Veckoslutsbussen

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Håkan
Inlagd: 23 nov kl. 01:58
Läst: 11912 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 87 röster, snittbetyg 5,20
Veckoslutsbussen



Jag hade firat jul hos mina föräldrar i en liten by utanför Sundsvall och satt på veckoslutsbussen på väg tillbaka till Stockholm. Jag hade varit ute på krogen på juldagen och träffat lite gamla skolkamrater och polare men det mesta hade varit som vanligt. Folk hade skilt sig, skaffat barn eller gift sig. Det mesta var sig likt. Inget nytt under solen alltså. Nu var det dags att åka tillbaka till Stockholm och jobba.
Det var inte så mycket folk på bussen men den skulle fyllas på efter vägen av folk som hade bokat plats. Jag lutade mig tillbaka och öppnade en tidning. Som vanligt så skulle resan bli lång och trist så jag hade garderat mig med en Aftonbladet.
I Hudiksvall stannade bussen för att plocka upp lite mer folk. Jag fick genast syn på en kvinna som fångade min uppmärksamhet. Hon hade långt svart hår och en smäcker kropp. Hon var mycket elegant klädd i en svart skinnrock och högklackade stövlar. Hon stannade till vid min plats.
- Ursäkta. Är platsen ledig? Sa hon och pekade på stolen bredvid mig.
- Javisst! Varsågod, sa jag.
Hon log.
- Tack. Jag ska bara lägga upp väskan på hyllan, sa hon och började sträcka på sig. Hon var ganska kort så hon fick sträcka på sig för att nå upp. Det var då ja lade märke till hennes bröst som var större än genomsnittet. Hennes rock var öppen så man kunde se hur brösten försökte ta sig ut ur den trånga, vita jumpern. Hennes frusna bröstvårtor avtecknade sig genom BHn och jumpern som små utbuktningar. De var väldigt inbjudande att känna på dem. Hennes jumper gled samtidigt upp och blottade lite av magen. Nu hade jag ingen lust att läsa längre. Koncentrationssvårigheter! Hon tog av sig rocken och lade upp den på hyllan också. Jag fick samma uppvisning en gång till. Hon fällde upp armstödet och satte sig till rätta bredvid mig. Hon var mycket vacker att titta på med sina höga kindbenen och de stora gröna ögonen. Håret var lång, rakt och korpsvart.
Det visade sig att hon var mycket trevlig och pratglad. Hon hette Annelie, 29 år och hade som jag varit hemma på julbesök hos sina föräldrar. Hon bodde i Högdalen och arbetade som sjuksköterska. Tiden gick väldigt fort där vi satt och pratade. När vi passerade Arlanda tittade hon mig i ögonen.
- Det har varit jättetrevligt att prata med dig!. Du är en riktigt rar kille, sa hon plötsligt och rufsade mig lite i håret. Ska vi gå ut någon kväll du och jag? Vi kunde åka in till Söder och ta en öl eller så. Träffas och snacka lite.
- Det skulle vara kul, sa jag och jublade inombords. Hon var verkligen en kanontjej. Vi bytte telefonnummer och hon lovade att ringa mig inför nästa helg. Innan vi skildes vid Centralen fick jag en puss på kinden och en lurig blick.
- Vi hörs till helgen, sa hon och stegade i väg mot tunnelbanan. Själv gick jag hem till min lägenhet på Kungsholmen.

Det hade gått en vecka och jag satt och åt lunch med mina arbetskamrater när min mobil plötsligt ringde.
- Hallå! Svarade jag.
- Hej! Det är jag, Annelie. Tjejen från bussen du vet. Kommer du i håg mig? hörde jag en ljuv stämma säga.
- Självklart kommer jag i håg dig. Hur är det? sa jag.
- Det är bara bra. Själv då?
- Det är bra här också.
- Jag tänkte fråga om du har lust att gå ut och äta med mig i kväll? Sa hon.
- Absolut! Vi skulle kunna gå på någon Indisk restaurang om du vill. Gillar du Indiskt?
- Jag älskar Indisk mat. Det finns en bra vid Odenplan som ligger på en lite bakgata mot regeringsgatan. Vad tror du om den?
- Det låter jättebra.
Vi kom överens om att träffas vid tunnelbanan, Odenplan klockan sju.

Om hon var tilldragande på bussen så var det inget mot hur hon var när jag såg henne vänta utanför chokladbutiken vid tunnelbanan. Hon hade satt upp sitt svarta hår i en knut mitt på huvudet så man kunde se hennes välformade nacke. Hon bar ett par svarta jeans, stövlar med ganska höga klackar och en svart fårskinnsrock med vitt foder i. Hon var mycket vacker.
- Förlåt om jag är lite sen, sa jag.
- Inga problem, sa hon. Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge. Jag fick en kram.
Vi gick sakta mot restaurangen samtidigt som vi småpratade. Jag kände hur jag blev attraherad av henne. Vilken tjej!
Väl inne på restaurangen beställde vi in lite mat och en karaff vin. Vi åt och pratade och jag kände hur vinet hjälpte till att lossa våra tungorna. Jag talade om för henne hur jag såg henne första gången på bussen och hur snygg jag tyckte hon var. Hon bara skrattade och sa att det hade varit ungefär likadant för henne. Hon hade sett mig genom bussfönstret och skyndat sig in för att få sätet bredvid mig.

Det hade gått två timmar och vi hade ätit upp när hon lade sin hand på min och tittade på mig.
- Är det inte dags att vi betalar och går nu, sa hon. Vi kan åka hem till mig om du vill. Hon såg allvarlig ut.
- Javisst.
Vi betalade och letade rätt på en taxi som tog oss till Högdalen.

När hon stängt dörren till lägenheten kunde vi inte hålla oss längre. Redan i hallen omfamnade vi varandra och jag fick för första gången känna hennes våta tunga i min mun. Jag fick också känna hennes mjuka varma kropp mot min. Hennes händer plöjde genom mitt hår.
Vi tog snabbt av oss skorna och ytterkläderna. Hon tog min hand och drog in mig i sitt sovrum.
- Vänta här, sa hon. Jag kommer strax. Jag ska bara fixa till mig lite. Hon försvann in på toaletten och jag satt där själv på hennes säng och kände hur staken växte.
Två minuter senare kom hon tillbaka. Hon var helt naken så när som på ett par svarta nylonstrumpor och ett par spetstrosor. Hon hade löst upp hårknuten så att hennes långa hår hängde ner över hennes axlar och rygg. Hennes bröst gungade när hon gick emot mig. Hon hade stora mörka vårtgårdar och jag kunde se att hennes vårtor redan var styva. De var de här brösten som jag lagt märke till redan på bussen. Hon stannade framför mig och jag tog tag om hennes skinkor och drog henne emot mig. Jag smekte hennes stjärt samtidigt som jag tog hennes ena bröstvårta i munnen. Hon gnydde till och tryckte mitt huvud det emot sig. Jag drog sakta av henne trosorna som hon försiktigt klev ur. Hennes pubeshår var helt svart men man kunde skymta den lätt rosa springan. Jag lade handen över hennes buske och lät långfingret leta sig in mellan blygdläpparna samtidigt som jag smekte hennes skinkor med den andra handen. Hon andades till kraftigt när mitt finger hittade hennes klitoris. Hon blundade av njutning samtidigt som hon lyfte upp sitt ena ben på sängen så jag kom åt bättre. Jag masserade hennes klitoris med mina fingertoppar. Min hand var alldeles blöt av hennes safter. Jag böjde mig ner och lät tungan hjälpa till.
Jag kände hur hennes kropp spändes och naglarna klöste min nacke.
- Åååååå..aaaaaaa, stönade hon ljudligt när det gick för henne.
Hon föll i hop över mig och vi kysstes. Hennes bröst var nu alldeles blanka av svett och hon log mot mig. Hon skrattade till lite och kysste mig på munnen.
- Nu är det din tur, sa hon och reste sig sakta.
Hon drog av mig min tröja och sa åt mig att ställa mig upp. Vi stod upp och kysstes samtidigt som hon öppnade min livrem och lät mina byxor falla till golvet. Hon stoppade ner handen i mina kalsongen och tog ett rejält tag om staken. Hon såg mig i ögonen och kysste mig samtidigt som hon började runka försiktigt. Hon smekte försiktigt pungen med den andra handen. Hon ställde sig på knä framför mig och lirkade av mig karlsongerna. Hon tog staken med ena handen och sköt bak förhuden samtidigt som hennes läppar omslöt ollonet. Hon runkade mig varsamt. Jag kände hennes varma tunga fladdra runt ollonkanten. Hon började röra huvudet fram och tillbaka.
-Ta det lugnt, annars sprutar jag, sa jag. Jag kände hur jag började närma mig orgasmen. Hon tittade upp mot mig och log samtidigt som hon ökade farten. Hon pressade i hop läpparna hårdare runt staken samtidigt som hon sög mig intensivt. Jag sprutade i hennes mun och över hennes bröst. Sperman stänkte över hennes ansikte. Hon fortsatte att runka mig medan hon slickade ollonet rent från sperma. Sen kysstes vi intensivt.

Vi lade oss på sängen och kelade lite försiktigt. Vi behövde ta igen oss. Vi var båda trötta och blanka av svett.
- Jag tror jag är kär, sa jag och skrattade lite samtidigt som jag kysste hennes panna.
- Jag med, sa hon och kramade mig hårt. Du är verkligen underbar.
Hon reste sig upp från sängen och gick mot badrummet.
- Jag ska bara tvätta av mig lite, sa hon.
Jag följde hennes med blicken. Hon hade verkligen en vacker kropp. Där de svarta nylonstrumporna slutade började hennes runda stjärt. Skinkorna och höfterna rörde sig graciöst samtidigt som hennes tunga bröst gungade. Synen av hennes kropp fick staken att styvna till än en gång. Jag började runka lite försiktigt. Det tog någon minut innan hon kom tillbaka.
- Har du börjat utan mig, sa hon och skrattade när hon såg att jag drog i staken. Nu när jag är här så behöver du inte göra det själv. Låt mig göra det. Hon böjde sig ner över staken och än en gång slöt sig hennes läppar runt ollonet och hon började suga. Efter ett tag tittade hon upp mot mig.
- Nu vill jag att du knullar mig, sa hon och såg allvarlig ut. Kom. Sätt dig här. Hon pekade på en pinnstol som stod i ett hörn. Jag reste på mig och skyndade mot stolen. Hon kom fram och gränslade mig samtidigt som hon styrde in staken mellan de blanka blygdläpparna. Hon sjönk sakta ner över mig och jag såg hur staken försvann in i hennes svarta buske. Hon var het och blöt. Jag kysste hennes bröst. Sakta började hon röra sig upp och ner. Stolen knarrade och hon andades häftigt. Jag greppade hennes mjuka höfter och hjälpte till. Jag lät staken tränga in så djupt som det gick och hon klöste mig lätt på ryggen. Vi stannade upp lite och kysstes. Farten ökade i takt med våra andhämtningar. Hon avbröt plötsligt och drog ut staken. Böjde sig ner och sög lite på den.
- Kom nu! Knulla mig hårt! sa hon och lade sig på rygg i sängen. Ge mig hela kuken nu. Blicken av henne, liggande på rygg med särade ben, var fantastisk. Hennes vårtor stod rakt ut från de stora, mörka vårtgårdar. I den svarta busken kunde man tydligt se de rosa, halvöppna blygdläpparna blänka. Hon smekte sig själv med ena handen samtidigt som hon styrde in staken med den andra. Den gled in lätt och vi började knulla i ett högt tempo. Jag kände hennes nylonstrumpor på min rygg när hon korsade sina ben. Hon gjorde kraftiga motjuck och jag kände hur hon kom. Hon stönade högt.
- Mmmmmmm..Aaaaaaaahhhh...knuuuulla miiig...mmmmmm.
Smackande ljud hördes var gång våra sköten möttes. Jag kom strax efter henne i en underbar orgasm. Den här gången sprutade jag henne full.
Vi somnade tätt intill varandra av ren utmattning. Det hade varit en hård dag för oss båda.

Jag vaknade på morgonen av att Annelie satte sig ner på sängkanten bredvid mig.
- God morgon min lilla hingst, sa hon och log. Hon hade precis duschat för håret var blött och hon hade ett badlakan lindat runt sig. Vill du ha lite frukost?
- Ja, det skulle sitta fint. Jag känner mig helt utsvulten, sa jag.
- Hur är det här då? Vill han också ha frukost, sa hon och stoppade in handen under täcket och greppade staken. Den reste sig direkt och hon började sakta runka. Han verkar också utsvulten. Ska vi ge honom frukost först kanske? Hon klev upp i sängen satte sig gränsle över mig så att jag fick hennes buske över mitt ansikte. Hon kastade badlakanet på golvet.
- Slicka mig! Det var så skönt när du gjorde det i går, sa hon.
Jag anade att hon lekt med sig själv i duschen för hon var redan våt och svullen. Jag lät tungan vandra längs hennes våta blygdläppar. Hon runkade mig samtidigt som hon stönade högt. Jag stack in ett finger och drog det ut och in samtidigt som jag nafsade i hennes nu stora klitoris. Mitt ansikte blev blött av hennes vätskor. Jag smekte hennes bröstvårtor med mina fingertoppar. De stod ut som frusna geléhallon. Hon flyttade sig från mitt ansikte och ställde sig på alla fyra framför mig.
- Kom nu! Knulla mig bakifrån! Hon smekte sig själv medan jag tog sikte mot busken. Man såg tydligt den skära springan mellan hennes skinkor. Jag lät staken glida in samtidigt som jag tog tag om hennes höfter. Jag började stöta intensivt. Hennes skinkor darrade till varje gång staken åkte in. Jag fångade upp hennes gungande bröst och kramade dem försiktigt. Hennes varma fitta kramade om mig och jag kände att jag inte hade långt kvar. Nu stönade hon högt i takt. Hon smekte klitoris häftigt och närmade sig sakta men säkert sin orgasm. Jag fortsatte att krama och smeka hennes gungande bröst.
- Aaaaaahh..nu kommer jaag..mmmmmmmmm, stönade hon högt och juckade emot häftigt. Jag kom tjugo sekunder senare. Än en gång sprutade jag henne full med sperma. Vi ramlade i hop med staken fortfarande i henne.
- Annelie! Nu måste vi äta frukost, sa jag pustande och sedan började vi skratta.



 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 87 röster, snittbetyg 5,20