Jag kom över till dig

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Snowy (snowy_wolf@yahoo.com)
Inlagd: 21 okt kl. 11:55
Läst: 11181 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 67 röster, snittbetyg 3,67
Står nervös och upphetsad utanför din dörr, som överenskommet knackar jag på och kliver in, Sveper med blicken över rummet,du står i telefon, fastnar med blicken i dina ögon, som förnöjt glider över min kropp, gillar vad de ser. Tyst tecknar du åt mig att sitta ner på stolen mittemot dig. En blick av förståelse, snart, snart får vi utlopp för våra heta känslor. Känner hur värmen stiger i kroppen, förväntansfull.

Medans jag väntar kollar jag in vad det är jag ska få, blicken drar sig ogenerat till bulan på byxorna, fastnar förnöjsamt där, för definitivt är det trångt i byxorna. Du sätter handen utanpå och kramar om dig själv, som för att säga, jo här finns "Plenty of it". Du flinar och jag ser i dina ögon hur kåt du är.
Sätter mej tilll rätta och lutar mej bakåt, låter kjolen glida upp en bit, kan inte låta bli utan särar på låren, flinar tillbaka, nu kan du ana hela härligheten men inte riktigt se hur våt jag egentligen är.

Din blick vandrar uppåt och fastnar på nästa härliga, retsamma blickfång. Alldeles upphetsad och het känner jag hur bröstvårtorna hårdnar inför din blick, och drar efter andan när du tecknar att jag ska öppna knapparna, så du kan se vad som finns. Sakta, sakta, en efter en öppnar jag knapparna, med blicken fäst i skrevet på dej, nu börjar jag verkligen bli sugen. Öppnar alla knapparna men särar inte på blusen. Du ska nog också få vänta, tänker jag och ler förföriskt. Jag kan se du förstår jag retas med dig och det tänder dig ännu mer, det brinner av kåthet i dina ögon.

Reser mig upp och går fram till dig, kanske man kan avsluta samtalet åt dig. Din hand kommer genast och särar på blusen, nu börjar jag vara riktigt kåt, har svårt att andas. Du lägger din hand på bröstet, fyller hela handen och kramar till, nyper hårt i vårtan. Jag får svårt att låta bli att stöna, nu måste jag få känna, lägger handen mot bulan på byxorna, du är så hård och stor, måste få veta hur het du är så jag drar försiktigt ner gylfen, du lägger på luren, nu är det färdigpratat.

Inte ett ord säger vi, slukar bara varann med blicken och plötsligt känner jag hur du sticker in handen under kjolen mellan låren på mej. Grabbar tag i musen och trycker handen emot, pressar mej mot skrivbordet och jag måste skrika till när du kör upp ett finger rakt i fittan på mej. - Din lilla kåting säger du åt mig.

Lika plötsligt som du tagit tag i mig släpper du mig och tar tag i håret, böjer huvet tillbaka, du låter mig smaka mej själv och stoppar in ett finger i munnen.
Jag suger girigt i mej och får som belöning att du trycker ner mig så jag verkligen kan se vad det är jag ska få. Smått skrämd tar jag tag i din svullna heta kuk och kramar om, den växer ytterligare. Med taget kvar om mitt hår för du kuken mot min mun. Jag sticker ut min långa tunga och slickar lite på toppen, sugkysser lite och känner hur du trycker in den mer och mer i min mun. Suger fram och tillbaka på toppen lite, virvlar runt med tungan tills du stönar och jag känner hur otroligt våt jag håller på att bli. Nu vill jag bara ha dig.

Reser mej upp efter det att du motvilligt släppt taget på mej. Kuken står rakt upp och bara tigger om mer. Du vänder på mej så att du står bakom, kramar brösten hårt och retas, jag känner ur det rinner till i fittan, jag är så redo. Känner kuken hårt tryckt mot rumpan, du är också redo. Du lutar mej framåt över skrivbordet och drar upp det sista av kjolen så du blottar mig. Smiskar till lite på insidan låren så att jag särar benen lite till. Du tar din stora kuk och smiskar den hårt mot rumpan, kramar och nyper skinkorna, du är så hård nu och fittan skriker efter dej. Äntligen får jag känna dej när du försiktigt och retsamt drar med kuken längs min våta springa, jag putar med rumpan för att få mer men du drar dig undan, nu är det du som bestämmer. Kuken blir alldeles glatt och glansig av mina fittsafter och du fortsätter att stryka dig mot vätan.
Försöker än en gång tigga bara lite mer men straffas med några hårda klatschar på skinkorna och du flyttar upp kuken mot stjärthålet, smörjer och pockar lite innan du tar tag i mig och trycker äntligen kuken mot min lilla våta, kåta fitta.

Du trycker och trycker och jag stönar i välbehag. Jag känner att du har svårt att hålla dig och vill egentligen bara brutalt trycka upp den men lusten att dra ut på det vinner och du drar dig tillbaka lite och trycker på igen. Du tar tag och särar på min skinkor så att du riktigt kan se hur din hårda stake tränger in i mig.

Upphetsad och smått skrämd känner jag hur du sakta men säkert bara trycker in mer och mer av din heta svullna kuk, smiskar stjärten så det svider och får mej att tigga om mer med stönanden.
Plötsligt drar du dig ur jag kvider av besvikelse, vill bara ha mer kuk. Jag känner hur du trycker kuken mot stjärthålet och runkar lite mot det. Smiskar den trånga öppningen med kuken som är så het och villig.

Du sätter dig ner och särar på mina ben ytterligare, känner hur du plötsligt sticker upp tungan i mej och smakar av mina fittsafter samtidigt som du nyper och kramar skinkorna. Jag känner hur du stoppar in dina fingrar i mej och biter lite i skinkorna, nafsar och kysser men inte där jag vill, nu är jag redo för allt, vill bara ha. Du drar sakta ut fingrarna igen och smeker mig fram och tillbaka i springan upp mot stjärten, jag är så våt.

Het och ivrig känner jag att kuken är tillbaka och bara retsamt dras fram och tillbaka för att sedan bara hårt tryckas upp i mig, igen och igen och igen. Jag skriker och smiskas till för att vara tyst medan du fortsätter att stöta i mig. Känner hur du för in handen och smeker klittan på mig och jag stönar igen och försöker trycka mig mot din hand, det bara rinner ur fittan av kåthet.

Du tar bort handen och börjar smeka mitt trånga stjärthål, jag blir om möjligt ännu vildare och kramar om din stora kuk i mig med fittmusklerna det känns som om den växer ytterligare och ska spränga mig. Men den glider lätt in och ut i min kåta fitta samtidigt som du försiktigt styr in ett finger i mitt stjärthål.

Helt utan förvarning drar du ut kuken särar hårt på skinkorna och pressar toppen mot stjärten. Jag tar tag i skrivbordet som för att komma undan men du har ett stadigt tag om höfterna på mig och du bara trycker på. Känner hur det öppnar sej lite och ger efter och toppen glider in så du stannar upp lite, smiskar lite mer så jag slappnar av lite, tar tag i håret och böjer huvet bakåt. Nu kommer jag inte undan, nu har du tänkt knulla mej ordentligt. Oändligt långsamt och plågsamt börjar du att föra in kuken mer och mer, du känner hur det ger efter lite i taget så du kan fylla mej långsamt, du är så hård och sprickfärdig när du känner hur tajt det är och har svårt att hålla dej.

Kuken åker in och ut nu, sakta först men sen fortare. Jag kan inte låta bli utan måste smeka mig själv. Det blir ännu trängre när jag småsmiskar klittan lite, och kuken tränger in allt fortare. Stöter och stöter. Känner hur det plötsligt rinner till över handen på mig och orgasmen exploderar i mig. När du hör att det går för mig kan du inte hålla tillbaka utan drar ett par sista drag och sprutar sen över skinkorna på mej, smörjer in ordentligt, daskar staken lite och stönar högt.

Du sätter dej ner, jag knäpper blusen igen, drar ner kjolen, går ut och stänger dörren. Jag vet att vi snart skall träffas igen, och då är det min tur att bestämma. Och i min fantasi har redan ett scenario börjat på ta form, kan garantera att du kommer inte bli besviken
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 67 röster, snittbetyg 3,67