Sommardag

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Amanda
Rek. länk: http://voksendating.net/
Inlagd: 6 nov kl. 16:12
Läst: 14065 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 142 röster, snittbetyg 4,98
Det var juni. Jag hade precis vaknat. Slängde en blick ut genom fönstret och såg att det var strålande solsken och 17 grader varm fast klockan bara var halv tio på morgonen. Äntligen hade jag semester efter en lång, mörk vinter. Jag älskade sommaren. Då kunde man ta det lugnt, och åka ut och bada och bara slappa. Men när det är en sådan här fin dag får man ju inte sitta inne och slöa, så jag ringde min bästa väninna Anna som jag hade varit kompis med sedan gymnasiet. Vi har gjort allt tillsammans. Rest, festat och pluggat. Nu på sista tiden har jag känt det har varit något mer emellan oss. Ända sedan jag började på högstadiet har jag spanat på tjejer. Det måste jag erkänna! Vi bestämde oss för att sticka ut till en liten sjö där det inte var en massa folk som vid havet. Det var ”min” lilla privata sjö. Det kom nästan förbi någon där. Ibland kunde det komma några vandrare men det var allt. Jag brukade åka dit, för där kunde man sola naken utan att någon märkte det. Det gillar jag. Det är snyggt med solbrända!

Efter jag hade slängt i mig lite frukost, så packade jag ner min azurblå bikini, lite fika och en bok. Jag tog bilen bort till sjön. När jag kom fram till parkeringen stod Anna där. Jag parkerade, och sa hej till Anna. Nu var det en liten bit att gå för att komma fram till sjön. Efter den lilla promenaden så var vi framme. Vi beredde ut våra filter på mitt favorit ställe som var några klippor som låg precis vid vattnet. Vi struntade att ta på oss våra bikinis utan tog ett bad nakna istället. Anna har en väldigt vacker kropp. Hon har en vacker rumpa, som också formar hennes höfter. Hon är smal men ändå kurvig. Hennes bröst är små, fasta och runda. Jag kunde inte låta bli att slänga en blick ner på hennes välrakade kön. Jag kände att det rann till lite lätt mellan benen när jag såg hennes fitta. Vi gick ner mot vattnet och doppade oss långsamt. Vattnet var jätte skönt, speciellt när det är varmt. Vi låg länge i vattnet och pratade om det mesta som vi brukade göra när vi träffades. Efter en sådär en kvart i vattnet gick vi upp och lade oss ner. Tog lite fika och fortsatte att prata på. Efter att vi hade pratat en stund så låg vi bara där och lät solen värma våra nakna kroppar. I sådan här värme blir man så himla kåt. Så fort jag slängde en tanke på något som hade med sex och göra så kände jag att det rann till lite lätt mellan benen. Jag kunde inte hjälpa det! Det bara kom… Helt plötsligt så ”råkade” jag smeka hennes mage (jag kunde inte låta bli!). Hon tittade på mig med stora ögon. – Förlåt, sa jag lite generat. Det gör inget sa hon. Det var faktiskt skönt. Speciellt när du smekte mig. Nu blev jag förvånad. Ville hon också? – Kan du inte fortsätta, frågade hon. Visst, gärna, sa jag med stor förväntan. Jag började långsamt att smeka hennes vackra mage. Jag lät min hand glida över den och långsamt, började jag bege mig uppåt mot hennes vackra, små bröst. De var varma när jag började smeka dem. Anna gav ifrån sig stönade ljud som var ett tecken på att hon gillade det jag gjorde! Efter en stunds smekande så började jag att suga lätt på hennes bröst. Jag lekte med hennes styva bröstvårtor i munnen.

Nu var jag riktigt kåt. Det kändes i hela kroppen. Jag smög mig sakta ner mot Annas välrakade kön och började slicka. Ibland så nuddade jag hennes klitoris och då rös hon till av välbehag. Samtidigt som jag sakta började att fingerpulla hennes fitta så slickade jag den noga. Inget fick lämnas orört. Hon stönade hela tiden. Hennes safter började nu rinna och man märkte att hon också var riktigt kåt.

Vi bytte platser så att jag också kunde njuta av en härlig behandling. Först så smekte hon och slickade mina bröst och efter en stund så förflyttade hon sig neråt för att slicka mig mellan benen. Hon slickade underbart. Det kändes som om jag skulle sprängas av kåthet. Min mus rann nu för fullt. Nu la vi oss i en ställning så båda kunde slicka varandra samtidigt. Jag kände nu att jag närmade mig en orgasm. Alla muskler, speciellt i fittan, började spännas. Det tog inte lång tid för än jag kom i en fantastisk orgasm. Den var otroligt underbar och varade jätte länge. Det tog nog mer än 30 sekunder innan den underbara känslan var över.

Men nu var det också Annas tur att komma. Och det gjorde hon minst sagt. Under tiden som jag fingerpullade hennes mus så kände jag att hennes muskler spändes. Därefter skrek hon ut ljudligt. Nu var vi helt slut så vi la oss ner och vilade våra kroppar. Och där låg vi, nakna och ”nyknullade” i solen. Vi höll om varandra en stund och sedan begav vi oss hemåt.
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 142 röster, snittbetyg 4,98