Grannen

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: D
Rek. länk: http://www.porrslottet.nu
Inlagd: 10 okt kl. 20:51
Läst: 33778 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 181 röster, snittbetyg 4,50
Jag hade precis kommit innanför dörren och slängt min väska då jag hör något som lät inne i vardagsrummet.
Min pojkvän var bortrest över helgen och jag kunde inte hjälpa att jag blev rädd. Med hjärtat bultande och darrandes händer tog jag mig ut i käket för att leta reda på en kökskniv. När jag så tyst som möjligt rotat fram något som liknade en kniv smög jag mit utåt mot vardagsrummet. Jag stod alldeles vid dörröppningen och tittade mig omkring när jag känner en hand som kommer bakifrån och tar ett hårt tag om min mun. Jag försökte skrika men fick inte ut ett ljud... av rädsla tappade jag kökskniven på parketten.
Handen över min mun höll så hårt att jag blev utmattad bara av att försöka skrika, så jag gav fort upp men försökte ändå i panik att dra bort hans hand från min mun. Rädslan och mitt bultande hjärta fanns fortfarande där. Plötsligt känner jag en annan hand över magen. Jag hade insett rätt snabbt att dessa händer tillhörde en man och inget annat. Mina ögon sökte febrilt efter något att ta tag i och försöka få väck denna groteska man, men på ett obehagligt sätt kände jag mig ändå upphetsad. Handen över magen gled sakta neråt och jag ryckte till. Jag varken såg eller hörde något. Vardagsrummet var bäcksvart. Vem var denna man? Jag släppte efter händerna. Jag hade insett att mina svaga armar kunde inte rubba hans hand en millimeter.
Sakta vände han på mitt huvud. Skulle han låta mig se hans ansikte? Även fast jag var väldigt rädd var hela situationen väldigt upphetsande och spännande. Jag stod rakt emot honom och han släppte sakta handes från min mun. Jag kunde inte få ut ett ljud. Där stod min otroligt sexiga granne! Jag hade kollat in honom i två månader sedan han flyttade in i lägenheten bredvid. ja stod helt förstummad och tittade på hans perfekta ansikte. Han tittade tilbaka med total åtrå i blicken och satte fingret för sin mun.
-Schhh, sa han. Ingen kommer få reda på något. det är bara du och jag här...
Jag kunde inte hjälpa att tycka det hela verkade mer och mer rätt.
Jag kände hans kalla händer glida ner över min tygg och sakta ner över min rumpa. Mina händer satte sig ofrivilligt på hans höfter. Jag tittade fortfarande lika chockat på honom då han lät sin underläpp nudda min överläpp. Våra läppar möttes och det oskyldiga förvandlades till heta kyssar som bara blev hetare och hetare för varje sekund som gick. Jag lät mina händer ramla ner över hans fasta rumpa och han tryckte våra sköten hårt emot varran. Jag flämtade till. Kyssarna var så heta att jag knappt fick någon luft. Hans händer sökte sig upp över mina bröst och över mina styva bröstvårtor. Sedan fortsatte han upp och smekte av axelbanden på min tunna klänning. Den föll ner mot golvet och landade lika tyst som en fjäder. Där stod jag. i bara trosor. Han tittade på min kropp som om det vore en hög med guldmynt. Han hade funnit en skatt för en natt. Jag tog tag i linningen på hans byxor och började upphetsat att knäppa upp hans gylf. Jag kände hans hårda snopp emot min hand och när jag sedan lät byxorna ramla ner på golvet såg jag att han inte hade på sig några kalsonger. Det jag fann där under jeansen var ingen liten sak.
Han slet av sig sin tröja och satte händerna på mina höfter och troskant, lät mig krawla ur mina trosor och där stod vi nu nakna, knäpptysta och otroligt upphetsade. Jag tröck honom mot väggen och han tog tag under min rumpa och lyfte mig så jag han kom in i mig. När han trängde sig in kunde jag inte vara tyst längre. Jag stönade av njutning. Han andades tunga andetag aldeles vid mitt öra och tröck mig så han kom djupare och djupare in. Det var han som styrde. Han som hade kontrollen. Hans grepp om min rumpa blev hårdare för varje sekund som gick. Han tröck mig mot och drog mig ifrån. Stötarna blev alltmer intensvia ju mer upphetsade vi blev. Hans tunga andetag hade nu förvandlats till högt stönande och vi lät tillsammans som en. För varje stöt kändes det som om han kom djupare och djupare in i mig och jag kände att det inte var länge tills jag skulle komma. Vi rörde oss snabbare och snabbare och jag slet i hans hår samtidigt som jag kände hur han knep tag om mina skinkor. Jag andades snabare och snabbare, stönade högre och högre samtidigt som jag också hör att han låter högre och mer intensivt. Jag nådde klimax två sekunder innan honom och vi båda skrek av njutning!
Han stötte in så djupt han bara kunde komma när vi båda skrek som högst, sedan drog han sagta ut den och sen djupt djupt in igen. Jag bet tag i hans örsnibb och suckade i utmattning. En sista stöt sen släppte han taget om mina skinkor och lät mig glida ner till ståendes igen. Jag lutade mig mot hans axel och tittade sedan upp mot honom. Samma åtrå i hans blick som innan. Men vi sa inte ett ljud. Han lyfte bort mig från hans svettiga bringa och tog på sig sina kläder. Han tittade på mig en sista gång och sedan gick han ut från mörkret, mitt hem och mitt liv.
Jag stöter fortfarande på honom i trappuppgången ibland och vi växlar samma blickar som den kvällen men det ar aldrig blivit av att han smygit sig in hos mig igen. Min pojkvän är tyvärr oftast hemma numer och jag kan inte hjälpa att jag ibland ser min grannes aniskte när jag har sex med min pojkvän.


 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 181 röster, snittbetyg 4,50