Den lockande ungdomen

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Mymli (mymli@hotmail.com)
Inlagd: 21 okt kl. 10:58
Läst: 22313 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 390 röster, snittbetyg 5,39
Jag vaknar av att det ringer på dörren. Jag rusar upp och inser att jag sovit i över en timme. Jag måste verkligen varit trött.

Jag vaknade tidigt idag och bestämde mig för att ta en lång joggingrunda. Det är så härligt att springa när gryningen kommer. Speciellt nu på hösten när det är mörkt på mornarna. Det var så klart och kallt ute och benen gick av sig själv. Plötsligt hade jag sprungit 7 km och valde att ta den långa rundan istället för att vända hem de sista 3 km. Det var ett tag sedan jag klarat 15 km men idag hade jag känt mig larvigt fräsch.

På vägen hem hade jag fått kämpa riktigt hårt de sista 2 km och jag var helt genom sur med trötta ben när jag gick uppför trappan. Men i huvudet kände jag mig så pigg och fräsch. Jag duschade och kokade en kopp starkt te. Åt en favorit smörgås med ost och paprika och ett kallt glas juice. En enkelt och god frukost.

Jag var ju ledig idag så jag hade lagt mig i min Mayahängmatta och läst några kapitel. Jag läser om Stockholm på 1700 talet och njuter av Per Anders Fogelströms målande ord. Tydligen hade jag somnat för jag vaknar av att det ringer på dörren.

- Hej jag undrar om du har någon borrmaskin att låna ut.

Det är mina grannar längst ner i huset. Det är ett par i 20 års åldern som precis flyttat in. Nu står hon med sitt fina leende och frågar. Jag har sett henne förr men inte insett hur vacker hon var. Hon har en smal kropp. Mörkt långt hår och ett sydländskt utseende. Hennes ögon är vänliga och hon är klädd i stora pösiga byxor med en tjock löst stickad polotröja i vit bommul. Jag har förstått att hon är musiker för hon bär ofta på en cello när hon är på väg till sin dagliga verksamhet. Jag vet inte om hon studerar eller jobbar som musiker.

-Jo jag har en bra borrmaskin som fungerar både i betong och vanlig trävägg. Vad är det du skall borra ? Jag ler mot henne.
-Jag vet inte. Det är min kille som skall borra upp en hylla. Hon rycker på sina axlar och visar med ett leende att hon inte riktigt vet.
-Vänta skall jag hämta maskinen säger jag.

Hon får borrmaskinen och lovar att komma upp senare när de är klara. Jag lägger med lite olika borrar och pluggar så att de skall klara sig. Jag ler mot henne och får ett finurligt leende tillbaka. Jag kan inte låta bli att låta min blick falla ner mot hennes bröst. De ser perfekta ut. Lagom stora och härligt fasta. Hon ser min blick och ler mot mig. Nu ser jag något annat i hennes blick. En självsäkerhet som talar om för mig att hon är medveten om sin skönhet.

Jag tänder sällan på yngre kvinnor. Tycker oftast att de är för oerfarna och har dålig kontakt med sin sexualitet. Men nu blir jag attraherad. Hon är så sensuell och så vacker. Vårt spel har redan börjat och jag märker att hon tycker om det. Det märks att hon är begåvad och har tillräckligt med stil för att skapa en lek som lockar mig.

När hon går så njuter jag av att se hennes fina bak försvinna nerför trappan. Jag ler för mig själv när jag stänger dörren.

Dagen rullar på och jag tänker inte så mycket mer på mötet. Ikväll skall jag gå ut och äta middag med en kvinna jag träffat på en konferens några veckor tidigare. Det är en gift kvinna som då och då är i Stockholm för att jobba. En väldigt vacker kvinna som tydligen söker något utanför sitt äktenskap. Jag är singel och även om jag söker kvinnan som kan dela min längtan efter utvecklande sex i tvåsamhet, så tvekar jag inte att under tiden skapa möten som berör.

På konferensen hade vi haft en härlig kväll tillsammans. I dansen hade vi fungerat så bra tillsammans. Det hade varit så lätt att leda och hon hade följt så att vi såg ut som dansgolvets kung och drottning. Efter hade vi suttit länge och samtalat om livet och vad som saknas för att man skall känna den fulla tillfredställelsen. Sakta hade det smugit in en sensualism, en kåthet i vårat samtal. Den sista timmen hade vi tillsammans bara delgivit våra hemliga erotiska drömmar. Trots att vi varit kåta som djur och våra händer hela tiden rört vid varandra så hade vi ändå kunnat välja bort att gå vidare och älska.
Men vi hade mailat och den erotiska tonen hade fortsatt. Hon har mer ingående beskrivit sina erotiska drömmar och nu skulle vi ses igen. Det skulle bli härligt. Spännande att träffa henne och veta detaljer om hennes längtan och erotiska fantasier. Trots att vi är främlingar har jag fått veta att hon tänder på tanken att bli styrd och lätt dominerad. Jag vet att hon tänder på att jag styr hennes kväll i en anda av upphetsning.

Hon har fått mig att tänka mycket på dominans. Hon har lockat fram en ny sida hos mig och jag blev förvånad första gången jag insåg att jag tände på att få ta kontrollen över en kvinna. Att med respekt, närhet och värme kunna släppa fram den sida hos mig som helt klart tänder på att med fast hand ta för mig av en kvinna. Styra henne mot det som tänder mig och se henne som min.

Jag skulle träffa henne kl 19 på en restaurang nära hennes hotell på Södermalm. Klockan hade rusat på snabbt och när jag klev in i duschen var jag redan lite stressad. Det varma vattnet värmde skönt min kropp. Det börjar bli höst och både temperatur och löv har börjat falla. Jag tvålar in min kropp i den nyköpta tvålen. Jag unnar mig gärna att köpa tvål med hög kvalitet och härlig maskulin doft. En parfymerad tvål som kryper in i huden och stannar doftande kvar.
Jag löddrar in min slaka lem och inser att jag måste ta nya tag med rakhyveln. Det är alltid så sexigt och härligt lustfyllt att raka min pung. Raka längs kukens rot så att hela lemmen blir mer tydligt markerad. Rakhyveln är vass och det är så skönt att känna den göra pungen len och mjuk. Jag rakar noggrant ner mot anus och snart är jag mjuk och len igen.

Jag plockar fram en ljusblå skjorta. Jag har alltid känt mig snygg i ljusblått. Många har sagt att de framhäver mina ögon. Själv ger blått mig kraft och blå passar min person. Det får bli jeans idag. Vi skall äta på en trevlig restaurang som dock är allt ifrån snobbig. Jeans blir därför bra speciellt om jag tar mina nya mocka skor.

Jag rakar mig. Borstar tänderna och lite gelé i håret. Jag ser mig i spegeln och inser att jag för första gången på flera månader tycker om det jag ser. Jag har hittat tillbaka till att tycka om mig själv och känner mig både snygg, stark och avspänd.
Jag tog tunnelbanan in till stan. Det är så härligt att åka tunnelbana. Se alla människor som är på väg. Hem eller ut på stan. Till jobbet eller till sina fritidsintressen. Stressade människor, glad, ledsna, kära och kåta människor. Jag njuter av att se dessa människor och känna mig som en del av den anonyma gemenskap storstaden kan ge.

När jag går in i så ser jag direkt. Jag rycker till för dt är så klart att jag glömt bort hur vacker du var. Ditt blonda korta hår som gör dig så sportig. Du är lång och muskulös. Man ser att du sköter om din kropp. Jag ler mot dig. Ler dels för att jag tycker om att ha kvällen framför mig. En kväll med dig, men samtidigt ler jag för att du lockar till leende.

Det gläder mig att se att även du klätt dig ledigt. Jeans och en vit skjorta. Skjortan har är sensuellt uppknäppt och man anar dina vackra axlar och bröst.
Jag går fram mot henne och kysser hennes kind.
- Vad vacker du är!
Jag ser hennes leende när jag säger det. Hon blir nästan lite generad. Det klär henne inte. Hon behöver inte skämmas för att hon är vacker. Hon borde bara vara stolt.

Vi får en helt fantastisk kväll. Maten smakar ljuvligt och i hennes sällskap har man inte tråkigt. Hon är öppen, glad och intensiv i sin kommunikation. Hon rör ofta vid en och hennes skratt värmer och lockar en att skratta med henne.
Med tiden kommer vi in på vårt favorit ämne. SEX. Hon berättar att hon var så upphetsad när hon klädde sig till vårt möte. Hon hade tagit en lång promenad efter det hon checkat in på hotellet. Gått längs Riddarfjärdens kajer och sett Stockholm från sin bästa sida. När hon kommit tillbaka till hotellet hade hon tappat upp ett varmt bad. Där hade hon legat och det varma vattnet hade värmt henne så hon svettades.

Hon hade tagit med en rakhyvel och rakat sig medan hon låg i badet. Hon hade försiktigt börjat raka sin mjuka kulle, precis som jag sagt åt henne att göra. Sakta hade mer och mer av hennes könshår försvunnit. Snart var hon len och fin. Öppen för att bli slickad. Jag hade sagt åt henne att medan hon rakade sig skulle hon fantisera om att hon blev slickad.

En man kommer fram till vårat bord och hälsar på dig. Det visar sig att det är en granne till dig där hemma. Det märks att du är obekväm och jag fattar direkt läget. Jag presenterar mig som en arbetskamrat till dig och att vi sitter och har en avslutande middag på vårt arbete. Jag ber honom slå sig ner och resten av kvällen spelar vi de samarbetande kollegorna. Jag har satt mig så jag lätt kan smeka hennes lår under bordet och ofta så känner jag även hennes hand treva över min hårda kuk.

Din granne trivs i vårt sällskap och vill inte lämna oss ifred. Plötsligt är kvällen över och vi märker att det är drags att bryta upp. Din granne bor på samma hotell som du och utan att vi förstått hur det gått till så kan vi inte fortsätta vår kväll. Du kan ju inte riskera att din man får veta vad du gör när du är i Stockholm. Snopet så är det bara att bryta upp och åka hem. Jag ser i din blick att det är en desperation när du går med din granne bort mot ditt hotell.

När jag sitter på tunnelbanan hem så inser jag det komiska i hela situationen. Det är skönt att kunna skratta inom mig och istället plocka fram det som händer och använda den lust som det skapat för att njuta och inte lida av det som man inte fick.

Plötsligt så känns det bara skönt att känna den blöta fläcken på runt mitt ollon. Känna hur min slaka lem är fylld av åtrå.

-Hej !
Jag vänder mig om. Där står min granne. Flickan som lånade min borrmaskin tidigare idag. Jag ser att hon är lite berusad och hennes leende är ljuvligt.

-Hej har du varit ute och festat?
Jag ler mot henne och hoppar in så att hon får plats bredvid mig. Hon sätter sig och jag kan känna hennes mjuka doft. Den är sensuell samtidigt som den är lite vass i tonen. Hon har vänt sig mot mig och jag kan se en iver i hennes kroppsspråk.

-Jag har varit ute med en kompis och ätit och druckit en öl. Vi har haft det så trevligt. Min kille har åkt bort över natten så då måste man ju passa på. Hon ler pillemariskt.

-Var har du varit? Hon ser nyfiket på mig. Jag tvekar en liten stund. Jag funderar på om jag skall berätta vad som hänt mig på ett sätt som bjuder in henne i lusten. Samtidigt känner jag mig lite osäker på om det ställer till det att förföra en ung granne. Vi skall ju trots allt bo nära varandra.
Jag vet redan innan jag avslutat mina inre frågor att jag vill förföra henne. Jag vill berätta vad som hänt på ett sätt som lockar henne.

Jag berättar om min middag och det erotiska möte jag haft med en kvinna. Fyller historien med att berätta om mail kontakten med henne och att den varit sexuell och utforskande. Hon skrattar mjukt när jag berättar om hennes granne som kom till bordet och störde hela vår kväll.

- Så nu sitter jag här uppfylld av lust och känslor.
- Snacka om otur. Ler hon mot mig.
- Vilken tur att jag kom så att du inte behövde gå ensam hem när du är så sensuellt uppladdad.

Jag ler mot henne och viskar till henne att jag tycker mycket om att hon kom och att hon är väldigt vacker. Hon ler och lutar sig lite mot mig. Beröringen sätter fart på vårt möte. Vi vet båda två att vår attraktion inte går att dölja. Våra händer kan inte vara stilla. Som tur är är tunnelbanan framme och vi stiger av. Promenaden är härlig. Det kyliga höstvädret brinner i våra ansikten och gör att vi skyndar på hem till vår port.

När vi kommer dig frågar jag henne om hon vill följa med in till mig. Hon tar min hand och vi rusar upp för trapporna. Jag bor högst upp och medan jag öppnar min dörr känner jag hennes händer om mina höfter. Hon drar min stjärt emot sin och det får mig att fumla med nycklarna.

Väl inne i hallen så vänder jag mig och drar henne till mig. Vår kyss är brinnande och full av upphetsning. Hennes tunga är krävande och leker med min. Hårt, mjukt , lekande, sökande kyssen har karaktären av allt. Hon kysser underbart och vi vill inte sluta. Mina händer klär av henne kappan och jag ser hennes tajta topp. Det är som mina händer blir tokiga om de inte får sluta sig kring hennes bröst. Hennes händer utforskar min kropp och fumlar med mitt skärp. Hon kysser min hals och väser att jag skall skynda mig. Att hon vill njuta av mina händer. Hon vill älska.

Hennes ord gör mig så kåt. Den väcker min iver. Trots det stannar jag upp. Glider ifrån henne och hjälper henne att knäppa upp mina byxor. Låter dem sakta falla ner framför henne. Mina vita boxerkalsonger spänner mer än vanligt runt min hårda kuk.

- Vad heter du ? Frågar jag medan jag tar av henne toppen och öppnar hennes kjol.
- Jag heter Louise. Vad heter du?
- Jag heter Mats säger jag samtidigt som mina läppar möter hennes bröstvårta.

Hon rycker till och jag tar hennes hand och leder henne in i mitt sovrum. På vägen faller alla våra kläder av och vi står framför varandra. Hon i sina vackra vita trosor. Spetsen runt kanterna ramar in hennes vackra kön och stringen framhäver hennes härliga stjärt. Jag unnar mig att titta på henne och se hennes blöta fläck på trosans framkant

Det är så härligt att känna hennes händer över min rygg och samtidigt som vi kysser varandra så drar hon ner mina kalsonger och sluter sina mjuka händer om min hårda lem. Hennes hand sluter sig om mina pungkulor samtidigt som hennes andra tumme smeker toppen på mitt ollon. Mina händer smeker hennes fast stjärt och låter mitt finger glida i hennes skåra ner mot hennes blöta fitta. Jag hör hur hon stönar till. Hennes stjärt putar mot mitt finger.

Så är vi nakna och jag tar bort överkast och täcke. Endast ett vitt spänt lakan och fyra mjuka kuddar. Jag trycker ner dig i sängen och läger dig på rygg. Min mun vandrar över dina bröst ner mot din blöta fitta.
Hon är inte rakad utan mer ansad. Min tunga kommer lätt in i henne då hon är ordentligt blöt och hon särar sina ben så att jag lätt kommer mellan dem. Hennes händer tar tag i mitt hår och så pressar hon sig mot min mun.

Hon smakar så ljuvligt och hennes unga kropp är så formbar i mina händer. Min tunga leker med hennes klitoris samtidigt som mitt pekfinger smeker hennes anus. Hon stönar till och särar mer på sina ben så att jag skall kunna komma åt ännu mer. Så kåt och härlig hon är.

Ju mer jag slickar desto mer hjälper hon till. Hon gnuggar sin blöta fitta mot mitt ansikte samtidigt som hon högt säger åt mig att inte sluta. Jag ökar takten och jag knullar henne med mina fingrar. Ett finger i hennes anus och ett i hennes blöta fitta.

Hon gurglar och jag märker att hennes orgasm närmar sig. Hennes kramper smyger sig i gång och till slut så vibrerar hela hennes kropp medan hon spänner sig och skriker ut sin njutning.
Hela mitt ansikte är blött och jag söker mig upp till hennes mun som ivrigt slickar av mig sina safter.

Hon trycker direkt ner mig på rygg och kastar sig över min hårda blöta kuk med sin mun. Hon suger in min kuk ordentligt och hennes tunga leker över mitt skaft. I långa drag suger hon mig så ljuvligt. Jag är så kåt och när hennes hand smeker min pung och anus så känner jag att jag är på väg.
Som tur är så känner även Louise det och stannar upp. Hon söker min blick.

Jag vill att du kommer i mig. Jag vill känna din orgasm spruta rakt in i mig.
Sakta sätter hon sig på min kuk och låter den sakta glida in i henne. Ohhhhhh så skönt det är att känna hennes mjuka blöta sidor sluta sig runt min hårda kuk. Hon stönar till och jag ser på hennes blick att hon njuter av att känna mig i sig. Sakta börjar hon rida mig. Långsamt låter hon min kuk glida ända ut till hennes öppning för att sedan låta den sakta glida in i värmen igen.

Louisa kan inte själv med det lugna tempot. Farten ökas hela tiden och jag hör på hennes suckanden och att hennes underläpp slinker ini hennes mun. Snart knullar hon mig enbart för sin egen njutning. Denna unga sexgudinna. Hennes bröst gumpar härligt framför mig och plötsligt känner jag de välbekanta ryckningarna. Nere från låren känner jag hur mina muskler drar ihop dig. Plötsligt blir min kuk kroppens centrum och jag känner hur orgasmen rusar i min stolta påle.

Orgasmen är brutal och jag märker att all innestående kåthet fullkomligen forsar ur mig. Jag ser hur hon ler och njuter av de smekningar min strålar gör långt uppe i henne. Hon fortsätter knulla mig tills hon rycker till för andra gången.

Svettiga och avslappnade ligger vi bredvid varandra. Jag ler mot henne och kysser bort hennes svettdroppe på pannan. Mitt finger smeker hennes läppar.

- Tack viskar hon och ler.
- Tack själv min nyfunna skatt.
Jag ser in i hennes ögon och vet att vi numera kommer ta varje tillfälle vi kan och njuta av varandra. Vi bor ju nära och vi vet att vi njuter av varandra.

 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 390 röster, snittbetyg 5,39