Min oblyga morsa

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Sonen
Inlagd: 19 nov kl. 17:02
Läst: 132870 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 1038 röster, snittbetyg 5,72
JAG VAR sexton år, och ville ha en egen lägenhet. Jag skulle studera till något fint som många andra förhoppningsfulla. Att fixa bostad var nästan det marigaste. Men min farsa (frånskild, avflyttad till Stockholm och omgift) har tydligen en del halvskumma kontakter. En stor möblerad lägenhet i Uppsala hade han fått tips på. Ägarna hade båda hamnat på äldreboende och deras arvinge jobbade i USA, men ville ha lägenheten kvar ifall han skulle flytta hem om några år.

Vi blev tre killar med spridd bakgrund som delade på den lä-genheten, för att överhuvud taget ha råd. Jag som heter Jonas kommer från Luleå, Jens från Kalix och så Magnus från Älvsbyn, alla sexton år. Ingen av oss hade bott själv förut, men det skulle ordna sig. Vi hade alla tre vänliga mödrar som skickade matpaket, kokböcker och anvisningar, så det var rätt lugnt på den fronten. Vi skulle nog inte svälta ihjäl. Och förutom studierna, så tog vi för oss rejält av den nya friheten och nöjeslivet i staden. Ingen av oss hade väl särskilt stora erfarenheter på det området heller, vilket ledde till en del misstag och smärre olyckor och katastrofer som vi knappast skulle våga berätta hemma.

Efter några veckor hade vi väl ändå börjat få lite struktur på vårt nya studentliv och pluggandet kom igång skapligt. Vi jämförde och hjälpte varandra rätt bra även om vi läste på olika ställen och skulle tillhöra olika ’nationer’, kände att vi alla kunde vinna på det.
Ett riktigt stort gemensamt intresse hade vi förstås,då vi var sexton år, sex och brudar och det härliga som väntade. Det var mycket sexsnack och fantasier i lägenheten när vi var där tillsammans. Och det gick åt en hel del öl och andra starka varor.

Vi hade väl kommit in i slutet av september, när min morsa ringde och sa att hon tänkte komma ner och hälsa på över en helg. Jag blev alldeles nervös och pirrig, för hon hade tänkt sig att sova över två nätter i lägenheten. Försökte förklara att det ju inte gick för sig, vi var ju tre som delade på utrymmena.

– Äsch vad då? Det kan väl inte spela någon roll om jag sover i eran vardagsrumssoffa i två nätter? Det är ju så dyrt med hotellrum. Jag ska träffa några gamla väninnor från min studietid, på lördagen … vi ska göra en liten utflykt och äta lite gott och snacka gamla minnen.

Jag hade många invändningar till det hela som ni kanske kan förstå. ’Tänk om alla morsor ville ha sina söners boende som övernattningslägenhet om dom hade ärende till Uppsala’ och så där. Men inget av det jag förde upp bet särskilt mycket på morsan, som inte alls förstod något ur min synvinkel.
– Jag kan ju passa på att städa och handla och laga lite mat åt er, tyckte hon hurtigt.

Jag fick lov att undersöka med dom andra hur dom ställde sig till saken. Ursäktade mej inför dem och framförde morsans självinbjudan. Förklarade hur knäppt jag tyckte det var och att hon inte kunde fatta det. Men Jens och Magnus var inte alls så ifrågasättande till det hela som jag hade förväntat mej.

– Man vet väl hur morsor är, skrattade Jens tröstande. – I deras ögon är man ju alltid den där lilla pojken, som dom ska pyssla om och trösta och uppfostra. Men man tycker ju om dom ändå … även om dom kan kännas jobbiga emellanåt. Men det är ju bara ens egen morsa som känns lite jobbig på det sättet. Andras morsor kan man ju tåla hur mycket som helst … om dom inte är direkt pest, skrattade han och tyckte tydligen att det var okej att låna ut soffan i två nätter. – Kanske vi får lite städat här också? Det skulle behövas faktiskt. Min morsa skulle väl få spel om hon såg våran oordning.

Magnus tyckte inte heller att det skulle vara till något större besvär. Han visste också hur det var med morsor, flinade han. – Egentligen skulle man behöva sätta på dom en gång, för att dom ska fatta att man är vuxen! skämtade han fräckt. Och vi garvade rått alla tre. Hade fått ner tonläget på ’normal’ nivå igen. Jag fick ringa och meddela morsan att det var okej att hon sov över i våran soffa två nätter. – Men mina kompisar förväntar sig en hel del av dej i motprestation, skämtade jag med ett halvfräckt anslag.
- Åååh, ni är för söta..sa morsan glatt o sa att hon älskade mig.

Det blev ganska mycket snack om morsor, över några öl, kvällen innan hon skulle komma. Ganska rått snack om morsor och kvinnor och sex över huvud taget, medan vi lite ostrukturerat försökte skapa ordning och reda bland våra prylar i lägenheten. Jag gick runt och kollade så att det inte skulle ligga några porr- eller herrtidningar framme och skylta. Vi var ju tre stycken som inte kunde låta bli att köpa något uppiggande ibland, när vi tyckte att det hände för lite på brudfronten.

Nu bar det sig inte bättre, än att just den helgen morsan skulle komma, så skulle även Magnus fjortonårige lillebror Mattias komma o hälsa på. Att det blev den helgen beror på att Magnus o Mattias föräldrar drack en del och hade råkat i bråk.Så han ville inte vara hemma..

Morsan, som då var 46 år, kom vid halv två på fredagen till Uppsala. Jag mötte henne vid bussen. Morsan har alltid varit en snygg kvinna. Mörk och mullig med stora bröst. Hon hade sminkat sig snyggt och målat sina långa naglar blodröda. Fick en lång varm kram av henne. Hon bjöd på taxi hem. Det första hon gjorde var att inspektera kylskåpet och skafferiet.

Sedan gick hon ut och handlade med en lång lista. Hon var på systemet också. Hon hade sett på vår tomglassamling vad vi gillade, skrattade hon. Jens och Magnus var inte hemma då.

Hemma igen med alla varor och två systemkassar, satte hon igång med att städa hela lägenheten. Jag gick iväg på en föreläsning som jag bara inte kunde missa. När jag kom hem igen var morsan i full gång med storstädning. Hon hade i princip vänt upp och ner på allting i lägenheten tydligen.

Nervöst såg jag att hon hade upptäckt bunten med porriga tidningar också, för den låg i en annan prydlig trave än den vi lämnat den i, omsorterad om man så säger. Hon kommenterade dock inte den saken. Tack och lov. Jag skulle nog ha skämts mycket pinsamt. En mustig köttgryta stod och puttrade på spisen och en kastrull potatis.

Magnus,Jens och Mattias kom hem medan hon höll på som ivrigast med städningen. Morsan hälsade glatt på allihopa..

-Ooopps,sa morsan..Blev det en till? Du kan väl inte vara gammal min lille vän.

- Fjorton, sa Mattias blygt..Jag är Magnus lillebror o ska bo här i helgen.

-Morsan gav alla tre en stor varm kram och pratade oblygt om allt från skolan till brudar. Jag satt där och tyckte allt kändes pinsamt. Och morsan dukade fram middag åt oss med alla tillbehör som man brukade ha hemma. Till och med en liten immig snaps som hon plockade ur frysen. Kalla starköl till maten. Morsan frågade Magnus om Mattias kunde få en starköl också, och han sa att det var ok,när han var så långt hemifrån..Så morsan gav även honom en öl.

Köttgrytan var förståss precis så god som den brukade vara och det blev ett par snapsar som morsan stod för. Magnus och Jens blev mycket förtjusta i min morsa och imponerade av hur hon hängde med i alla resonemang. Hon diskuterade vad som helst med dem och visade att hon var rätt erfaren och insatt i de flesta aktuella ämnen. Men det visste jag ju förut. Hon har alltid hållit sig väldigt uppdaterad, om man säger så. Jag satt faktiskt där och kände mej lite stolt över henne, fast jag trott att jag skulle ha känt mej pinsamt berörd.

Magnus,Jens o Mattias blev helt bedårade av min morsa, beundrade henne förtjusta. Talade om det för henne också att dom var så glada över att hon hälsade på. Såg att dom tittade också lite extra på morsans röda, långa naglar, lite mulliga kropp och generösa urringning som visade en del av hennes stora bröst.

Det hann så smått bli kväll innan morsan var färdig med städningen. Då var hon alldeles svettig och slut och bad att få ta badrummet i besittning en stund. Vi skulle ut på stan, för det var nationsfester och diverse. Vi hade sedan tidigare planerat att käka pizza tillsammans på ’Svenssons’ innan vi skildes åt för olika aktiviteter på kvällen. Men efter morsans mastiga köttgryta planerade vi att bara gå tillsammans och ta nån ölinnan vi drog vidare till våra olika aktiviteter.

Morsan kom ut från badrummet endast i bh och en kortkort kjol som man blev nervös bara av att se, för den räckte knappt nedanför hennes skinkor. Vi tre var i kalsongstadiet vid den tidpunkten, för att snabbt komma in i badrummet och fixa till oss.

Det var bara det att morsan hittat våra tvättkorgar, med ren men ostruken tvätt. Hon beordrade fram strykbräda och strykjärn och ställde sig för att stryka all vår sparade tvätt. (Vi brukade nödtorftigt stryka det som behövdes för tillfället).

Ingen gick till badrummet fast det var ledigt. Morsan hälldenämligen all tvätten i en fåtölj och började stryka och vika i en rasande fart, forfarande endast iklädd bh och kjol. Hon verkade inte vara det minsta blyg för oss killar. Vi gjorde varsin hög på soffbordet med det färdigstrukna. Vi surrade omkring där i kalsingar och tittade på morsans stora gungande hängbröst under den vita bh:n och hennes vickande ända under den korta kjolen.

Har ni sett en kvinna som står och stryker energiskt? Hon står lite bredbent och använder liksom skinkorna som nån sorts motvikt till rörelserna med strykjärnet. Det ser ganska roligt och inspirerande ut … om man säger så.

Efter två snapsar och en starköl så var vi väl inte heller så särskilt seriösa och väluppfostrade längre. Plötsligt stod Magnus där bredvid henne med en hand på hennes höft och konverserade lite yvigt. Tyckte att hon borde komma ofta och ta hand om oss. Tyckte att hon egentligen skulle kunna vara där hela tiden och vara ’våran morsa’. Han surrade på med henne och han blev väldigt närgånget smeksam och flyttade handen till hennes nakna lår.

Mamma bara fnittrade åt hans ’uppvaktning’. ”Om jag skulle vara här och vara er morsa hela tiden, då blev ni väl aldrig vuxna”, fnittrade hon roat och fortsatte energiskt att stryka och vika plagg efter plagg som hon delade ut.

Rätt som det var såg jag, där jag tillfälligt satt ner i soffan, att Magnus hade handen under hennes kjol. Fortfarande på låret visserligen, men från min position kunde jag se att hon troligen var helt naken under kjolen, såvida hon inte börjat med stringtrosor. Men det trodde jag inte på, morsan är alldeles för praktisk och bekväm för något sådant. Så Magnus stod där och smekte hennes nakna lår under kjolen och måste ju ha gjort samma upptäckt som jag.

Jens som precis tagit emot en nystruken, snyggt vikt, jeansskjorta och lagt på sin hög, började också vänslas med morsan. Hon fnittrade ännu mer. Hon lät nästan lite förtjustöver den ivriga uppvaktningen. Men så hade ju hon också druckit två snapsar och ett par glas vin till maten. Var väl lite berusad som vi övriga. Hon försökte i alla fall inte värja sig eller hindra deras ivriga kärvänlighet.

Jens stod ju plötsligt där och kysste henne. Och det var inte några skämtsamma pussar bara, han kysste henne verkligen på riktigt och det såg ut som om morsan lystet besvarade kyssarna. Båda började krama morsans bröst först utanpå och när inte morsan protesterade, även innanför bh:n. Mattias såg mest generad ut, han var ju trots allt bara fjorton år.

– Men hörni pojkar, hur tror ni jag ska bli färdig med strykningen nån gång om ni hela tiden ska hålla på och tjusa med mej? fnittrade hon roat, och drog med naglarna nerför deras kinder.

Jag var tvungen gå på toa, ölen trängde på. När jag kom ut igen, såg jag att även fjortonårige Mattias hade börjat ta på morsan. Han kramade hennes bröst, som nu hängde utanför bh:n. Magnus och Jens stod och smekte morsan mellan benen.Hon hade inga trosor under kjolen, vare sig vanliga eller string, (Morsan har alltid haft väldigt mycket hår på fittan,har aldrig varken rakat eller ansat sig därnere och har aldrig heller varit blyg för att visa det för mig.) Både Magnus och Jens pullade henne med ett finger var, rakt upp i hennes svarta fittlurv. Jag såg det tydligt eftersom morsan stod helt oblygt och bresade. Även Mattias var där o kände. Hon juckade med underlivet mot deras fingrar.Det plaskade...morsan var kåt..

– Men … hallå … ååh … åh? stönade morsan fnittrigt tjock på rösten. – Var det inte ni som hade bråttom att duscha och klä om för att komma ut på stan till brudarna? påpekade hon muntert fnittrande men gjorde liksom ingenting för att hindra det som pågick. I stället stod hon plötsligt ännu mera bredbent och lät alla smeka hennes fitta..

-Kom små älsklingar!..sa morsan med tjock röst..Slicka mej mellan benen..turas om...jag vill jämföra...


Morsan lade sig på rumssoffan med brett särade ben. Hennes svarta hårbuske växte halvvägs upp till naveln på henne.

Jens ställde sig på knä på golvet och slickade morsans fitta
med långa drag..

_Ååh, Guuud..så sköönt,stönade morsan och smekte Jens i håret med sina långa naglar..

Magnus gjorde samma sak..och även fjortonårige Mattias vågade smaka på morsans fitta, även om han bara slickade ytligt mot de andra, som riktigt ÅT henne, och fick henne till orgasm.

Morsan VRÅLADE rakt ut då hon kom..Så här lät hon:

Ååh, slicka mej just DÄR..Jaaaa...sååå skööönt...Oooh, yes YES Y E S !!!!..

Jag tyckte det var pinsamt, samtidigt som jag blev upphetsad..Blev nog lite kåt själv på min egen mamma..


-Ååh, ååh,-så sköönt..men vad gör ni med mej....ni..är juh,,,bara barn... stönade morsan

Magnus boxershorts stod ut som ett tält. Han hade världens ståkuk bakom morsans ända såg jag.

– Jag tar duschen först, skyndade jag mej att säga, försökte hålla mig så neutral och normal som möjligt. Reste mej och gick ut till badrummet. Fick av mej kalsongerna och skruvade på vattnet i duschen.
Men just då var det bara en ganska ful fint. Jag var allt för upphetsat nyfiken. Smög tillbaka till dörröppningen in mot vardagsrummet. Kom precis lagom för att se hur Magnus drog ner kalsongresåren under pungen. Han hade verkligen fullt res på kuken.

– Men … hallå? Var det inte ni som ville att jag skulle vara eran mamma, fnittrade morsan lustigt, - så får man väl inte göra med sin morsa heller?
– Det är ju det man drömmer och fantiserar om hela tiden … ’lilla, kära mamma’, stönade Magnus upphetsat skrattande. Kysste henne bak i nacken.

Och så knäade han ner bakom morsans ända och trängde upp kuken i henne. Samtidigt slog han armarna om henne och drog och kramade hennes nakna bröst som hade alldeles styva knottriga vårtor. Morsan gav ifrån sig ett långt tjockt stön i Jens kyss.

– Oh … ååh … herreguud … tänk på att jag mycket äldre än ni … ni är ju baaara seeexton..flåsade morsan hest. Men hon svankade och putade ut ändan mot Magnuss ivriga juckande.

Jens lutade sig fram och började kyssa och suga hennes bröst i Magnus kramande händer. Morsan försökte aldrig hindra någon av dem. I stället såg det ut som om hon ställde sig än mer bredbent och putade ivrigt motjuckande med ändan mot Magnus. Sekunden senare hade hon en hand nere i Jens kalsonger och drog och runkade hans kuk medan hon flåsande tog för sig av Magnuss ivriga knull.

– Du är så härlig … ’mamma’, flåsade Magnus viskande kåt. Jens höll ivrigt med i det berömmet där han flämtande stod och slickade och kysste hennes styvnade bröstvårtor. Viskade att hon var en härlig ’morsa’, medan han sköt ner kalsongerna för hennes runkande hand.

– Tokstollar …, frustade morsan fnittrigt stönande och upphetsat flämtande. Hon gjorde inget för att värja sig eller hindra dem. Hon deltog med iver i det som hände där framför mina upphetsade ögon.

Allt hade hänt så plötsligt fort och lättvindigt. Det gick knappt att tro att det var sant, fast jag stod där naken i den mörka hallen och såg allt, med en ivrig näve om mitt häftiga stånd, medan duschen brusade bakom mej.

Det blev en häftig snabbis för Magnus, som stönande och gnyende annonserade sin utlösning. Men när han gled ur morsan så stod redan Jens där beredd och tog över knullet. Det var nog bara för en kort sekund som det var tomt, sedan var Jenss kuk i full verksamhet där Magnuss nyss glidit ur. Morsan fångade in Magnuss våta, dinglande kuk med handen när han passerade och hon lutade sig fram och började suga och runka honom ivrigt stönande och gnyende. Jens sköt upp hennes korta kjol över ryggen, tog ett rejält tag om hennes höfter och knullade henne hårt så att det klatschade och smaskade ljudligt om hennes underliv.

Då hade alla intryck liksom sammanfallit i ett koncentrat för mej; det fräcka snacket om morsor kvällen före, de fräcka bilderna i porrtidningen vi dreglat över, … och så mina studiekompisar som turades om att knulla min morsa. Jag susade iväg in i badrummet och ställde mej under den brusande duschen. Runkade helt vanvettigt tills kuken sprutade som en fontän och satsen smattrade mot plexiglaset i kabinen.

När jag färdigduschad kom ut ur badrummet stormade Magnus in där med kalsingarna i näven. Jens satt i en fåtölj i vardagsrummet och såg helt förbi ut, med kalsongerna löst liggande över sitt skrev. Morsan stod i köket framför diskbänken, med ryggen mot mej, bresande och krystande och torkade sig i skrevet med tuss efter tuss från hushållsrullen. Hon upptäckte mej inte. Jag låtsades inte om att jag hade sett henne … eller att jag sett något av det andra. Omtumlad och frustrerad gick jag in på mitt rum och klädde mej för kvällens övningar.

När jag kom ut från mitt rum omklädd, var Jens inne och duschade och Magnus höll på att klä på sig i sitt rum. Morsan stod åter vid strykbrädan och strök det som var kvar och såg ut som om inget hade hänt. Hon var lite rödblommig bara och på insidan av hennes ena lår glänste något blött och blankt under den korta kjolen. Jag hjälpte henne att sortera de strukna och vikta plaggen till rätt hög. Frågade om hon kunde låna mej ett par hundringar tills nästa utbetalning av studieslanten. Då gick hon och hämtade sin handväska. Tog upp en femhundring ur börsen och tryckte i min hand.

– Ta den här. Om jag skulle ha bott på hotell hade det väl nästan kostat tusenlappen per natt, sa hon och gav mej en kram.
– Men … du har ju handlat en massa också, invände jag lite protesterande för jag visste ju att hon inte precis hade nåt överflöd att ösa ur. Och jag ville gärna göra rätt för mej.
– Ta det där nu. Jag ska ju bo här två nätter. Ska jag inte pressa byxorna åt dej? Det är ju ’knän’ på dom där, tyckte hon och granskade min kostymering.

Så stod morsan där och pressade tre par byxor, alltjämt i sin korta kjol (och helnaken inunder) omgiven av fyra tacksamma, flamsande killar i nystrukna kalsonger och skjortor.
-Jag älskar er alla fyra, sa morsan smeksamt o gav oss en varm kram. Vi svarade med att ställa oss på knä och kyssa morsans fitta..alla fyra och honprotesterade inte..fastän jag är hennes son..Hon smekte oss ömt på kinderna..

Någon halvtimme senare var vi ute på stan, nypressade, nystrukna, vattenkammade, mummade och herrparfymerade. Eftersom vi bara skulle ta nån öl, gick vi på ’bögpuben’ där ölen var billig. Mattias fick ingen. Satt där och snackade runt lite grand och avvisade bestämt inviterna från ställets ’gambögar’ som väl såg oss som nåt sorts lammkött

– Fan Jonas ... jag satte på din morsa, sa Magnus allvarligt. Och Jens nickade som bekräftelse på att han också erkände det. – Är du förbannad på oss nu? undrade han försiktigt.
Men kåtheten efter det jag tidigare bevittnat, satt kvar i både skallen och kroppen på mej. Jag bara flinade roat mot dem.
– Äh … vaddå? Hon behövde det säkert? Hon verkade ju gilla det, skrattade jag mot dem. – Det var ju det vi snackade om härom kvällen va? Hon kanske har gått och drömt om just något sånt där va? Hon verkade ganska belåten. Var ju inte arg eller nåt … vad jag kunde se, konstaterade jag flinande.
– Hon var härlig. Jag tror hon blev riktigt kåt på oss. Hon var redan alldeles blöt och hal när jag kände på henne … och när hon inte protesterade så …, flinade Magnus lite rödblommig.
– Varför pep du iväg så snabbt då? Du hade kanske också fått prova om vi skött korten rätt, flinade Jens.
– Jag ville göra ’kusten klar’ för er. Jag blev så satans kåt när jag såg vad som höll på att hända. Men jag kunde inte låta bli att smygtitta på er. Jag ville verkligen se det … det vi snackade om härom kvällen, skrattade jag och kände att jag höll på att få stånd igen bara av att prata om det.
– Du skulle ha kommit tillbaka in igen … när vi var igång. Hon blev jävligt het och ivrig … du hade säkert fått komma till du också, skrattade Magnus upphetsat, - hon sög av mej en gång också … medan Jens knullade henne. Satan va skön hon var … het och skön. Kanske vill hon en gång till när vi kommer hem inatt? skrattade han brunstigt hest. Jens och jag föll in i hans grova garv. Vi hade väl alla tre samma snuskiga upphetsade tankar i skallen.

Vi betalade ölen och skildes åt. Var och en till sin kvällsaktivitet. Det gällde att vara med och hålla igång i det sociala umgänget också, inte bara plugga duktigt. För min del var det ett häftigt disco som gällde den fredagsnatten. Där fanns också några kvinnliga kompisar som jag var rätt intresserad av.

Efter ett tag var det inte bara discokulan i taket som snurrade. Det snurrade till i min skalle också. Jag hade visst satt i mej någon drink för mycket, i för snabb takt. Tog mej ut till en toa och stoppade fingrarna i halsen för att åtminstone bli av med det sista jag konsumerat. Kallsvettig och vinglig ägnade jag mej sedan åt att hålla mej till en soffa och dricka isvatten, för att få världen att stanna till och förhoppningsvis spä ut alkoholen i min kropp. Det började hända lite väl ofta det där.

Sedan längtade jag bara ut i friska luften och efter min säng. Jag sade till tjejerna i baren att jag plötsligt drabbats av ’akut hypokondrisk apati’ tillsammans med dundrande huvudvärk och att jag gick hem för att sova, ifall någon skulle sakna mej. Så tidigt hade jag nog aldrig lämnat en fest. I regel brukade det vara morgon eller förmiddag innan man var hemma efter en sån kväll. Nu var klockan bara halvtolv, kunde jag konstatera när jag blundade med ett öga och spanade in urtavlan på kyrkMagnusnet.

Jag kvicknade till ganska bra ute i den svala höstluften, men fortsatte ändå hemåt.
’Tänk … om Jens och Magnus redan var hemma hos morsan? Dom kanske höll på att pippa henne för fullt?’ for det genom min skalle. Jag ökade på stegen. ’Inte för att dom nånsin varit hemma tidigt efter såna tillställningar, men man visste ju aldrig? Som vi hade snackat’.

Jag försökte verkligen smyga när jag kom hem. Men har ni bott i stenhus med stora trappuppgångar så vet ni hur det är. Det går inte att öppna en sån ytterdörr ljudlöst. Det ekar i hela huset. Nå … jag var tydligen först hemma i alla fall. Det var helt tyst i lägenheten. Morsan såg sovande ut i soffan i vardagsrummet, men golvlampan bredvid var tänd. Hon låg med ena benet uppdraget mot ryggstödet och det andra vikt ut över soffkanten.

’Det var nog tur att jag var först hemma. Lakanspåsen hade glidit av henne lite och nattlinnet var inte riktigt nerdraget … så man kunde se rakt upp i ’nöjesfältet’ på henne’ kunde jag konstatera utifrån hallen. ’Det var väl bäst att jag bredde på henne och släckte lampan … eller?’
När jag kom närmare in i vardagsrummet, såg jag den tomma vinflaskan på bordet, ett halvfyllt vinglas, askkoppen full av fimpar … och bredvid, på soffbordet, låg den där fräcka porrtidningen uppslagen. Den som jag, Magnus och Jens suttit och dreglat över några kvällar tidigare. Den låg uppslagen just med de bilderna, av en mogen kvinna med tre unga killar, som vi suttit och gottat oss åt och fantiserat över. Morsan låg där med ena armen över sina ögon.

Jag ändrade direkt riktning och tassade in på mitt rum. Klädde snabbt av mej allt utom kalsongerna och hängde prydligt och ordningsamt upp mina kläder över en stol. Sedan smög jag mej tyst ut till vardagsrummet igen. Satte mej ner på soffkanten nedanför morsans ben. Hon såg verkligen sovande ut. Som hon låg, kunde man tydligt se ända upp till hennes fitta, för lakanspåsen hade glidit iväg och nattlinnet låg lite snett över magen. Eftersom hon låg på rygg, med ena knäet upp mot ryggstödet och det andra ut över soffkanten, syntes allt så tydligt i golvlampans sken. Det var ännu häftigare och tydligare än de svettiga sommarnätter i sommarstugan när jag suttit på golvet och spanat in hennes fitta när hon låg på mage med ena knäet uppdraget. Men jag befann mej i samma upphetsade, darrande stämning som de nätterna. Min kuk stod stenhård i kalsingarna.

Jag hörde kyrkklockan slå tolv genom den gläntande balkongdörren. Om allt var normalt så skulle inte Magnus och Jens vara tillbaka än på många timmar. Handen hade strukit ner boxershortsen under min stinna balle och höll ett skönt grepp kring min styva kuk. Jag stirrade upphetsat darrande mot morsans svällande bullfitta. Det glänste alldeles vått i den plutande fittspringan. Hårstråna kring springan låg liksom kletade utefter fittläpparna.

’Hade hon legat där och druckit vin och kåtat upp sig över våran fräcka porrtidning och fingerpullat? Och just de där bilderna också?’ tänkte jag upphetsat.
Jag lutade mej bakåt mot ryggstödet och onanerade skönt medan jag stirrade helt hänfört mot morsans våta stinna bullfitta. Det var som en av de där svettiga sommarnätterna, fast ännu mer upphetsat och nära.

Sakta och mycket försiktigt rörde sig min hand mot det frestande fittburret. Jag kunde inte hindra min hand. Och så kände mina fingrar mot det våta plutiga. Så mycket hade jag aldrig vågat känna förut. Men mamma såg alltjämt sovande ut och låg med armen över ögonen. Och ingenting hände. Mina fingrar sjönk in djupt mellan de stinna, våta, hala blygdläpparna. Jag kände hennes klitte under fingertopparna. Den var stor och tydlig. Som ett moget körsbär. Alldeles hård.

Mina fingertoppar gned upp och ned över den styva kulan i det hala diket. Jag kunde liksom inte sluta. Min andra hand runkade ivrigt kuken. Det var så skönt. Jag skulle väl ha kunnat sitta hela natten så.

Plötsligt fattade jag ändå på något vis att morsan låg där och spände höfterna upp och ned mot mina fingrar som om hon tyckte att det var skönt. ’Kanske drömde hon? Kanske trodde hon att det var Magnus som åter var där?’

Jag kunde inte sluta. Masserade oupphörligt den stinna kittlarkulan, fast hennes underliv spände upp mot min hand. Jag trängde lång- och ringfinger djupt in i hennes fitta. Och fittan tryckte ivrigt emot så att jag grävde djupt in i henne. Mina fingrar juckade intensivt i och ut i hennes fitta … och fittan juckade suget emot... Plötsligt tittade hon på mig..

-Älskling, sa morsan..Slicka mig..slicka fittan på mig..jag vill det..
Jag lade mig med ansiktet mellan hennes lår. En stark fittlukt kändes och hennes stora svarta buske kittlade skönt när hon gned fittan upp och ner i mitt ansikte..

-Åååh, så jävla sköönt..min älskade son..stönade morsan och klöste in naglarna i nacken på mig.....Meeer däär..Ta clittan mellan läpparna..nuuuu...ååååh, det GÅÅÅR för mig....jag älskar dig jag ääääälskar dig..
Åååh, så skönt det var..du gör nog brudarna lycklig, min son..

Jag låg kvar mellan morsans lår. Hon öppnade blygdläpparna med några fingrar för att liksom visa allt för mig, samtidigt som hon smekte mjukt min kind med den andra handen..Hennes fittmuskler pulserade..


Då kunde inget hålla tillbaka mina känslor längre. Jag halvreste mej och strök av kalsongerna helt. Vände mej upp över hennes kropp. Föste bort det sista av lakanspåsen och sänkte mej över henne. Mitt ollon träffade precis rätt. Sakta gled jag in i henne … och det var det absolut ljuvligaste jag känt. Jag var helt inne i henne och fittan kramade så vanvettigt skönt kring min kuk Jag började försiktigt glida ut och in i henne.

– Gör det sakta och länge älskling … stönade hon plötsligt klarvaket under mej. Och hennes hand hade hamnat mot min midja. Den andra låg alltjämt över hennes ögon. Hennes fitta mötte kuken. Handen på min midja angav takten.

Handen vid min midja styrde takten. Med andra armen över ögonen, valde hon att inte se vem det var. Jag knullade ivrigt mot hennes motjuckande fitta. Kände att allt var mycket nära. – Länge … länge nu … flåsade hon viskande mot mitt öra.

Men … det brände till där nere. Kuken ryckte och slog som en metronom … och jag sprutade i henne. Mer än jag någonsin sprutat förut, kändes det som. Och hennes fitta juckade ivrigt emot. Hon ville mer.

Vis av tidigare erfarenheter i det stadiet, visste jag att kuken kunde mer om jag hade tur. Det hade hänt mej vid ett par tillfällen tidigare, när jag var berusad, att kuken fortsatte att vara stenhård efter utlösningen. Så jag fortsatte att jucka fast kuken nätt och jämnt sprutat klart. Och ståndet höll i sig. Jag kunde fortsätta att knulla den härligt motjuckande fittan. Och kuken slaknade aldrig. ’Jag skulle kunna hålla på länge nu’, tänkte jag saligt, ’precis som hon bad om’.

Morsan hade dragit upp benen långt bredvid mej, bresade ut så mycket det gick. Hon gillade tydligen det jag gjorde. Hon stönade upphetsat flämtande. Jag sträckte mej upp på raka armar och tittade upphetsat ner mot min styva blanka kuk som körde in och ut i hennes bulliga, svartrufsiga fitta. ’Äntligen var jag där, dit jag längtat så intensivt under galna kåta nätter’.
Det smackade så ljudligt upphetsande blött från hennes fitta när jag dunkade på. Lät så fräckt och skönt. ’Hon är visst rejält kåt och blöt i fittan’, tänkte jag belåtet.

– Ååh … jaah … jaah … mera såå viskade hon flåsande, länge … länge, tiggde hon kåt.

Så enormt kåt hade jag nog aldrig känt mej någon gång förut. Den hala, smackande fittan kramade och kittlade så vanvettigt gott kring min kuk och ändå kunde jag visst mer än någon gång tidigare. Jag knullade och knullade och kände … och hörde hur hon skakade och kastade, stönade och snyftade i orgasm. Det gjorde mej alldeles malligt stolt. ’Det går för henne … kring min juckande kåta kuk’, tänkte jag belåtet. Det smaskade kladdigt ljudligt från hennes darrande, kramande, motjuckande fitta. Hon hade ju redan fått min sats en gång. ’Hon ska få mitt sprut en gång till, … men hon ska ha flera orgasmer först’ tänkte jag saligt stolt.

- Åh … åh … jaah … mera såå … meeraah.
Hon tiggde efter mer fast hon låg där och skakade av orgasmen.Jag knullade henne grymtande, flåsande kåt och såg och hörde att det var på väg för henne igen, tills en hand knackade lite diskret på min rygg. Jag tittade upp förvånat och överrumplat och kom av mej. Där stod Magnus helt naken med sin styva stake i näven och runkade lite sakta. Han frågade viskande om han fick byta av mej en stund, samtidigt som morsan under mej manade på mej att fortsätta. ”Mera … mera nu … jag ääälskar unga pojkar” flåsade hon ivrigt nära orgasm. Jens var också där, naken och med präktig ståkuk. Han hukade sig ner vid soffan och började kyssa morsans flämtande mun lystet. Hon gnällde stönande i kyssen och besvarade den hungrigt utan att ta bort armen från ögonen. En lång häftig, hungrig kyss medan Jens drog hennes nattlinne upp över brösten som var alldeles kåtstinna med styva knottriga tuttar som stod rätt upp.

forts följer


 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 1038 röster, snittbetyg 5,72