Liftarens historia.

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Håkan
Rek. länk: http://voksendating.net/
Inlagd: 9 nov kl. 19:41
Läst: 12899 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 68 röster, snittbetyg 4,22
Liftarens historia.



Det var nu 6 dagar sedan Benny, en söndagsmorgon, startade sin resa från Kalix i Norrland. Han hade jobbat hela vintern i en färgbutik och lagt undan pengar för en semestertripp till Italien. Det blev inte så mycket pengar så han valde det billigare resalternativet, att lifta. Han hade hört om kompisar som hade liftat till Medelhavet på ett par dagar och det lockade honom. Billigt och spännande.

Nu stod han där vid en rastplats i södra Tyskland med sin gamla hockeytrunk och pekade med tummen. Det hade gått 2 timmar sedan han hade blivit avsläppt av en äldre herre från Hamburg som var på väg till München I affärer. De hade under 8 timmar samtalat om blonda svenska tjejer, Björn Borg och Fäbojäntan. Det hör liksom till när man liftar i Europa som svensk. Det kändes skönt att bli avsläppt för till slut hade Benny börjat känna sig trött och samtalsämnena hade sinat.

När han stod där vid utfarten till autobahn så bromsade plötsligt en röd BMW 320 in bredvid honom och sidorutan gled ner. Han gick fram till bilen och böjde sig ner.
- Innsbruck? frågade han lite försiktigt.
- Ja. fick han till svar samtidigt som han såg en vacker, mörkhårig kvinna vid ratten.
Hon såg ut att vara i 35 års åldern men han var osäker. Hon klev ur bilen och öppnade bagageluckan där han kunde lägga sin trunk. Han tittade lite blygt på henne. Hon var ganska snygg, tyckte han och det var något speciellt med henne som fick det att pirra. Hon bar ett par tajta, urtvättade jeans och en svart , lös hängande skjorta. Under den kunde man skymta ett par runda bröst som bars upp av en svart spetsBH. Hon utstrålade en mogen kvinna och samtidigt en oskuldsfull flicka. Benny kände sig lite generad och skyndade sig in i bilen.


Det visade sig att hon hett Maude och kom från Österrike. Hon var född I Saltzburg men levde sedan några år i Innsbruck. Hon var 41 år och frånskild. Hon talade Engelska med stark tysk brytning men på ett sätt som Benny tyckte om. En varm och mjuk röst.
Efter en timmes bilfärd hade de blivit goda vänner och blygheten hade försvunnit. De pratade och skojade om det mesta. Han berättade om Kalix och sitt jobb. Hon berättade att hon jobbade på en resebyrå och fick ibland åka till Tyskland på lite kurser och möten. Hon bodde nu ensam i en liten lägenhet i centrala Innsbruck.

När de lämmnade gränsstationen mellan Tyskland och Österrike frågade hon plötsligt.
-Har du legat med en tjej från Österrike någon gång?”. Benny visste inte vad han skulle svara. Han blev helt stum. Han svarade inte. Han hade aldrig legat med någon alls. Hon tittade på honom och log.
- Om du vill så får du sova hos mig i natt.” sa hon.
- Då slipper du ta in på hotel.
- Om det inte blir till besvär så, stammade Benny med blossande kinder.
- Absolut inte, sa Maude och blinkade mot honom. Han kände att något växte i byxorna samtidigt som hennes hand mjukt smekte hans lår.

Det här var precis en sådan grej som han brukade fantisera om hemma I Kalix under vinterhalvåret när han hade planerat resan. Det var för bra för att vara sant. Han hade precis fyllt 23 och hade ingen större sexuell erfarenhet mer än lite onani till några porrtidningar hemma pojkrummet.
Det här var på riktigt. Det ilade i hela kroppen. ”Hon måste skämta” tänkte han.

Efter någon timmes bilkörning som hade varit fylld av upphetsning och otålighet för Benny så nådde de till slut hennes lägenhet I Innsbrucks utkant. En mysig liten 3:a i vindsplan. Benny kände sig ganska smutsig efter resan så han frågade om han kunde ta en dusch innan de åt. Han kände att han behövde nog tvätta av sig efter dagens resa.
- Inga problem, sa Maude.
- Duschen ligger där borta, sa hon och pekade mot slutet av hallen.
Han gick in och började klä av sig. Det fanns tvål och schampo I hyllan som han lånade.
När han stod där I duschen och tvålade in sig så fick han genast stånd. Han började sakta dra förhuden fram och tillbaka. Det kändes underbart att få släppa ut den uppdämda lust han fått under bilturen. Han tänkte på Maude och vad hon hade sagt i bilen. Han blundade och njöt samtidigt som han onanerade sakta.
.
- Kan jag hjälpa dig, sa plötsligt Maude som hade dragigt bort duschdraperiet. Han blev helt paralyserad och försökte dölja ståndet. Hon var naken och hennes långa hår var utsläppt. En gudinna. Hon klev in i duschen och han kände hennes hand som försiktigt började smeka pungen. De omfamnade varandra under den strilande duschen och deras tungor möttes i en djup och het kyss. Han kände hennes mjuka händer på ryggen och han rös av upphetsningen. Det här hade han aldrig kunnat drömma om. Hennes kropp var varm och mjuk. Brösten var runda och mjuka med stora mörka vårtgårdar. Han kysste dem och nafsade lite försiktigt. Hon tyckte om det. Det kunde han känna. Hennes pubeshår snuddade hans lår. Han förde ner handen och särade lite på hennes blygdläppar samtidigt som hon gnydde till.

- Du får vänta lite, sa hon och förde försiktigt bort hans hand och ställde sig på knä framför honom. Med mjuka fingrar smekte hon hans pung samtidigt som hon började smaka på hans nu blodfyllda lem. Först lite trevande med tungspetsen på ollonet och sedan med läpparna. Till slut var hela lemmen i hennes mun och han kunde kände hennes tunga som lekte därinne. Nu det var inte långt kvar tills han skulle få utlösning. Hon spände läpparna runt hans lem och lät dem glida fram och tillbaka snabbt och rytmiskt över ollonet samtidigt som runkade honom. Han stönade till och hon kunde känna hans varma säd spruta in i hennes mun. Det var så skönt att det nästan gjorde ont. Hon reste på sig och de kysstes intensivt.

- Kom. Nu är det min tur, sa hon och tog honom I handen.
- Vi går in i sovrummet.
Hon satte sig ner på sängkanten och sträckte ut armarna efter honom.
- Slicka mig först, sa hon.
Benny ställde sig ner på knä framför henne samtidigt som hon särade benen och lutade huvudet bakåt. Han såg hennes slida som var blank av sekret och han tyckte det var det vackraste han sett. Han smekte blygdläpparna lite försiktigt med fingrarna. Hon stönade lite. Han hittade hennes klitoris och hon ryckte till.
- Åååh, stönade hon. Han hittade klitoris med tungan och började slicka henne mjukt och långsamt. Han nafsade lite försiktigt med tänderna I hennes blygdläppar. Tungan vandrade upp och ner längs hennes blygdläppar. Hon smakade salt. Hennes pubeshår var svart och mjukt och han kände hur det kittlade honom i ansiktet.
Plötsligt drog hon upp honom över sig.
- Kom. Nu vill jag ha dig i mig, sa hon.
Hon satte sig gränsle över honom samtidigt som hon förde in den styva lemmen med ena handen. Han kände hur hennes slida sakta omslöt hans lem. Varm och våt, en nästan sugande känsla. Sakta började hon rida honom. Han smekte hennes höfter samtidigt som han såg hennes vackra bröst dansa framför sig. Han fångade in dem med händerna och smekte vårtorna försiktigt. Maude njöt högljutt i takt med deras rörelser.
Hon böjde sig framåt över honom och han greppade om hennes skinkor. Han hörde henne andas snabbare vid sitt öra. Han kysste henne på halsen. Ritten blev våldsammare och till slut kom de nästan samtidigt. Maude fick en orgasm som gjorde att hon stönade högt. Kort därefter kom även Benny i sin skönaste orgasm. De somnade i varandras armar.

Bennys semester varade I ca: 3 veckor och 2 och av dessa spenderade han med Maude i hennes lägenhet. Sedan återvände han hem till Kalix, en vecka sen, till sin provanställning på färgbutiken. Han höll kontakten med Maude och det resulterade i många fina semesterminnen senare. Då tog han flyget.
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 68 röster, snittbetyg 4,22