så mycket det går för att öppna din fitta för hans hårda kuk. Han greppar tag i dina ben och styr in sig hårda påle i dig. Han börjar pumpar dig frenetiskt och du känner din orgasm långsamt kommer krypandes. Du smeker dina bröst och tar tag i Tom händer och för dom till dina bröst. Han smeker dom hårt och dina bröstvårtor är som små hallon. Han böjer sig ner och börjar suga på dom. Nafsar lätt i dom. Låter tungan virvla runt dom samtidigt som han pumpar din kåta fitta. Det går för dig och dina fittmuskler krampar runt hans hårda kuk. Han greppar tag i dina ben igen och stöter i dig hårt några gånger innan han drar ut sin kuk och sprutar över din rakande fitta. Han lutar sig över dig och kysser dig igen. Ni klär av er och hoppar in i duschen för ni har ett bord bokat på en restaurang i närheten av hotellet. #


När Ann kommer in i rummet så kramar jag om henne bakifrån. Trycker hennes kropp emot mig. Kysser och nafsar i hennes nacke, låter mina händer smeka hennes mage, upp mot hennes bröst. Knäpper upp hennes blus och smeker hennes hud. Den ena handen smeker sig ner över magen och ner över hennes kjol. Trycker henne mot mig så hon känner min stenhårda kuk. Tar ut det ena brösten ur bh: n och smeker hennes hårda bröstvårta. Vänder henne om och befriar det andra bröstet också. Böjer mig ner och kysser dom ömt. Leker med min tunga runt hennes vårtor, suger på dom lätt. Dom blir härligt hårda och mörka. Biter lite lätt i dom. Mmmmmm. Vi går in i badrummet och håller i badvattnet i det stora badkaret och medan det fylls med varmt vatten så kysser vi av oss varandras kläder. Ann kysser mina bröstvårtor som är hårda. Hennes händer har tagit ett stadigt grepp om min kuk och runkar mig långsamt samtidigt som vi kysser varandra hett. Jag greppar hennes skinkor, smeker dom, låter händerna vandra upp längs ryggen. Kröker fingrarna och river lätt längs hela ryggen. Hon bara ryser. Bad vattnet börjar bli färdigt så jag går och hämtar några ljus som jag hade tagit med mig och tänder på. Släcker i badrummet och jag glider ner till Ann som redan hade hoppat i. Vi sitter i varsin ände och bara njuter utav det varma vatten och av hud beröringen av våra kroppar. Sitter tysta och bara tittar på varandra, efter ett tag så vänder sig Ann och kommer krypandes över till mig. Vi kysser varandra och så vänder hon sig med ryggen emot mig. Lutar sig emot mig så jag kan smeka hennes bröst och ner över hennes mage. Ligger så ett tag och bara njuter. Börjar bli lite varm så jag tar tvålen och börjar tvåla in hennes kropp. Ber henne ställa sig på knä så jag kommer åt överallt, ställer mig också på knä bakom henne och mina tvåliga händer glider härligt över hennes bröst och ner till hennes välfriserade mus. Hon hade bara en liten söt tofs på framsidan men resten var väl rakat kände jag. Min hårda kuk glider mellan hennes skinkor upp och ner medans jag smeker hennes klitta. Till slut så vänder hon sig om och tvålar in mig också. Tar tvålen på mitt bröst och ner över min rakade pung och upp runt min kuk. Ser till att tvätta ollonet ordentligt och tar några runktag för att kolla att den växer. Och det gör den !! Vi spolar av oss med duschmunstycket och jag kan inte låta bli att spola lite extra över hennes fitta och hennes härliga klitta som är stenhård. Hon sätter sig på kanten och lutar sig mot väggen, jag låter två fingrar glida in i hennes härliga fitta och börjar jucka med dom samtidigt som jag bearbetar hennes klitta med duschstrålen. Finger knullar henne allt snabbare och så stänger jag av duschen och säger att jag måste ju kontrollera om det är tvålfritt och låter min tunga glida längs blygläpparna upp till klittan. Ingen tvålsmak här inte, utan bara härlig fittsaft. Slickar hennes klitta hårt och fingerknullar henne snabbt. Hör att det snart går för hennes så jag suger tag i klittan och bearbetar den med tungan. Helt plötsligt så känner jag med mina fingrar hur fittmusklerna drar ihop sig till en orgasm. Jag drar ur mina fingrar och stoppar dom i munnen för att suga av hennes härliga kåtsaft. Vi går upp och torkar av oss och går in till dubbelsängen. Jag lägger ut handdukar för jag skall massera Ann. Ställer i ordning videokameran på stativ framför sängen. Kollar belysningen så att det syns ordentligt när man filmar. Ann kastade sig i sängen och la sig på rygg. Ville kolla hur jag skulle ha kameran så jag bad henne göra något i sängen. Hon bara skrattade och började smeka sina bröst och ner över magen ner till sin välansade fitta. Lät ett finger glida in mellan läpparna och började lätt smeka sig själv. Gick ju igång på 180 på direkten men jag hade lovat att massera henne ordentligt först. Ok vi kunde ju inte spela in hela timmen som jag tänkte massera henne så det fick bli några minuter i början och så i slutet.


# När Tom och du kommer till restaurangen så får ni ett bra bord som är lite vid sidan. Ni tittar på menyn och det finns bara ett val för dig. Skaldjursplatån. Tom beställer in en förrätt och en fiskrätt. Ingen efterrätt? Frågar du honom. Men han svarar att det kommer bli du som blir hans dessert. Tar in ett gott vin som nu sitter och smuttar på under hela middagen. Sitter och småretas och berättar vad ni vill göra med varandra och snackar lite om vad vi kanske kommer att göra. Tom undrade vem det var som kom med iden att filma under natten. Och det var nog en kombination av att du och Ann och även jag ville gärna se vad som händer och se hur den andre partnern njuter av att få vara med en annan person. Videokameran var full laddad så det kunde bli en del bra bilder tyckte han. Du skrattade och sa att du visste då vad jag ville se och vad jag tände på. Vem vet vi kanske filmar imorgon igen när vi är alla fyra. Tom började få svårt att sitta stilla och du kände själv hur våt du hade blivit av allt snack. Du skyndade dig med att äta dom sista havsräkorna. Betalade och gick till hotellet igen. När ni kom in så kysstes ni hett och smekte av varandra kläderna. Du tog fram handdukar och la över dubbelsängen för Tom hade ju lovat dig att massera dig. Tom riktade in kameran och frågade om du trodde det blev bra så du gick och kollade i linsen. När du böjde dig fram så kunde inte Tom låta bli att greppa dina höfter och låta kuken glida upp och ner längs din springa. Nej nej nej skrattade du massage först och sedan så skulle ju jag massera dig lite. Så du kastade dig på sängen och inväntade Tom händer över din kropp. Han tog massor med olja i sina stora händer och smekte ut det över din kropp. Hela du glänste i ljuset av oljan. Så började han massera dig från fötterna och uppåt. När han kom upp till låren så gränslade han över dina vader och började jobba med din rumpa och lår. Kan ju tänka dig hur härlig syn det är när man masserar och din fitta öppnar sig när man greppar skinkorna och ser hur din fitta är alldeles våt och glansig utav dels oljan och av dina kåtsafter. Hans händer fortsätter upp över korsryggen. Tar tag i dig hårt som du gillar när man masserar. Ber honom att sätta sig på sidan i stället när han tar ryggen och axlarna för du vet ju att han aldrig skulle kunna hålla sig att inte låta den glida in om han satt gränsle över dig när han masserade axlarna. Du njöt av hans kraftiga händer som bearbetade dina ömma muskler. Han jobbade länge med dina axlar och nacke. Men till slut så bad han dig att vända sig om så han kunde ta framsidan och det gjorde du så gärna så. Han tog oljeflaskan och bara droppade det över din kropp. Lite extra vid dina bröst och ner över din rakade mus. Han började massera dina armar och sedan gick han över till dina bröst. Smekte dom. Lekte med dina bröstvårtor. Nöp lite lätt i dom. Kramade dom och så fortsatte händerna ner över magen. Han flyttade sig så han stod gränsle över din mage särade dina ben och så till att allt syndes i kameran. Så masserade han dina lår på insidan och så hela tiden närmade han sig din fitta. Till slut så lät han sina händer glida över dina blygläppar. smekte din klitta lite, stoppade in två fingrar in dig och kände hur våt din kåtfitta var. Så böjde han sig ner vid sidan av sängen och tog fram en dildo som han hade köpt till den här helgen. Det var Tom och min överenskommelse att vi skulle göra. Den var rosa och av sådant gellymaterial så den var mjuk och härligt. Ingen vibrator och så utan helt enkelt en grov löskuk som han lät glida upp och ner i din springa. Men till sist så lät han den glida in i ditt hål. Började jucka och samtidigt smeka din klitta. Han greppade tag i sin kuk och förde den ner mot din klitta. Smekte den med sitt ollon samtidigt som han juckade med dildon i dig. Det dröjde inte länge innan det gick för dig. Tom gick och pausade kameran och frågade om du ville ha något att dricka. Självklart så ville du det så du bad han ta fram skumpaflaskan som du hade tagit med dig och stoppat in i minibaren. Tog två glas och satt sig på sängkanten. När han hällde i glasen som han hade i handen så svämmade det över och rann ner över hans hand och ner på hans mage. Du var snabbt där och slickade upp det. Han ”råkade” spilla lite mera över sig och du var snabbt där och lät dig tunga slicka upp dropparna. Du tog glasen ur hans händer och tryckte ner honom i sängen. Du satt dig på sidan och drack ur det ena glaset och det andra använde du till att hälla det över Tom kropp. Du spillde lite varstans på honom. En del över hans bröstvårtor ner över hans mage och ner på hans lår. Du slickar upp det långsamt långsamt och ser hur han kuk växer sig stenhård. Du ber honom lägga sig tillrätta i sängen och blunda för nu skulle du överraska honom. Han la sig på kuddarna och blundade och väntade med spänning på vad du skulle hitta på nu. Du tog fram dom två handbojorna och greppade hans händer och satt fast dom i sängen. Du gick och satte på kameran och riktade in den på sängen. Långsamt började du kyssa hans panna, ner över munnen. Vidare ner över halsen och ner till hans bröstvårtor, börjar leka med din tunga ner över hans navel. Ser att han verkligen har reagerat på din behandling och han är redan stenhård. Du fortsätter att retas med att kyssa dig ner på benen och långsamt upp över hans lår. Blåser på hans rakade pung och låter din tunga börja slicka hans kulor. Greppar tag i hans kuk och drar några runktag och du känner att hans kåtsaft flödar ner över dina fingrar. Du slickar dina fingrar och det smakar lite salt. Din tunga fortsätter upp över hans ollon och du börjar virvla den runt hans kant. Runkar lite snabbare och du börjar använda dina läppar som sluter sig långsamt över hans ollon. Dina läppar går upp och ner över hans skaft och du suger han allt hårdare. Du märker att din behandling snart kommer att få honom att spruta så du avbryter och svingar över ett ben och du visar honom din våta fitta. Kryper upp mot hans mun allt närmare och samtidigt smeker du din klitta. Stoppar in ett finger och låter honom smaka på dina safter. Ögonen bara rullar i skallen på honom men han kan ju inte göra så mycket fastsittandes i handbojor. Du sjunker ner över hans mun och tunga och han börjar slicka din kåta fitta frenetiskt. Du greppar tag i hans huvud och trycker den mot din mus. Han slickar din klitta så den blir stenhård. Du vänder dig om i en 69 och greppar hans hårda kuk igen. Suger hans ollon och låter dina läppar glida ner längs hans skaft. Börjar slicka hans pung samtidigt som du runkar långsamt. Tittar upp mot kameran och ler, blinkar till med ögonen och börjar runka allt snabbare. Du känner att Tom tunga slickar din fitta mer orytmiskt och du hör han stöna allt mera. Dina läppar sänker sig över hans ollon igen och ner över hans skaft. Suger han allt snabbare nu. Du vill få den stenhård innan du skall sätta dig på hans kuk. Du reser dig upp över hans ansikte och kliver av, böjer dig ner för att ge honom en kyss. Du kryper ner och sätter dig gränsle över hans mage. Lutar dig över hans ansikte så han kan kyssa och slicka dina bröstvårtor. Efter ett tag så glider du ner och greppar hans kuk och låter den glida fram och tillbaka i din våta springa för att sedan långsamt låta den glida in i dig. Du vill att kameran skall få med allt. Du vill att det skall synas att Tom kuk blir glansig utav dina fittsafter när du glider upp och ner. Du börjar rida långsamt. Kysser honom och dina naglar river honom lätt över hans bröst. Han börjar stöta emot din kåta fitta och takten ökar allt mera. Sätter dig upp och ställer dig på benen så Tom kan se hur hans kuk stöter in mellan dina blygläppar. Du vänder dig om med ryggen mot hans bröst. Greppar tag i hans kuk igen och låter hans ollon leka runt din klitta ett tag innan du sjunker ner. När du fått in den så djupt det går så stannar du till för att sätta dina händer på hans bröst och sedan drar du upp dina fötter på varsin sida om hans lår. Du rider honom allt snabbare, du hetsar honom med att du stönar och säger till honom hur skön hans kuk är i dig. Du märker att han inte har långt kvar så du kniper lite extra med dina fittmuskler. Det blir för mycket för honom så han sprutar sin sperma i dig, du hoppar snabbt av för att sedan greppa tag i hans kuk och mjölkade ut den sista sperman över din rakade mus. Du vänder dig om, sätter dig över hans bröst och lutar dig tillbaka så han kan se dig smeka dig själv med hans sperma som glidmedel. Du smeker din hårda klitta allt snabbare, fingerknullar dig själv lite och till slut så kommer du i en härlig orgasm. Efter du hämtad andan så släpper du låss Tom och han har blivit stenhård igen av det han precis fick se. Men du säger till honom att stänga av video kameran så ni kan gå och duscha av er så ni kan fortsätta med andra lekar. #

Jag ber Ann att lägga sig på mage så jag kan massera hennes rygg. Tar fram oljan och sprutar det över hela hennes kropp så det rinner lite varstans. Mina händer smetar ut det över hela hennes kropp och min massage börjar i kors ryggen och jag masserar mig långsamt upp över hennes rygg upp mot hennes skuldror. Tog god tid på mig vid nacken och sedan satt jag mig precis nedanför hennes rumpa så jag kan arbeta ordentligt. Stänger av kameran för en halvtimme. Masserar hela hennes kropp, benen, rumpan, ryggen. Sätter på den igen och så ber jag henne vända på sig så jag kan massera hennes framsida. Tar oljan och häller det i mina händer och smetar ut det över hennes härliga bröst, fortsätter att smeka oljan över hennes mage och ner på hennes ben. Nu glänser hennes kropp härligt. Smeker hennes bröst och jag böjer mig ner för att kyssa henne. Blir en härlig lång kyss och jag känner att min kuk blir stenhård. Men jag har lovat att massera hela henne och det skall jag göra så jag sätter mig gränsle över ena benet och börjar massera den. Känner hennes ben mot min rakade pung och jag glider långsamt upp över låret medans jag masserar. Jag är noga med att bara vara i närheten av hennes mus, vill hetsa hennes så mycket som möjligt.. Masserar hennes andra ben på liknande sätt och till slut så sätter jag mig över båda hennes ben. Börjar massera hennes mage och mina händer fortsätter ganska snabbt upp till hennes härliga bröst. Bröstvårtorna är hårda och jag kan inte låta bli att böja mig ner och låta min tunga virvla runt dom. Greppar dom och smeker dom. Jag flyttar mig upp och står gränsle över hennes mage. Tar tag i hennes händer och för dom till min stenhårda kuk. Hon greppar den, känner på min rakade pung och tar några långsamma runktag. Jag flyttar mig uppåt lite så hon kan smeka sina bröstvårtor med mitt ollon. Hon smeker dom allt snabbare och samtidigt så runkar hon mig allt snabbare. Jag tar bort hennes händer och lägger min kuk mellan hennes bröst och hon klämmer ihop dom så jag kan jucka mellan dom. När mitt ollon dyker upp mellan hennes bröst så sticker hon ut tungan för att hetsa mig ännu mera. Till slut så kan hon inte hålla sig utan greppar tag i min kuk för att sluka den med sin mun. Känner hur hennes läppar omsluter den och att hennes tunga virvlar runt mitt ollon. Har svårt att koncentrera mig men jag kollar att allt kommer med i kameran. Ann suger mig allt snabbare nu, och jag känner att det inte kommer vara långt kvar innan jag sprutar. Jag säger till henne men hon bara ler och säger till mig att jag gärna får spruta ner hennes bröst. Hon runkar och suger mig och jag försöker verkligen dra ut på det men det är för skönt så jag reser mig lite så jag träffar hennes bröst med min sperma. Hon säger till mig att spruta min varma sperma på hennes bröst och det gör jag. Känner från ryggraden att det kommer ett ordentligt sprut och jag får orgasm och sperman sprutar över hennes . Hon runkar några sista drag och klämmer ut dom sista dropparna och leker sedan med mitt ollon över sina spermakladdiga bröstvårtor. Jag kliver av och lägger mig på sidan. Och Ann greppar tag i mina händer och sätter sig gränsle över mitt ansikte. Tar mina händer och för dom till sina bröst och hjälper till att smeta ut min sperma på hennes kropp. Vilken härlig syn jag har. En härligt glänsande fitta som är alldeles blöt av kåtsaft.. Ann särar sina svullna blygläppar och säger åt mig att slicka hennes fitta. Det behöver hon inte säga två gånger !! Greppar tag i hennes höfter och trycker ner henne över min mun och tunga. Stoppar in den så djupt jag kan i hennes kåta hål och låter tungan slicka längs hennes springa till hennes hårda klitta. Suger tag i den och bearbetar den med mina läppar. Fortsätter med att slicka hennes klitta allt snabbare. Ser att hon smeker sina bröst och nyper i sina bröstvårtor. Lägger ner henne på rygg så jag kommer åt bättre, börjar smeka henne på låren samtidigt som jag kysser hennes klitta. Låter min tunga glida ner över klittan ända ner till anus som jag leker lite extra med min tunga. Stoppar i två fingrar och börjar fingerknulla henne samtidigt som jag slickar henne allt snabbare. Hennes fittsaft flödar till ordentligt och jag njuter av att se hennes ansikte och höra hennes små stön. Tänker att nu är det dags att ta fram min lilla överraskning och använda den på Ann. Ber Ann att ta fram paketet som ligger under kudden på min sida och att hon öppnar den. Hon sliter av papperet för hon har nog gissat vad som kan finnas i den men hon blev överraskad att se vilken sorts dildo jag hade köpt. Hade köpt en genomskinlig dubbel dildo. Ingen vibrator utan bara två genomskinliga kukar som var väldigt böjlig och självklart så hade jag tanken att den kunde andvändas vid ett senare tillfälle. Jag tog den ur hennes hand och lekte med den långsamt ner mellan hennes bröst, ner över magen och ner över hennes springa. Slickade på klittan samtidigt som jag långsamt förde in den i hennes våta kåta hål. Juckar med den och ser hur hennes svullna blygläppar följer med när jag dra ut den. Suger tag i blygläpparna och låter min tunga sticka in i hennes hål snabbt och sedan stöter jag in dildon igen. Reser mig upp på knä och böjer mig över hennes så jag kan suga och nafsa i hennes bröstvårtor. Juckar allt snabbare med dildon. Hon stönar och ber mig byta dildon till min stenhårda kuk i stället men jag vill se hennes orgasm först så jag lägger mig ner igen och låter tungan glida över hennes anus och upp till klittan igen. Det blir för mycket för Ann och hon krampar ordentligt i hennes orgasm. Drar ut dildon snabbt, greppar tag i hennes ben och stöter in min kuk i hennes så jag får känna hennes krampande fittmuskler runt min kuk. Låter hennes orgasm ebba ut innan jag börjar jucka. Lutar mig över henne och kysser henne hett. Ann slår sina ben runt mina höfter och trycker mig emot henne. Stöter i henne medans våra tungor leker. Vi rullar runt så Ann kommer ovanpå. Jag greppar tag i hennes nacke för att jag vill kyssa och slicka hennes bröstvårtor medans hon rider mig. Greppar tag i hennes skinkor och stöter uppåt med mina höfter. Måste se härligt i kameran , pumpar hårt i hennes våta fitta ett tag. Jag vill ta henne bakifrån så Ann ställer sig på alla fyra med rumpan mot kameran. Jag ställer mig på mina ben lutandes över henne och greppar tag i min kuk och för in den mellan hennes blygläppar. Känner hur hon klämmer lite extra med sina fittmuskler och jag pumpar henne hårt nu. Min hand tar tag i hennes hår och drar hennes huvud lite bakåt. Ställer mig ner på knä och greppar hennes höfter hårt och fortsätter att pumpa henne. Hon stönar allt högre och helt plötsligt så känner jag hennes fittmuskler krampa runt min kuk och det blir för mycket för mig så jag drar ut min kuk och sprutar min varma sperma över hennes rumpa som rinner ner över hennes springa. Jag drog mitt ollon upp och ner mellan hennes blygläppar och kunde inte hålla mig utan lät min kuk glida in i hennes våta hål igen. Efter ett tag gick jag och stängde av videokameran och vi gick och ställde oss i duschen.

# Du vaknar på morgonen av att du känner en hand som smeker din rygg och ner över rumpan. Du ligger stilla och väntar på vad som kommer att hända. Tom hand smeker din hud och du lägger dig lite mer på magen och särar lätt på benen. Han tittar på dig men du öppnar inte ögonen utan fortsätter låtsas sova. Hans hand blir allt djärvare och snart så smeker han dig på insidan utav låren. Låter ett finger smeka sig längs din springa för att känna om det är varmt och fuktigt. Snart så låter han fingret glida in i din mus och du har svårt att hålla dig stilla. Han börjar bearbeta din klitta och han ställer sig upp på knä. Du lägger dig helt på magen och Tom stoppar in 2 fingrar i dig. Han känner dina fittmuskler som kramar om hans fingrar så han sätter sig över dina ben och greppar tag i sin hårda kuk och låter den glida in i ditt våta hål. Lägger sig över dig lutandes på sina armbågar. Kysser din nacke och börjar jucka sin kuk inne i dig. Nu så kan du inte ligga stilla utan du putar lite med rumpan så han kommer längre in. Stöter sin kuk allt snabbare i dig och du stönar allt mera. Tom ställer sig upp igen och greppar tag i dina höfter. Lyfter dig på alla fyra och pumpar din blöta fitta hårt nu. Du hetsar honom ännu mera genom att prata ”dirty” med honom. Till slut så kan han inte hålla sig utan frågar vart han skall spruta sin sperma. Du vill känna den värmen i dig säger du så han stöter några sista gånger hårt i dig och sprutar sin sperma långt uppe i din fitta. Han ramlar ihop vid din sida och du lägger dig bredvid honom och kysser honom och viskar i hans öra att du är hungrig och att ni har en tid att passa. #

Vaknar av att Ann går upp till toaletten. Tittar på hennes konturer i motljuset när hon tänder i badrummet. Lägger mig på rygg och tänker tillbaka på gårdagen och natten. Och funderar lite över hur ni har haft det. Hoppas att du har haft det lika mysigt som jag. När Ann är färdig så kommer hon ut och drar ifrån gardinen från fönstret. God morgon säger hon och ler. Sedan kommer hon gåendes mot sängen och ställer sig i fotändan. Greppar tag i mitt täcke och drar bort där. Ler mot mig och säger att hon vill ha lite god frukost och att hon kommer att ta det nu . Jag har absolut ingenting emot det utan hon ställer sig på knä och lutar sig över mig, börjar kyssa mina lår och nafsar lätt i dom. Känner att jag böjar reagera direkt. Känner att blodet strömmar till min kuk och den börjar bli styv. Ann leker långsamt upp mot min pung med sin tunga. Tar tag i mina ben och särar på dom. Lägger sig ner mellan dom och greppar tag i min kuk och låter sin tunga leka längs mitt skaft upp över ollonet. Ser att det kommer kåtsaft ur min springa och snabbt slickar hon i sig det och låter läpparna glida ner över ollonet. Tungan virvlar runt och hon börjar suga mig i ett skönt tempo. Den blir stenhård och hon runkar den samtidigt som läpparna åker upp och ner över ollonet. Mina händer greppar hennes huvud och försöker lugna ner henne. Men hon fortsätter att suga min kuk hårt. Tungan virvlar runt ollonet i hennes mun och jag känner att det inte alls är lång kvar. Hon klämmer lite på min pung och låter ett finger smeka sig ner mot mitt anus. Ann tittar upp och blöter ner fingret lite med saliv och smeker sig ner igen. Greppar hårt om mitt skaft och runkar hårt samtidigt som tungan leker på ollonets undersida. Känner att hon trycker in fingret i anus och jag kan inte hålla mig utan sprutar min sperma över hennes läppar och tunga, och det rinner ner längs hennes kinder. Hon klämmer ut dom sista dropparna och kryper sedan upp och kysser mig länge. Vi går och duschar och packar sedan väskorna för att gå ner till frukosten och sedan åka vidare till nästa äventyr.

När vi sitter i bilen så märks det att spänningen är på topp. Vi säger inte så mycket utan vi sitter och tänker på hur vi kommer att reagera, och vad som vi har framför oss. Frågar Ann om vad hon känner inför kvällen, hon bara flinar och säger att jag skulle bara känna nu hur våt hon är utav alla tankar hon har i huvudet. Jag skrattar och säger att jag gärna vill känna det men jag vill ju inte köra av vägen utan hon får allt låta mig få smaka på hennes safter. Så hon drar upp kjolen lite, drar undan den lilla stringen som hade på sig och stoppar in 2 fingrar i hennes kåta fitta. Kör in dom 2-3 gånger och för dom sedan till min mun och låter mig suga på dom. Jag blir stenhård direkt men hon tar ner kjolen igen och tycker att jag får vänta tills vi möte Tom och dig. Samtidigt så smeker hon ner handen över min bula och frågar om det blev trångt ? Ja det ser du väl säger jag, så hon drar ner dragkedjan och tar fram den och börjar smårunka. Hon håller bara på lite då och då , bara så den inte slaknar och samtidigt så berättar vi för varandra vad vi göra under kvällen. Men vi bestämmer oss för att låta det komma som det kommer. När vi närmar oss Enköping så stoppar hon in min hårda kuk i byxorna igen. Och efter 10 min så är vi vid hotellet. Du och Tom hade också precis kommit och satt och väntade på oss i baren. Jag såg på dig och ditt leende att du hade fått lekt ordentligt och när vi kramades och pussades så kände jag en hand som ”råkade” snudda vid min bulla och du viskar i mitt öra att du måste på toan för det nästan rinner längs benen på dig. Så du säger att du går på toan och Ann hänger med. Tom och jag hade beställt 2 sviter som hade en dörr mellan sig. Så vi hämtade ut nycklarna och när vi stog där och väntade på er så frågade jag hur mycket ni hade filmat. Tom bara skrattade och sa att det har nog blivit en del. Och så frågade han mig och jag sa detsamma. Vi får kolla på det senare ikväll tillsammans. Sedan frågade han mig om det alltid är att du är så vild och tar kommandot men jag flinade och sa att det gör hon bara om man låter henne. Just då kom ni och vi åkte upp på rummen. Vi öppnade dörren direkt mellan oss och kollade in varandras rum. Båda två hade stora sängar och varsin soffgrupp. Stort härligt badrum med badkar och stor dusch som man kunde vara 2 eller flera i. Vi bestämde att vi gör i ordning oss och gå och äta på en restaurang i närheten. Du ville hoppa in i duschen och likaså Tom. Så jag följde med dig in i badrummet och hjälpe dig av med dina kläder. Kysste dig hett och jag tyckte att du smakade lite konstigt och vad berodde det på sa jag skrattande. Så du berättade att du hade sugit av Tom strax innan Enköping och han inte kunnat hållt sig utan sprutade i din mun. Skickade in dig i duschen och jag gick ut för att klä om. Tittade in i deras rum och där ser jag Ann ligger i sängen och smeker sig själv. Frågar henne om hon behöver hjälp men hon tycker jag skall göra detsamma i vårat rum för just nu så vill hon ha Tom kuk i sig. För ikväll så får hon ju oss båda. Jag klär av mig och lägger mig naken på sängen och tar och lägger upp några kuddar bakom min rygg. Börjar runka min kuk lite lätt och inväntar på att du skall komma ut ur badrummet. Jag hör att Tom redan hunnit ut och hittat Ann för jag hör hennes stönande. När du kommer ut så ser du mig och så hör du ljud från deras rum. Du tittar in en snabbis och ser hur Ann rider honom. Så du kommer snabbt till sängen, greppar tag i min kuk och så för du in den i din härligt kåta nyrakade fitta. Greppar tag i dina höfter och hjälper dig rida min stenhårda kuk. Den blir alldeles glansig utav dina fittsafter. Du ropar in till Ann att skall vi låta det gå för dom ? Men hon svara näää, dom behöver krafter kvar tills senare men hon var bara tvungen att få känna en bekant påle. Jag och Tom skrattar och säger att det nog är ni som behöver dom krafterna tills senare. Men vi går upp och klär på oss. Du tar på dig dina sexiga underkläder med strumpebandshållare med bond temat. Och över det så en genomskinlig blus och en kort svart kjol. Jag tar på mig en kostym och drar bak håret så som du gillar. När vi tittar in till Tom Och Ann så har dom också precis blivit färdiga. Tom hade också kostym på sig och Ann hade ganska höga svarta skor och en ljusbrun kort kjol och en grovmaskig tröja så man kunde skymta bh: n under. Båda två hade en hårdare makeup än normalt med röda läppar osv. Ni var hur snygga som helst båda två. Var nästan så att Tom och jag tyckta att det kunde bli room service i stället men det gick ni inte med på . Middagen var kanon och vi hade det hur trevligt som helst. Snackad lite löst hur vi hade haft det men det gick ju inta att prata allt för mycket för det var mycket folk som satt restaurangen. Men då och då så kände jag en hand som smekte min bula. Ibland var det din och ibland var det Anns. En gång råkade ni vara där samtidigt och då hjälptes ni åt att smeka. Så att Tom troligen fick samma behandling då och då för han hade lika svårt att sitta still som jag. Efter 2 timmar tyckte vi att det räckte och så betalade vi och gick. Vi gick dit alla fyra hand i hand och små busandes och retandes med varandra, men ni tjejer hade bestämt när ni var på toa tillsammans att det var ni som bestämde när vi kom till hotellet. Och det gick vi väl motvilligt med på.

Vi gick in på deras rum och öppnade en flaska skumpa som vi hade med oss. Vi skålade med varandra och ni beordrade oss att byta film i videokamerorna. Jag sprang snabbt in i vårat rum och kom tillbaka med en nyladdad kamera. Jag förstod nästan vad som skulle händ och jag såg på Tom att han trodde detsamma. Så vi fick sätta oss ner i soffan och börja filma. Ni ställe er mitt på golvet och skålade med varandra. Såga varandra djup i ögonen och så pussades ni först lätt. Pussarna övergick snart till kyssar. Drack lite ur glasen då och då men ibland så slank det ur en droppe som rann längs hakan ner på halsen. Ni följde efter med tungan för att slicka upp det. Tom och jag började röra på oss för att få andra vinklar än mitt framifrån. Ni började klä av varandra. Långsamt åkte plagg för plagg av. Efter ett tag så stod ni bara i underkläderna och i era skor. Ann smekte din rumpa och din rygg. Tog tag i din bh och tog av den. Hennes läppar kysste sig neråt din hals ner till dina bröst. Pussade lätt på dom först men sedan började hon virvla med sin tunga över dina bröstvårtor. Sög lätt och nafsade i dom ibland. Du tog tag i hennes huvud och förde hennes upp igen så du kunde kyssa henne. Der var otroligt upphetsande att filma och när du sedan gjorde samma sak men Anns härliga bröst. Då var det ju nästan så Tom fick andnöd. Vi fick absolut inte röra er innan ni sa till. Du tog tag i hennes hand och förde henne till soffan där du satt henne och själv satt dig mellan hennes ben och fortsatte din behandlig utav hennes bröst. Själv så putade du med rumpan så vi skulle få bra bilder när du sedan fortsatte kyssa dig ner över hennes mage. Du greppade tag i hennes lår och särade mera på benen. Kysste dig ut över låren och lekte sedan med din tunga in mot hennes stringtrosor. Pussade henne ovanpå trosorna och tryckte dina läppar mot hennes läppar. Dina händer smekte hennes mage och du reste dig upp så du nådde hennes bröst. Greppade tag i hennes bh och tog ut hennes bröst ut ur kuporna. Smekte dom först men sedan började du klämma på dom. Böjde dig framåt så dina läppar och tunga kunde leka med hennes bröstvårtor så dom blev stenhårda. När du började suga på dom så greppade Ann tag i ditt huvud och drog upp dig i soffan så hon kunde ge dig en kyss. Hon la dig ner i soffan och började smeka dina bröst. Händerna hennes fortsatte ner över magen och ner över trosorna. Smekte dig hårt över trosorna och hon kände hur blöt din fitta hade blivit. Dina händer knäppte upp hennes bh och era bröst mötes hud mot hud. Hon börjar kyssa dina bröst och nafsar i dom lät. Tungan virvlar över dina stenhårda bröstvårtor och du njuter. Hon fortsätter att leka sig ner över din mage, greppar tag i dina stringtrosor och drar dom ner över benen. Kysser dina vader och fortsätter uppåt. Jag och Tom håller ju på att få kåtslag av att filma detta men vi kryper allt närmare för att få bra närbilder. Anns händer smeker sig upp på dina lår och särar samtidigt på dina ben. Dina blygläppar öppnar sig och det rinner lite kåtsaft ner längs springan ner över anus. Nu kan hon inte hålla sig utan hon dyker nästan ner i din våta kåta fitta. Hon slickar och suger dina svullna blygläppar, slickar din klitta och stoppar in tungan i ditt våta hål. Hon greppar tag i dina strumpebandhållare så du inte kan smita iväg. Du smeker och klämmer dina bröst, nyper lätt i bröstvårtorna och ibland så tar du tag i hennes huvud och riktigt pressar henne mot din våta mus. Tom och jag står på varsin sida och verkligen zoomar in Anns tunga slickar din fitta. Hon stoppar in två fingrar och börjat fingerknulla dig. Du säger åt henne att kroka på fingrarna så hon bearbetar din g-punkt samtidigt som hon slickar din hårda klitta allt snabbare. Det syns att hon njuter att slicka din rakade fitta och att det kommer gå för dig snart. Så helt plötsligt så kommer du i en rungande orgasm. Dina fittmuskler krampar runt hennes fingrar och du greppar tag i hennes huvud. När du fått andan lite så säger du bara till Ann att nu vill du smaka på henne och hon kryper upp över dig ställer sig över ditt huvud, greppar tag i stringtrosorna och för dom åt sidan sedan sänker hon sig över din utsträckta tunga. Du är lite försiktig först men det övergår snart till hårt slickade på hennes våta mus. Hennes höfter hjälper till när hon rullar över din tunga och läppar. Ditt ansikte är vått utav hennes fittsafter och dina händer greppar hårt i hennes skinkor. Ann lutar sig lite tillbaka så vi får härliga bilder när du suger på hennes svullna blygläppar. Ann tittar på mig och ber mig hämta leksaken. Medans jag hämtar dubbeldildon så ställer hon sig upp och drav av sit trosorna. Rättar till hennes torsellete och vänder sig om för att lägga sig över dig i en 69:a. Du greppar hennes skinkor och fitta så hon öppnar sig helt. Slickar klittan och stoppar in tungan i hennes kåta hål. Jag ger henne dildon och hon suger snabbt på den för att blöta ner den. Sedan låter hon den glida över din springa. Ser till att klittan blir bearbetad ordentligt och sedan helt plötsligt så trycker hon i den i din fitta. Börjar jucka försiktigt och ser hur långt in du vill ha den. Greppar med båda händerna och börjar stöta den i dig. Du har svårt att fortsätta din behandling, speciellt när hon lutar sig ner över din mus och börjar slicka din stenhårda klitta. Hon ökar tempot och säger till dig att din fitta skall nog få så den tiger. Har ju fått skön Tom kuk hela dygnet. Vet inte vad det tog åt dig men du blev helt vild och nafsade i henens klitta och slickade den frenetisk. Och så får ni varsin orgasm. Först Ann och kort därefter du. Helt underbar syn när två vackra och sexigt klädda kvinnor får orgasm !

Ann sätter sig i soffan och kollar på oss och ler bara. Det där gillade ni allt! Klä av er !!. Jag och Tom hade våra kläder av på nolltid. Så där stod vi med två hårda kukar som ville bli behandlad. Du hoppar upp ur soffan tar tag i våra händer och för oss till Ann. Hon greppar våra kukar och för dom till sin mun. Hon suger först Tom och sedan mig. Hon växlar hela tiden. Du har själv tagit videokameran och filmar för fullt. Hon slickar min rakade pung och låter tungan slicka sig upp längs skaftet och leker med mitt ollon. Samtidigt så runkar hon Tom kuk hårt. Växlar igen och har samma behandling för Tom. Vi böjer oss ner för att smeka och klämma på varsitt bröst nyper lätt i hennes bröstvårtor. Greppar tag i varsitt ben och särar på dom så långt det går. Tom greppar dubbeldildon och trycker in den i hennes våta hål. Du skall nog få kuk så det räcker i kväll säger han. Och stöter i den hårt. Du skall få det ena och det andra inte bara Anders kuk. Hon suger och runkar Tom kuk snabbt och jag hör på honom att han inte har långt kvar. Jag vänder mig om till dig och frågar vart vi skall spruta vår sperma. Du vill ha närbild när vi sprutar vår sperma över hennes tunga så det droppar ner på hennes bröst. Jag grepar mun kuk och börjar runka snabbt. Vill ju komma nästan samtidigt som Tom sprutar sin sperma över hennes tunga. Känner dom välbekanta ilningarna i rygg slutet och ser då hur Ann öppnar sin mun och Tom sprutar över hennes kind och tunga. Så vänder hon sig om och leker med sin tunga under mitt ollon och då kan inte jag heller hålla mig utan jag följer Tom exempel. Hon blandar vår sperma med mitt ollon över hennes tunga och spottar ut det sedan så det rinner över hennes haka ner över hennes bröst. Hon smetar ut det över hennes bröst så dom glänser i ljuset. Då slutar du filma och går och hämtar varsin öl. Vi behöver något att släcka törsten med för struparna har ju blivit torra utav att andandes.

Efter vi har fräschat upp oss lite så lägger du och Ann under varsitt täcke och Tom och jag kopplar och våra videokameror. Måste ju kolla på vad som hände i gårkväll. Vi lottade om vem som skulle börja och det blev Tom film. Jag kröp ner under täcket och du la dig på min arm. Du tittade snabbt på mig och gav mig en puss. Filmen började när du ligger naken på sängen och han skall börja massera. Det kändes lite konstigt att kolla på det på Tv men vad kåt jag blev när jag såg på dig hur du njöt utav hans händer som var överallt på dig. Såg hur kåt du var när du sög hans kuk och hur skönt du tyckte det var när han pumpade din kåta fitta. Under tiden vi såg på detta så kunde du inte motstå att runka min kuk. Jag kollade över mot Ann och Tom och hon låg på sidan med Tom djup i henne. Han ligger och slöknullar henne och samtidigt smeker hennes bröst. När man ser hur han sprutar i dig och över din fitta så viskar jag att jag skall slicka dig till orgasm med hans sperma i dig. Då sätter du dig upp, tar bort täcket, greppar min kuk och ställer dig över den och så låter du den sjunka i dig så djupt det går. Du börjar rida mig långsamt långsamt. Tom går och sätter på den andra filmen och går sedan och lägger sig tillrätta igen så han kan knulla Ann. När jag masserar henne på filmen så greppar du tag i oljan och häller massor över din kropp. Du smeker dina bröst. Smeker dig ner över magen och din rakade glänsande fitta. Du börjar rida allt snabbare. När du ser hur hon suger mig och hur jag sprutar ner hennes bröst så vänder du dig om med brösten mot mig. Blir lite krångligt att se då men vi vrider oss så vi båda kan se på videon hur jag pumpar Anns kåta fitta. Ann har ställt sig upp på alla fyra och Tom pumpar henne hårt. Jag ber henne krypa över mitt ansikte så jag kan suga och leka med hennes bröst samtidig och det gör hon så gärna så. Du sliter inte blicken från tv:n och likaså Tom. Jag njuter av att dina fittmuskler klämmer min kuk och har hennes bröst att leka med. Jag låter ena handen glida ner till hennes klitta. Börjar smeka hennes klitta. Känner ibland Tom pung som slår mot mina fingrar. När ni ser sedan hur jag sprutar min sperma över hennes springa och rumpa på filmen så går det för Ann. Hon faller ihop vid sidan om mig och Tom står där med en sprutfärdig kuk. Säger till dig att hoppa av och rid han kuk så han sprutar i dig. Du stöter omkull Tom så han hamnar på rygg så svingar du ditt ben över honom. Jag greppar oljan och du förstår nästan vad som är på gång. Böjer dig fram ännu mera och kysser Tom. Smetar in min kuk med olja och riktar in mig mot din anus.
Jag leker med mitt ollon runt och mjukar upp det med ett finger. Tar mer olja och sedan trycker jag in den försiktigt. Jag känner hur Tom kuk pumpar i dig medan jag långsamt glider in i ditt arsel. Tom stannar till och inväntar mitt juckande. När jag är inne en bit så väntar jag lite och jag hör dig bara stöna. Så börjar jag knulla dig och Tom likaså. Härlig känsla när man känner Tom kuk röra sig i din kåta fitta. Vi juckar lite snabbare och Tom ökar tempot snabbt. Frågar dig hur det går och du bara stönar fram att det här har du längtat efter att bli fylld utav. Ann har hämtat sig lite och ställer sig vid sidan om oss och börjar smeka dina bröst. Lutar sig fram och kysser Tom och sedan dig.. vi pumpar dina härliga hål allt snabbare och så kommer du i rungande orgasm så du nästan ser stjärnor. Ann säger till oss att spruta långt i dina båda kåta hål. Kan inte hålla mig utan sprutar i ditt arsel. Drar ut den och låter dom sista dropparna rinna längs springan. Ser hur det rinner ner över ditt anus och ner på Tom kukskaft. Greppar tag i dina höfter och hjälper dig att rida han sprutfärdiga kuk. Så spänner han sig och tömmer sig långt upp i din fitta. Du känner hur varmt det blir och du får nästen en orgasm till. Ann kommer bak och ger mig en kyss och du kysser Tom. Du stiger av och lägger dig med spretande ben och säger till mig att du inte har glömt vad jag har lovat. Så jag lägger mig ner och börjar slicka din spermafyllda fitta. Suger dina svullna blygläppar och stoppar in min tunga i ditt nyknullade hål. Du klämmer dina fittmuskler så att Tom sperma kommer på min tunga. Jag för upp det till din klitta och fortsätter att trycka min tunga mot din klitta. Ann säger till att hon också vill bli fylld i sina båda hål så du säger till henne att ta fram den andra dildon och ställa sig över ditt ansikte. Hon ger dig den rosa dildon och knäar över ditt ansikte. Vilken härlig bild jag har där jag ligger. Ser hur din tunga slickar mellan hennes blygläppar. Ser hur du låter dildon glida in i hennes kåta hål. Du börjar jucka med dildon och slicka hennes klitta allt hårdare. Ena handen letar sig upp till hennes bröst och du börjar smeka hennes bröst.. Jag gör detsamma hos dig och när jag nyper lätt i dina bröstvårtor så gör du detsamma. Tom börjar återhämta sig och går och tar flaskan med oljan och börjar smeta in Anns rumpa. Han ser till att hennes anus blir uppvärmt med ett finger. Finger knullar henne samtidigt som du stöter in dildon i hennes hål. Man hör på henne att hon inte har långt kvar så Tom ställer sig över dig och bakom henne och skall precis rikta in sig så greppar du tag i hans kuk och för den i din mun. Du ser till att den har ordentligt med saliv på ollonet och säger till honom att nu är den för att glida in i det andra hålet. Han riktar in sig och trycker in den försiktigt i hennes anus. Millimeter för millimeter så sjunker den in. Hon stönar och åmar sig. Förmodligen för att det samtidigt gör lite ont så ör det hur skönt som helst i och med det är så inoljat och kladdigt. Han börjar jucka i ett långsamt tempo och du följer med hans tempo med dildon. Har svårt att slita blicken från detta skådespel. Är stenhård igen och jag har svårt att koncentrera mig på din klitta. Men jag stoppar in två fingrar i din sperma kladdiga fitta och börjar bearbeta din g-punkt samtidigt som jag slickar din klitta hårt. Det tog inte lång stund innan det går för dig och dina fittmuskler krampar runt mina fingrar. Tom greppar tag i hennes höfter och rullar runt så Ann hamnar med ryggen mot hans bröst. Hon lutar sig upp och stödjer sig med sina armar mot Tom och börjar rida. Och hur frestande ser inte det ut när hennes fitta är vidöppet och Tom pumpar hennes anus. Du ler och säger till mig att se till att hon får kuk i båda sina hål och knuffar mig i deras riktning. Ann kan inte säga något utan bara nickar och jag greppar hennes ben och ställer mig gränsle över Tom ben. Greppar min stenhårda kuk och stöter i den i hennes öppna hål. Både Tom och jag kommer snart in i en härlig rytm och det går för Ann flera gånger innan jag känner att jag måste spruta. Jag drar ut den och klämmer ut dom få dropparna jag har kvar över hennes svullna klitta. Det rinner ner mellan hennes blygläppar ner över Tom kukskaft och då kan han inte heller hålla sig utan tömmer sin sperma i hennes anus.

Efter en sådan urladdning så ramlar vi samtliga ihop i sängen och bara kippar efter andan. Kysser dig lätt och märker att du nästan redan har somnat. Lägger dig i mina armar och drar täcket över oss. Tittar upp mot Ann och Tom och ser att hon sover redan. Tom tittar upp och vi ler mot varandra och blinkar och när jag lägger mitt huvud på kudden så sover jag nästan redan.

Nästa morgon när vi vaknade så låg vi bara i sängen och snackade. Om allt möjligt och spänningen som hade varit i luften var helt borta. Vi gick in i varsitt rum och duschade och gjorde oss i ordning för frukosten. Alla var vrålhungriga så roomservice var inget alternativ utav vi gick ner och åt en brak frukost. Sedan var det bara att packa ihop och åka i varsin bil hem. Vi bestämde att vi måste ha en till videokväll framöver men bestämde ingen tid. Jag gav Ann en stor puss och tackade för en underbar helg och Tom gjorde detsamma med dig. Vi satt oss i bilarna och vinkade av varandra.
Vad som hände fram över…….
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 36 röster, snittbetyg 5,36