PRYOELEVEN del 2

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Tobbe (tobbe1963@yahoo.com)
Inlagd: 21 okt kl. 17:33
Läst: 15826 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 184 röster, snittbetyg 5,45

- Hittade du bilder på nakna killar i Örjans dator frågar jag Linus en aning förvånat. Jajamensan där fanns massor med bilder, fast jag vågade inte titta för länge eftersom jag inte visste hur länge Örjan skulle vara borta. Men va vad det för det var för typ av bilder frågar jag upphetsat. Ja, det var bilder på killar som knullade och sög av varandra, det var både lite äldre killar och i såna min ålder svarade Linus helt coolt, men lova att inget säga till Örjan att jag har sett dom för jag fick inte använda datorn när inte han var där. Ok, det lovar svarar jag, samtidigt som det far runt i mitt huvud, här har jag varit tänd, ja riktigt kåt på Örjan, men trott att han nog inte är lagd åt att ha killsex. Nu det snurrar runt rätt så rejält i mitt huvud.
-
- Är du kåt på Örjan ? brukar ni ligga med varandra frågar Linus helt plötsligt. Jag blir helt stum, vad skall man svara en kille på 15 år som man just haft sin killsexdebut med? Funderar lite och svarar, Jo, ok, ärligt, stammar jag fram, jag är nog lite tänd på Örjan, fast jag hade inte en aning om att han gillar killar, svarar jag, och förvånas över att jag för första gången erkänner för någon att jag är bög, även om Linus nu måste vara helt och hållet övertygad om att så är fallet. Varför inte då? Han är ju kåt på dig. Nu blir jag totalt ställd, varför tror du det? Det syns ju på hur han ser på dig, han följer dig ju med blicken hela tiden svarar Linus. Jag blir mållös, menar han att Örjan skulle vara kåt på mig, här har man gått i två månader och fantiserat och varit rädd för att han skulle märka att jag var intresserad av killar. Vi fortsätter våran färd tillbaka till stan under lite spänd tystnad.
-
- Jag bryter den pinsamma tystnaden och erkänner för Linus att det vi har gjort idag är första gången för mig med en kille. Skojar du, det kan du ju försöka lura i nån annan svarar Linus med sitt härliga leende, som övergår i skratt. Jo det är säkert svarar jag, jag blev tänd på dig redan första gången jag såg dig på jobbet i förrgår och jag måste erkänna att du är den finaste kille jag någonsin mött. Tack, svarar Linus, du är inte så dum själv, faktiskt riktigt skitsnygg, om jag får säga så, ( ojdå, tack ). Men jag är ju mycket äldre än du, hoppas du inte ångrar dig, men det verkade ju som du gillade det vi gjorde och det var väl inte första gången för dig eller? Nej, svarar Linus lite rodnande, jag är ihop lite med en kille, Johan, som går i samma skola som mig, vi har varit ihop nästan ett halvår, vi brukar ibland fantisera om hur det skulle vara att göra det men med nån äldre kille, vi har funderat om vi skulle försöka att träffa nån, men vi har inte hittat nån, han måste ju vara snygg också. Men jag dög, eller? Var det så som du fantiserat, eller är det inte bättre med en kille i din egen ålder? Det blev precis som jag fantiserat svarar Linus, det var spännande att göra det med nån som har en riktigt stor kuk, Johans kuk är väl fin men den är ju inte större än min. Jag häpnar över Linus oblyghet. Han fortsätter - jag erkänner att jag försov mig med flit, jag visste att du skulle i väg på ett jobb som låg åt det hållet jag bor, det såg jag i Örjans almanacka. Jag ringde Örjan och spelade ledsen för att jag försovit mig och undrade vad jag skulle göra eftersom det inte går någon buss på nästan två timmar. Då sa han att han skulle fråga om du kunde hämta upp mig eftersom du skulle ut på ett jobb som nog skulle ta hela dan, om jag hade lust att hänga med kunde du ju lära mig ett och annat. Företaget skulle föresten betala min lunch om vi skulle käka ute. Jag biter mig i läppen och tänker, här, bredvid mig sitter en kille som vet hur man skall planera sin tillvaro.
-
- Jag är helt förstummad, hade denna söta lille kille verkligen planerat att förföra mig? Nu börjar min kuk att bulta och göra sig påmind igen, märkte du att jag var kåt på dig eller? frågar jag Linus, blir lite förvånad över mitt språkbruk och att jag vågar tala så frispråkigt. Jo, det såg faktiskt ut som du gillade mig när du spana in mig första dan på jobbet, och när vi hälsade över bordet kände jag hur du darrade svarar Linus och när jag senare gäspade och sträckte mig bakåt så min tröja åkte upp lite så min mage blottades märkte jag hur du stelnade till och fastnade med blicken på min mage. Jo, tänker jag, den lilla magen etsade sig fast i mina tankar och fanns hela tiden på min näthinna senare på måndagskvällen när jag låg och runkade. Jag vill ha honom igen, tankarna fortsätter, jag börjar bli riktigt kåt på honom igen. Vi är nästan framme i stan, här kan vi inte stanna, det är tät trafik hela tiden, och inget bra ställe att kunna stanna på för att göra det jag helst vill just nu. Då kommer jag tänka på att vi har ju glömt att äta, bara lite fika på förmiddagen, - har du lust att hänga med hem till mig och äta nåt? Gärna svarar han med sitt söta leende, jag är jättehungrig. Ja, jag också svarar jag och ser fram emot en riktigt blöt efterrätt…
-
- Den sista biten hem känns som en evighet. När vi äntligen kommer hem ser naturligtvis grannen oss och kommer ut och börjar tjata , som tur är har jag min dokumentportfölj så jag kan dölja min kuk som gör allt för att komma ur mina byxor.
-
- Tänkte åka ut till sommarstugan för att se om allt är ok. Säger han – Det behöver du inte, stugan står kvar lika fin som vanligt, jag och min pryoelev Linus här tittade till det för en liten stund sen när vi åkte förbi. Allt är i ordning. Plötsligt blir jag helt kallsvettig, sängen, sängkläderna... Glömde ju fixa till det efter vår akt i sängen, det måste ju finnas mängder med blöt sperma på lakanen. Jaså säger du det, hyggligt, men skulle egentligen behöva åka dit för att hämta ett par grejer men det kanske är mycket trafik nu eller? Totalkaos på vägen svarar jag, trafiken står nästan helt stilla. Det var tur att du kom så jag inte hann iväg ska upp tidigt i morgon, jag och frugan tänker åka ner på en liten semestertripp till Spanien i två veckor. Om du vill får du gärna använda stugan under tiden vi är borta, som ett litet tack för att du ser till den åt mig ibland. Tack! svarar jag. Nu hade jag allt en jävla tur, tänk om han åkt till stugan, hur skulle jag förklarat oredan i sängen, jag berättade ju att jag och Linus varit där och tittat till stugan, eller om han kommit dit tidigare när jag och Linus låg och sög av varandra för fullt! Puhh.
-
- När jag lättad önskat grannen en trevlig resa och tackat för erbjudandet om att kunna låna stugan går jag och Linus in i mitt kök för att få oss något att äta. Tack vare chocken med grannen hade min kuk återgått till ett lugnare läge och märkte att jag faktiskt var ganska hungrig.
-
- Vill du att jag skall fixa lite pyttipanna frågar jag Linus, Gärna får jag till svar. När vi ätit färdigt samt druckit ett par glas vin visar jag Linus runt i huset. Till sist kommer vi till sovrummet. När vi står bredvid sängen ger jag Linus en riktig härlig kram, tittar på honom och får återigen det leende som gjort mig så spak och kåt så många gånger i dag. Jag känner att jag verkligen älskar denna lilla grabb, nu vågar jag mig äntligen på att ge honom en kyss, Linus besvarar den så gott han kan och det sätter på nytt fart på min kuk, trycker mig hårdare intill Linus och känner att även han fått stånd innanför sina tajta kortbyxor. Jag stoppar in mina händer under hans shorts och smeker hans fasta lilla rumpa, drar ett finger mellan hans skinkor, tar tag om hans rumpa och trycker återigen honom hårt emot mig för att kunna känna hans hårda pojkkuk igen.
-
- Jag böjer mig ner, drar upp hans T-shirt lite och slickar hans underbara mage. Vi lägger oss i sängen och smeker varandra. Efter en liten stund sätter sig Linus sig grensle över min mage och tar av sig sin T-shirt. Han knäpper upp min skjorta och smeker mig över magen. Jag är sprängkåt och smeker honom på hans bröst, sakta ner mot magen, runt naveln, för mina händer över hans instängda kuk som jag vill befria. Då flyttar han sig lite bakåt så jag inte kommer åt. Han lägger sig med sitt huvud mot min mage och jag känner hur han knäpper upp mina byxor. Han tar av mig helt naken och börjar en ”tortyr” jag sent skall glömma. Han smeker hela min kropp i varma sakta smekningar utan att röra min kuk, han smeker mig nästan till vansinne, tänker han aldrig röra min kuk tänker jag, verkar som han gillar att retas med mig. Efter ett tag reser han sig upp ställer sig bredbent över mig och smeker sakta av sig sina kortbyxor, detta gör han mycket långsamt för att ytterligare reta mig. Jag har aldrig sett min kuk så blöt av kåtsaft som nu. När jag för fram mina händer för att hjälpa till att dra av hans byxor flyttar han sig återigen lite bakåt så jag inte skall kunna nå honom. Snälla ta av dig shortsen, jag måste få se dig bönar och ber jag. Linus bara ler mot mig men efter en stund har han smekt av sig sina byxor och visar sin härligt styva pojkkuk, jag ser att den också är blöt av kåtsaft, och förstår att även han nu är ordentligt kåt.
-
- Jag vill jag göra det skönt för dig först säger han när han sätter sig ner över min mage. Du får göra precis vad du vill svarar jag flämtande. Då flyttar han sig bak lite så att våra kukar möts, han drar ner min förhud så mitt blöta ollon blottas, han tar sin kuk och smeker mitt ollon med sitt, underbart, helt fantastiskt när två blöta ollon gnids mot varandra, detta får min kuk att kännas som den skall explodera. Detta är så himla skönt att det håller på att gå för mig, men jag vill inte komma redan. Linus ser på mig och märker vad som håller på att hända och tar bort sin kuk och flyttar sig uppåt, fortsätter med att smeka min mage med sin kuk, han fortsätter upp, känner hur hans rumpa snuddar mot min kuk, han fortsätter med att smeka mina bröstvårtor med sitt ollon. Jag greppar tag i Linus smala midja och drar hans sköte mot mitt ansikte, jag vill suga hans kuk, suga hans underbara härliga hårda kuk. Vänta lite viskar Linus, och lägger sin hand över min mun, jag ville ju göra det skönt för dig först.
-
- Han drar sig neråt mitt skrev igen och smeker så härligt runt min kuk. Äntligen, med högerhanden i ett fast grepp runt min kuk börjar han sakta och försiktigt runka min kuk, slickar insidan av mina lår och min pung, jag börjar darra av kåthet. Jag önskar att detta kunde hålla på i en evighet. Han för sin tunga från min pung upp över kukskaftet mot mitt svällande ollon som får en härlig behandling. Han öppnar sin mun och sväljer hela min kuk, hans mun är så varm, fuktig och skön. Snälla Linus vänta lite jag vill inte komma än. Det är så otroligt skönt så jag vet inte vad jag skall ta mig till. Han tar försiktigt ut min kuk ur sin mun och tittar på mig, kryper upp på mig och smeker mina läppar med sin kuk. Jag tar tag i honom och för in hans kuk i min mun, jag älskar att ha hans kuk i min mun, men han drar genast ut den – jag skulle ju göra det skönt för dig först bestämde vi ju, och fortsätter sedan att smeka hela mitt ansikte med sin kuk. Fan, att kunna se och känna hans underbara kuk bara några millimetrar från min mun och inte få röra, det kallar jag tortyr.
-
- Jag trodde jag skulle bli totalt galen, bli utsatt av denna behandling av denna kille som överträffat alla mina drömmar och fantasier. Måste nypa mig i armen, jag måste drömma. Nej, jag vågar inte nypa mig i armen, tänk om jag vaknar, är detta en dröm vill jag aldrig vakna….. Han fortsätter ner fortfarande smekande med sin kuk, ner över bröstet, över magen stannar till vid naveln och runt där, fan va skönt, tillbaks med sin kuk på min. Plötsligt lyfter han lite på mina ben och för sin kuk under min pung. Vill du ha mig i dig frågar han. Gärna svarar jag du får göra precis vad du vill, han lyfter mig lite till och trycker sin kuk mot mitt anus, han slinker in med hela sin pojkkuk i mig på direkten, detta är första gången jag har kuk i mig, Linus kuk är väl kanske inte så grov men det känns helt ofattbart skönt med hans kuk i mig, mycket skönare än jag någonsin kunnat fantisera om, jag trodde inte alls att det kunde vara så underbart.
-
- När vi ligger så tar Linus tag om min kuk igen och börjar runka mig, då först ser jag hur hans hand knappt når om min kuk. Han börjar sakta att knulla mig, jag ser Linus och hans hand som runkar mig, Efter stund känner jag hur Linus ökar farten han börjar stöna högre, hans hand runt min kuk blir som förstenad, jag känner hur han klämmer hårdare, och ser att han snart kommer – kan du inte komma i min mun stönar jag fram, Linus drar snabbt ut sin kuk ur mig och stoppar in den i min mun. Det dröjer inte många sekunder innan han stelnar till och fyller min mun med härlig varm sperma. Jag håller kvar hans härliga kuk i min mun samtidigt som jag börjar runka mig själv. Linus sjunker ned helt utpumpad över mig så hela mitt ansikte begravs under hans kropp. Då kommer jag i en kaskad av sperma som sprutar ner hela ryggen på Linus. Denna orgasm är nog den våldsammaste jag någonsin fått. Jag får lyfta upp Linus lite för att få luft, jag har fortfarande hans kuk i min mun och känner dom sista ryckningarna innan han sakta drar ur den och kryper tätt intill mig.
-
- Vi ligger tätt omslingrande och håller om varandra och bara myser. Linus somnar så sött. Tänker att han kan få sova en liten stund, lägger över honom ett täcke och bara tittar på honom. En sån liten sötnos. Hela dagen har jag fått vara med honom, vilken dag, vilken helt fantastisk dag. Det började redan när jag vaknade tidigt efter en orolig natt och var tvungen att runka ensam i min säng som så många gånger förr. Fantasierna om Linus under natten hade gjort mig så kåt att jag var tvungen att runka av mig innan jobbet. När jag hämtade honom efter han ”försovit” sig och han kommer ut i bara kortbyxor och T-shirt. När jag tar mod till mig och lägger min hand på hans ben och fortsättning följer i grannens sommarstuga och senare på stranden. Jag sitter en bra stund och bara tittar på honom när han sover så sött. Går ut i köket och häller upp ett glas vin. Slår i mitt andra glas när Linus har vaknat till och kommer intassande naken till mig i köket, detta är första gången jag ser Linus med riktigt slak kuk, va söt han är, lite valpig i kroppen och hans blonda kalufs i total oordning. Hej! säger han med sitt leende, jag somnade visst.
-
- Han kommer och sätter sig helt ogenerat i mitt knä och smakar på mitt vin. Jag frågar om han vill att jag skall köra honom hem, dom kanske undrar var du håller hus? Det är lugnt svarar han, jag sa att jag kanske skulle sova över hos en kompis eftersom det är så krångligt att ta sig till ert jobb på morgonen. Föresten får du inte köra bil när du druckit vin. Det har du ju rätt i svarar jag men var bor din kompis då frågar jag. Han bara ler mot mig, han bor ju här - om det är ok för dig svarar Linus med sitt leende. Jag nickar och förstår nu att vi skall tillbringa natten tillsammans, börjar bli lite orolig om jag klarar en natt också med den lilla rackarn, men när han ger mig en kram sittandes helt naken i mitt knä och när jag ser hans valpiga underbara kropp känner jag att det inte kommer att bli några problem, tvärtom.
-
- Linus ringde hem och sa att han skulle sova över hos en kompis. Vi tog en lång dusch tillsammans, en härlig känsla att få tvåla in denna lilla söta varelse. Våra kukar började styvna lite men det hände inget mellan oss i duschen, det hade ju varit en ganska intensiv dag, vi kände nog båda för en liten paus. Efter att vi duschat beställde vi hem pizza och kollade lite slött på tv. När vi klätt av oss och låg under täcket och småhånglade lite säger Linus mig – Tobbe, jag tänker på min kompis Johan som inte varit med nån äldre kille än, jag vet att han kommer att bli skitsur på mig nu eftersom vi bestämt att vi skulle försöka hitta nån vi gillade ihop. Jag dröjer lite med svaret, vad har han i tankarna nu då? Har du något idé hur ni skall lösa detta då undrar jag, och känner på mig att han har säkert en lösning på detta problem och hoppas att jag på något sätt ingår i denna plan. Ja, jag tänkte, kan inte du ta och bjuda hem Örjan på typ grillmiddag nu på lördag, ni kan ju låna din grannes sommarstuga , den fick du ju låna. Köp hem lite extra vin så blir han ju tvungen att ligga över. Köp föresten ett par extra köttbitar också för jag tänkte be Johan att vi skulle tälta där i helgen och vi kanske som av en händelse tittar förbi. Blir sen kvällen som jag tror den kommer att bli fortsätter Linus, har Johan också fått knullat med en lite äldre snygging. Och du kommer också att få reda på hur Örjan är i sängen, och du Tobbe, säger Linus till sist – Johan är skitsnygg och kommer att gilla dig skarpt.
-
- Jag tror att ni som läser detta förstår att försöka sova den natten var en omöjlighet.
-
- När jag ringde Örjan på fredagsmorgonen och bjöd honom på fest blev han glad och han tackade villigt ja till denna inbjudan, han fick vägbeskrivning och skulle dyka upp vid sjutiden på lördagskvällen. När han frågade om vi skulle bli många svarade jag att det bara skulle bli vi två. Jag nämnde ingenting om Linus och Johan. Stugan är lite trång så jag vill inte bjuda några fler ( kom på mig själv att detta kanske inte var den mest smarta replik jag kläckt ur mig genom åren ) Svaret jag fick – kul, då kan vi ju lära känna varandra riktigt bra.. Samtidigt som jag pratade med Örjan sa jag att jag kommer att jobba hemma idag eftersom jag hade en massa pappersarbete liggande hemma att ta hand om. Linus ringde senare till Örjan och sa att han fått tandvärk och måste åka till tandläkaren. Det var tråkigt att höra sa Örjan, om du vill får du stanna hemma efter att du varit hos tandläkaren. Passa på att vila upp dig under helgen så träffas vi fräscha och pigga på måndag.
-
- Jag lovar, det var ingen utav oss som var pigg på måndag morgon, men jag kunde urskilja ganska nöjda miner hos både våran pryoelv och personalchef under veckomötet måndag morgon, tror även att Johan som skulle ha gympa direkt på måndagen var ganska nöjd, fast han hade visst svårt med vissa övningar.
-
- Vad som hände denna grillafton vid min grannes sommarstuga ber jag att få återkomma till.


- / Tobbe
-
- tobbe1963@yahoo.com
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 184 röster, snittbetyg 5,45