Undersköterska utan namn...

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: sjuklingen
Inlagd: 18 nov kl. 13:46
Läst: 25172 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 212 röster, snittbetyg 5,34
Varför jag?
En kille på 25 år som hamnar här.
Det var inte alls roligt att ligga på infektionsavdelningen på sjukhuset. Jag hade hamnat här på grund av att jag blivit jäkligt dålig några dagar innan av en tarmsjukdom. Det låter säkert inte alls roligt och spännande och det var det inte heller. Jag hade fått diagnosen campylobakter och mådde riktigt dåligt när jag kom in till akuten för några dagar sen. Jag kanske ska berätta också att när man ligger på infektion så är man själv i rummet och man har en sluss ut till korridoren där läkare och sköterskor springer. Besökare får bara komma in direkt utifrån. Detta för att minska smittorisken.

Nu hade det gått några dagar och jag mådde riktigt bra och fick reda på kvällen att jag skulle bli utskriven dagen efter. Jag började redan samma kväll att packa mina saker som jag hade utspritt hela rummet. När jag packat färdigt la jag mig i sängen, som jag hade spenderat 99 procent av min tid, för att titta lite på TV.

Jag måste ha slumrat till för en stund för jag hörde inte att det hade kommit in en undersköterska på rummet. Men det måste ha varit väldigt sent för det var mörkt ute. Hon väckte mig och sa att hon skulle ta tempen på mig. ”Det var väl okej” sa jag såg att hon tog fram termometern. Men denna gång var det inte en muntermometer utan en stjärttermometer. ”Oops” tänkte jag, det var väl inte vad jag tänkt mig, de hade ju alltid förut använt en muntermometer.
-Lägg dig på sidan och dra ner byxorna, sa undersköterskan som jag redan hade glömt namnet på. Men, det var väl bara att bita i och vända på sig och dra ner byxorna lite försiktigt. När jag väl låg på sidan med min rumpa stickande ut under täcket så tyckte jag att det tog underligt lång tid för henne. Jag vände mig lite försiktigt om och såg att hon tittade lite på termometern och förde den nu mot mitt anus. Jag upptäckte då att hon hade ingen plasthandske på sig som de alltid har i vanliga fall.
-Ligg ner och slappna av, sa hon till mig när hon såg att jag tittade på henne. Jag gjorde väl som hon sa och la mig ner och stirrade mot fönstren som nu var som en spegel eftersom det var så mörkt där ute. Då både såg jag och kände hur hon förde sin hand mot min skinka för att som jag trodde lyfta lite på den. Men istället började hon smeka väldigt försiktig och jag kände hur det började pirra och skälva i hela kroppen. Som en direkt reaktion på denna behandling kände jag att kuken började röra sig, som den inte gjort på 5 dagar, minst. Nu när ni sitter där och läser detta så undrar ni säkert hur denna undersköterska ser ut. Jag får kanske ta och berätta det då. Hon kan väl ha varit mellan 20-25 år, kan inte ha varit länge sedan hon gick ur gymnasiet. Normal på längden, ungefär 170 cm, skulle jag tro, och under de där fula kläderna som landstinget ställer upp med var hon smal med något större bröst än normalt. Hon hade ljust hår som var uppsatt i en knut i nacken med några hårstrån utanför knuten. Jag måste säga att när man väl ligger inne på sjukhuset och inte är frisk så lägger man inte märke till dessa snygga sköterskor. Men när jag väl låg här med en hand som smekta min häck så kunde jag inte låta bli att titta på henne på det viset. Smekningarna som inte varade speciellt länge, kanske 2 sekunder, hann alltså väcka så mycket tankar. Jag hann även tänka att det inte var några smekningar utan något annat, vad, det vet jag inte. Tystanden var nu väldigt pinsam precis som tiden, för det hände verkligen ingenting på flera minuter, kändes det som. Men det kanske rörde sig om 3 ynka sekunder. Tystnaden bröts av sköterskan, som jag fortfarande inte vet vad hon heter, när hon säger:
-Jag vet att jag inte får säga detta egentligen, men jag bara måste. Du har en himla snygg häck.
-Tack, svarade jag i nått gurgelliknande ljud.
Nu blev det tyst igen, och jag undrade var termometern tog vägen.
-Jag återkommer om en liten stund istället, säger hon och bara tar sina grejer och går sin väg.
Lika snabbt som hon sagt det så är hon ute ur rummet. Högt för mig själv säger jag:
-Vafan var detta? Vad händer här egentligen?
Med alla dessa känslor och tankar som for genom huvudet för bara en halv minut sen gjorde att jag var nu inte trött överhuvudtaget. Jag lyssnade lite ut mot slussen där läkare och sköterskor byter om innan de går in i rummet för att försöka höra om någon står där. Det verkar inte som det så jag hoppar upp med mitt stånd under byxorna som jag får dra upp eftersom hon inte gjorde det. Jag går fram till fönstren för att dra ner persiennerna för infektionsavdelningen är på bottenvåningen med egen ingång för besökare. När jag dragit för och ingen kan se in kan jag inte låta bli att runka lite försiktigt, mest bara för att jag inte haft något knull på över en månad och dessutom inte haft stånd på 5 dagar, under tiden jag varit sjuk. Det var helt underbart och få känna den känslan. Men jag måste säga att jag är inte den som runkar varenda dag. Jag har inte sex speciellt ofta, men jag runkar inte mer än 2 gånger i månaden ungefär. Jag försökte nu slänga bort alla tankar som fanns i huvudet för att sen lägga mig och titta på TV igen. Efter att tittat på ingenting i 1,5 timme och hela tiden tänkt på vad undersköterskan sa att hon skulle komma tillbaka om en stund. Det måste ju ha varit fel på termometern och att smekningarna var inga smekningar. Jag klädde av mig och la mig till ro.

Till slut somnade jag väl och hade helt glömt bort allt som hänt under kvällen. I alla fall under tiden som jag sov. Plötsligt vaknar jag av att jag hör någon ute i slussen. Det var någon som tvättade händerna där, och det gjorde de alltid innan de kom in. Jag hade mörkt på rummet och såg när dörren öppnade sig att det var hon, undersköterskan, som tyckte min häck var snygg. Jag skyndade mig att stänga ögonen och låtsas att jag sov. Hon tände aldrig ljuset när hon gick in utan gick direkt fram till mig, böjde sig ner till mitt öra, och viskade:
-Jag glömde ju att ta febern på dig.
Jag skruvade lite på mig och försökte verka nyvaken.
-Ja, jag vet inte vad du höll på med förut, sa jag lite nyvaket med kisande ögon.
-Jag vet att jag inte får, och att jag skall vara proffesionell, men jag kunde inte bara låta bli när jag såg rumpan. Dessutom hade jag lagt märke till dig när du inte mådde så bra. Jag vet även att du är ganska välutrustad.
Va? Vad är det hon säger? Välutrustad? När såg hon det?
-Ja, jag var med när de gjorde undersökningen av dig, det var jag som var med och förberedde inför undersökningen, sa hon när hon såg att jag ville ha svar på dessa frågor som dök upp i huvudet, men som jag inte sa. Jag har hört av de tjejer jag haft sex med att jag är bättre utrustad än normalt. En del har haft problem och ta emot min kuk, men det har man löst på andra sätt. Det kan vi ta en annan gång.
-Du skulle inte vilja hjälpa mig nu när jag hjälpt dig? sa hon fortfarande böjd till mitt öra.
Reaktionen lät inte vänta på sig, kuken reste sig direkt, nu ståtligare än vanligt. Hon vände blicken mot täcket och kunde inte undgå vad som föregicks där. I denna stund kunde jag inte låta bli att ge min välsignelse till detta:
-Ok, var det enda som jag harklade fram. Hon var inte sen att försiktigt röra sig ner mot min kuk som verkligen var sugen på allt vad sex heter. När hon väl var framme vid sitt mål och hade snuddat vid det så drog hon sig tillbaka och började sakta ta av sig sina fula sjukhuskläder. Hon gjorde det verkligen sakta för att reta upp mig till ett tillstånd som var snarare likt dem som ligger en våning ner, bårhuset och himlen. När hon väl kom så långt så jag kunde blotta brösten såg jag att hon inte hade någon behå, och magen var som en nätkorg av rutor. Hon var verkligen vältränad. Hon gick nu med bar överkropp runt sängen och ställde sig bakom TV:n och började strippa av sig sina byxor. Men jag kunde inte se hennes kropp bakom TV:n och blev helt galen, men visade ingenting. När hon fått av sig byxorna började hon liksom slingra sig runt TV:n och dess bord. Hon sparkade med benen utanför och var verkligen duktig på att dansa, eller strippa om man vill kalla det för det. När hon väl snurrar fram så ser man vilken härlig kropp hon har och dessutom är hon helt renrakad. Då menar jag helt ren från hår kring hennes fitta. Snabbt dyker hon ner under täcket vid mina fötter och kryper sakta upp mot min väntande kärlekspåle. Hela tiden kysser och slickar hon mig på insidan låren där jag alltid har varit väldigt känslig för denna typ av behandling. Hon kommer fram till kuken och börjar sakta runka, långsamt och försiktigt. Helt underbart var det och sedan börjar hon slicka lite försiktigt på pungen som verkligen är min svaga punkt förutom ollonet. Hon sliter bort täcket efter en stunds behandling och hon har nu blivit lite svettig på kroppen efter ha varit under täcket och arbetat. Detta gör mig ännu mer upphetsad så snart hamnar jag en våning ner. För tillfället var det nära att gå för mig så jag blev nöjd när hon gav sig för att fortsätta upp till mitt ansikte. Hon gav mig en snabb kyss och slickade mig lite på kinden samtidigt som hon reste sig upp. Hon fortsatte med att sätta sig på mitt ansikte och sa åt mig att hjälpa hennes fitta att värmas upp. Jag började med att försiktigt slicka insidan av låren, vidare mot utsidan av blygläpparna. Detta gjorde henne otroligt upphetsad och hon stönade högre och högre ju närmare klittan jag kom. Men jag ville låta henne hållas ett tag till så jag lät bli att värma upp henne för hårt, utan jag var mjuk och långsam och hela tiden noga med att låta bli klittan och fitthålet.
-Jag vill att du tar i lite hårdare, sa hon i ett märkligt töcken av lustar.
Jag började nu slicka lite hårade men undvek fortfarande de känsliga delarna. Jag märkte nu på henne att hon ville verkligen att jag skulle slicka henne på klitoris för hon rörde sig i dem banorna med kroppen. Då stannade jag upp en kort stund för att sen börja med att VÄLDIGT mjukt och sakta röra tungan runt klitoris och försiktigt försiktigt över klittan. Hon började då jämra sig och kved ut med jämna mellanrum:
-JA! JA! JA! men hennes andning blev bara mer och mer intensiv. Jag har alltid gillat att slicka fitta och älskar att se när tjejer verkligen gillar min behandling. Jag förde nu upp ett finger i hennes hål och detta var nog droppen för nu kände jag hur fittan krampade och hon sa tyst med en kvävd röst att det går för henne.
Hon sjönk snabbt ihop över mig men satte sig upp nästan direkt och sa att nu ville hon rida på mig. Jag hade inte ens hunnit hämta mig efter den behandling jag hade gett henne tills hon hade hoppat upp på mig. Hon satte sig över kuken och tog tag i den med ena handen och riktade den mot fittan. När hon sakta sjönk ner över min kuk, som verkligen väntade på denna behandling, sa hon samtidigt som hon tittade mig i ögonon:
-Vilken härligt stor kuk jag skall få i mig nu.
Hon hade lite svårt att få in kuken i första jucket utan den gled in helt efter 3 juck, men vilken känsla. Man låg här på intensiven, för några dagar sen jättesjuk, med en vrålsnygg och jättekåt undersköterska som ville ha hjälp. Hon började nu sakta med väldigt beslutsamt rida kuken ända in till roten. Jag hade aldrig varit med om någon som kunde ta emot min kuk på detta vis. Detta gjorde mig alltså så het och kåt att jag höll på att explodera redan efter 10 härliga juck. Jag såg på henne att detta gillade hon och hon skulle inte ge sig frivilligt. Jag ville nu börja kyssa henne på den där snygga munnen hon hade, så jag satte mig upp och vi bytte lite på ställningen. Jag satt nu upp med henne ridande på mig med sina ben runt min midja. Jag kunde inte bara låta bli att kyssa henne på brösten, munnen, nacken och överallt där jag kom åt. Det var så skönt att jag kunde nu inte låta bli att få välja tempo lite. Jag ville nu ta henne bakifrån och sa det till henne och hon var inte sen att lyda. Men hon hoppade ner på golver och lutade sig nu över sägen så jag fick ställe mig bakom henne och knulla henne stående, vilket var helt underbart. Jag stog nu bakom denna ängel och hade hela hennes rumpa i min blick. Vid detta tillfälle började hon jucka emot och någonting var på gång för henne igen för det kunde jag se på hennes kroppsspråk. Och vilket kroppsspråk sen, denna ursnygga tavla som gestaltade sig framför mig. Jag kände nu hur hon började smeka sig över klittan med ena handen för jag kände hennes naglar mot min kuk.
-Lägg dig i sägen på mage och puta med rumpan, sa jag till henne som gjorde precis som jag sa. Jag la mig ovanpå henne och förde in kuken bakifrån i fittan och så halvsatt jag på knä och juckade i en ursinnig takt. Denna ställning måste hon ha gillat för nu gick det för henne och jag var inte långt efter med att dra ut kuken och spruta henne på ryggen. Jag satt sen där i några minuter och pustade ut med henne under mig.
-Jag vet inte vad jag skall säga, men skulle jag kunna få ditt telefonnummer, frågar hon mig efter en liten stunds pustande. Jag kliver av henne och skriver upp mitt nummer på anteckningsblocket som hon hade i sina sjukhuskläder. Efter att ha duschat av sig i min dusch som finns på rummet kommer hon ut och ger mig en kyss och tackar för numret. Hon klär på sig och säger på väg ut:
-Jag ringer!

Efter det har det hänt en del. Men det tar vi en annan gång, men bara om ni vill. Detta är min första gång jag skriver om ett sexäventyr, så jag hoppas det duger.
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 212 röster, snittbetyg 5,34