Jehovas Vittnen

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Håkan
Inlagd: 13 nov kl. 21:00
Läst: 29201 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 174 röster, snittbetyg 5,11
Jehovas vittne



Jag satt där i soffan och tittade på en gammal film på TV3 då det plötsligt ringde på dörren. Jag blev lite förvånad för klockan hade blivit 19:30 och jag väntade inget besök vid den här tiden.
- Det måste vara TV licensjägare eller något annat otyg, tänkte jag. Jag gick fram till dörren och kikade genom kikhålet. Som vanligt så ser man inte så bra genom dörren men jag kom snabbt fram till att det var två kvinnor. Jag öppnade och de presenterade sig som Siv och Anita från Jehovas vittnen. Siv var väl ca: 50 – 60 år och Anita i 30 - 35 års åldern. Sivs klädsel och utseende kan väl närmast jämföras med en kvinnlig fångvaktare medan Anita var en exotisk skönhet. Adopterad från Sydamerika, fick jag senare veta.
- Vi undrar om vi kan få komma in och prata lite om Jesus, sa Siv vänligt.
- Ja, inte för att jag tror att det är lönt men varsågod och kliv in.
Anita var verkligen en pärla. Svart, halvlångt hår, höga kindben och en vacker, kurvig kropp som hon ,utan att lyckas särskilt bra, försökt gömma under ett par pluffsiga, omoderna, gråa kläder.
- Synd på en så söt tjej, tänkte jag. Vilket slöseri!
- Är du troende? avbröt Siv mina tankar.
- Nej! Absolut inte och kommer nog heller aldrig att bli.
- Varför inte?
- Jag tycker nog att ni har en alltför snäv världsbild och att era liv verkar alldeles för torftiga för mig, svarade jag.
- Inget sex och ingen alkohol. Ledsen, men Jesus är nog inget för mig.
Siv fnyste till och tittade stint på mig. Vad hon tänkte får jag nog aldrig veta men det var säkert inget trevligt. Anita däremot log lite försiktigt emot mig men utan att Siv såg henne. Det kändes nästan som att Anita flirtade lite med mig men jag var inte riktigt säker. Söt var hon i alla fall. Siv stack en tidning i handen på mig och förklarade torrt att jag var välkommen till deras kyrka när som helst om jag kom på bättre tankar.
- Det samma, sa jag och blinkade mot Anita.
När de hade gett sig av så satte jag mig i soffan igen och fortsatte att titta på det som var kvar av filmen.
- Lustigt! Jag kåtar upp mig på en Jehovasbrud, tänkte jag och kände på ståndet som hade växt till sig i byxorna.

Någon timme senare när jag hade gått och lagt mig ringde det på dörren igen.
- Vad i h****e är det nu då? tänkte jag och drog på mig morgonrocken. Jag kikade genom dörrhålet och till min stora förvåning så stod Anita där......utan Siv. Jag öppnade dörren och Anita log mot mig.
- Hej igen! Får jag komma in? Sa hon
- Jag vill gärna träffa dig ensam.....utan Siv.
- Självklart men försök inte att frälsa mig bara så är det okej.
- Jag lovar, sa hon leende och klev in.
Jag visade in henne i vardagsrummet och frågade om hon ville ha lite te.
- Ja tack, sa hon. Jag gick in i köket och började fixa lite mackor. Helt plötsligt stod hon bredvid mig och såg allvarlig ut.
- Vill du älska med mig, sa hon och ställde sig tätt intill mig.
- Jag har aldrig legat med någon förut men när jag såg dig så kände jag att jag bara måste ha dig.
- Är inte det att gå emot din religion, frågade jag. Måste vi inte vara gifta?
- Jag är inte riktigt så religiös som du tror, i alla fall inte lika mycket som Siv. Sluta prata och kyss mig i stället, sa hon och tryckte sina varma läppar mot mina.
Jag kände hur staken växte och det började hetta i kroppen. Vi omfamnade varandra och mina händer började treva innanför hennes tröja. Jag greppade hennes stora, fasta bröst och masserade hennes vårtgårdar utanpå BHn. Hon stönade till och vi kysstes igen. Vi gick in i sovrummet och hon satte sig ner på sängkanten. Jag ställde mig framför henne. Hon tog tag i skärpet på min morgonrock och drog upp knuten. Morgonrocken öppnades och staken svängde ut. Hon tog tag i den med ena handen och började försiktigt dra förhuden fram och tillbaka med stora ögon.
- Vad stor den är, sa hon. Jag kunde bara stöna till svar för hon hade verkligen känsla för det här.
- Slicka på den, sa jag och sköt fram den lite. Hon tittade på mig och sedan tog hon hela staken i munnen. Det höll nästan på att gå för mig. Jag blev så överraskad. Otroligt skönt. Vilka läppar och vilken tunga.
- Mmmmmm....mmm, man kan inte tro att det är första gången för dig, sa jag lite ansträngt. Hon fortsatte att växelvis suga, slika och runka mig.
- Jag har aldrig gjort det själv men jag har sett hur man gör på film. Min far, som var präst, försökte gömma sina porrfilmer från oss barn när vi var små. Han lyckades inte så bra. Hon var alldeles blank om munnen och läpparna.
Jag drog hennes tröja över huvudet och hon tog snabbt av sig den vita spets - BHn med ett vant handlag. Hennes välformade bröst trillade ut. Jag knuffade henne bakåt på sängen och drog av henne byxorna. Hon hade ett par vita spetstrosor på sig där man tydligt kunde se det korpsvarta pubeshåret under. Jag ställde mig på knä på golvet framför henne och särade på hennes ben. Jag kysste hennes venusberg utan på trosan sedan drog jag trosan åt sidan och började slicka henne. Jag särade på hennes blygdläppar och lät tungan åka upp och ner samtidigt som jag, lite försiktigt, masserade hennes klitioris. Hon gnydde lite av upphetsning varje gång tungan träffade klitoris. Jag avbröt och klättrade upp i sängen och gränslade henne. Jag lade staken mellan hennes stora varma, bröst samtidigt som jag lät min hand stanna mellan hennes ben. Hon pressade i hop sina bröst runt min stake och jag började sakta jucka fram och tillbaka. Pungen gled över hennes mage. Hon masserade sina bröstvårtor samtidigt som jag juckade. Det var en härlig syn att se staken glida mellan hennes bröst och de stora mörka vårtgårdarna.
Efter en stund så böjde jag mig fram över henne och hon tog staken i munnen. Jag juckade några gånger sedan kom jag i hennes heta varma mun. Jag kunde se hur det rann ut ur hennes mungipa. Hon sög och slickade ren staken med sin varma, flinka tunga. Jag fortsatte att slicka och massera hennes klitoris och efter en kort stund så kom hon i en kraftig orgasm.
- Åååååå guuuud va skööönt!!!!!..aaaaaaaaaaa..mmmmmmmmm.

Vi låg bredvid varandra och vilade ut samtidigt som vi kysste varandra och hon lekte lite med staken. Jag smekte hennes tunga bröst.
- Att det vara så här skönt hade jag aldrig kunnat ana, sa hon efter ett tag. Vi kysstes lite till och efter ett stund hade staken styvnat till igen. Hon runkade den lite och sedan sa hon.
- Nu vill jag känna den på riktigt.
Hon satte sig gränsle över mig och med ena handen förde hon försiktigt in staken mellan sina skära blygdläppar. Jag såg hur staken försvann in i henne och våra sköten möttes. Det var fantastiskt trångt och skönt. Hon var blöt och het och började genast att rida mig. Ett plaskande, blött ljud hördes samtidigt som hennes bröst rördes sig rytmiskt upp och ner. Hon smekte sina bröst och klitoris. Jag höll ett stadigt tag kring hennes mjuka välformade höfter. Jag smekte hennes skinkor. Hon kastade fram och tillbaka med huvudet så att hennes svarta hår slängde. Jag juckade emot och det gick snabbare och snabbare. Jag närmade mig sakta extasen och till slut kunde jag inte hålla igen. Jag sprutade henne full och efter en stund så fick hon sin andra orgasm. Jag såg hur sperman rann längs staken ner till roten medan den åkte in och ut.
- Aaaaammmmmmm...mmmm. Knulla mig!! Mmmmmmm. Jaaaa..mmmm.

Hon var helt fantastisk. Den skönaste och vackraste kvinnan jag haft. Hon hoppade av Jehovas vittnen, till Sivs stora förtret, och bor numera hos mig. Hur vi tillbringar vår fritid behöver jag inte berätta men Anita sa att hon har mycket att ta igen efter 35 år i celibat. Jag är nog den lyckligaste mannen som finns nu. Thank god!!
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 174 röster, snittbetyg 5,11