På tunnelbanan

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: D
Rek. länk: http://www.porrslottet.nu
Inlagd: 10 okt kl. 20:52
Läst: 21425 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 173 röster, snittbetyg 5,39
Första gången jag såg dig var för en vecka sedan. Du hade något speciellt i dig. I din blick. I ditt sätt att röra dig. En sådan man ser man inte varje dag. Igentligen är du inte speciellt snygg när jag tänker efter, men jag är så oerhört attraherad av dig att det skrämmer mig själv. När jag såg dig första gången på tunnelbanan kunde jag inte släppa blicken från dig. Du var nog igentligen inte hälften så intresserad av mig som jag var av dig. Men du såg att jag tittade och jag tror du uppskattade det, för när vi sedan gick av på samma hållplats så gav du mig en blick som sa "Vi kommer ses igen"
Dagen efter när jag satt på en bänk nere i tunnlarna och väntade på tåget helt i min egen värld kände jag någon som lutade sitt huvud mot mitt. Det var någon som satt på bänken bakom mig och vi satt med ryggarna mot varran. Jag hade ingen aning om vem det var, men hela situationen var väldigt spännande. När tåget kom ställde vi oss upp samtidigt och jag vände ofrivilligt på huvudet för att se efter vem det var. Till min förvåning såg jag ingen. Det måste ha varit du. Jag kan inte tänka mig att det var någon annan.
De konstiga möterna med en människa jag inte kände fortsatte. Alltid på samma morgontåg. Tills igår.
Jag satt på min vanliga bänk, lika stressad och lika förväntansfull över om du skulle komma tillbaka. Plötsligt var du där igen. Men inte bakom mig denna gång, utan bredvid mig. Jag visste att det var du. Det var samma spänning. Jag tittade inte dirket på dig men jag kände din hand på mitt lår. Även om du är en främling för mig så tog jag aldrig bort den. Den sökte sig uppåt och in under min kjol. Jag kände hur jag blev varm i hela kroppen och spänningen ökade. Tänk om någon såg? Jag tittade mig omkring för att se om det var någon som uppmärksammat våra rörelser, men alla verkade ha fullt upp med sitt. Hans hand var nu på mina trosor och för att retas rörde han knappt på fingrarna. Jag började röra mina ben som ett ängsligt litet barn. Jag ville ha mer. Jag ville att du skulle stoppa in fingrarna under trosorna och smeka min klitoris tills jag kom. Men det enda som kom var tåget. Jag suckade och tittade ner mot mitt sköte. Din hand var kvar. Din kalla och manliga hand mot min våta fitta. Människorna gick in i tåget. Inte en enda gick ut. Jag tog min väska och var precis på väg att resa mig upp för att gå in i tåget då du flyttade handen till ovansidan av mitt lår och tryckte ner det mot bänken. Du ville inte att jag skulle gå. Och ska jag vara ärlig var det det sista jag också ville. Jag satte tillbaka min handväska på bänken och låtsades titta åt ett annat håll. Tillslut var tåget borta. Perrongen var tom. Endast jag och d ensamma på en bänk nere i den tomma tunneln.
Du hand sökte sig upp mot mitt sköte igen och jag tog ett djupt andetag. Min kropp ålade sig efter mer. Men du vägrade röra ett finger när du väl var där. Tillslut började du smeka min klitta med pekfingret. Med lösa beröringar och genom trostyget gjorde du mig mer och mer upphetsad. Jag satte min hand mellan dina ben och kände att du var styv. jag började smeka dig lika retsamt och lika löst som du. Det dröjde inte länge innan du också började andas tyngre och röra dig som en ål. Ditt finger började smeka mig hårdare och äntligen hittade du innanför mina trosor. Jag kände ditt kalla finger mot min våta klitoris och jag gav ifrån mig ett stönande. Jag tittade mig omkring för att försäkra mig så att ingen såg. Men igentligen brydde jag mig inte, jag var så pass upphetsad nu att jag kunnat göra detta inför en publik. Jag knäppte upp din gylf och stack in handen. Jag retades och bara smekte toppen på ollonet med mitt kalla pekfinger. Du lyfte på rumpan för att jag skulle ta tag i dig med ett rejält grepp. Tillslut fick du som du ville. Jag greppade tag och drog ner förhuden ända ner till roten. Du gav ifrån dig ett flämtande och började penetrera mitt trånga hål med ett finger. Jag drog upp och ner din förhud men kunde inte hålla mig längre. Utan att titta på dig satte jag mig på dig och lät dig tränga in i mig. Sakta sakta kände jag din ådriga kuk komma djupare och djupare in. Jag lyfte mig och lät ollonet kyssa min öppning. Du försökte att trycka ner mig igen, men jag fortsatte att retas. Sedan lät jag dig komma in i mig igen. Jag fortsatte att lyfta och sänka mig och dina andetag blev tyngre och tyngre. Jag höll tag om ditt huvud och greppade ditt hår som om jag hade panik. Du andades mot min hals och jag kände att du ville titta på mig men jag höll nere ditt huvud. Jag ville inte se dig. än.
Jag förstod att ett nytt tåg var på väg in på perrongen snart och kände att vi var tvugna att avklara detta snabbt. Du greppade tag om mina fylliga bröst och jag lyfte och sänkte min slanka kropp snabbare och snabbare och nu var varken du eller jag tysta längre... Vi stönade högt tillsammans och jag stötte snabbare och snabbare. Djupare och djupare. Tillslut fick jag världens orgasm och skrek ut min njutning samtidigt som jag drog i ditt hår. det ekade i hela perrongen av mitt skrik. Jag fortsatte att stöta, ville hålla kvar den så länge som möjligt och plötsligt hör jag hur du stönar högre och högre. Jag gör en sista stöt och jag känner hur du knådade mina bröst och bet tag i min hals. Du stönade högre än vad jag någonsin upplevt. Jag fortsatte en stund till och känner hur du sprutar in din säd i mig. Jag ville se dig nu. I fasen mellan orgasm och uttmathet. Jag drog upp ditt ansikte och vi fick en magisk ögonkontakt. Du tittade djupare in i mina ögon än någon annan någonsin gjort och jag kippade efter andan. Du var magisk. Du var i mig. Du var mig. Vi var en.
Plötsligt hör jag hur någon komemr nerför trapporna. Jag klev fort av dig och drog ner min kjol. Du stängde gylfen och tog fram din mobil och började knappa på den som om inget hänt. Vi sneglade på varandra under tiden som folket ramlade in på perrongen tills tåget kom. Vi klev in i varsin vagn och klev av på olika hållplatser. Jag kan inte vänta tills imorgon. Kommer du att vara på perrongen imorgon också? Kommer jag få käna samma spänning när jag gå nerför trappen? Kommer jag få uppleva en lika stark orgasm imorgon?
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 173 röster, snittbetyg 5,39