Mamman

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: D
Rek. länk: http://www.porrslottet.nu
Inlagd: 10 okt kl. 20:51
Läst: 63856 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 441 röster, snittbetyg 5,42
Jag skulle till min bästa polare på hans födelsedagsfest. Han hade precis fyllt 20 och våra liv lekte.
När jag närmar mig villan där han och hans familj bodde hördes det på långa vägar att här var det inte lite folk. Klockan var inte mycket men festen var redan igång, när jag ringde på dörrklockan öppnade hans morsa. Jag hade alltid haft en stor dragning till henne. För även om hon närmade sig förtio såg hon ut som Pamela Andersson. Och jag känner stor attraktion till äldre kvinnor. De kan sina saker. Så när hon öppnade dörren iklädd något som var så tajt att det såg ut som färg tappade jag nästan hakan. Jag stakade fram ett hej, hon log och sedan gick jag in. Villan var fyllt med fulla studenter som hälsade på mig och stack upp öl i ansiktet på mig. Jag letade febrilt efter min polare, men efter ett tag gav jag upp och satte mig i en ledig fåtölj. Jag satt och tittade på alla patetiska människor som sjöng och dansade sig genom kvällen. Jag brukade inte dricka så ofta men plötsligt knackar någon mig på ryggen. När jag vänder mig om ser jag att det e min polares morsa. Hon tog tag i min hand och drog med mig in i hennes sovrum.
- Det är så livat därute, sa hon och gav mig en öl.
- Ja, det är det. Var det enda jag kunde få fram.
Plötsligt började hon att massera min axlar där jag satt stel som en pinne på hennes sängkant.
- Du måste lära dig att slappna av viskade hon i mitt öra.
När hennes andetag smekte mitt öra rös jag till och kände att jag började bli upphetsad. Hennes händer på mina axlar började sakta att röra sig ner över min bringa.
- Vad gör du? frågade jag henne lungt.
- Schhh, svarade hon. Det är bara du och jag här. Sedan gick hon till dörren och låste om oss. Plötsligt tog hon av sig den tighta t-shiriten och framför mig stod en så läcker kvinna i endast kjol och bh. Jag tog av mig min skjorta och tittade på uppenbarelsen. Hon tittade sensuellt på mig och kom sakta närmare samtidigt som hon drog ner dragkedjan på sin kjol. Den föll till golvet och nu var hon framme vid mig. Hon stod i endast string och bh. Hon knuffade till mig så jag landade på rygg i sängen. Hon la sig över mig och kysste mig. Hennes läppar var så fylliga och saftiga. Hon smakade mognad och sex. Skulle jag få ha sex med denna underbara kvinna?tänkte jag. Och tydligen skulle det bli så. Hennes hand kröp ner till mina jeans och hon knäppte sakt upp dom samtidigt som hon kysste mig erotiskt.
- Stor sak för att sitta på en sån liten pojke,sa hon och log. Jag log tillbaka och kysste henne. Jag kunde inte förstå att detta hände. Utan att jag tänkte på det hade hon klätt av mig både jeans och kalsonger. Hon tittade på den och sedan på mig. Sen knäpte hon av sig sin bh. Hon satt på mig och hennes bröst pekade rakt ut, hon hade så styva och vackra bröstvårtor. Jag placerade mina händer på hennes fylliga bröst. Dom passade i mina händer som om de var gjorda för varandra. Jag böjde mig upp och kysste dom. Hon stönade till och jag kände att jag hade kontrollen.
Jag knuffade undan henne så att hon låg på rygg och började sedan att kyssa henne. Travade sedan sakta neråt med mina läppar. Över hennes hals, ner över brösten, naveln, på innansidan av låret. Hon började åla sin kropp och suktade efter mer. Jag lät händerna glida ner över hennes höfter och tog med sig hennes string. Hennes renrakade kön skrek efter omtanke och beröring. Jag lät mina läppar röra sig runt runt henes sköte, på låren, på magen, men tillslut kunde jag inte hålla mig längre utan särade på hennes läppar och kysste hennes klitoris. Hon var varm och våt och jag blev väldigt upphetsad bara av att se hennes kön. Jag slickade runt runt hennes klitoris och hon åmade sig med hela kroppen. Jag lät tungan glida ner till hennes öppning och penetrerade hennes grotta med tungspetsen. Hon stönade. Jag sög på hennes klitoris samtidigt som jag satte in ett finger i henne. Nu lät hon högre och högre och jag tyckte det hela var väldigt upphetsande av att få henne känna sån njutning av mig. Hon stönade högre och högre och lyfte sin rumpa så hennes sköte trycktes in i mitt ansikte. Jag slickade hennes klitta och tröck sedan in två fingrar. Hon stönade så högt at jag blev rädd att hon skulle överrösta musiken från vardagsrummet. Hon började krama lakanet med sin hand och hon slickade sig om läpparna. Tilslut kom hon i en stor orgasm och skrek ut sin njutning! Jag fortsatte att penetrera henne och slicka i mig hennes våta safter. Hon skrek och tröck ihop sina ben med mitt huvud emellan. Jag tog ut mina fingar och lyfte på huvudet. Hon log. jag log.
Hon tog ta i mitt huvud och tröck sina läppar emot mina och vi kysstes passionerat.
-Kom in i mig nu! sa hon.
Jag log och lät mitt ollon smaka på hennes öppning, sedan tröck jag mig in så djupt jag bara kunde. Hon skrek till och jag stönade också högt. Vilken känsla att få vara inne i en sån underbar kvinna. Jag drog ut och stötte in igen. Gång på gång och för varje stöt blev våra stönanden mer intensiva. Det dröjde inte länge förrän både jag och hon kom och jag sprutade in mig i hennes trånga sköte.
Av utmattning la jag mig på henne och kysste henne passionerat. Just när vi låg där dras handtaget på sovrumsdörren ner! Av panik ramlade jag ner på andra sidan sängen. Hon la sig under täcket och låtsades sova. Det var min polare.
- Har du sett Anders? frågade han sin mamma.
- Nej, jag har ont i huvudet. Låt mig vara... sa hon i försvar. Min polare försvann från rummet och jag tittade upp.
- Jag trodde du låste, sa jag.
- Det trodde jag också, sa hon och log.
Sedan den kvällen har det alltid varit en sorts spänning mellan mig och henne när jag när och hälsar på min polare. Men jag har inget sagt till honom och kommer aldrig att göra heller.
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 441 röster, snittbetyg 5,42