Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: D
Rek. länk: http://www.porrslottet.nu
Inlagd: 10 okt kl. 20:52
Läst: 8789 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 66 röster, snittbetyg 4,68
Jag och min flickvän hade varit tillsammans i tre år. Tre underbara år med fantastiskt sex och andra strevliga stunder, men på senaste tiden kände vi att det var något som saknades. Inte bara i sängkammaren utan i vanliga livet också.
Jag hade precis kommit hem från mitt nattskift och slängt av mig rocken när jag gick in i sovrummet. Trött som jag var reagerade jag inte på att min flickvän inte låg i sängen, utan jag la mig direkt under täcket och somnade. Efter vad jag tyckte verkade som fem sekunder vaknade jag av att min flickvän viskade mitt namn. När jag öppnade ögonen stod hon i dörröppningen till sovrummet i en tunn, genomskinlig och farligt kort svart klänning. Hon hade tänt ljus över hela sovrummet och hade satt fram en skål med Champange och jordgubbar. Det kan låta klischigt, men i vårat alldagliga förhållande var detta som en dröm för mig. Hon kom emot mig som om hon svävade. Mellan hennes fylliga läppar hade hon placerat en jordgubbe rödare än det rödaste blodet. Hon satte sig gränsle över mig och placerade sitt sköte aldeles vid min snopp. Jag sover alltid naken och att få känna hennes våta och varma kön mot mitt gjorde att jag blev otroligt upphetsad. Hon satte fingret för sin mun som att jag skulle vara tyst och sedan förde hon sin mun mot min och jag bet av halva jordgubben. Våra läppar möttes och jag ryste till. Jag hade aldrig kunnat drömma om detta om min flickvän. Hon visade en sida jag aldrig skulle ana att hon hade.
Plötsligt lyfte hon bort sig och böjde sig över sängkanten och tog fram champangeflaskan. Hon slickade runt öppningen på flaskan och såg väldigt sensuell ut. Sakta böjde hon flaskan och lät champangen rinna ner över mitt bröst, hon förde flaskan neråt och lät det droppa på mitt kön. När dropprna nuddade min känsliga hud blev jag så otroligt upphetsad att jag inte visste var jag skulle ta vägen. Jag ville röra min flickvän, men hon skakade på huvudet och satte tillbaka mina händer på sidan. Sedan satte hon undan flaskan och böjde sig sakta ner och började slicka upp champangen från mitt bröst. Sakta slickade hon sig nedåt, men hon ville inte missa en droppe. hon hade hela tiden ögonkontakt med mig och vägrade släppa den. När hon närmade sig mitt kön släppte hon inte heller blicken utan tog tag i den löst löst, drog ner förhuden och kysste mitt ollon. Hon cirkulerade med tungan runt runt toppen, retandes och försiktigt. Mina andetag blev tyngre och tyngre och jag började krama lakanet. Jag tittade på min flickvän och trodde att jag levde i en dröm. Hon drog ner förhuden så långt det gick och lät sina läppar följa handen. Hon slukade mitt kön. Jag flämtade till och stönade. Hon log men släppte än inte sin blick. Hon såg så sexig ut där hon låg och tog hand om mig... Hon förde sin mun upp och ner och handen följde hennes rörelser som följa john. Hon drog handen långt ner mot roten och höll kvar där samtidigt som hon sög på mitt ollon. Det var nu så skönt att jag stönade högt hela tiden. När det var som skänast slutade hon och gav den en puss. Sedan kom hon upp och kysste mig väldigt passionerat. hon rullade runt oss så att jag låg på henne, men ändrade sedan fort och ställde sig på alla fyra. Jag bara beundrade hennes slanka kropp och satte mina händer på hennes rumpa. Hennes höfter var underbara. Sakta lät jag mitt kön möta hennes och jag tröck mig sakta sakta in i henne. Jag drog henne närmare så jag kom dupare in. Hon gav ifrån sig ett stön och böjde sitt huvud av njutning. Sedan stötte jag bort henne lika fort. Jag drog mig sedan lika djupt in i henne igen och började sedan att stöta fort. Djupare och djupare in i hennes trånga grotta snabbare och snabbare. Redan nu hör jag hur hennes stönanden blir mer intensiva och hon tog tag i sängkanten. Jag stötte allt snabbare och kom in allt djupare. Jag blev så upphetsad bara av att se henne från den här vinkeln och att se henne njuta på detta sättet. Utan att jag hann med skrek hon ut sin njutning och kom i en stor orgasm. Hon kramade sängkanten och skrek! Jag blev mer och mer upphetsad och utan förvarning kände jag att jag också kom. Den orgasmen jag fick den kvällen var den största på väldigt länge. Jag tröck mig in så djupt jag bara kom och sprutade in min säd i henne. Sakta ut igen och tröck en sista gång. Jag kramade om hennes skinkor och skrek.
Min flickvän lade sig ner och jag la mig på henne när jag fortfarande var kvar inuti henne. Hon satte bak sin hand och smekte mitt hår. Sedan vände hon sig om och jag gled ur. Jag låg nu på henne och hon log. Hon kysste mig och sa sedan
- det här behövde vi.
Jag bara log och kysste henne tillbaka.
Sedan den kvällen har vårat samliv och sexliv förbättrats, men jag kommer nog aldrig att få uppleva samma sak som min flickvän gav mig den kvällen.
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 66 röster, snittbetyg 4,68