Anal med flickvännens mamma

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Tobbe (fixline@hotmail.com)
Rek. länk: http://voksendating.net/
Inlagd: 5 nov kl. 01:15
Läst: 43641 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 258 röster, snittbetyg 5,06
Det var en fredag och Jessica och jag hade slutat skolan båda två. Vi stack hem till henne för att städa från kvällen innan då hennes mamma inte varit hemma.
2 timmar senare var vi klara och Lisen (mamman) kom hem precis när vi var klara. Vid 7 tiden på kvällen satte vi oss för att dricka ett glas vin och titta på en film Jessi och jag. Vi fråagde även Lisen om hon skulle titta. Ett par timmar senare så gick Jessi och la sig, kvar satt jag och mamman.
-Go natt, kom upp sen, hörde jag Jessi ropa ner från trappan.
-Sov gott kommer snart, ropade jag tillbaka.
Lisen och jag brukade sitta och snacka lite på kvällarna med och utan Jessica. Nu ska du veta att jag var 19, Jessi 18 och hennes mamma 36 nånting. Hon var otroligt sexig för att vara mamma. Jag smygtittade på hennes lår, sakta gick min blick upp och där ser jag help plötsligt att hon tittar på mig.
"Nej, tänkte jag"
Va pinsamt. Men hon bara log mot mig och sen snackade vi vidare. Vi gick ut för att röka en cigg och hon började frysa så jag gav henne min jacka.
Hon tackade och tog på sig den.
-Den doftar gott sa hon.
-Tack, sa jag lite generat.
Det blev en tyst stund sen när vi var klara gick vi in till soffan igen. När vi suttit en stund säger Lisen helt plötsligt:
- Har du gjort det med någon äldre kvinna förut?
- Jag frös och visste inte vad jag skulle säga så ajg mummlade ut ett nej.
Hon tog min hand och jag darrade lite.
Sakta före hon min hand uppför hennes lår.
Jag tittade uppåt mot taket för att visa "Jessi ligger där uppe". Hon blinkade åt mig, tog min hand och gick ut mot toaletten. Inne på toaletten satte hon på duschen och sa:
- Nu hörs vi inte mkt. Sen log hon.
Jag darrade lite. Hon tog av sig sin stora mjuka stickade tröja och hennes bröst var en fröjd för ögat. Dom var perfekta! Jag förde sakta min hand upp mot brösten och kramade dom försiktigt. Min kuk var hård nu, verkligen hård. Hon kysste mina läppar sen utan att titta knäppte hon upp mitt skärp. Mina byxor föll mot badrumsgolvet och orsakade ett litet ljud. Vi blev tysta men fortsatte snart igen. Hon gick ner för att suga av mig. Jag kände hennes tunga slicka min kuk fråan undersidan. Mmmm, var allt jag kände.
Det var en otrolig känsla som inte Jessica hade gett mig, men som man säger så blir vl vinet bättre med åren? Det stämmer väl, men 36års härlig tunga slår inte mänga :) Hon slutade, lutade sig mot toalettstolen och putade ut med sin rumpa.
- Jag hörde nog vad du och Jessica gjorde för några dagar sen, sa hon.
Jag blev överraskad och generad och sa:
- Va? Nu fattar jag inte.
Hon blinkade åt mig ännu en gång och sa att jag fick ta och slicka och knulla henne VART jag ville. Då förstod jag. Hon menar i röven.
- Ah, sa jag med ett litet smajl.
Jag gick ner på knä bakom henne och särade hennes skinkor med mina händer. Sa till henne att hålla isär med sina händer istället så mycket. Hon särade brett på skinkorna och putade ännu lite mer. Jag satte min tung-spets mot anus och tryckte in den lite. Mmm hör jag.
Efter en stund så kan jag inte hålla mig mer så jag ställer mig upp bakom henne och vill föra in den i röven.
- Nej såhär, säger hon.
Hon trycker ner mig på toaletten (locket uppe, hehe) och vänder sig om. JAA!!! är min reaktion, hon tänker ta den i röven när hon rider mig bak-o-fram. Åh ni ska veta att jag älskar bli riden så. Hon smörjer in sitt anus med någon slags olja, hon för helt ogenerat in 2 fingrar i röven och stönar lite. Hon kliver upp och sätter sig med rövhålet mot min kuk-spets. Oh, detta kommer bli såååå skönt är allt jag kan tänka. Sakta glider hon ner men får jucka sig neråt. Nu är hela kuken inne i hennes röv. Hon accelererar upp till en skön fart sen 1 minut senare håller jag på att komma. Jag fräagar vart jag ska komma och hon bara suger i sig kuken (milt sagt!). Hon suger som en gudinna och det tar inte lång tid förrens jag sprutar hela hennes gom full av sperma. Detta äventyr med min flickväns mamma utspelade sig bara förca 2 år sedan. Jag berättade för min flickvän vad som hänt efter ett tag... sen dess har vi aldrig haft bättre sex! Hon vill visa att hon ät skönare än sin mamma (!)
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 258 röster, snittbetyg 5,06