Otrogen blivande fru

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Kersti (bengtdahlberg@hotmail.com)
Rek. länk: http://sexkontaktannons.se/
Inlagd: 26 okt kl. 15:52
Läst: 34960 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 152 röster, snittbetyg 4,84
Otrogen blivande fru.

Jag var i min ålders blom och kände mig attraktiv och snygg, det var alltid en glädje att mejka sig och gå ut på stan för att shoppa eller bara träffa sina väninnor och ta en fika.
Livet var lyckligt med min sambo och en son på 2,5 år.

Det var bara några månader kvar tills vi skulle flytta in i en nyproducerad lägenhet om fyra rum och kök och dessutom skulle vi gifta oss veckan efter inflyttning, vad mer av lycka kan man begära. Vidare hade vi börjat planera vårt andra barn så allt bara ramlade på plats enligt planerna.

Efter nära 2 terminers studerande för att vidareutbilda mig från sjuksköterska till barnmorska ser jag nu slutet på utbildningen. Stundtals har det varit tufft men mestadels har det gått lätt eftersom det har varit en lång dröm att få bli barnmorska.
Tänk vad underbart att få vara med i livets första skede och se detta lilla liv komma till världen.

Vi var fyra tjejer, alla kurskamrater i blandade åldrar som beslutat oss för att gå ut och festa eftersom vi antagligen inte kommer att träffas igen efter utbildningen slut, jag var nog den yngsta av oss med mina 26 år.

Som svensk sed påbjuder förfestar man lite innan man går ut så vi träffades hemma hos Katrin på södermalm. Jag har väl aldrig skrattat och njutit så av livet. Vi tjejsnackade, mejkade oss och jämförde våra killars stoltheter och gapflabbade åt varandras historier.

Katrin tog plötsligt fram de fräckaste av underkläder och visade oss andra, det var så det pirrade till i musen, jag hade aldrig vågat köpa så läckra trosor och BH.
Eftersom vi hade samma storlek fick jag låna dessa i kväll, gud så läckert, nu skulle min sambo se mig. I övrigt var jag ganska enkelt klädd, stövlar med hög klack, tajta jeans, uppknäppt blus och mellanbrun mockajacka. Jag kände mig så självsäker och sexig, party, party se upp här kommer jag.

Det hade blivit lite kväll och vi beställde en taxi för att fara ut och dansa, alla hoppades vi att det skulle finnas många läckra killar att kolla in och vi skrattade hjärtligt åt alla killar som försöker och försöker på sitt patetiska sätt att få sig ett ligg, skitlöjligt!

Efter en kort resa med taxin flamsar vi in på diskoteket och börjar med att beställa varsin drink, jag valde en gin-fizz. Musikens rytmer riktigt brände i våra kroppar som längtade efter att få dansa. Killarna började dra sig åt vårt håll, fyra snygga brudar i sina bästa år ute på vift utan sina respektive, vilka heta villebråd.

Killarna som kom fram till oss började konversera lite tafatt, vi vet ju vad dom vill så det kändes extra skoj att lyssna och fnittra och låta dom hållas.
En efter en blir vi uppbjudna för att efter dansen bli bjudna på drinkar.

Under tiden som jag pratar med en ganska trevlig kille så upptäcker jag en kille i andra ändan av baren som står och tittar åt mitt håll. När han upptäcker mig sänker han förläget blicken, gud va gulligt han är blyg. Ögonkontakten fortsätter med samma blyga gensvar men nu ler han och jag ler tillbaka. Faktiskt en ganska snygg kille i sitt korta blonda hår.
Han är inte lika lång och ståtlig som den kille jag just pratar med utan bara något längre än jag. Vore spännande att prata med honom så för att bli av med den ståtlige går jag på toa och dröjer mig kvar ett tag så att han skall tröttna.
Mycket riktigt var han borta när jag kom tillbaka så jag inviterade den blonde med ögon och kroppsspråk som bara vi kvinnor kan och han kom fram till mig om än lite nervöst.

Hej jag heter Kersti vad heter du? Robert svarar han lite osäkert, får jag bjuda dig på något att dricka sa han? Ja tack en gin-fizz då. Själv tog han inget eftersom det visade sig att han körde bil i kväll. Han var ute med sin svåger som inte bor i Stockholm, han ville roa sig i storstaden eftersom han så sällan är här på besök.

Nu dyker svågern upp och han har i alla fall tagit några glas, det märks så lycklig som han är. Nämen hej vem är du, jag heter Magnus vad gör du med Robert? Tänker du röva bort honom? Näe jag tänker faktiskt dansa en tryckare med honom nu om du ursäktar.

Robert var en underbar dansare, han kunde verkligen föra och jag bara smälter i hans armar. Nu börjar jag faktiskt skämmas, jag är intresserad av honom, och trycker mitt underliv mot honom under dansen, jag som skall gifta mig om några månader. Det är faktiskt bara en dans tröstar jag mig med, jag skulle aldrig hitta på något mer.

Vi dansar många danser den här kvällen och Robert är inte längre blyg och oerfaren utan en sann kavaljer som kan konsten att uppvakta en kvinna.

Hans svåger Magnus berättar för mig vid ett av de få tillfällen jag var ensam med honom att han aldrig sett Robert så tagen och förälskad i en kvinna.
Han hade sagt till Magnus att han var beredd att gå genom eld och vatten för att få mig, han lovade till och med att med kärlek ta hand om min son.

Nu var jag verkligen ute på hal is och jag vacklade, hur är det egentligen mellan mig och min sambo? Skall jag följa Roberts inviter eller inte? Jag går i alla fall med på att han skjutsar mig hem vilket han tjatade om.

Jag är ju lite berusad, omtumlad och lite kåt, så väl i bilen säger jag att vi skall åka dit vi skall flytta om några månader bara för att jag vill visa vart jag skall bo, kanske hade jag en baktanke med det för framtiden.

Det var mörkt utan gatubelysning, det var ju fortfarande en byggarbetsplats. Vi parkerade strax under vår balkong och jag lade ut texten om hur bra allt skulle bli och vilken fin familj vi skulle bli.

Hans hand smeker sig sakta uppför mitt lår och jag känner mig kåt och nervös, gud vilken snygg härlig kille, vad skall jag göra?

Handen fortsätter uppför min mage för att slutligen hitta mina bröst.
Nu är jag fullkomligt förlorad, jag blir så kåt av att få brösten smekta.
Bröstvårtorna styvnar som aldrig förr, gud jag är på väg att vara otrogen!
Mina kläder åker sakta men säkert av och Robert låter motorn vara på för värmens skull.
Nu har alla hämningar släppt och jag fullkomligt sliter av honom kläderna.

Trots att han är en liten kille till växten har gud givit honom kompensation på annat sätt, jisses vilken kuk, skall jag kunna ta emot denna gigant?

Han flyttar över till min sida och låter mig sitta i hans knä, kuken glider försiktigt uppför min springa när jag sätter mig ner och han börjar smeka min klitoris.

Oh så skönt. Hans andra hand smeker mina bröst som darrar av beröringen. Min fitta fullkomligt flödar som en vårbrunn och han glider in i mig samtidigt som han nafsar i min ena örsnibb. Gud så skönt och hemligt.

Du får inte spruta i mig, jag är oskyddad stönar jag ur mig. Jag lovar säger Robert.
Ritten fortsätter och jag ökar takten, svetten rinner efter ryggen och orgasmen är otroligt nära.

Roberts smekningar av min klitte är det sista som behövs för att jag skall komma i en av de häftigaste orgasmer jag upplevt. Strax efteråt tvingas Robert dra ut sin kuk och hans ymniga sats sprutar ut på mitt lår och rinner sakta efter mitt ben.

Som den gentleman han var sprutade han inte i min oskyddade fitta. Han slutförde sitt uppdrag och skjutsade mig hem och jag såg honom aldrig mer. Vet inte om jag ångrar att jag aldrig svarade på hans brev.

Kersti





 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 152 röster, snittbetyg 4,84