Sjuksköterskan

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Dr. Morris
Inlagd: 23 nov kl. 11:21
Läst: 22042 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 184 röster, snittbetyg 5,35
Jag satt bakom mitt skrivbord och var synnerligen stressad och irreterad. Allt på grund av den trave med papper som tornade sig upp framför mig. Var fanns all tid? Styrelsen hade meddelat att de skulle ha mina förslag till ändringar imorgon och jag var den enda på detta fördömda sjukhuset som var kvalificerad till uppgiften.
Tankarna vandrade istället iväg till vår nyanställda vikarie Helen. Hon var den typen av tjej som gick runt och drev män till vansinnets rand genom att utstråla en slags omedveten sexighet. Alla killarna på sjukhuset sprang efter henne, men det var som hon inte fattade deras inviter och det gjorde henne bara ännu mer attraherande. Jag tänkte på hennes ljuva rödglänsande hår som såg ut som brinnande koppar, de intensivt gröna kattliknande ögonen, den sommardoftande nätta kroppen och de små fasta brösten som stretar emot det vita tyget i sjuksköterskeklänningen och den söta rumpan som vickar inbjudande när hon går.
Själv hade jag aldrig försökt något med henne, som överläkare har man ju sitt rykte och ens position att tänka på, men hon var definitvit ett stående inslag i mina fantasier numera, och jag började leka med tanken att ha hennes små bröst i mina händer, smeka dem och slicka hennes bröstvårtor. Jag kände hur blodet började strömma till mina ädlare delar och min kuk började streta emot tyget när det knackade försynt på dörren. Jag harklade mig och sa kom in.
In genom dörren kom föremålet för mitt dagdrömmeri. Håret, som i vanliga fall var uppsatt (som brukligt är i sjukhusmiljöer), flödade fritt över axlarna och ner över ryggen. Jag noterade att hon hade vita strumpor och högklackat, inte riktigt vad man brukar gå runt med på ett sjukhus. Kuken började lägga sig som ett järnspätt ut längs benet och jag undrade om det var strumpbyxor eller syndiga Stay Ups hon hade på sig. Åh, så kåt jag blev av att se henne där framför mig med den söta sköterskemössan. Hon stängde dörren efter sig. Jag litade inte på min röst men försökte ändå:
- Hur kan jag hjälpa dig, Helen? frågade jag inte helt stadig på rösten.
- Jag vet att det är sent och att vi snart slutar. De flesta har redan gått hem för dagen, men jag kan inte hitta Jacobssons journal.
Jag sa inget och rörde mig inte ur fläcken. Jacobssons journal var för tillfället oviktig. Precis när jag insåg att tystnaden kanske var lite pinsam började hon gå mot mitt skrivbord. Brösten guppade nöjt under klänningen och min kuk gjorde ett allvarligt försök till att spränga byxorna. Hon kom fram och ställde sig brevid bordet, hennes blick föll på pappershögen och vandrade vidare. Jag följde blicken som var fäst vid min bultande kuk. Jag tittade upp på henne och skulle just säga något när jag såg att hon log ett litet spetsfundigt leende. Hon lät tungan spela över sina lätt särade perfekt formade läppar.
- Någon borde undersöka den där svullnaden doktorn. Det gick en stött av upphetsning genom min kropp. Jag visste inte vad jag skulle svara, denna sexiga uppenbarelse gjorde mig galen av habegär. - Vad sägs om jag tar en titt? fortsatte hon medan hon tog ytterligare ett steg mot mig. Hon stannade upp och lekte lite med en bångstyrig lock som lossnat från mössan och rammlat ner i ansiktet. Hon slickade sig ännu en gång om läpparna, tog det sista steget emot mig och gick ner på knä. När hon gjorde det gled klänningen upp och jag såg att det var strumpeband hon hade på sig. Hon strök sin hand över min instängda kuk och med flinka fingrar knäppte hon upp mina byxor och drog ner gylfen. Jag lät undsläppa ett gutteralt läte när hon stoppade ner handen i byxorna och fiskade upp min vän från fångenskap till frihet. Jag trodde inte att det var möjligt, men i hennes hand svällde kuken än mer. Hon började sakta att runka av mig samtidigt som hon fixerade mina blå ögon med sina gröna. Hon log fortfarande när hon sa:
- Detta är den största jag har sett!
Hon runkade av mig fortare och fortare, hårdare och hårdare. Jag stönade av vällust när hon lät naglarna glida över pungen.
- Detta är bara början, viskade hon hest och tog kuken i munnen. Hon lät tungan spela över ollonet och succsesivt lät hon kuken glida längre och längre in i munnen. Hennes huvud guppade upp och ner och jag såg hur läpparna och tungan bearbetade mitt organ.
- Är det skönt? frågade hon oskyldigt.
-Åh ja, sluta inte! utropade jag och styrde hennes mun mot min kuk igen.
Hon var så bra. Min andning blev väldigt ansträngd, jag trode att hon skulle suga livet ur mig. Men när hon förstod att jag var nära att komma avbröt hon sig snabbt. Hon reste sig i stället framför mig och började lätt masera sitt ena bröst med en hand medan hon drog upp klänningen lite med den andra. Jag flämtade av vällust när jag såg att hon saknade trosor. Hennes rakade fitta glänste av kåthet. Jag ville bara ta henne hårt, välta bort alla papprena från bordet och lägra henne där. Men när jag försökte resa mig så befallde hon ner mig i stolen igen. Jag satte mig som en snäll pojke, hon kyste mitt ollon och gränslade mig sedan på kontorstolen. Hennes fitta var våt och redo, jag gled in med en gång. Helens fitta omslöt mig på ett ofatbart skönt sätt och jag fick in hela min längd i henne. Hon började sedan sakta, sakta rida mig. Helen kysste min nacke och hals. Det kom små nöjda vällustida stön ur hennes rosenformade mun.
- Din kuk är verkligen stor, jag känner den så skönt inne i mig! Du är så skön! sa hon med hetta i rösten. Jag tog tag i klännigen och slet upp den så att tyget sprack och knappar flög genom rummet. Hon flämtade till av överraskning och kåthet. Hon hade ingen bh på sig heller.
- Din lille rackare, skrattade hon hest. -Jag tror jag måste lära dig lite uppförande, fortsatte hon. Jag förde ansiktet upp mot hennes och kysste hennes ljuva läppar, våra tungor möttes i en het dans. Hon tryckte ner mig igen och red mig än hårdare. Jag tog tag i hennes skinkor och tryckte upp kuken i henne. Helen stönade högt av njutning. Men ett fast tag om hennes rumpa reste jag mig upp medan jag fortfarande var kvar i henne och la mig över henne på skrivbordet. Pappershögen spreds som en solfjäder över hela golvet.
- Nu ska du få den ännu hårdare din lilla slinka, morrade jag och tog tag i hennes anklar för att få stötkraft. Det var nu inte mycket kvar av Helens klänning. Den var helt öppen framtill och när jag körde kuken i henne såg jag nöjt hur hennes bara bröst guppade vilt. Hon stönade högt av njutning.
- Åh, ja, hårdare, hårdare! väste hon och bet sig i underläppen. Jag var inte sen att lyda utan körde kuken hårt in och ut i henne. Hon spände sig i en båge och skrek:
- Nu kommer jag!
- Inte än, sa jag med ett vilt leende och drog ut kuken som glänste av våra safter. Helen lyckades med konststycket att se både besviken och nöjd ut på samma gång. Hon reste sig från skrivbordet och krängde av sig resterna av klänningen som hon slängde likgillitgt på golvet. Nu hade hon bara de högklackade skorna, de vita strumporna och sköterskemössan på sig. Flera lockar hängde ner i ansiktet och hon lekte än en gång med en sådan och la huvudet på sned när hon frågade:
- Tar du mig bakifrån? Hon smög sig upp i min famn slog armarna runt mig och andades het luft i örat på mig. - Det är så skönt att bli tagen bakifrån, viskade hon. Jag vände på henne och lade henne över skrivbordet med rumpan upp i luften. Min kuk var som en målsökande missil när jag tog tag i hennes höfter och styrde pitten upp i hennes fitta som blivit, om möjligt, ännu blötare. Hon svankade och vände på huvudet så att jag kunde se henne i ansiktet, kåthet lyste i hennes halvslutna ögon. Jag började än en gång att arbeta i henne, snabbare och snabbare, hårdare och hårdare. Våra stönande ökade i takt med varandra. Hennes stönande gjorde mig kåt som ett djur och jag kände återigen att jag var nära klimax. Jag fortsatte lite till, precis innan jag skulle komma drog jag mig ur hennes varma och våta sköte. Jag ville ha henne, hela henne, insupa hennes kåta doft för alltid. Jag ville att denna otroligt intensiva känsla skulle vara för evigt. Men jag kunde inte hålla mig längre, jag vill komma djupt i henne. Och det skulle jag också.
Hon tittade förvånat på mig. Jag sträckte mig och tog henes hand i min och förde henne bort till ena korttsidan av kontorets väggar. Där tryckte jag mig mot hennes nakna, varma kropp. Jag smekte hennes bröst och kysste henne på halsen, sedan tog jag i hennes skinkor igen och lyfte upp henne. Hon slog benen runt midjan på mig och armarna kring axlarna. Jag knullade henne henne så hårt mot väggen att hyllan brevid skakade oroväckande och en tavla föll till golvet och ramen krossades. Mina armar var hala av svett, men jag höll fast henne för allt jag var värd. Hennes långa naglar slet i min rygg.
- Åh, åh, åh, ja, ja! Du är så skön, stönade hon högt. - Snälla låt mig komma nu!
Jag var själv återigen vid höjdpunkten och den här gången var det omöjligt att sluta. Jag kände hur hennes fitta drog sig samman och hon skrek mig osammanhängande rakt i örat när hon kom. Sekunden senare kom jag. Jag vrålade ut all min lust och pumpade kuken i hennes fitta och tömde mig djupt i henne. Vi sjönk tät omslingrade ner på golvet och låg där en stund och kände dofterna av varandra. När vi hade legat där en stund kände jag hennes hand runt min kuk igen. Jag tittade upp och såg i hennes ögon den gnista som skulle bli välbekant för mig.
- Vad säger doktorn? En gång till?

Slut.
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 184 röster, snittbetyg 5,35