Slavinna och sexleksak

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Lilla jag
Inlagd: 26 nov kl. 18:06
Läst: 16803 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 94 röster, snittbetyg 4,68
Jag tittar mig sjäv i spegeln. Hm den flicka som tittar tillbaka på mig är ingen flicka längre. Det är en fullvuxen kvinna med långt glänsande svart hår och svart mask där förväntansfulla blå ögon tittar tillbaka på mig. Jag är draperad i ett blodrött sidenfodral. Äntligen ropar de ut mig, tillsammans med fem andra flickor och fem pojkar skall jag auktioneras bort till grupper av okända män och kvinnor som vill stilla sina lustar lika mycket som jag. Sakta går jag upp på podiet och hör budgivningen börja, de bara haglar över mig och jag känner mig smickrad över de höga belopp jag anses vara värd. Tillslut är det över och jag leds bort till en grupp som består av ett tiotal personer, både av kvinnor och män. En av männen säger till mig.
"Vi har köpt en liten leksak som vi tänkte du skulle få leka med" När jag tittar dit han pekar, ser jag att en av de manliga slavarna sitta på en soffa. Överallt hörs det stönande från andra gruppper.
Mina lustar väcks till liv, särskilt när jag för se den andra slaven. Han har en svart mask på sig som jag, men en kropp som en grekisk gud. "Vi vill se er två i aktion säger en man som verkar vara gruppens ledare".
Jag går sakta fram till slavens som nu sitter i en soffa. Sakta låter jag min kläning falla till golvet och står där i enbart ett par svarta spetstrosor och svarta stilettklackar. Gruppledaren tar mig med ett bestämt grepp om nacken och trycker ner mig mot mannen i soffan. Lägger mig på knä framför honom och tar honom i munnen. Han stönar av njutning och även om jag också är slav känner jag en oerhörd kvinnlig makt. Sakta låter jag tungan spela över hans ollon. Bakom mig känner jag hur någon sakta drar ner mina trosor och kör in en kuk i min fitta bakifrån. Vänder mig om och ser att det är en av mina ägare som inte kunde hålla sig borta. Han pumpar på som en besatt och iag känner att han är på väg att komma. Med ett vrål drar han sig ur mig och sprutar på min rygg. Leende reser jag mig upp och sätter mig på mannen i soffan och riktar in hans kuk i min savande fitta. Njutningsfullt börjar jag rida honom, samtidigt känner jag hur någons kuk nosar runt mitt andra hål och med ett bestämt tryck för in hela kuken där....... Jag skriker av njutning och får en kuk inkörd i munnen med. Nu är varenda en av mina hål fyllda och njutningen befinner sig på gränser till smärta. Jag hör mannen stöna i mitt öra. "Är du vår kåta lilla slavinna"? "Ja svarar jag det ärr jag mästare". Mannen jag rider lägger händerna på mina höfter och häller mig stenhårt och stöter som en besatt. Med ett vrål kommer hans sats i min fitta och den andra mannen är inte sen att haka på.
Mannen i min mun får kvickt dra sig ur när jag biter ihop mina käkar och kommer själv med ett vrål.
Sidobyte säger vår mästare glatt och jag ler hemlighetsfullt och av förväntan...... Än är inte kvällen slut........
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 94 röster, snittbetyg 4,68