Het Julidag

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Mymli (mymli@hotmail.com)
Inlagd: 23 nov kl. 09:20
Läst: 10035 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 189 röster, snittbetyg 5,40
Jag vaknade till av att en hund skällde utanför sovrumsfönstret. Den lät arg och jag hörde upprörda röster som skrek. Jag tittade på klockan och insåg att den var alldeles för tidig. Det var ju inte meningen att jag skulle vakna redan kl 06 denna julimorgon. Det var redan varmt och jag var säker på att detta skulle bli ytterligare en stekhet dag.

Jag låg i sängen och kände hur de öppna fönstren inte svalkade nog. Naken utan täcke låg jag och insåg att denna dag redan börjat och även om jag ville sova längre var det redan försent. Min hand gled ner till min lem och sakta så började smeka mig själv. Långsamma drag och min lem hårdnade snabbt. Min andra hand smekte mitt bröst, mage och slutligen ner runt min pung. Jag känner den där sköna känslan av att min kropp svara på mina smekningar. Jag kan inte låta bli att låta ett av mina fingrar leta sig ner till anus. Samtidigt som jag runkar mig själv så låter jag toppen på mitt pekfinger sakta glida in i mig. Det är så skönt vilket gör att jag ökar takten och känner snart de välbekanta ilningarna. När jag till sist kommer låter jag min säd spruta rakt upp över mitt bröst. Gud vad härligt skönt.

Jag har alltid älskat värme och just heta sommardagar som man kan njuta vid havet är något som alltid tillhört mina favoriter. Jag bestämmer mig för att även denna dag ta mig till havet. Åka långt ut på Värmdö för att vid min favorit klippa ägna dagen till sol och bad.
Jag plockar fram allt det goda jag köpte hem igår. Prästosten, det härliga valnötsbrödet och de sommarmogna tomaterna. Med en kopp te så får jag 2 härliga smörgåsar. Sedan är det bara att packa ihop en god lunchsallad med fetaost, bröd, fryst flädersaft och en flaska vatten.

Staden ligger tom när jag redan kl 06,45 åker ut mot Värmdö. Bara några tappra kanotister och jag pressar oss med öppna fönster på Värmdöleden. Det är så härligt att vara ute tidigt på sommaren. Ljuset, den varma vinden och alla möjligheter det skapar är bedårande.

Jag har inga problem med att hitta parkering. Är ju helt klart bland de första. Blir förvånad över att jag ser en bil stå där överhuvudtaget så här tidigt. Mina klippor är ingen badplats för allmänheten. Hit kommer vi ett fåtal som älskar att bada från klippor och samtidigt kunna ligga lite ifred ibland de mjuka hällarna. Promenaden genom lövskogen ner till berget är alltid lika härlig. Luften fylls av fåglars morgonpigga sång och doften från dagget i gräset och den klara luften gör mig vimmelkantig. Värmen är dock redan på gång och jag känner redan längtan efter att svalka min kropp i havets brus.

Jag letar mig fram till min favoritklippa. Den ligger bara 40 cm ovanför vattenytan och just att man har närkontakten med vattnet gör den så härlig. Lite klippor en bit ut bryter vågor så att det ytterst sällan bryter upp på ”min” klippa.

Då plötsligt ser jag henne. Hon ligger lite för nära ”min” klippa för att det skall vara helt oki att bara lägga sig där utan att det väcker en viss uppmärksamhet. Det är ju trots allt bara hon och jag där.
Hon är brunbränd. I en vacker vit bikini som har en högt skurning vilket framhäver hennes höfter och lår på ett fantastiskt sätt. Hon har ett långt korpsvart hår som böljar ner över hennes rygg. Hon ligger vänd bort mot mig så jag anar bara att detta är en början av en skönhet av det naturliga slaget. Hon ligger på en solgul stor frotté handduk. Bredvid henne ligger Kahil Gibrans Profeten. En bok som ofta gett mig saker att fundera över.

Jag kommer på mig själv att stå som frusen och känna sexualitet och nyfikenhet ta tag i mig. Hennes skönhet och sexighet gör mig helt enkelt uppfylld och bokvalet väcker min nyfikenhet.

Jag har ett val att göra. Skall jag trots att det är lite för nära ändå lägga mig på min favorit plats. Det är lite att tränga sig på, men samtidigt lite lockande att söka mötet.

Jag gör som jag så ofta gör. Jag frågar henne.
- Ursäkta! Hon rycker till. Vänder sig om och jag tappar nästan hakan. Så vacker hon var. Hennes ögon är mjuka och inbjudande. Ögonen är lite trötta, men ändå intensivt uppmärksamma. En mun som ramar in en vacker vit tandrad. Ett leende som inbjuder mer än de stänger en ute.
- Ursäkta att jag stör, men jag måste bara fråga om du ursäktar att jag lägger mig nära dig. Stenen här nedanför är min favorit plats och jag skulle så gärna vilja ligga där. Men samtidigt vill jag respektera om du vill ligga ifred.
- Oj jag somnade till. Visst får du lägga dig där. Jag tycker om att ha någon att prata med så det är bara roligt. Hennes leende förstärker hennes ord så det blir lätt att ta dem på allvar. Jag kommer på mig själv att rodna lite, samtidigt som det gör mig glad.
- Tack! Då lägger jag mig där. Det är inte ofta som jag tappar orden, men nu känner jag mig lite dumt tyst

Jag brer ut mina saker och klär av mig mina shorts och T-shirt. Jag märker hur kvinnan bredvid mig följer varje rörelse och jag känner mig lite osäker över om jag kommer att duga. Självkritiken tar tag i mig och jag känner mig lite blyg. Jag samlar dock mod och drar av mig mina vita kalsonger utan att dölja mig. Jag har inte stånd men min lem är fylld av lust och visar sig i ett tillstånd väldigt nära den hårdhet upphetsning vittnar om. Jag tar fram mina svarta badbyxor och drar dem på mig. Jag vet att kvinnan inte lämnat sin blick från mig utan följt hela

Jag vänder mig om och söker hennes blick. Hon ler mjukt och reser sig. Går ner mot mig och frågar om jag vill följa med på ett dopp. Jag hade ju precis tänkt att hoppa i så det blir ju en extra bonus att få följa denna vackra kvinna med blicken.
- Vad vacker du var när du klädde av dig. Hon ler mot mig.
- Du var riktigt sexuell.
Vad svara man på det samtidigt som det stryks under med en lång och djup blick. Oj denna kvinna är magisk och har mig snart i sitt grepp. Där är jag oförmögen att göra som jag vill och blir hennes egendom.

Vi kastar oss i vattnet. Jag är inte längre slak så det kalla kan för stunden hjälpa mig att känna svalka. Hon simmar ut en bit och är som ett med vattnet. Hennes bruna kropp glittrar av vattnet som gör henne som en skimrande gudinna. Gud vad vacker hon är.
Hon simmar fram till mig och kommer så nära så att jag kan känna hennes händer röra vid mig när hon håller sig flytande. Hon ler mot mig och plötsligt känner jag hennes händer om mina höfter. Hon drar mig till sig och hennes läppar möter mina. Hon kysser mig. Jag är bara ett redskap i hennes händer. Hon kysser mig hårt långsamt och min lem blir stenhård och trycker på i badbyxorna. Hennes läppar sluter sig om min undre läpp och hennes tänder nafsar lätt som om hon sakta skall äta upp mig.

Mina händer söker sig om henne. Hårt trycker jag henne mot mig och hennes ben slingrar sig om mig och hon trycker sitt sköte mot min hårda bula. Hon stönar till och njuter trycker sig hårdare mot mig. Mina händer sluter sig om hennes fasta stjärt och jag känner hur hennes händer tar tag i mitt hår.

Hon viskar till mig att vi skall gå upp. Tar min hand och leder mig till min handduk. Hon sätter sig och drar mig mot henne. Jag lägger mig bredvid henne och hon kysser mig igen. En mjuk tunga som leker med min. Samtidigt känner jag hennes hand som smeker över min hårda kuk.
- Jag vill suga dig.
Hennes röst är mjuk och nästan lite väsande. Hon väntar inte på mitt svar. Hennes mun vandrar ner över mitt bröst och med båda hennes händer frigör hon min hårda lem och låter sina mjuka läppar långsamt sluta sig runt mitt ollon. Sakta för hon in min kuk längre och längre in i hennes mun.

Jag sitter så där på en klippa vid havet. En kvinna suger min kuk medan varje seglare med sin kikare kan se på. Känslan gör mig lite generad men hon fortsätter och tillsist så kan jag inte hålla tillbaka. Min orgasm kommer och jag sprutar medan hon tar ett ordentligt tag med sina läppar. Hon sväljer och hennes ögon glittrar när hon söker min blick. Så vacker hon är. Så ljuvligt skönt hon sög mig. Hon söker min blick och jag ler mot henne.

Jag tittar mig omkring men ser inga andra badande gäster. Skäms lite över att jag tänker på om någon kan se mig. Jag märker ju hur hon njuter av att visa upp sig.
- Nu är det min tur.
Hon ler mot mig när hon sakta glider ur sina bikini trosor. Hennes fitta är helt renrakad och en tatuering av det Kinesiska tecknet för lycka lyser i en röd färg till vänster om hennes härliga venusberg.

När hon är helt avklädd säter hon sig ner och särar på benen.
- Kom och slicka mig. Kom min ljuvlige älskare. Slicka mig till en skön orgasm.
Jag faller ner på knä och närmar mig hennes vackra kön. Det glittrar av saltvatten runt hennes blygdläppar. Hon har nästan ingen bikinirand vilket avslöjar att hon ofta solar naken.
Min tunga är mjuk när den möter hennes blöta grotta. Hennes stön när jag brer ut min tunga över hennes hårda klitoris får mig att bli ivrigare. Hennes händer tar tag i mitt hår och hårt pressar hon min mun mot sitt bultande kön. Hon särar på benen och trycker sig mot min mun. Hon vill ha mer, hon vill ha hela min tunga, mina läppar mot sin kärleksgrotta. Jag slickar henne långsamt, hårt, mjukt och letar upp de ställen där hon högljutt uppmuntrar mig att vara mer.
Mitt finger letar sig ner mot hennes anus och hon manar på mig. Driver mig vidare. Hon vill ha mitt finger. Min tunga. Allt vill hon ha för sin njutnings skull.

Med mina fingrar och min tunga når jag till sist kulmen av hennes upphetsning. Hennes orgasm flödar över och hon håller tillbaka ett kvävt skrik när hela hennes kropp darrar till av orgasmens vågor som väller över henne.

Jag kysser hennes kropp upp mot hennes mun. Min läppar möter hennes medan vi smyger in i varandras armar.
- Jag heter Mats
Viskar jag.
- Jag heter My
Viskar hon tillbaka.

Det känns som vi känt varandra i evigheter. Att vi är som skapta för varandra.

 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 189 röster, snittbetyg 5,40