Fula tankar

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Kajsa
Rek. länk: http://sexkontaktannons.se/
Inlagd: 25 okt kl. 14:26
Läst: 16383 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 122 röster, snittbetyg 5,25
Fula tankar!

Äntligen.jag och min man ligger på en strand i Spanien och njuter av värmen som smeker våra kroppar!
Ensamma! Inga barn. Bara vi! Kan livet vara bättre
Sola på dagarna goda middagar på kvällen och härlig sex på natten. Dagarna går och de två veckorna rinner iväg!
Sista natten firar vi nere i hotellbaren där vi sitter tillsammans med alla andra trevliga svenskar vi lärt känna under tiden här.
Jonny, en härlig kille i 20 årsåldern som är här med ett gäng kompisar håller oss sällskap hela kvällen eftersom hans vildare kompisar har försvunnit ut i det hektiska nöjeslivet.
Och vid midnatt drar vi oss upp till hotellrummet och tömmer det sista vi har i barskåpet eftersom hemresan väntar imorgon!
Klockan går och med ögonen i kors ursäktar jag pojkarna och går och lägger mig.

På natten vaknar jag av att det dunsar till i sängen och min man viskar Jonny sover här kompisarna har inte kommit med nyckeln……Men i det tillstånd jag är så faller jag i dvala igen.

Vaknar fram på morgonkvisten och ser hur min man ligger utslagen bredvid mig och snarkar hör ett snark till bakom mig, javisst där ligger Jonny också lika utslagen. Hmmm pojkarna tömde visst barskåpet igår! Ligger och tittar på klockan 04.00 och bussen går 12.00 gott om tid till lite mer vila.
Tänker att här ligger jag mellan två karlar ja, ja en karl och en kille.
Usch hur tänker jag 40-åriga lilla jag bort med dessa snusktankar. Men vadå fantisera kan man ju. Och fortsätter mina snuskiga tankar.

Tittar på min man som ligger där naken naturligtvis som alltid och Jonny brun härlig överkropp med en fin tatuering på överarmen. Vita boxerkalsonger som lyser mot det bruna mysigt att liga och studera dessa halvnakna karlar o killar.
Mmmmm känner hur bröstvårtorna styvnar under min negligé för handen över tyget och känner hur det ilar i hela kroppen.
Lirkar försiktigt av mig trosorna och kastar dem på golvet.
Killarna snarkar högljutt.

Gud vad sexigt jag naken på underkroppen en tunn negligé som bara skymmer det viktiga och två, två nakna karlar bredvid mig. Det ilar som aldrig förr i min kropp.
Smeker min mans kropp och känner hur min hand darrar av upphetsning.
Lugna ner dig nu, bara lek, bara fantasi, ta det försiktigt och njut nu själv.
Känner kort med min hand mellan mina ben gud vad jag är fuktig!
Tittar på min man och leker med hans penis som styvnar direkt av beröringen.
Hmm att Jonny är här nu annars hade jag kunnat sätta mig på min man& .Men utan Jonny hade jag inte varit så kåt som jag är nu.
Fortsätter att leka med min mans lem medans jag smeker Jonnys kropp med blicken.
Rör försiktigt vid Jonnys arm för att se hur tungt han sover han rör sig inte när jag lyfter hans arm ingen reaktion
Lägger armen över min mage.
Gud vad skönt.

Jonnys arm över min mage och min mans lem smeker jag med ena handen.
Mitt sköte känns och då menar jag känns det bultar och pulserar som aldrig förr gud vad härligt att vara så här kåt! Njuter av känslan i skötet låter det bulta låter fukten svala!
För ner Jonnys arm så att handen hamnar över mitt sköte. Ett stön kommer från mina läppar jag andas så tungt nu och tror att pojkarna måste höra mig.men inte en min båda sover lugnt vidare omedvetna om mitt tillstånd.
Rör på mitt underliv så att jag känner Jonnys hand där. gud vad skönt. Börjar tappa fattningen. Rör mig och gnider allt för att känns så mycket som möjligt av denna ljuva mjuka hand som tillhör.Jonny en läcker ung kille.

Tittar trånande på Jonnys lem som putar ut under kalsongen. För ner handen och smeker bulan sakta och lirkar försiktigt ut den mjuka lemmen ut ur kalsongen.. ohhhh stönar igen av kåthet då jag ligger nu med en penis i varje hand och med Jonnys hand över mitt sköte. Lugn nu Kajsa..det går inte mer, ta det lugnt. Börjar smeka Jonnys mjuka lem som sakta styvnar i min hand måste ha lemmen i mig nu annars dör jag.
Vänder mig på sida och drar Jonnys arm över mig så han hamnar på sida och kramar mig bakifrån.fortfarande sover han. Likaså gör min man som också har ett präktigt bultande stånd.

Känner Jonnys hårda lem mot min bak.. lägger Jonnys hand över mitt bröst och rör mig rytmiskt mot penisen lyfter benet så at penisen kommer mellan benen ligger och njuter när jag äntligen känner en respons av Jonny. Sakta. Omedvetet? Rör han sig rytmiskt mot mitt sköte handen börjar massera mina bröst och en våg av värme sköljer över mig. Min kåthet har raderat allt sunt förnuft nu vill jag bara släppa loss njuta av kärlekens törst. Styr in Jonnys penis in i min våta grotta som slukar den med välbehag. Blundar och sätter mina läppar runt min mans penis som naturligtvis vaknar nu. Njuter av att känna Jonnys tunga kropp trycka sig mot mig därbak smeka mina bröst medans jag känner min mans underbara penis i min mun spelar med min tunga över ollonet och bara blundar och njuter av denna ohämmade sexakt. Alla släpper loss och låter de ljud som vill komma ut och tillsammans gör vi saker vi aldrig gjort förut. En våg av kåthet gör att allt blir till ett töcken orgasm på orgasm kommer, allt flyter ihop till ett. Händer över mina bröst, kyssar tungor som leker med min klitoris Suger Jonnys lem min man tar mig bakifrån samdidigt. Ligger på golvet låter Jonnys mun utforska mitt sköte min man smeker och kysser min övriga kropp. Bara blundar bara njuter bara släpper allt. Tillsammns vi tre. I orgasm efter orgasm.

På flygresan hem blundar jag och njuter. Nu skall jag och min man börja njuta av sex. Hämningarna har släppt. trekant det värsta jag hört när väninnorna har berättat om sina sex upplevelser. En penis i munnen gud vad äckligt har jag tänkt. Men inte numer jag blundar och tänker, fantiserar och ler åt min man .vänta du tills vi kommer hem

Kajsa 42 år UNG!!

 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 122 röster, snittbetyg 5,25