Födelsedagen

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: D
Inlagd: 10 okt kl. 20:50
Läst: 9163 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 75 röster, snittbetyg 4,53
Min pojkvän och jag hade varit tillsammans i två år och det var dags för hans födelsedag. Eftersom jag inte kunde komma på vad jag skulle köpa åt honom tänkte jag att jag skulle överasska honom med en erotisk natt. Och den skulle inte bara innehålla mig och honom utan jag tänkte bjuda in en vännina också. Jag hade pratat med Petra redan och hon sa att det inte var några problem, hon hade själv funderat på att ha trekant någon gång.
Dagen kom och Petra ringde på dörren. Jag hade skickat iväg min pojkvän att åka och handla så att vi skulle hinna förbereda allting. När jag öppnade dörren kunde vi båda inte låta bli att fnissa. Det hela var igentligen rätt komiskt, men vi ansåg att det bara var en kul grej som vi kunde ställa upp på för min pojkvän.
Vi småpratade lite och sedan började jag att tända ljus över hela lägenheten. Petra strödde ut rosblad över golvet från hallen in till sovrmmet. Där började hon att klä av sig. Jag skymtade henne från hallen där jag stod och såg att hon hade på sig svarta spetsunderkläder. Jag gick in och klädde också av mig. Jag hade vinrött under. Vi låg i sängen och väntade och plötsligt hör vi nyckeln i dörren.
Jag kunde höra hur han stannade upp när han såg rosbladen och ljusen.
- Vad har du nu hittat på? sa han. Jag svarade inte utan vi låg kvar i sängen och log. När han kommer in och ser både mig och Petra tappar han väskan i golvet.
-Grattis på födelsedagen, sa jag och log.
-Kom och sätt dig, sa Petra.
-Euhm... okej, sa han fortfarande lika chockad.
Han satte sig på sängkanten och tittade på oss båda. Han tittade först mig i ögonen och när jag visade att det var okej förstod han att han skulle få sig sin bästa sexupplevelse någonsin.
Han tog av sig sin tröja och började att kyssa mig samtidigt som Petra började smeka hans rygg. Han tittade upp och kysste sedan Petra. Ska jag vara ärlig, blev jag faktiskt upphetsad av att se honom vara med en annan tjej. Så länge jag var med på det såklart. Samtidigt som han kysste Petra smekte han mitt bröst. Jag började sakta att klä av honom hans byxor och smeka hans rumpa. Han gick tillbaka till mig, tog av min bh och började kyssa min bröst. Jag tog bort hans huvud och sa åt honom att titta.
Jag tittade på Petra och närmade henne. Passionerat kysstes vi och jag såg i ögonvrån hur min pojkvän gapade. Jag satte min hand på henes bröst och vi började att smeka varandra... Vi klädde av varandra och plötsligt låg vi alla tre nakna i sängen. Jag knuffade till min pojkvän så att han låg på rygg och så satte jag mig på hans ansikte. Jag var väldigt upphetsad och det var vi nog alla tre. Han började att smeka min rumpa och slickade min klitoris. Jag åmade mig med hela min kropp och njöt utav det hela. Petra böjde sig över min pojkvän och började att suga honom. Jag vände mig om och såg hur hon tog tag i hans skaft och slickade på hans ollon. Ju mer upphetsad han blev av hennes läppar mot hans kön, ju mer intensivt slickade han mitt våta sköte. Och ju mer han slickade ju mer njöt jag.
Vi fortsatte ända tills jag kom och smekte mitt underliv över hela hans ansikte samtidigt som jag skrek ut min njutning. När Petra hörde att det heller inte var långt ifrån att han kom slutade hon att suga och jag o Petra började kyssas igen. Min pojkvän särade på hennes ben och började att slicka henne. Jag såg hur hon njöt och jag lät henne pulla min våta fitta.
Vi provade alla de möjliga ställningar men min pojkvän fick inte komma förän han tog mig bakifrån och jag slickade Petra där hon satt mot sängaveln. Han måste ha blivit så upphettsad av hela den ställningen, för det tog inte länge innan jag kände hur hans säd fyllde min fitta. Samtidigt som han kom skrek också jag ut min njutning mellan Petras ben och även hon kom i en stor orgasm.
Efter det var vi alla helt utmattade och la oss i en hög på sängen. Alla smekte alla. Det är en upplevelse jag aldrig glömmer.
Efter den kvällen när Petra har kommit och hälsat på har vi haft svårt att hålla händerna borta från varandra och det har ofta slutat i att vi haft trekant igen. Men min pojkvän har berättat att inget slår den kvällen då han fick sin bästa födelsedagspresent någonsin.
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 75 röster, snittbetyg 4,53