Vandrar hem i natten.

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Mymli (mymli@hotmail.com)
Rek. länk: http://voksendating.net/
Inlagd: 30 okt kl. 05:37
Läst: 10420 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 188 röster, snittbetyg 5,01
Det är en sån härlig varm sommarkväll. En kväll då man måste sova med öppet fönster. En kväll när vindarna är varma och mer smekande än kylande.

Du har lämnat din dörr öppen så jag smyger in. Lägenheten är så vacker. Så tyst och så varm. Du har en vacker smak för inredning och det märks att du har stil. Speciellt så tycker jag om din tavla som dominerar din hallvägg.

Jag tar av mig mina kläder. Går naken till ditt kök. Jag vill släcka min törst. Min kropp brinner av iver. jag är redan hård och längtande. När jag för ett finger längs mitt stånd så ser jag hur blött mitt ollon är. Bara tanken på dig har gjort mig blöt. Du har en kanna med svag flädersaft i kylen. Den sträva men ändå söta smaken ger mig svalka. Citronen som du kryddat med ger mig en liten rusning. Det sura mot det söta.

Genom köksfönsteret ser jag dina grannar. En vacker man som kysser en kvinna. Man ser hur de njuter av en lång och härlig kyss. Kvinnans fingrar slingrar sig in i hans hår. Man kan se hur hon trycker sig mot honom. Hur hon längtar efter hans hårda lem. De vet inte att jag ser dem och de är så vackra. Jag ser mannen knäppa upp sina jeans så att hon kan falla ned på knä. Jag ser inte riktigt men vet att hon nu sluter sina läppar om hans hårda lem. Jag ser det på mannens huvud och ögon.

Mina tankar går till dig. jag vet att du skulle njutit av att titta på. Att få se dem älska. Du skulle velat att jag stod bakom dig och smekte dig samtidigt.

Jag går in i ditt sovrum. Dina grannar får älska själv nu. jag vill väcka dig. Jag vill göra dig galen av upphetsning.

Du ligger vackert i din säng. Täcket har fallit ned på golvet. Du är varm, man ser en svettdroppe på din rygg. Du är bedårande vacker. Lockande och sensuell. Dina ben är särade som om du ville hjälpa mig att komma åt. Ditt sköte ligger upphöjt och är vackrare än jag mindes det. Du har en så mjuk och fin skåra. Den bara väntar på att få känna min mjuka tunga.

Ditt hår ligger vackert över kudden. Ohhh vilken vacker kvinna du är. Tänk att jag får njuta av dig. jag känner mig så lycklig.

jag går fram till dig. Min mun söker ditt kön. Jag vill väcka dig med min tunga i din härliga slida. Mjukt skall jag sakta slicka dig. Börja med att varsamt slicka din yttre blygdläppar. Se till att mitt saliv gör det mjukt och blött. Sedan sakta men säkert närma mig din klitoris.

Långsamt så berör min tunga dig. Ohhh du smakar ljuvligt. Din doft gör mig ännu mer kåt och ivrig.

Plötsligt känner jag dina händer i mitt hår. Du vet att jag tycker om när du tar ett fast grepp och presser mig mot dig. jag tittar upp och leende viskar du. Sluta inte.. Slicka mig.

Min tunga vandrar ner mot ditt anus. Mina fingrar hjälper till De smeker din slida och anus medans min tunga nu koncentrerar sig på din klitoris. Mjukt... Hårt. Fingrarna smeker anus och djupt in i din slida. Du pressar mitt huvud mot dig och jag hör hur du njuter.

- Sluta inte.
- Sluta inte, väser du mer än ber mig.

Så känner jag din orgasm komma. Jag känner hur den tar tag i dig. Ditt huvud faller bakåt och du pressar dig mot mitt kön samtidigt som dina händer pressar mitt huvud mot dig. Skakande kommer du. Min tunga stannar upp för jag vet att du blir känslig just när du kommer. Det är så skönt att veta de där små detaljerna.

När orgasmen ebbat ut så kommer jag upp till dig. Min lem glider lätt in i din blöta slida. Min mun söker din och du slickar ivrigt i dig av dina safter.

Du är så vacker.
Du är så varm.
Du är så mjuk.

Jag vet att jag kommer få njuta mycket i natt.
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 188 röster, snittbetyg 5,01