Måndoppet

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Emy
Rek. länk: http://sexkontaktannons.se/
Inlagd: 27 okt kl. 19:15
Läst: 17712 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 361 röster, snittbetyg 5,32
Irritationen växte sig större för varje kilometer som tåget susade fram. Nog var Tess opålitlig, men att hon skulle strunta i vår tjejhelg med ansiktsmaskar och film i sommarstugan på grund av en ny kille var taskigt. Vi hade vart kompisar i flera år och jag borde ha vetat att hon skulle svika mig så fort en ny, muskulös kille kom med i bilden, så egentligen fick jag skylla mig själv.
Tåget plöjde fram genom sommarvackra landskap och sakta slappnade jag av. Det var inte hela världen, nog kunde jag roa mig ensam. Jag kunde grilla marsmallows, se på film och kanske ta ett dopp i sjön. Det skulle bli bra ändå.

I skymningen var jag äntligen framme. Stugan skymtade bakom björkarna och jag glömde genast bort Tess’ svek när jag drog in doften av skog och föreställde mig hur mysigt jag skulle ha det. Timmerstugan var en dröm i sig, mysig och fin, vad skulle jag med Tess till? Hon fick gärna roa sig med sina killar.
Stugan hade samlat på sig en hel del damm sedan jag var där sist, så det fick bli en snabbstädning till en början. Värmen var outhärdlig och svetten pärlade sig på min solbrända hy, så trots att det nästan var midnatt bestämde jag mig för att cykla ner till sjön. Jag drog på mig min bikini och log lite generat mot min spegelbild, min solbrända hy framhävde kurvorna och det korta, ljusa håret utgjorde en frisk kontrast. En liten, varm ilning spred sig i kroppen och jag slet ögonen från spegeln och drog på mig en topp och shorts.
Farmors gamla cykel stod lägligt bakom knuten och väntade. Snabbt, snabbt trampade jag iväg på skogsstigen med en längtan att svalka av mig vid sjön. Tankarna begav sig dock åt ett helt annat håll när jag kände hur skönt sadeln guppade under mig. Försiktigt gned jag mig mot den och kände hur min kropp spändes. Så skönt!
Motvilligt klev jag av cykeln och ställde den på en väl synlig plats för att sedan åter hitta den i mörkret. Sjön glittrade inbjudande i halvmånens sken och jag småsprang till bryggan. Jag kunde inte hjälpa att bli lite tänd av att se mina bröst röra sig under toppen och jag funderade på om det äldre paret som höll på att packa ihop kunde läsa av kåtheten i mina rörelser. Nästan omedvetet började jag gå saktare, sensuellt och förföriskt ner till ändan av bryggan. Kvinnan daskade till mannen och röt något på ett främmande språk och strax därefter försvann de i en grön volvo. Jag fnittrade lite för mig själv, tänk sådan makt vi kvinnor har på män! Tystnaden var total, förutom vindens försiktiga sus i skogen runt om och nattdjurens små läten. Jag klev ur kläderna och märkte hur mina bröstvårtor hade styvnat under bikinityget. Det var typiskt att man blev tänd just när man inte hade någon som kunde hjälpa en, tänkte jag missnöjt. Försiktigt kliver jag ner i vattnet och blundar när det kyliga sluter sig kring min varma kropp. Några kraftiga simtag får igång blodcirkulationen och jag njuter i fulla drag. En plötslig lättja får mig att dra av mig bikiniöverdelen, det är ju ändå ingen i närheten såhär dags. Kylan från vattnet får brösten att skälva och jag snuddar försiktigt vid bröstvårtorna. De reagerar under min beröring och det ilar menande i underlivet. Sådana känslor sommaren kan framkalla, tänker jag och ler för mig själv. Jag simmar en bit ut och känner hur vattnet smeker min kropp och hur brösten nästan tyngdlöst rör sig under mig, värmen sprider sig i underlivet och jag kan inte låta bli att föra ner en hand. En lätt beröring, sedan simmar jag vidare. Jag känner mig vågad och sensuell och lägger mig på rygg för att flyta, synen av mina stora bröst ovan vattenytan får min mage att dra ihop sig. Tänk om någon såg mig nu! Tanken är både skrämmande och upphetsande. Vattnet bär mig och sakta, sakta smeker jag över brösten. Bröstvårtorna är hårda och mottar tacksamt min försiktiga beröring.
”plask”
Mitt hjärta stannar och jag sprattlar över på mage och döljer min nakna kropp under ytan. Ingen syns till men ringarna på vattnet skvallrar om att någon har dykt i. Jävlar, han måste ha sett mig, tänker jag i panik. En äcklig gammal gubbe, eller ännu värre, en snygg, ung kille. Jag skyler brösten med händerna och väntar spänt på vad vattnet snart ska avslöja.
En meter framför mig börjar det bubbla och snart syns mörkt, långt hår och ett par skrattande ögon.
- Ojdå, skrämde jag dig? Frågar hon och skrattar.
Jag skäms så jag har lust att dyka och aldrig mer komma upp. Jag tvingar fram ett leende.
- Ja, lite, jag trodde någon hade stått och smygtittat på mig.
Hon skrattar hjärtligt och jag märker att hon inte har några badkläder på sig, hennes yppiga bröst speglas genom vattenytan.
- Jag bor i närheten och tänkte ta ett nattdopp, förbannat hett idag!
Hon har stora bruna ögon och fylliga läppar, förmodligen är hon inte svensk. Jag visste inte att det bodde några anda i närheten och känner mig lite förbryllad.
- Äh, va inte så uptight, jag e ju bara en tjej! Kom igen, nu simmar vi! Alissa förresten, säger hon och sträcker fram en välmanikyrerad hand.
- Josse.
Alissa sätter iväg och jag simmar efter henne. Plötsligt vänder hon på sig och simmar på rygg och ler mot mig. Först blir jag generad, men kvällens upplevelser får mig att ta till mig mod. Hon är så vacker där hon simmar, och hon är definitivt inte pryd så varför skulle jag vara sämre? Jag lägger mig också på rygg och tar några simtag tills jag flyter bredvid henne. Vi småpratar lite om ditt och datt, men i luften vibrerar en konstig atmosfär. Jag svankar lite extra med ryggen för att visa upp brösten och blir genast upprörd över mitt beteende. Vad håller jag på med, det här är inte en tävling i vem som är sexigast! Men Alissa ser uppskattande på mig och ställer sig på botten. Vattnet når precis till brösten och jag måste häva mig till stående position för att möta hennes blick.
- Du har väldigt snygga bröst, säger hon och tittar ogenerat på mig.
Åter dras mina magmuskler ihop i en nervkittlande spänningskramp och jag stålsätter mig för att inte simma iväg. Så skrämmande, men så tilldragande. Alissa sträcker sakta och trevande fram sin hand och nuddar vid en bröstvårta. Jag ryggar tillbaka men hon ler förföriskt.
- Jag är inte lesbisk, oroa dig inte, skrattar hon.
Ett simtag och så står hon mitt emot mig och rör sina egna bröst. Hennes blick är fast och hon ler lite snett.
- Det är bara lite roligt att leka. Vill du känna på mina? Folk brukar gilla dem.
Först tvekar jag och tänker säga till på skarpen, men spänningen tar över. Det är ingen här som kan se, ingen behöver få veta något. Värmen sprider sig lite motvilligt i mitt sköte när Alissa för sitt finger till mitt bröst. Hon leker lite runt vårtan och hennes blick blir längtande. Tveksamt höjer jag min hand och råkar skvätta lite vatten på henne, men hon rör sig inte ur fläcken. Försiktigt rör jag vid hennes axel och vandrar ner mot de stora, runda brösten. Hennes bröstvårtor är mjuka under min beröring, men snart reagerar de och blir hårda. Aldrig har jag varit så fascinerad av bröst, men dessa är ljuvliga. Alissas andehämtning upphör för några sekunder när jag drar ett blött finger över bröstvårtan.
- Tycker du om dem? Frågar hon allvarligt.
Hon kommer försiktigt närmare mig, lugna rörelser som för att inte skrämma iväg en fågel. Hon står nu alldeles framför mig, det är bara några centimeter mellan våra kroppar. Hennes styva bröstvårtor rör vid mina och jag ryser till. Hon har åter fått en utmanande, lekfull min och börjar smeka min kropp. Plötsligt böjer hon sig fram och hennes varma, våta läppar rör vid mina. Nu har mina hämningar släppt och jag blir upphetsad av att en så vacker kvinna åtrår mig. I mörkret ser hon mystisk och sensuell ut och mina lustar tycks inte ha några gränser när hon försiktigt smeker över min mage. Hon tar tag i mig och snurrar mig runt. Hon smeker nu mina bröst bakifrån och jag känner hennes bröst mot min rygg. Hon nafsar mig på halsen och trycker sin kropp hårt mot min
- Jag såg dig tidigare. Du var så sexig…
Hennes händer blir hårdare och vildare och hon tycks inte få nog av att röra vid mig. Hon cirklar runt mig och kysser mina bröst. Hon suger försiktigt, slickar och ser sedan på mig som för att få ett godkännande. Jag känner hur det värmer i mina bikinitrosor och jag vet att jag är våt. Upphetsningen tar nästan andan ur mig och jag får bara lust att smeka mig själv, låta fingrarna sakta leta sig in i fittan.
Det är som att Alissa läser mina tankar och hon drar i mig och börjar simma mot bryggan. Jag följer efter i hennes kölvatten och önskar att jag fick en skymt av hennes kön, men hon simmar med snabba tag och stannar vid stegen upp till bryggan. Hon vänder sig om och ler, sedan klättrar hon upp. Det suger till i mig när hon tar sig upp, hennes perfekta, lena hy ser blågrå ut i mörkret och hennes långa hår klistrar sig mot ryggen. Så blottas hennes rundade bak och när jag drar mig närmare stegen hamnar jag nästan under henne. Hon verkar dröja för att jag ska kunna se henne. Hon lyfter lite mer på högerbenet för att nå bryggans kant och med ens vet jag vad jag ser. Hennes blygd är svullen och i könshåret glimmar några vattendroppar. Hon är helt naken och jag får lust att röra vid hennes sköte. Så hon retar mig! Jag har aldrig känt dragning till någon kvinna förr, men med Alissa är det annorlunda. Jag har lust att sträcka på mig och nudda hennes fitta med tungsspetsen.
Hon tar sig upp och jag andas in djupt innan jag också kliver upp bredvid henne.
- Det börjar bli kallt, säger hon och virar en handduk runt sig.
Hon sätter sig ner på bryggan och jag följer hennes exempel. Det är som om jag vore förtrollad av henne, lusten river och sliter i mig och jag kan knappt prata, jag känner att mina läppar darrar mer av upphetsning än av kylan. Alissa börjar småprata igen och hennes sexiga attityd är som bortblåst. Lite missnöjt lyssnar jag och svarar kortstavigt på hennes frågor. Medan hon berättar om sin familj märker jag att hennes handduk har glidit isär vid hennes korsade ben och jag skymtar åter hennes nakna kropp. Hon pratar obesvärat men orden försvinner i ett töcken. Jag känner hur hettan bara blir värre i min fitta och hur vått det är. Jag är rädd för att det ska synas igenom bikinitrosorna, och drar handduken hårdare kring mig. Alissa däremot särar lite mer på handduken, som om hon sett att jag tittat på henne. Hon sträcker på sitt ena benet och ler.
- Hoppsan, mitt ben har nog somnat!
Förföriskt för hon ner en hand över magen och söker sedan sakta neråt mot skåran. Jag iakttar henne som förstenad, hon spelar verkligen upp en scen för mig.
Hennes blick är åter igen utmanande och hon rör sin hand i cirklar. Försiktigt går hon neråt mot sin klitoris och jag kvider till när hon rör vid sig själv. Det får henne att le och hon börjar smeka mer vågat. Hon släpper handduken helt och lutar sig bakåt mot ena armbågen. Jag kan inte släppa hennes fitta med blicken, hennes fingrar masserar vant runt klittan och hon särar mer på benen. Nu blottas det hela och jag ser att hon är otroligt våt. Läpparna glänser i månens sken och hon flämtar lite när hon för in ett finger i sitt hål. Hon kastar huvudet bakåt och viskar:
- Kan du inte hjälpa mig lite, Josse?
Förlamningen släpper och på darriga knän kryper jag mot hennes särade ben. Hon ser trånande på mig och suckar djupt. Jag känner mig bortkommen och vet inte vad jag ska göra, men åtrån och kåtheten bränner som eld i mig och försiktigt smeker jag henne över venusberget. Så mjukt, så lent. Hon är hal och våt, jag för fingrarna till hennes fitta och upp igen. Alissa kvider som om hon skulle gå i bitar.
- Mer, mer…..
Jag känner hur jag darrar men också hur vått det är i bikinin. Försiktigt lirkar jag mig ur trosorna och ser på fläcken, jag savar mer än någonsin och detta är en kvinna som ligger framför mig, tänker jag.
- Sluta inte, stönar Alissa och jag återfår handlingskraften.
Försiktigt smeker jag henne och allteftersom hon blir våtare, rör jag fingrarna snabbare. Jag kan inte låta bli att tänka på hur det känns. Men Alissa är fast besluten att njuta och hon tar ett hårt tag om min hand och för mitt finger till sin grotta. Tveksamt trycker jag in den och värmen omsluter mig. Det går lätt och hennes safter flödar varje gång jag för ut fingret. Alissa svankar och stönar, jag blir så het av att se henne njuta så. Försiktigt tar jag två fingrar och för in dem girigt. Alissa har nu sina egna fingrar med i leken och hon smeker hetsat sin klitoris. Jag ser att hon är nära att komma och bestämmer mig för att ge henne allt. Jag trycker bort hennes hand och hon ser frågande på mig.
- Jag vill…. Säger jag bara och tar ett djupt andetag.
Sakta närmar jag mig hennes mjuka kulle och slickar försiktigt på klittan. Alissa sprätter till och kastar bakåt med huvudet, men jag tror att hon vill se mig för snart sätter hon sig upp igen och iakttar mig med dimmiga ögon medan hon stönar och smeker sina bröst.
Jag låter tungan leta sig fram i hennes springa och jag suger lite på hennes känsligaste punkt. Jag blir bara mer upphetsad av att slicka henne och för snart tungan mot hennes våta hål. Jag känner hur mitt hjärta bankar när jag trycker in tungan i hennes blöta fitta och Alissa skriker till. Hon trycker ner mitt huvud och svankar upp mot mig, jag kan knappt andas. Jag slickar upphetsat och för sedan in mina fingrar igen. Alissa är nästan i extas och plötsligt känner jag hur hennes fitta kramar om mina fingrar och hela hon böjs i en båge. Hon stönar högt och stannar till med handen på sitt bröst. Med kåta händer famlar hon efter mina bröst och drar upp mig över henne där hon halvligger.
- Vilken orgasm… Kom uppåt, Josse. Säger hon och drar i mig.
Hon drar tills jag nästan sitter på hennes bröst och jag kan inte stå emot frestelsen att röra min så våta fitta mot hennes andra bröst. Hon stönar uppmuntrande och smeker min bak medan jag försiktigt rör mig på henne. Hennes bröstvårta kommer åt min klitta och varma ilningar sprider sig i hela kroppen. Nu trycker hon mig uppåt igen och jag får nästan panik när hon drar mig mot sitt ansikte där hon ligger. Jag sitter nu nästan på henne.
- Låt mig få smaka på dig, viskar hon.
Jag försöker lugna mitt bultande hjärta och övervinner sedan min rädsla. Jag ställer mig på knä ovanför Alissas ansikte där hon ligger och så känner jag hennes tunga mot fittan. Hon är allt annat än försiktig och slickar med kraft och upphetsning. Jag har svårt att stå på knäna och trycker mig mot hennes ansikte. Önskar att hon skulle gå djupare, djupare, djupare! Hennes tunga virvlar runt hålet och snart försvinner den in. Jag känner hur spännigen släpper och jag ger mig hän, trycker mig mot henne och uppmuntrar varje slickning. Alissa stönar och kvider under mig, det låter nästan som att hon skulle komma ännu en gång. Plötsligt känner jag något mot öppningen och Alissa börjar pulla mig med sina fingrar. Hon slickar på klittan och knullar mig med fingrarna och jag tror att jag ska svimma. Jag önskar nästan att det hade funnits en kuk att sätta sig på, min fitta längtar efter att bli fylld. Alissa trycker sina fingrar djupt in i mig och så kommer jag i en rasande orgasm. Jag tittar ner på henne under mig och förmår inte att säga något när mina safter droppar ner på henne. Jag sjunker ihop av utmattning och känner hur Alissa slickar lite runt min fitta och lägger sig sedan bredvid mig.
- Du var underbar…
Jag ser på henne och blundar sedan. Vilken natt. Jag tvivlar att Tess har haft ens hälften så skönt som jag.




 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 361 röster, snittbetyg 5,32