Vaktmästaren i Rinkeby

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Håkan
Rek. länk: http://voksendates.dk/
Inlagd: 25 nov kl. 22:31
Läst: 15687 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 116 röster, snittbetyg 5,03
Vaktmästaren i Rinkeby



Det var en het dag i juli och jag var som vanligt på mitt jobb som Husvärd för Svenska Bostäder i Rinkeby, Stockholm. Jag kallas för Husvärd men mina uppgifter är en vanlig vaktmästares kan man säga. Kontrollera värme och kylanläggningar, sköta om trädgårdar och planteringar och hjälpa hyresgästerna med problem hemma. De flesta av mina arbetskamrater var på semester men jag hade valt att jobba. Jag tänkte ta ut lite semester i höst eller vinter för att åka till Spanien och koppla av. Jag tycker att det är skönt att jobba under semesterperioden för det är lite lugnare då och jag får ändå vara ute en hel del.

Jag satt i receptionen och kikade i datorn på arbetsordrarna. Det var lite gräs som skulle klippas och skräp som skulle fraktas bort från en källare. Det fanns saker att göra men inget var speciellt bråttom.
Dörren in till receptionen öppnades och en kvinna steg in. Man kunde se att hon inte var av Svenskt ursprung för hennes hår var helt svart och hennes klädstil var mer elegant än vad svenska tjejer brukar vara till vardags. Nu var vi också i Rinkeby och där är det en majoriteten invandrare så det var inte så svårt att gissa. Hon gick fram till disken där jag satt. Hon var i trettiofemårs åldern. Håret var långt och svart och hennes ögonbryn smala och distinkta. Svarta ögon och höga kindben. Hon hade en kort kjol och en tunn vit blus som var väl uppknäppt så det gick inte att missa hennes bröst och den svarta bh’n.
- Ursäkta. Jag skulle behöva hjälp hemma med ett trasigt vägguttag, sa hon. Jag skulle bara dra ut en kontakt och då följde hela vägguttaget med.
- Då måste jag först skriva in dig i datorn, sa jag. Hur var namnet och vilken adress har ni?
Jag skrev in alla uppgifter i datorn och lovade att kika in senare på eftermiddagen.
- Det vore jättebra. Då kanske jag kan bjuda på lite mat också, sa hon och visade upp ett fantastiskt leende.
- Det skulle smaka bra, sa jag och log tillbaka. Jag följde henne med blicken när hon gick och hon hade verkligen en snygg kropp. Hon var kurvig utan att vara tjock eller smal. Perfekt helt enkelt.
Det är inte alls ovanligt att man blir bjuden på mat, kaffe och annat gott när man går på hembesök. Folk uppskattar väldigt mycket att man kommer hem och hjälper dem med saker de inte förstår sig på. I det här fallet ett vägguttag. Jag gjorde några småjobb innan jag bestämde mig för att gå hem till Melek, som hon hette.

Jag ringde på dörren och efter några sekunder hörde jag fotsteg och dörren öppnades. Jag såg hennes vackra ögon genom dörrspringan.
- Hej. Ska vi titta på vägguttaget? Sa jag och log. Hon log tillbaka igenkännande.
- Javisst! Kom in! sa hon och lossade på säkerhetskedjan och dörren öppnades helt Jag klev in och kände genast doften av nylagda mat.
- Kom här ska du få se, sa hon och tog mig i handen. Här är det. Hon pekade på en uttag som hängde i trådarna från väggen. Det bara lossnade när jag skulle dra ut den så den måste ha varit dåligt monterad. Jag ställde mig på knä och undersökte uttaget. Det var bara att justera några skruvar och trycka fast det igen så var det som nytt. En lätt match.
- Vad fint det blev, sa hon och böjde sig ner för att kika. Jag trodde ett tag att hennes bröst skulle ramla ut ur Bh’n men de klarade sig nätt och jämt. Jag samlade mig och riktade blicken åt ett annat håll.
- Vill du ha lite mat? Frågade hon. Jag har precis lagat lite lamm och ris, ett Turkiskt recept förstås. Du tycker väl om lamm?
- Javisst! Inga problem , svarade jag. Det luktar väldigt gott måste jag säga.
Kanske tänkte jag på hennes parfym men det spelade ingen roll då.
Vi satte oss till bords i hennes kök och jag undrade vad hennes man skulle tycka om att jag satt där och åt med hans fru när han kom hem från jobbet. Hon skrattade högt och förklarade att hon hade varken en man eller pojkvän. Hon hade ingen lust att bli en turkisk hemmafru så hon låg lågt med att binda sig för mycket.
- Förresten! Vill du ha lite vin? sa hon och innan jag hann svara sprang hon in i köket. Hon kom tillbaka med en vinflaska som hon korkade upp. Hon fyllde våra glas samtidigt som hon log mot mig.
- Ett gott vin till maten är aldrig fel, sa hon och fortsatte att le.
Vi skålade och jag började känna mig riktigt tänd på den här tjejen.
- Hoppsan! sa hon plötsligt. Jag har spillt vin på blusen.
Hon hade fått en stor, röd fläck som hon frenetiskt försökte gnugga bort med en servett.
- Den går inte att få bort, sa hon. Jag måste nog gå och byta. Förlåt mig. Jag kommer strax tillbaka. Hon försvann in i sovrummet och jag hörde hur hon öppnade en garderobsdörr och började leta.
- Kan du komma in och hjälpa mig lite, ropade hon efter ett tag. Jag gick in i sovrummet och där stod hon utan blus i bara Bh’n. Man anade bröstvårtorna. Jag kände genast hur staken styvnade till och växte till ett bultande stånd.
- Jag når inte upp till översta hyllan, sa hon. Kan du försöka sa hon och flyttade på sig. Jag ställde mig vid garderoben och sträckte upp armarna mot hyllan. Då kände jag hur hon omfamnade mig bakifrån och tryckte sina bröst emot min rygg. Hennes ena hand smekte mig över bröstet medan den andra handen sökte sig ner till staken. Hon smekte mig mellan benen utanpå byxorna.
- Jag skulle vilja älska med dig, viskade hon. Om du vill förstås? Jag vände mig emot henne och vi möttes i en djup kyss.
- Jag kände att jag måste ha dig när jag såg dig inne i receptionen, sa hon och kysste mig igen. Jag lät tungspetsen glida upp och ner för hennes hals och jag kunde se att hon njöt. Hon förde sina händer bakom sin rygg och lossade sakta på Bh’n. Axelbanden gled långsamt ner för hennes axlar och brösten blottades. Stora och runda med inbjudande bröstvårtor. Jag fångade upp den ena bröstvårtan med mina läppar samtidigt som jag tog den andra mellan tummen och pekfingret. Hon kved till av njutning när jag lät tungan bearbeta hennes vårta och vårtgård. De blev hårda som sten.
- Åååh...mmmmm....va skönt, gnydde hon. Hon lossade livremmen, öppnade knapparna och mina byxor föll ner till golvet. Hennes hand letade genast rätt på min hårda stake innanför mina kalsonger och drog sakta förhuden upp och ner. Jag blundade och fortsatte att behandla hennes bröst med min tunga.

Hon drog av mig tröjan och kalsongerna.
- Kom så lägger vi oss på sängen, sa hon lågt och tog mig i handen. Hon tog av sig sin korta kjol och lade försiktigt sig ner på sängen. Hon hade fortfarande sina svarta trosor på sig men jag kunde se hur hennes pubeshår stack ut under den blöta troskanten. Hon flyttade ett par kuddar mot sängens gaveln som hon sen lutade sig mot. Hon halvlåg i sängen och tittade mot mig. Hon särade sakta på sina ben och började smeka sig med två fingrar. Jag kunde se hur hennes ögon blänkte av upphetsning.
- Kom! Sa hon och sträckte ut handen mot mig. Jag lade mig bredvid henne och kysste henne. Jag kände hennes heta tunga som virvlade runt min samtidigt som jag lade min hand mellan hennes ben. Jag förde sakta in handen under troskanten och kände genast värmen från hennes håriga och blöta fitta. Jag förde handen upp och ner över hennes hårda venusberg medan långfingret letade sig in mellan blygdläpparna. Hon var blöt och välsmord. Jag lät fingertopparna långsamt massera hennes klitoris medan jag fortfarande kysste henne. Hennes ena hand hade nu hittat min pung. Hon smekte den försiktigt en stund sedan tog hon tag runt staken och började sakta runka mig. Hennes varma hand drog förhuden fram och tillbaka samtidigt som jag masserade hennes klitta. Hon släppte taget om mig.
- Knulla mig, sa hon och drog av sig trosorna som hon kastade på golvet. Jag kunde inte hålla mig utan rullade över henne och lade mig till rätta. Hon tog staken mellan två fingrar och styrde in den mellan sina skära blygdläppar. Jag kände hur hennes varma fuktiga sköte omslöt min stake. Det var en upphetsande syn att se den försvinna in i hennes fuktiga hårbuske. Ett par försiktiga drag och sedan pressade jag in den i botten. Det höll på att gå för mig så jag var tvungen att ta det lugnt. Hon tog ett stadigt grepp om mina skinkor och hjälpte till att pressa var gång jag stött in den. Hon juckade samtidigt emot så att våra kön möttes med ett smackande ljud. Hon lyfte upp båda sina ben så jag kunde trycka in den till roten. Hon kved av lust. Hennes bröst var nu alldeles våta av svett medan vårtorna stod rakt ut. Jag fångade upp en med mina läppar samtidigt som jag ökade tempot. Hon började stöna högre och högre.
- Aaa..aaaa....aaa....aaa....aaa...aaa...aaa..aaa...aaa, i takt med mina stötar. Hon tryckte in sina naglar i mina skinkor.
- Spruta i mig, ropade hon ansträngt. Spruta....spruta. Jaaaaaaa....aaaahaaahhhaaaa. Jag kom i en underbar orgasm. Med några kraftiga strålar fyllde jag henne med varm sperma och kort därefter gick det även för henne. Jag föll i hop av utmattning med staken fortfarande i henne.
- Jag har så mycket som behöver repareras, sa hon och flämtade lite. Du måste komma hit ofta. Vi skrattade båda.

Vi pustade ut lite samtidigt som vi småkysstes. Jag kände hur staken började växa igen. Hennes ansikte var alldeles blankt av svett när hon log mot mig.
- Du stannar väl i natt? sa hon och började sakta jucka med sitt underliv. Den styvnade till ordentligt till följd av hennes behandling. Hon drog försiktigt ut den.
- Tycker du om att jag suger dig, sa hon och böjde sig sakta ner. Staken var alldeles blank av sperma och saft där hon höll den framför sig. Hon lade fingrarna runt roten och sedan lät hon sina fuktiga, röda läppar glida ner över staken. Jag kände hennes tunga slicka runt ollonkanten. Hon runkade och sög mig omväxlande. Nu var jag på väg mot en ny orgasm. Hennes bröst hängde under henne och gungade i takt med hennes huvud. Jag greppade ett av hennes bröst försiktigt och kände hennes styva vårta mitt i min hand. Hon ökade takten. Jag lade min andra hand på hennes huvud och började jucka emot. Hennes svarta hår klibbade fast mot min svettiga mage.
Hon flyttade på sig och ställde sig på alla fyra.
- Ta mig bakifrån, sa hon och svankade djupt. Jag såg den svarta blöta busken mellan hennes skinkor. Jag ställde mig på knä bakom henne och pressade in staken. Den gled in lätt. Jag började stöta försiktigt. Pungen slog mot hennes skinkor och de darrade till var gång vi möttes. Brösten gungade fram och tillbaka och jag fångade upp dem. De fyllde mina händer med råge. Jag klämde försiktigt på dem och jag kände att hon njöt. Vårtorna ville komma ut mellan mina fingrar. Vi stannade till en stund utan att dra ur staken och hon reste på sig. Jag smekte hennes bröst och bröstvårtor samtidigt som vi kysstes. Jag började sakta jucka lite och hon böjde sig genast fram igen. Jag lade mina händer på hennes höfter och började stöta häftigt, snabbare och snabbare.
Aaaaaaaaaa...ooooooo... Det gick inte att hålla sig längre. Jag sprutade i henne. Jag drog ut den och runkade samtidigt som jag lät de sista strålarna sperma landa på hennes rygg. Det hade redan gått för henne så hon föll i hop i en hög. Vi sov några timmar för att sedan älska igen.
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 116 röster, snittbetyg 5,03