Efter träningen

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: B.Rogers
Rek. länk: http://voksendating.net/
Inlagd: 31 okt kl. 08:22
Läst: 16889 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 76 röster, snittbetyg 3,28
Efter träningen
Jag brukar springa regelbundet. Jag byter om och duschar på en motionsgård som ligger en halvmil utanför staden där jag bor. En höstdag för några år sedan hade jag som vanligt sprungit min runda och skulle byta om. Det var dagen för Allhelgonahelgen, så det fanns ingen mer än jag i herrarnas omklädningsrum. Det var ganska ruggigt ute så jag tänkte basta innan jag åkte hem.
Svetten började porla på skinnet och jag mådde allmänt bra när jag hörde något ute i duschen.
Vem kunde det vara?
- Du vi stänger nu sa en pigg röst i dörren. Du vet att det är helg så vi stänger två timmar tidigare. Du kan basta en halvtimme till. Är det O.K.
Rösten kom från damen som jobbar i receptionen. En kvinna på strax över 50 som alltid var pigg och trevlig.
- Vad sa du svarade jag på pin kiv
Då öppnades dörren nästan helt och Elsa som hon heter stack in sitt mörkbruna kortklippta huvud.
- Jo jag sa att …..
Elsa tystnade när hon fick syn på mig på översta laven utan handduk och kuken mer än halstyv. Jag såg att hon reagerade men försökte låta bli att visa något.
-Ursäkta började Elsa, jag visste inte att du satt…. Äh jag har fakstiskt väntat på det här tillfället länge, fortsatte Elsa och tog några steg framåt. Hon hade bara en vit T-shirt och shorts som visade hennes brunbrända ben. Under T-shirten syntes att hennes bröstvårtor börjat styvna. Elsa böjde sig fram tog tag i min kuk och styrde in den i sin röda mun. Jag tog tag i hennes huvud och förde det sakta upp och ned över min kuk som nu var stenhård. Plötslgt slutade Elsa att bearbeta min kuk och stönade.
- Kyss mig! Om du visste vad jag längtat efter din kropp och din kuk. Vet inte hur många gånger jag har sprungit in i duschen för att få se din rumpa och din kuk. Elsa tog av sig T-shirten som visade två små äppelrunda bröst med vårtor som stod som stenkulor. Jag var inte sen att ta vårtorna mellan mina läppar.
-Sluta inte skrek Elsa Det går nästan för mig. Nu måste jag få känna din kuk mellan benen.
Hon tryckte ned mig och satte sig ovanpå mig och styrde in min kuk i sin fitta vilket inte var svårt eftersom hon savade som en femtonåring. Hon lade sig ned och stönade att jag skulle massera hennes rumpa samtidigt som hon juckade. Jag lydde Elsa och märkte att hon flämtade snabbare och snabbare innan hon stelnade till….
-Ohhhh, skrek hon, när orgasmen drabbade hela hennes kropp. Jag märkte att det liksom forsade ur hennes kärleksgrotta samtidigt som hon krampade gång på gång. Hon märkte det nog inte men hon gav mig ett bett i halsen. Jag kunde inte hålla mig längre utan släppte allt vad jag hade i kuken i hennes plaskvåta fitta.
-Precis vad en gammal tant behöver inför en helg, viskade Elsa efter en stund. Men du kanske vill komma hem till mig och fortsätta att fira helgen? Hon tog tag i min kuk som sakta började började resa sig igen……

 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 76 röster, snittbetyg 3,28