PRYOELEVEN 3

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Tobbe (tobbe1963@yahoo.com)
Rek. länk: http://voksendating.net/
Inlagd: 7 nov kl. 14:11
Läst: 15526 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 182 röster, snittbetyg 5,69

Pryoeleven 3,
Johan, Örjan o jag.

Äntligen lördag. Har precis kommit fram till min grannes sommarstuga som jag fått låna över helgen. Lägger fläskfilén i marinad, stoppar in resten av maten i kylen, tittar på klockan, bara halv fyra, alltså 3,5 timmar kvar tills Örjan kommer. Häller upp en whisky och sätter mig i skuggan under ett äppelträd och funderar hur fortsättningen på denna dag kommer att sluta. Har en liten tvekan, är verkligen Örjan intresserad av mig, tar mig en ordentlig klunk ur whiskeyglaset och lugnar mig. Linus har nog rätt när jag tänker efter har han nog tittat lite efter mig, eller. Lägger mig ner på gräset och sluter ögonen, är lite trött, skulle kunna somna nu efter dom två underbara dagar med Linus jag precis fått uppleva. När jag tänker på Linus och det vi upplevt börjar min kuk att växa och känner att jag skulle gärna skulle vilja ha Linus kuk i min mun igen, stoppar ner min hand under byxorna och smeker mig själv på kuken, fan över tre timmar kvar tills Örjan kommer, Linus och Johan skulle ju komma också, undrar hur Johan ser ut, enligt Linus skulle han ju vara ”skitsnygg” Nej, jag kan inte vänta jag måste runka innan jag blir tokig, jag drar ner mina byxor till knäna och runkar riktigt skönt i gröngräset och fantiserar om kvällen. Det dröjer inte länge innan jag kommer, ångrar mig lite men tänker att jag kanske kan hålla på lite längre i kväll om det blir som jag hoppas. Drar upp byxorna, kollar runt så jag inte fått oväntat besök… Blir lite osäker igen, vad tror Örjan när Linus och Johan kommer, killarna är ju bara 15 år och Linus är ju våran pryoelev, detta kanske var en skitdålig idé! Nej, nu måste jag göra något för att skingra alla tankar. Går in och förbereder för kvällens grillning.

Klockan är ett par minuter över sju när jag hör en bil komma, äntligen kommer Örjan. Förlåt att jag är lite sen men det är en jävla trafik, hade nog gått fortare att gå skrattar Örjan. Välkommen, vill du ha nåt att dricka en öl eller whisky? Gärna en whisky svarar Örjan. Den kommer på momangen svarar jag och tänker att får han ett par glas kan han inte ta bilen hem i kväll. När vi sitter och smuttar på varsin whisky och småpratar lite om jobbet och jag ser va himla snygg han är säger han – fan va varmt det är, skall vi gå ner och bada? Gärna svarar jag och tänker på min och Linus härliga stund på stranden i förrgår, nu kanske jag får min chans med Örjan. Skall bara hämta badbyxorna i bilen säger Örjan och går mot bilen. Jag skulle ju helst vilja bada näck med Örjan men går ändå och hämtar ett par badbyxor. När vi kommer ner till stranden är det till min stora besvikelse en massa folk där så mina förhoppningar med Örjan verka spricka. Vi badar väl direkt tycker Örjan och tar av sig sin skjorta och knyter handduken över höfterna för att byta om till badbyxor. Jag kan inte undgå att få se en hastig skymt av hans kuk när han drar upp byxorna, synen av hans stora kuk gav mig ilningar i hela kroppen, fast det inte var mer än ca tre timmar sen jag runkade känner jag att min kuk börjar styvna till. Här gäller det att snabbt komma ner i vattnet innan det blir pinsamt.

När vi badat färdigt går vi tillbaks till stugan för att grilla och jag hoppas det blir läge för att kunna göra det jag helst vill med Örjan. Vi hjälps åt att duka under tiden glöden blir varm. Örjan tycker jag tar fram för mycket kött, det orkar vi väl aldrig äta upp. Jodå svarar jag och tänker för mig själv –har vi tur kommer det två små kåta killar hit snart. När jag är inne i köket för att hämta salladen hör jag Örjan ropa – Tobbe! kom ut och kolla vem som kommer här. Jag kikar ut och där kommer Linus med sin kompis Johan. Jag känner hur jag stelnar till, Johan påminner i kroppen om Linus, kanske lite kortare och har kritvitt solblekt hår, han har på sig ett par korta avklippa jeans med fransarna hängande ner på sina härligt solbrända lår och en kort T-shirt som blottar lite av hans fina mage och ta mig tusan har han inte Linus härliga leende också. Vi hälsar på varandra, när vi artigt tar varandra i hand och jag möter Johans blick förstår jag att Linus berättat om mig. Va gör ni här i krokarna frågar jag och spelar förvånad. Vi tältar neråt stranden svarar Linus så gick vi en liten promenad och såg Örjan här. Ni kan väl stanna och äta lite med oss frågar jag. Gärna svarar Linus och Johan.

Skall jag hjälpa dig med något frågar Linus när jag går tillbaks in i köket –ja, du kan få hjälpa mig ut med lite grejer om du har lust. När vi är ensamma i köket känner jag hur Linus trycker sig mot mig bakifrån och hans hand letar sig fram mot min kuk. Har du fått knulla med Örjan än frågar Linus samtidigt som han försiktigt smeker mig på kuken. Nej svarar jag det har inte blivit läge. Va tror du om Johan då? han verkade bli lite kåt på dig. Jo han ser ju go ut svarar jag lite generat, inte riktigt van med denna öppenhet. Han är go svarar Linus vi har haft det riktigt mysigt i tältet i eftermiddag. När vi bar ut salladen och vinet känner jag att min kuk börjat svälla igen, tanken på Linus och Johan i tältet…..

Efter maten och alla är nöjda och mätta hämtar jag en flaska vin till, jag ser att alla verkar faktiskt se lite spända ut. När jag hällt upp var sitt glas frågar plötsligt Linus –skall vi spela kort? Ja, svarar alla, själv tyckte jag inte att det var en speciellt bra idé men går ändå och hämtar en kortlek. Vi får spela nåt alla kan säger Örjan. Ok svarar Linus, vi spelar klädpoker. Örjan tittar lite chockat på mig och ser frågande ut, ja varför inte svarar jag. Kan alla reglerna frågar Linus, jag och Örjan kan dom inte och upplyses om att den som har högsta korten får ta av ett klädesplagg på den som har lägst kort. Örjan tittar nervöst på mig igen, innan han hinner säga nåt ger Linus Örjan leken och ber att han skall ge, fem kort på man. Örjan börjar darrande blanda leken, nu förstår jag att han börjar bli både kåt och nervös. Efter första spelet hade jag sämst kort, par i fyror och Johan bäst med tre knektar. - Då vann jag, nu åker din skjorta ropar Johan och går fram emot mig och knäpper sakta upp min skjorta. Nu var det Johans tur att ge, det slutade med att Örjan hade två par och Linus en kung som bäst. När Örjan drar av Linus hans T-shirt och Linus svankar mot Örjan med sitt synliga stånd under kortbyxorna ser jag hur Örjans blick fastnar på Linus skrev, samtidigt som svettpärlorna i Örjans panna börjar droppa. Det är nog inte bara i pannan det börjar droppa tänker jag.

Spelet fortsätter, vi spelar helt jämnt och efter en stund sitter vi alla fyra med bara kallingarna kvar, vilken härlig syn jag och tre andra killar, alla med ordentliga stånd, nu begriper nog till och med Örjan att det inte finns någon återvändo. Den förste att ”förlora” sina kallingar var Linus, Johan vann denna omgång och får äran att befria Linus kuk, där står Linus helt naken med sin härliga pojkkuk. Örjan tittar helt fascinerat på Linus kuk när helt plötsligt Johan pussar Linus kuk och säger –hej kompis!

Nu är det fyra riktigt kåta killar som fortätter spelet. Här var det jag som ”förlorade” Örjan vann, han kommer över till mig och säger –nu får vi se vad du döljer. När han fått av mig naken tittar han på mig, böjer sig ner och gör som Johan, pussar min stenhårda blöta kuk och säger –hej kompis!
Nästa spel kämpade jag allt jag var värd för att vinna, jag skulle ju få ta av antingen Johan eller Örjan, Johans kuk har jag aldrig sett och bara skymtat lite av Örjans, nu var det spännande. Det blev Johan som ”förlorade”. Han ställer sig upp framför mig jag rullar av honom kallingarna och ut hoppar hans kuk som nog är den finaste jag sett, kanske aningen mindre än Linus och med en liten blond hårbeklädnad runt roten, ollonet är halvvägs blottat med en liten droppe försats på. Pungen ser helt sammetslen ut. När jag som dom andra ger hans kuk en liten puss hör jag Linus säga –Grattis Örjan du vann, du får bestämma, skall vi ta på oss kläderna igen och spela ett spel till eller får Tobbe smaka lite på dig, han har längtat efter det förstår du. Just nu känner jag mig lite generad, är som sagt inte riktigt van med att någon är så framfusig. Nej, vi skiter i kortspelet, det andra låter som ett bättre förslag stönar Örjan.

Vi flyttar oss över till sängen. Örjan som fortfarande har sina kallingar på lägger sig på rygg, jag känner lite försiktigt på hans kuk, tar av honom hans kallingar och får se en kuk som säkert är bortåt 20 cm, smeker honom på pungen och börjar försiktigt att runka honom. Tar hans stora kuk i min mun och börjar suga honom, underbart härligt med en sån stor kuk i munnen. Efter en liten stund ber Örjan mig att sluta –jag klarar inte mer, jag tar ut hans kuk ur munnen då kommer Johan och tar över stoppar in Örjans grova kuk i sin lilla pojkmun och börjar suga –jag klarar inte mer nu! jag kommer skriker Örjan, då tar Johan ut hans kuk ur munnen och kniper åt under ollonet på Örjan så att han inte sprutar, jag tittar fascinerat på, vilka killar – nu klarar du dig en stund till säger Johan. Nu vill jag smaka Johan jag drar honom åt mig lägger honom på rygg och börjar smeka honom mellan låren och hans sammetslena pung, hans kuk som nästan är lite spetsig är stenhård och hamnar snart i min mun. När jag sugit Johan ett litet tag hör jag hur Linus stönar, jag tittar upp och ser Örjan som suger av Linus, känner mig nästan lite svartsjuk men tänker att här har jag ju nu tre killar att leka med. Fortsätter att suga Johans härliga kuk hans ena hand smeker mig på huvudet och hans andra hand runt nacken, Johan börjar stöna mer och högre, plötsligt känner jag hur han kommer, för att vara så ung och med tanke på att han och Linus hånglat i tältet hela eftermiddagen levererade han en ordentlig spermamängd i min mun. Johan kryper över till Linus och kysser honom samtidigt som Örjan suger av Linus. Mitt mål då blir Örjans kuk som står som ett spett på honom, jag kryper ner mellan hans ben och tar hans kuk och börjar suga, det dröjer inte länge innan han nästan dränker mig med sperma. När jag tittar upp ser jag hur Johan slickar Linus på magen samtidigt som Örjan slickar rent Linus kuk från sperma, Linus och Örjan måste ha kommit samtidigt.

Då är det bara du kvar säger Johan till mig, han kommer fram till mig och ger mig en kyss på munnen och säger att nu skall du få det riktigt skönt. Jag lägger mig på rygg och genast har jag Örjan, Johan och Linus över mig. Nu vill vi tacka dig för maten säger Örjan och tar min kuk och tillsammans med Johan börjar slicka mig. Linus kryper upp och viskar i mitt öra –va vad det jag sa, du skulle ju få både Örjan och Johan i kväll. Jag drar Linus åt mig och kysser honom samtidigt som jag känner hur Johan och Örjan turas om att slicka och suga min kuk. Linus sätter sig gränsle över mitt bröst och böjer sig ner och förenas med dom andra att suga min kuk, när jag känner dessa tre killar runt min kuk och har Linus pojkrumpa framför mitt ansikte begriper jag att skönare än så här kan det aldrig bli. Jag smeker Linus mellan benen känner hans kuk i min hand och kommer i en orgasm som säkert hördes över hela området.


Här ligger vi fyra killar, jag, min chef, våran pryoelev och hans kompis och pustar ut. Örjan tittar på mig och frågar hade ni planerat detta eller? Jag svarar inte utan går och hämtar en vinflaska som snart tar slut, hämtar en till. Vi blir lite lulliga och berättar lite om våra fantasier. Både jag och Örjan fantiserade om yngre killar och Linus och Johan om äldre och ingen hade upplevt sina fantasier utom jag och Linus som startade i förrgår. Örjan blev häpen när jag och Linus försökte räkna ut hur många gånger vi gjort det med varann, jag trodde vi gjort det elva gånger och Linus tolv. När Linus berättar för Örjan att jag tagit honom bakifrån börjar hans kuk att rycka till. Johan ser att Örjan börjar bli kåt igen, det börjar vi föresten bli alla fyra, Johan tar tag i Örjans kuk och säger att den går nog aldrig in i mig, då spricker jag väl. Linus frågar mig –köpte du glidmedel? Javisst svarar jag och springer naken ut till bilen för att hämta burken som ligger i handsfacket. Linus tar burken och smörjer in Johans rumpa omsorgsfullt. Han smörjer även in sin egen kuk och säger att det nog är bäst att han börjar lite så blir det lättare för Örjan att tränga in sen. Johan ligger på rygg Linus lägger en kudde under rumpan på Johan lägger upp hans fötter på sina axlar och tränger in sin pojkkuk i Johans pojkrumpa. Vilken härlig syn jag och Örjan får se när dessa härliga killar knullar varandra. Johans kuk guppar fram och tillbaka när Linus knullar honom. Jag och Örjan lägger oss ner och turas om att suga Johans kuk. Jag hör att både Linus och Johan andas allt häftigare och märker att snart kommer det att gå för dom. Linus drar ut sin kuk ur Johan och skickar satsen rätt på Johans mage samtidigt som Johan kommer i Örjans mun. Örjan är snart framme för att ta över där Linus slutade, smörjer in sin kuk omsorgsfullt med glidmedel och i rumpan på Johan. Jag tänker, hur skall detta gå, Johan kan aldrig ta emot Örjans jättekuk. Tack och lov är Örjan försiktig fast han verkar ivrig som en kalv som skall ut på bete. Sakta försvinner ollonet in i Johans rumpa, Johan grimaserar lite. Linus frågar –är det skönt med en bamsekuk i röven? Ja, stönar Johan det är det faktist. Örjans kuk försvinner mer och mer in i Johans rumpa, jag blir häpen hur den lilla rumpan lyckas ta emot en sån stor kuk. Efter ett tag börjar Örjan sakta knulla Johan och jag ser hur hans jättekuk sakta åker in och ut i det vidöppna hålet.

Nu vill jag knulla Linus, jag sträcker mig efter burken med glidmedel och preparerar Linus. Linus lägger sig som en hund på alla fyra med sin söta rumpa rätt upp i vädret. Min kuk har varit därinne en gång förut, på stranden här i förrgår. Jag tar tag i min kuk och för den mot sitt mål, Linus tar utan problem emot min kuk, det stramar så skönt runt min kuk och värmen från hans stjärt är underbar. Jag tar ett ordentligt tag om Linus höfter och knullar Linus i samma takt som Örjan knullar Johan. Efter en liten stund säger Örjan –påminn mig om att vi aldrig säger nej till pryoelever, killar alltså. Eftersom jag är chef bestämmer jag att vi byter nu –jag är ju ändå även Linus chef nu när han pryar hos oss. Jag drar ur min kuk ur Linus samtidigt som Örjan drar sig ur Johan. Vi byter snabbt plats med varandra och jag får känna Johans varma rumpa runt min kuk. Han har sina ben över mina axlar. Han är så himla söt, lika solbränd och valpig som Linus, hans kritvita kalufs. Har svårt att bestämma mig för vem jag tycker är snyggast, det är nog dött lopp, båda lika snygga och lika goa i sängen. Jag fortsätter att knulla Johan, jag känner hur min pung daskar honom i stjärten när jag knullar honom. Linus ligger fortfarande i samma ställning som när jag knullade honom, Örjan börjar stöna och bli högröd i ansiktet, jag ser hur han kommer i Linus, sperman forsar ur rumpan på Linus. Jag tittar ner på min kuk som åker ut och in i Johan efter ett par sekunder känner jag hur jag exploderar i Johan.

Jag har ingen aning om vad klockan var när vi somnade, men jag vaknade först och klockan var redan kvart över tio. Linus har sitt huvud på min mage och ena benet över Örjan, Johan ligger tätt bredvid mig på höger sida han har ett lätt morgonstånd. Övriga kukar i församlingen har en något förkrympt storlek till och med Örjans ser lite liten ut just nu. Jag kan inte låta bli att smeka Johans kuk lite försiktigt, han är ju så himla fin. Jag känner hur hans kuk styvnar allt mer och han börja gny lite i sömnen. Jag lyfter bort Linus från min mage och kryper försiktigt närmare Johan. Jag fortsätter att smeka hans kuk, han sover fortfarande. Känner att jag själv börjar bli kåt igen, det borde vara omöjligt, jag har totalt tappat räkningen hur många gånger det gått för mig dom sista tre dagarna, men det är garanterat personligt rekord. Jag börjar försiktigt runka Johan, han sover fortfarande, tittar på dom andra, dom sover också fortfarande. Tittar upp på Johan igen, han är så söt när han ligger där och sover, han börjar grymta till som han skulle vakna, jag slutar runka honom, jag vill fortsätta se honom när han sover. Han lugnar ner sig, och fortsätter sova. kuken hans har slaknat lite men det räkte med att jag rörde vid den så blev den hård igen. Detta känns faktist lite spännande att runka en sovande kille samtidigt som det ligger två killar till i samma säng. Nu börjar jag bli riktigt ordentligt kåt, flyttar ansiktet mot Johans kuk och försiktigt slickar hans kuk. Johan börjar andas tyngre, jag stoppar in hela hans kuk i min mun och börjar suga, då känner jag en hand som smeker mitt huvud. Jag tittar upp, Johan har vaknat av min behandling. Schh viskar jag, vi väcker inte dom andra, Johan nickar leende till svar. Jag fortsätter att suga Johans kuk han andas tyngre och tyngre han lägger en kudde över sitt ansikte för att inte väcka dom andra. Jag känner hur Johan stelnar till och känner hur han kommer i min mun. Jag lägger mig försiktigt bredvid Johan, när vi ligger så kramar jag om honom och känner hur han tar sin hand runt min kuk och börjar runka mig, han pussar mig på munnen och fortsätter att pussa mina bröstvårtor samtidigt som han tar ett fastare grepp runt min kuk och börjar runka mig fortare. Jag smeker hans rygg och han drar sig neråt och börjar slicka min pung. När han stoppar in min kuk i sin mun dröjer det inte länge innan jag kommer. Helt ofattbart sover fortfarande Linus och Örjan. Jag och Johan tittar på varann och fnissar lite, ska vi väcka dom på samma sätt som du väckte mig frågar Johan. Ok väcker du Linus så väcker jag Örjan svarar jag.

Vi flyttade oss tysta till våra mål, Johan började försiktigt smeka Linus kuk med ett finger, det dröjde inte många sekunder innan det gav resultat. Själv tittade jag på Örjans kuk som såg ut som den också sov, jag börjar försiktigt smeka Örjans pung, då får jag se något otroligt, en liten förkrympt snopp förvandlas till en enorm bamsekuk på bara ett par sekunder. Både Örjan och Linus vaknar nästan samtidigt av våran behandling. God morgon säger jag, det är bara att ligga stilla och ta emot vad som bjuds. Jag börjar smeka Örjans bamsekuk och jag kan inte bestämma mig för vad jag gillar bäst, Örjans kuk eller Linus och Johans pojkkukar. Jag kommer fram till att jag nog gillar alla kukar. Örjans förhud rullar lätt när jag börjar runka honom. När jag runkat honom en stund är det dags att smaka lite på honom, slickar hans ollon och hör att han gillar min behandling, jag hör även att Linus och Johan börjar stöna, dom har lagt sig i en 69:a och suger av varann. Synen av Linus och Johan blev antagligen för mycket för Örjan han går upp i brygga och jag sväljer hans jättesats som kommer i min mun. Linus och Johan slutar suga varandra och lägger sig hos oss. Johan börjar smeka mig och Linus börjar smeka Örjan, Snälla Johan, jag klarar inte mer nu, jag är helt utpumpad, jag också pustar Örjan som kom för bara 30 sek. sen. Linus sträcker sig efter burken med glidmedel och smörjer in Örjans röv räcker sedan över burken till Johan som tar en klick och smörjer in min röv, smörj in ordentligt säger jag, nog för att jag kan ta emot Johans kuk utan problem men känslan när han smörjer in mig är underbart skön. Johan och Linus ber att vi skall ställa oss på knä mot varandra, vi lyder naturligtvis och jag ser hur Linus stoppar in sin kuk i Örjan samtidigt som jag känner Johan komma in i mig. Jag ser Linus späda pojkkropp knulla Örjan samtidigt som Örjan ser Johan knulla mig. Linus och Johan kommer ungefär samtidigt och dom båda rasar ihop som korthus när det gått för dom.

Klockan rusar fram. Vi springer ner till stranden för att bada och tvätta av oss. Linus och Johan springer iväg för att ta ner tältet, dom ville lifta med oss hem. När vi hade röjt undan i stugan gick vi till bilarna för att åka hem, jo, jag kom ihåg att fixa sängen denna gång, nya lakan och jag slängde dom gamla.
Tack för en underbar helg, säger Örjan, den lär man minnas länge, vi kramar om varandra och lovar varandra att detta skall stanna oss emellan.

När jag släppt av Linus och Johan och åker hem till mig börjar det rycka lite i min kuk igen. Det skall bli spännande att få se hur mycket som kom med på filmen, jag hade utan att någon märkt det riggat upp en liten videokamera i bokhyllan….

/Tobbe
tobbe1963@yahoo.com

maila mig gärna.
Nästa berättelse, om ni vill läsa, blir om när jag blev arg på grabbarna som fyller min brevlåda med reklam.


 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 182 röster, snittbetyg 5,69