När du lyder

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Mymli (mymli@hotmail.com)
Inlagd: 17 okt kl. 14:32
Läst: 10177 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 299 röster, snittbetyg 5,38
Jag sitter och tittar ut över folkhavet. Tänk vad många människor det finns. Just på en centralstation så är det extra livligt. Folk som är på väg ut på resa. Människor som kommer hem. Människor som skall möta någon. Människor som skall vinka farväl. Så finns vi. Vi som bara trivs att då och då vila lite i vardagen. Gömma oss där det är som mest människor. Vi som tycker om att se på allt som händer mellan människor. Vi som tycker om att se glädjen i ett möte. Vi som kan se sorgen i ett farväl. Vi som kan se ivern i en kyss. Vi som kan se desperationen i en nära kram.

Ibland hittar vi varandra. Jag har just fått ögonkontakt med en vacker kvinna. Hon är klädd i en färgglad klänning. Tunt tyg som lätt fladdrar när en person passerar förbi. Hon är så vacker i sitt uppsatta hår. Vacker i sin sparsamma makeup. Läpparna är målade i en klarröd färg och framhäver läpparna konturer, och gör den som en vän till mig brukar säga, pussfärdig.

När vår blick möts så tar det bara en sekund för att vi båda skall veta att vi är av samma sort. Vi är båda 2 fluktare som älskar att se känslor framför våra letande och noggranna blickar. Jag ser ett leende sprida sig på dina läppar. Jag ler tillbaka. Hon lyfter sakta på sitt ben flyttar över det till det andra knäet så jag kan se hennes vackert bruna och välformande ben. Gud vad sexigt.

Det piper till i min mobil. Ett SMS från dig som säger ”NU”! Jag ler mot kvinnan. Jag ler för att jag njuter så av att veta att just nu gör du precis det som jag sagt åt dig att göra. Men det vet ju inte kvinnan jag ler mot. Hon fäster sin blick i min och ler tillbaka. Så reser sig hon upp och kommer emot mig.

-Är det ledigt här? frågar hon.
-Jag flyttar lite åt sidan och ler mot henne.
-Ja det är ledigt! Jag skulle bli glad ifall du ville slå dig ned.

Hon sätter sig och jag kan känna hennes doft. Den är så sugande. Tung och väl balanserad och understryker bara den sexighet som denna kvinna utstrålar. Jag möter hennes blick och vi ler mot varandra.
Jag tar fram min telefon och läser ditt meddelande igen. Jag börjar skriva mitt svar.

-Ett meddelande till din älskade? Frågar kvinnan bredvid mig. Jag ler mot henne.
-Nej bara ett nytt uppdrag till min älskarinna.
-Nytt uppdrag? Vad menar du med det? Frågar kvinnan nyfiket.

Jag funderar en kort stund. Skulle denna kvinna förstå? Skulle hon förstå vad vår lek ger oss för njutning. Skulle hon kunna ta till sig sanningen utan att bli för chockad. Jag ser på henne.
-Skulle du klara av sanningen? Frågar jag
-Klart jag skulle! Jag är bara intresserad av sanningen ingenting annat. Svara kvinnan nu med blicken fäst vid mig intensivt.

Jag inser att jag tror henne. Jag tror denna kvinna skulle klara av sanningen.

Min älskarinna har precis meddelat mig att hon utfört sitt senaste uppdrag. I morse så fick hon uppdraget att just vid denna tid ta en paus i sitt jobb. Ta av sig sina trosor och sedan gå ut och sätta sig på en bänk i ett galleri när sitt jobb. Där skulle hon söka ögonkontakt med en man som attraherade henne. När hon fått ögonkontakt skulle hon fantisera om att han slickar hennes nyrakade fitta. När hon fångat den fantasin och den gjort henne upphetsad skulle hon skicka mig ett SMS med ett ord ”NU”.

Nu sitter hon där och jag skall precis skicka henne en ny uppgift. Du kanske vill hjälpa mig?
Jag ser på kvinnan bredvid mig. Vi känner inte varandra och jag har berättat om vad vi leker med. Det hela är upphetsande. Jag ser i hennes ögon att hennes intresse är väckt. Hon lutar sig tillbaka och frågar mig.
-Är din älskarinna vacker?

Jag berättar om dig. Jag berättar om dina djupa och vänliga ögon. Om din blick som berättar om din godhet och din empatiska förmåga. Om skiftningen i den när du blir kåt. Jag berättar om ditt långa mörka hår. Det som är så mjukt och skönt att smeka. Jag berättar om dina fina drag i ansiktet om dina käkben som följer din kind så vackert. Jag berättar om dina mjuka, ganska små bröst, vars bröstvårtor lite uppnosigt putar uppåt. Jag berättar om dina långa vackra ben. Din fast stjärt din vackra händer.

Ja hon är vacker!

Kvinnan bredvid mig ler och frågar om jag tror att min älskarinna skulle tycka om att bli smekt av henne. Om jag trodde att hon skulle tycka om att hon lyfte på hennes klänning och särade på hennes ben. Att hon långsamt lät sin blöta tunga leka med hennes svullna klitoris.

Jag ler mot kvinnan bredvid mig. Jag vet att min älskarinna skulle njuta av det och att hon skulle lyda mig och jag gav henne orden att låta dig göra det.

Jag sluter mina ögon och ser er framför mig. Jag ser kvinna bredvid mig komma fram till dig. Falla ner på knä. Möta min blick sekunden innan hon ger sig hän med sin tunga i ditt sköte. Jag ser dig sluta ögonen och njuta av hennes ivriga tunga.
Jag vet att du älskar att bli slickad av en kvinna. Du brukar alltid säga att en kvinna är både mjukare och hårdare i sin beröring.

Kvinnan bredvid mig vänder sig mot mig och möter min blick.
-Ge henne order att låta mig slicka henne!
Jag hör på hennes tonfall att detta har tänt henne. Jag hör att en iver väckts i henne. Hon kommer lite närmare mig och jag känner hennes lår mot mitt. Jag lägger min hand på hennes lår. Smeker det lite försiktigt.

Min älskarinna är min och bara om du delar henne med mig får du smeka henne. Jag är bestämd i min blick. Min hand hårdnar om hennes lår. Hon har förstått budskapet och tyst gett sitt medgivande.

Kl 19.00 ses vi på restaurangen, du får adressen på lappen här. Kom dit i en vacker sommarklänning. Ha inga strumpbyxor och endast sandaler. Ta de vackraste vita trosorna du har. Ingen BH och nyp i dina bröstvårtor innan du kommer in i restaurangen. Jag vill se dem hårda genom tyget i klänningen. Sminka dig sparsamt och sätt upp ditt hår i en knut.

Kvinnan bredvid mig ser lite häpen ut. Jag ser att hon vill protestera, men min blick får henne att låta bli. Tyst svarar hon att hon skall komma.

Jag skickar dig ett SMS till dig. Du får namnet på restaurangen och jag säger åt dig att komma i en kort kjol utan några trosor. Du skall ha ett linne på dig utan BH. Utsläppt hår som är välkammat.

Jag vänder mig till kvinnan bredvid mig. Jag lutar mig mot henne och kysser hennes kind. I hennes öra viskar jag.
-Jag heter Mats.
Hon viskar tillbaka,
-Jag heter Carolina.
Jag reser mig och lutar mig mot Carolina. Jag kysser henne mjukt.
-Vi ses kl 19 min nya vän.

Jag går ut från järnvägsstationen utan att vända mig om. Jag vet att jag fångat Carolinas uppmärksamhet. Jag vet att hon följer varje steg jag tar. Känslan är härlig. Det kommer bli en härlig kväll.

Jag har bokat vårt favorit bord på vår favorit restaurang. Bordet är vid fönstret och det är så vackert att se ut över ån som rinner nedanför. Ena sidan på bordet är en soffa och på andra sidan 2 stolar. Bordet ligger lite avsides men ändå inte i en avsides. Vi har en bra utsikt över baren och entrén.
Jag har berättat för hovmästaren att Carolina och du skall komma och att han skall leda er till bordet och bjuda er på en sval drink.

När jag kommer strax efter 7 så är ni båda där. Ni sitter och pratar lite försiktigt. Jag ser på era leenden att ni trivs tillsammans. Du reser dig direkt när jag kommer och ger mig platsen bredvid dig. Carolina tvekar och sitter kvar. Jag går fram och kysser Carolina lätt. Viskar i hennes öra att hon skall sätta sig i soffan bredvid dig. Carolina reser sig och ger mig hennes plats. Du makar in dig i soffan och ger henne plats bredvid.

Ni är så vackra. Carolina i sitt uppsatta hår och du i ditt utsläppta. Båda sparsamt sminkade. Jag tittar på Carolinas bröst. Hennes bröstvårtor står styva under hennes vackra sommarklänning. Det ger mig njutning att se att ni lytt mina instruktioner. Jag behöver inte kontrollera att du går utan trosor. För du skulle aldrig tänka tanken att inte göra som du blir tillsagd.

Jag beställer in maten till oss. Väljer med omsorg ut en tung Rött vin som skall hjälpa oss att framhäva matens dolda kryddor.
Jag vänder mig till dig och ber dig berätta om ditt uppdrag idag. Berätta om mannen du tog ögonkontakt med och hur det kändes. Du är en fantastisk berätterska och älskar att med orden måla upp det som hänt.
Du hade mött en ung mans blick. Han hade varit lite över 20 och klädd i en mörk kostym. Han hade sett lite vilsen ut och det hade tagit dig en stund innan du fått ordentligt tag om hans blick. Han hade blivit lite generad men ditt leende hade gjort honom lugn. Sedan hade du i din fantasi låtit honom slicka dig. Långsamt hade hans tunga lekt med ditt rakade kön. Mjukt hade tungan lekt i din blöta skåra ner mot ditt anus. Du hade lekt med din fantasi i mer än 5 minuter och njutit av att se på din unga man. Det hade gjort dig ordentligt kåt.
Du ler stort och jag ser att du njuter av att berätta. Carolina ler hon med och man märker att hon tycker om dig.

Jag och Carolina berättar om vårt möte och både du och jag är väldigt nyfikna över vem Carolina är. Det märks att Carolina är en kvinna som är både självsäker och medveten om sin skönhet. Hon berättar att hon är skild sedan 2 år och numera försöker fånga allt som håller hennes lust vid liv. Just att vara på offentliga platser och se på människor när de möter varandra är otroligt sensuellt. Jag ler för jag vet precis vad hon menar.

Middagen är otroligt trevlig och när vi nu mätta avnjuter kaffe och en fantastisk konjak, så ber jag Carolina att smeka dig upp under din kjol. Jag ber henne känna efter om du blivit blöt. Carolina rycker till och jag märker att hon instinktivt vill protestera. Men min blick hjälper henne och jag ser på dig att hennes hand nu söker sig upp mot ditt nakna rakade kön. Jag ber Carolina blöta ner sitt pekfinger och sedan diskret smaka på det. Jag berättar för dig att Carolina skall slicka dig sedan. Din blick avslöjar att du är mycket kåt just nu. Den avslöjar att du ser fram emot att få känna Carolinas mjuka tunga långt uppe i din blöta grotta.

Smakar hon gott? Jag ler mot Carolina när jag ser henne slicka av sitt finger.
Fantastiskt gott svarar hon och ler.
Det kanske är dags för oss att dra oss hemåt.

Idag skall vi åka hem till dig för du bor närmast. Du har en så vacker lägenhet med strålande utsikt över Söders höjder. Jag har alltid trivts i din fina lägenhet.

Vi kan promenera hem till dig för du bor bara 2 kvarter bort. Jag går lite bakom er och ni ser ut som 2 väninnor som vandrar arm i arm längs den sommarvarma kvällen. Ni är så vackra och era kläder smeker era kroppar och framhäver era fantastiskt sexiga stjärtar. Jag ler och inser hur priviligerad jag är.
I hissen upp till dig drar jag upp din klänning och ber Carolina att slicka dig. Det är första gången jag berör dig fysiskt ikväll. Du trycker dig mot mig och jag vet att du är ordentligt kåt.
Carolina tvekar inte en sekund utan går direkt ner på knä och låter sin tunga virvla över din hårda klitoris. Det märks på hennes sätt att slicka att även hon är ordentligt kåt. Mina händer smeker dina bröst och nyper hårt tag i dina bröstvårtor.

Så är hissen framme och du får gå fram och öppna din dörr. Jag har under tiden knäppt upp din kjol och medan du går in genom dörren så faller den ner på golvet. Din nakna stjärt är så vacker. Jag drar ditt linne över ditt huvud och innan Carolina stängt dörren är du naken. Jag för dig in i ditt vardagsrum och ber dig sätta dig i din sköna fåtölj. Jag ber dig sära på dina ben och sedan går jag fram till Carolina. Jag kysser henne mjukt och berättar för henne hur vacker hon är. Jag ber henne se på dig och se hur skönt det ser ut att få slicka din fitta. Man ser hur blöt du är och din blick följer alla våra rörelser. Jag vet att du älskar att se en kvinna klä av sig och jag vänder Carolina mot dig. Sakta drar jag ner dragkedjan i hennes klänning. Du ser hur hennes klänning sakta faller ner på golvet. Carolina har en vit trosa. Precis som jag sagt åt henne. Det är en vacker trosa som framhäver hennes bruna kropp på ett magiskt sätt. Trosan är så sexig på henne. Så oskuldsfull samtidigt ett tecken på Carolinas intresse för sex , då mans ser att trosan är öppen i grenen. Mina händer kupar sig om Carolinas bröst och jag smeker dem framför dig. Nyper i hennes bröstvårtor och kysser hennes hals. Jag känner hur hon pressar sin stjärt mot min kuk. Jag vet att hon känner den för dessa kvinnor har gjort mig ordentligt kåt och hård.

Jag söker upp din blick och ler mot dig.

Vill du att Carolina slickar dig? Vill du känna hennes tunga i dig?
Ja!! Svarar du reflexmässigt.
Då får du be om det .
Snälla Carolina! Kom och slicka mig. Kom nu jag längtar efter din tunga.

Du vet precis hur jag vill att du skall be. Du är så perfekt. Jag vet att du älskar att göra detta för mig. Du älskar att klä orden så att det blir tydligt vad du vill.

Jag för Carolina fram till dig och hon glider ner på knä mellan dina ben. Jag drar fram den andra fåtöljen och sätter mig så att jag kan se på Carolina när hon slickar dig. Ni är så kåta och det märks på er iver. Dina händer tar ett fast tag i Carolinas hår och du pressar henne mot ditt pulserande kön. Du sjunker ner i fåtöljen och lyfter din stjärt så att Carolina kan komma åt ordentligt. Det ser så skönt ut. Man ser hur blöt du är. Carolinas tunga leker över dig och från din klitoris glider den ner mot ditt anus. Hennes pekfinger hjälper till och smeker sig sakta in och ut. Du gnyr som du gör när du njuter och det är så häligt att se din öppna mun. Dina tänder som biter om din underläpp.

Carolina för in sina båda händer under din stjärt tar ett ordentligt tag och pressar dig mot hennes mun. Det ser ut som hon fyller hela sin mun med ditt kön. Du frustar och jag hör att du närmar dig.

Jag reser mig och lutar mig över dig. Min mun söker din och jag kysser dig hårt. Mina fingrar letar sig runt dina bröstvårtor och nyper tag i dem ordentligt. Du skriker till av vällust. Viskande frågar jag dig om du vill ha mig i dig samtidigt som du blir slickad.

Du söker min blick och jag vet att du är mig tacksam för att jag ger dig det du drömt om så länge. Du har så länge längtat efter att få bli slickad samtidigt som du känner min hårda kuk som tar dig bakifrån..

Sakta knäpper jag upp mina jeans. Låter dem glida av mig och det dröjer inte länge förrän jag står naken framför er. Min kuk är helt renrakad och jag har ett praktfullt stånd. Jag sätter mig i min fåtölj och ber dig att komma över till mig. Carolina tittar upp och hon är alldeles blöt av dina safter i sitt ansikte.

Sakta glider du ner över mitt hårda stånd. Du är vänd med ansiktet mot Carolina. Jag kan känna hennes hand när hon hjälper mig att glida in i dig. Du stönar till och jag känner hur du pressar dig så att jag kommer så långt in dig som möjligt. Du lutar dig bakåt så att du vilar mot mig samtidigt som du sakta börjar att rida mig. Carolinas tunga är redan där. Hon slickar dig samtidigt som jag känner hennes mjuka händer som smeker min pung. Hennes pekfinger smeker ner mot mitt anus och det är så skönt. Vilken kvinna. Samtidigt så känner jag dig krama runt min kuk och det dröjer inte länge förrän jag hör hur du närmar dig. Ditt frustande och din andhämtning som ökar. Mina fingrar nyper om dina bröstvårtor och med ett tungt skrik så startar din orgasm dina spasmer i hela din kropp. Du kommer i den våldsammaste orgasm jag sett. Hela din kropp skakar.

Jag ber Carolina sätta sig i din fåtölj och kommer över till henne. Sakta glider jag in i henne och hennes händer pressar in mig genom att trycka min stjärt emot sig. Hon är så kåt så hon väser fram
-Knulla mig hårt… Jag är så kåt.

Hon behöver inte be mig. Jag är så uppfylld och själv så upphetsad så att jag har svårt att inte bara ta för mig. Du är nära oss och kysser Carolina. Slickar av dina safter från hennes ansikte. Vi behöver inte älska så länge. Vi är redo för orgasmen. Redo för tillfredställelsen. När jag känner Carolinas kramper och hör hur hon väser fram att hon kommer så drar jag ur min kuk ur henne. Genast är du där och suger in min kuk i din mun. Jag kommer och jag ser i din blick hur du njuter av att ta min säd i din mun. Långa härliga kaskader som kommer långt ner ifrån pungen.
Carolina är där och slickar och kysser dig och vill också smaka av min säd.

Återigen så ser jag på er vackra kvinnor. Jag är verkligen en lycklig och priviligerad man som fått förmånen att älska med er som är så ljuvliga.

Vi drar oss in till din stora säng. Lägger oss och vilar och pratar. Natten är framför oss och vi skall njuta länge.
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 299 röster, snittbetyg 5,38