Födelsedagspresenten

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Alexandra
Rek. länk: http://voksendating.net/
Inlagd: 13 nov kl. 17:20
Läst: 24423 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 419 röster, snittbetyg 5,35
Det var min pojkväns födelsedag och jag visste inte vad jag skulle ge honom.
Han hade allt tyckte jag, och mycket pengar hade jag inte. Vad skulle jag ge honom?
Ville ge honom något han aldrig skulle glömma, men jag har mycket dålig fantasi och kunde inte komma på något.
Istället för att sitta och grubbla för mycket över det slog jag på datorn istället.
Jag loggade som vanligt in på porrigt.se och såg att jag hade fått två nya mejl. Det ena var från en 36-åring som undrade om jag ville spela in en porrfilm med honom. Jag tyckte inte ens att det var lönt att svara...
Det andra mejlet var från en tjej som kallade sig för MikaelaX. Hon skrev och undrade om jag och min pojkvän ville träffas för en härlig stund. OM! tänkte jag. Jag gick in på hennes sida och den enda bilden hon hade på sin sida var av hennes rumpa. Och vilken rumpa! Den var alldeles slät och hade en gyllenbrun solbränna, helt perfekt! Jag skrev genast tillbaka att det hade varit väldigt intressant, men skrev också att jag var helt oerfaren med en tjej, även om det alltid hade varit en dröm...
Jag såg att hon var online och hoppades på att få tillbaka ett mejl ganska snart. Jag behövde inte vänta mer än en minut innan det lilla vita kuvertet på sidan blinkade.
Jag tryckte på det och läste hennes mejl. Där berättade hon att hon tidigare haft sex med en tjej, men tyckte ändå att hon fortfarande var oerfaren. Hon undrade om vi kunde träffas i helgen. Och det var då jag kom på det! Min pojkvän skulle fylla år på lördagen och detta kunde ju vara hans present, en trekant! Detta var något jag visste att han ville ha, och vi hade flera gånger snackat om det.
Jag var alldeles upprymd av idén och skrev genast till henne och berättade om min idé. Frågade också om hon kunde komma hem till mig kl 18.00, och gav henne min adress. Efter ett tag fick jag tillbaka ett mejl där hon skrev att hon tyckte det var en jättebra idé, och att hon såg fram emot det.

Jag kan själv inte förstå hur jag kunde vara tyst om det, jag som annars var så dålig på att hålla hemligheter. Lördagen kom och jag gav Martin, som min pojkvän heter frukost på sängen.
- "Din present får du senare ikväll," sa jag lurigt och gav han ett litet oskyldigt men ändå busigt leende. Han åkte och mekade lite senare och sa att skulle komma hem vid sju, som han brukade. Tiden hade aldrig gått så långsamt. Jag dushade, satt på nätet lite, kollade på TV osv, bara för att det skulle gå snabbare innan Mikaela kom. Klockan blev sex och helt plötsligt ringde det på dörren. Jag hoppade upp från soffan och sprang snabbt och öppnade dörren. Och där stod hon!
Hon var lite kortare än mig, ca 160 cm, smal, små bröst och långt blondt hår. I handen hade hon en flaska vitt vin.
- "Hej!" sa hon och log sexigt. "Du måste vara Alexandra."
- "Ja, kom in," sa jag och tog emot flaskan som hon räckte mot mig.
- "Ja, jag tänkte att vi kunde dricka lite vin innan sin sambo kom. Hoppas du tycker om vitt."
Jag nickade. Det var nästan det enda jag drack när det skulle vara med alkohol i.
Jag tog två vinglas ur skåpet och vi satte oss i soffan. Mikaela öppnade flaskan och hällde upp till oss båda. Vi började dricka vinet och ju mer vin vi drack destu mer snackade vi.
Jag kände hennes blickar mot min kropp och det var kanske inte så konstigt med tanke på att jag hade ett vitt linne på mig utan bh. Jag kände mig attraktiv av att hon tittade på mig och satte mig lite närmre henne. Hon märkte det och tog sin hand på mitt låt och smekte mig nätt.
Jag log mot henne och lutade mig mot henne och kysste henne nätt på läpparna. De var mjuka och hon smakade gott. Vår kyss blev mer intensiv och snart satt vi och nästan grovhånglade i soffan.
Jag kollade plötsligt vad klockan var och den var redan fem i sju.
- "Han är snart här. Vad ska vi göra?"
- "Vi kan väll gömma oss i sovrummet?" sa hon och log snuskigt.
Det gick jag med på! Jag skrev en lapp och satte på spegeln i hallen att han skulle dusha och sedan komma in i sovrummet. Sen gick vi in i sovrummet och tände några värmeljus. Vi lade oss i sidenlakanen och det dröjde inte lång tid innan vi började kyssas igen. Denna gången gick vi längre och började smeka varandras bröst utanför tröjan. Vi avbröts av att ytterdörren öppnades och Martin ropade hej. Vi svarade inte någon av oss, utan fnittrade lite istället.
- "Jaha, jag får väll dusha, sen kommer jag in till dig älskling," sa han och jag förstod att han läst lappen. Jag och Mikaela började kyssas igen och vi blev ivrigare och ivrigare och märkte inte att Martin plötsligt öppnade sovrumsdörren. Hans ansiktsuttyck går inte att beskriva! Han blev rent ut sagt chokad! Men jag och Mikaela började bara fnittra och då kom hans leende fram.
Han hade bara en handduk runt midjan och innom ett par sekunder hade det redan börjat växa innanför handduken, det såg både jag och Mikaela.

- "Hej älskling", sa jag med ett osyldigt leende. "Vill du inte komma och lägga dig här hos oss?"
Han tvekade inte en sekund utan lade sig mellan oss och började kyssa mig samtidigt som han började smeka Mikaela på låren och brösten. Alla tre njöt och längtade tills det skulle bli mer. Plöstligt satte han sig upp.
- "Jag vill att ni ska kyssa varandra medans jag tar av er kläderna." Vi sade inte emot utan började kyssa varandra och Martin började sakta ta av våra kläder, varannat plagg. Han tog första av mina byxor och sedan Mikaelas, och våra strumpor följde med. Vi fortsatte att kyssa varandra och började smeka varandra utanför trosorna samtidigt som Martin tog av mitt linne. Han börjde sig över mig och började slicka och suga på mina styva bröstvårtor. Ååhhh, vad jag njöt. Inte bara att min älskling gjorde detta, utan även att en skitsnygg brud låg och smekte mig på fittan utanpå trosorna. Han tog sedan av Mikaleas tröja och började suga och smeka hennes bröst med ena handen samtidigt
som han hårt kramade och smekte mitt ena bröst, precis som han visste att jag ville ha det.
Att se honom göra detta med Mikaela var som en dröm. Att se de två så kåta var underbart, och jag visste att de skulle bli mina, båda två. Jag kände att jag ville att något mer skulle hända så jag sa bestämt:
- "Älskling, lägg dig ner och låt Mikaela sätta sig över dig så du kan slicka hennes fitta."
Båda två log och Martin lade sig på rygg och jag hjälpte Mikaela av med trosorna. Hon var precis som jag, alldeles nyrakad och hennes fitta luktade fittsaft...
Hon satte sig över honom och tryckte ner fittan i hans mun. Och som han slickade! Det var en underbar syn och jag såg hur hans kuk växte ännu mer och jag kände direkt att jag ville ha den i min mun.
Jag drog av handduken och såg hans fina stora kuk och kunde inte göra annat än att le. Jag tog kuken i handen och började sakta slicka lite på ollonet. Han började stöna men fortsatte ändå att slicka Mikaelas våra fitta. Hon stönade högt och juckade mot hans mun.

Jag att fortsatte slicka och runkade samtidigt den hårda kuken. Nu började jag lätt suga och Martin stönade ännu högre. Jag sög in så mycket jag kunde och jag gjorde det snabbare och snabbare, samtidigt som min tunga virvlade sig över hans ollon. I min ena hand masserade jag försiktigt hans pung som nu var hård och fast och jag kunde inte att låta bli att ge den en liten slick.
Mikaela reste sig från Martins mun och tittade på mig.
- "Jag vill slicka din fitta gumman", sa hon och jag kände en ilning längs min ruggrad. Detta hade jag väntat på! Jag lade mig brevid Martin och särade på benen. Jag var redan våt och det skulle bli mer... Mikaela lade sig mellan min ben och började försiktigt kyssa mina lår lite retsamt, men fan va skönt! Hon närmade sin hand mot min klitoris och började sakta massera den, mycket nätt. Vi tjejer vet ju vad vi vill ha och jag tyckte verkligen om det!
Martin satte sig bakom Mikaela och drog upp henne lite så han kunde komma åt hennes fitta bakifrån. Han började smeka henne och samtidigt började Mikaela slicka mig ordentligt. På klitoris, i min fittskåra och på blygdläpparna och bättre hade jag aldrig varit med om. Samtidigt stoppade hon sakta in sina fina fingrar in i mig och pullade mig sakta och skönt. Jag stönade högt och var rädd att grannarna skulle höra det. Så duktig hon var!
Martin ville nu få in sin hårda kuk i Mikaela och tryckte den lite lätt mot hennes fitta. Hon stönade till. Hon tog ut fingrarna ur mig och slickade på dem och detta gjort mig ännu kåtare. Sedan stoppade hon in dem igen. Martin hade nu fått in kuken i henne och började jucka långsamt. Alla tre njöt och vi visste att vi var i sjunde himlen.
Jag kände hur det sakta började pirra i kroppen och kände igen det, jag var nära min orgasm! Martin började knulla Mikaela hårdare och gav henne en lätt klatsh på rumpan. Och det tyckte hon om precis som jag! Hon njöt så mycket att hon nästan hade svårt för att fortsätta med att slicka mig men det gick bra ändå.
Jag kände hur det kom närmre och till slut kom jag till klimax och nästan skrek rakt ut. Min kropp spändes och jag kände den otroligt behagliga känslan komma. Ååååååå, vad skönt det var!
Jag var alldeles utmattad och var helt nöjd.

- "Fan, jag börjar bli nära," sa Martin och drog ut sin styva kuk ur Mikaelas trånga fitta. "Kan jag inte få se dig slicka Mikaela?" frågade han mig och jag tyckte det var en utmärkt idé. Martin satte sig på sidan och ville ta det lugnt en stund eftersom han var så nära sin utlösning.
Mikaela tog min plats och det jag nu skulle göra hade jag aldrig gjort förut.
Jag blev lite lätt nervös men Mikaela sa till mig att det skulle gå bra. Att jag skulle göra det som jag tyckte om att någon annan gjorde på mig.
Jag började pulla henne och slickade på hennes klitoris och hon stönade högt. Sakta slickade jag henne och jag smakade hennes fittsaft som var varm och lite salt. Så gott det var...
Mikaela satte sig upp lite och bad Martin att komma till henne så hon kunde få suga hans kuk. Jag slickade och slickade och hon stönade högre och högre. Jag masserade hennes klitoris med min tunga och stoppade in ett andra finger i hennes fitta. Martin satte sig på huk så Mikaela kunde suga på hans kuk och hon verkade kunna sin sak.
Martin stönade och jag smekte min egen fitta samtidigt som jag pullade och slickade Mikaela. Jag tryckte hela min mun mot hennes kön och hon juckade mot mig och stönade högre Jag fortsatte och förstod att hon tyckte om det. Martin förstod att hon var nära och drog ur den stora kuken ur hennes mun. Hon stönade ännu högre och helt plötsligt blev hon alldeles stel i kroppen och tystnade för en stund. Sedan kom orgasmen. Hennes kropp ryckte i små spasmer och hon gav små stönande ljud och hela hon var som i extas och kom i en stor skön orgasm. Jag slutade när jag förstod att hon var "klar" och hon låg alldeles utmattad i sängen.
- "Jag kan inte fatta att det var första gången", sa hon och log efter ett tag. "Du var jätteduktig", sa hon förtjust och jag kände att jag var glad att jag fått henne till en sån stor orgasm.
- "Tack, men vad ska vi nu göra åt honom?" sa jag och vi tittade på Martin som satt i sängen och smårunkade. Han hade tydligen tyckt om uppvisningen och hade det största ståndet jag någonsin sett.
Vi kröp bort till honom och började ta på honom båda två. Han lade sig ner och jag började slicka på hans ollon samtidigt som Mikaela började runka hans kuk. Jag började suga och märkte att han var nära. Att två tjejer höll på med honom samtidigt var visst en höjdare för honom. han stönade högre och Mikaela började runka snabbare och slickade samtidigt på hans pung och jag sög hårdare.
- "Jag kommer!" stönade han och tog ur kuken ur munnen samtidigt som Mikaela fortsatte runka av honom och några sekunder efter kom satsen. Den vita sperman kom som en stråle och både jag och Mikaela fick det i ansiktet och lite i munnen. Vi slickade oss runt munnen och Martin låg utmattad på sängen. Jag o Mikaela fnittrade och torkade av sperman som vi inte lyckades svälja.
Detta hade varit en perfekt kväll och mitt livs knull.

- "Grattis på födelsedagen, älskling" sa jag och jag visste att det var hans bästa födelsedagspresent någonsin.
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 419 röster, snittbetyg 5,35