En lång middag

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Mymli (mymli@hotmail.com)
Inlagd: 6 okt kl. 11:43
Läst: 11389 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 311 röster, snittbetyg 5,39
En lång middag

Det knackade på dörren. Jag ser dig småspringa fram för att öppna. Jag kan se på dina trippande steg att du är riktigt ivrig och förväntansfull.
Du är klädd i en svart kjol och en vinröd blus som är så genomskinlig att man ser din svarta BH genom det tunna tyget. Du är så vacker. Man anar konturen av dina ljuvliga bröst och din stjärt spänner så fint över kjoltyget. Dina svarta stayups hålls uppe av strumpbandshållare och för kvällen är du alldeles troslös. Dina fötter är inramade i svarta högklackade lackskor.

Allt gör dig helt bedårande. Du har satt upp ditt hår i en vacker knut och det framhäver dina vackra kinder. Dina drag blir så tydliga och framför allt dina intensiva ögon blixtrar i din sparsamma makeup. Ett guldhalsband och gnistrande vita pärlor i dina öron sätter pricken över en sexig kvinna. En kvinna som längtar efter vad kvällen skall erbjuda.

Vi har startat kvällen mycket tidigare. Du tog ett långt bad och skrek till när du ville ha min hjälp. Du ville bli ordentligt rakad. Eftersom du vet att jag tänder på att få raka dig så ser du alltid till att låta mig göra det.
Du kommer in i sovrummet och jag har lagt ut en skön frottéhandduk där du lägger dig. Din hud blossar efter det varma badet. Jag lägger en sval handduk över dina ögon. Och ber dig bara njuta. Sakta smörjer jag in din härliga fitta med mjukt lödder. Jag är noga med att smörja in ordentligt. Därefter rakar jag av dig allt utom den lilla tofs som du själv tycker är så snygg. Den ligger strax ovanför klitoris precis där du vill ha den. Det dröjer inte länge förrän du är alldeles len och fin. Jag har varit ordentligt noggrann och rakat dig över allt. Ända ner till ditt anus och nu är du härligt öppen framför mig. Jag kysser dig lätt och frågar dig om det var skönt. Du drar mig till dig och kysser mig hett. Du ber mig att slicka dig, men jag bara skrattar ömt i ditt öra. Ikväll skall du få bli så kåt.

Jag ber dig klä på dig framför mig. Du plockar fram dina kläder och jag kommer med synpunkter. Hela tiden medan du klär på dig ser du mig smeka mig själv. Du ser min hand som sakta runkar min kuk. Drar förhuden fram och tillbaka. Du vet att du inte får röra mig. Att du inte får smaka på mitt ollon som nu är alldeles blött av mina kåta safter.

Så när du nu står vid dörren vet jag att du är riktigt upphetsad. Jag vet att du redan är blöt och att det säkert känns lite på dina lår.

Per och Lisa. De är de första av våra gäster. Vi har inte känt dem så länge. Du träffade Lisa på en chatt på nätet. Ni tyckte om att prata med varandra och har sedan hållit kontakten. Vi har träffat den vid några tillfällen och tycker mycket om dem. De är så empatiska så varma och goda människor. Per är en lång och atletisk man. Han är vacker i sin strikthet och man kan riktigt känna hur stolt han är över sin Lisa. Jag har lätt att förstå att Per har förmågan att attrahera och tända dig.
Lisa är en skönhet utöver det vanliga. Hon har en fantastisk kropp och väldigt intensiva ögon. Hennes skratt smittar härligt lätt och att hon sedan är begåvad och snabb i repliken gör henne ju bara ännu mer lockande.

Du kramar om Lisa. Du bubblar. Per drar dig till sig och han kysser dig ömt. Han låter sin tunga smeka dina läppar och jag vet att du njuter av hans kyss. Kyssen vara precis så länge som är passande. Den är lite längre än en vanlig puss för att markera att ni känner varandra väl. Men inte så lång så den känns opassande. Per har verkligen stil.
Jag är strax bakom er och välkomnar Per och Lisa till vårt hem. Jag kramar om Lisa och kommenterar hennes vackra klänning. Den är mörkblå öppen i ryggen och med bara ett band hålls det tunna tyget uppe över hennes vackra fasta bröst. Klänningen är vid nertill och slutar strax ovanför knäna. Lisa har inga strumpbyxor på sig utan hennes sommarbruna ben duger mer än väl för att framhäva klänningens färg. Jag låter min hand glida över hennes rygg och sakta följa hennes stjärt. Jag märker att hon tycker om min beröring för hon trycker sin stjärt mot min hand.

Du ber mig att göra i ordning varsin drink till våra gäster och jag tar Lisa och Per med mig in i lägenheten mot köket. Vårt kök är stort och i direkt anslutning till vårt stora vardagsrum. Middagsbordet är dukat och det finns plats för de 8 gästerna som skall komma. Ikväll skall vi äta TAPAS med en massa olika smårätter som alla är skapta för att förhöja vår njutning.

Du står nära Per och pratar med honom. Det var inte länge sedan du såg honom. Sist träffade du honom helt själv och du har berättat om hur skönt han knullade dig då. Ni hade haft kundbesök i samma småstad och bott på samma hotell. Jag hade ordnat så att ni fick bo i samma hotellrum och ni hade haft en ljuvlig natt. Per är en fantastisk älskare och njuter av att se dig komma många gånger innan han själv låter sig berusas av sin orgasm.

Det knackar på dörren igen och jag går och öppnar. Det är Marie som kommer med sin nya älskare. Jag kramar om Marie och kysser henne ömt. Hans, som Maries nya älskare heter, har vi aldrig träffat förut. Han är en mörk man. Otroligt attraktiv. Han har ett varmt och inbjudande leende och ett fast handslag. Jag hjälper Marie av med kappan och som vanligt är hon otroligt sexig. Ett kort linne med bar mage. En tajt kort kjol som spänner över hennes sexiga stjärt. En tunn lång sjal som är virad över hennes axlar gör ett lite exklusivt intryck. Håret är uppsatt i en hästsvans lagom sminkad. Kort sagt sexig och korrekt. Vacker och upphetsande.
Du ler mot Marie. Samtidigt som du riktar all din uppmärksamhet mot Hans. Du för in honom i lägenheten och ger honom en mjuk nära kram. Viskar i hans öra att han är otroligt vacker. Kysser honom lätt på kinden. Du är en mästare på att fånga en mans uppmärksamhet. Du vet direkt att du gjort intryck för du känner hans kuk hårdna direkt. Det gör dig glad. Det får dig att njuta.

Hans och Marie får ansluta sig till Per och Lisa. Jag står lite på distans och betraktar dig då du minglar med våra gäster. Alltid så blir jag lika häpen över hur attraktiv du är. Hur social du är. Jag ser att du trivs. Jag ser hur du njuter av att visa Per och Hans din sensualism. Visa dem hur du tänder på dem. Marie söker min blick. Hon ler. Jag ler tillbaka. Hon är min favorit. Det vet hon.

Det knackar igen och våra 4 sista gäster kommer tillsammans. Jöran och Emelie. Clas och Sandra. Dessa 4 har vi känt längst. I snart 6 år har vi haft dessa middagar. I ggr i kvartalet träffas vi och har en god middag. Alla delar vi samma intresse. Vi är alla otroligt intresserade av sex i alla former. Vi älskar dessa middagar för här får vi vara fria utan att möta fördomar och rädslor.

Emelie är en kort och kurvig kvinna. Hon har en stor byst man märker hur hon trivs med sin kropp. Emelie kommer klädd i en stor Afrikansk långklänning. Full av härliga färger. Hennes hår är uppsatt i en knut och hon är kraftigt sminkad. Sandra är en kvinna som i första anblicken kan se lite stel ut. Klassisk i sitt långa svarta hår uppsatt i diadem. Men det är mer ett tecken på osäkerhet och när hon känner sig trygg så kommer en avslappnad sida fram som är ljuvlig. Sandra har vida linne byxor på sig och en stor vit skjorta. Du och Sandra har alltid haft en nära relation och ofta träffas ni på egen hand.

Jöran är en härlig kille. Sportig i sin lock och alltid nära ett hjärtligt skratt. Jöran har en förmåga att vandra mellan humor och allvar på ett speciellt sätt. Han kan vara så klok och empatisk så man blir imponerad. Alla trivs i Jöran sällskap.

Clas är en av mina godaste vänner. Han är den som jag alltid har kunnat dela mina sorger och mina kvinnor. Vi har alltid gillat att älska med samma kvinna. Det är ju något som du ofta fått ta del av. Precis som Sandra fått göra det. Det var vi 4 som hade den första middagen tillsammans.

Jag går fram till dig och kysser din hals. Viskar i ditt öra att du gör mig kåt. Du vänder upp ditt ansikte mot mig och ler mot mig. Vi vet att vår kärlek är så djup så att inget skulle kunna få den att skaka. Just att vi kan vara så fria i vår längtan och våra drömmar gör att vi bara blir tryggare och tryggare.

Våra middagar är alltid upplagda på samma sätt. Det finns riktligt med goda drycker och rikligt med smårätter. Varje gång ett nytt tema. Italienskt, Grekiskt, Spanskt, svenskt, Grönt, Rött, Fisk, kött. Idag är det Spanskt och buffen är härlig.

Det är alltid 4 av oss som får förmånen att ha 2 av motsatt kön på båda sidorna om sig. Dessa fyra är middagens centralpersoner. Alla andra skall se till att de får all uppmärksamhet. Det kan vara med smekande händer. Eller uppmuntrande ord. Ord som leker och som hetsar.

Du skall idag få ha Per och Jöran bredvid dig. Idag skall du få vara en av de fyra som får all uppmärksamhet. Per och Jöran är 2 män som jag med glädje släpper dig till. Dels för att jag vet att du attraheras av dem båda, men också för att jag vet att de är erfarna älskare som är intresserade av att få dig att njuta.

Jag söker din blick över matbordet och när du fångar den så ler du. Ditt leende är tacksamt. Det är mjukt, vilande och får mig att komma dig så nära. Men det innehåller också iver och längtan. Inte kunde jag ana att du just då kände Pers hand upptäcka att dina trosor var borta. Inte visste jag att han finger letat sig upp till din blöta springa. Inte visste jag att ditt leende var en del av den njutning du kände när hans sakta smekte din svullna knopp. Du hade hasat upp kjolen så att han lätt skulle komma åt. Jag ser dig fortsätta att prata med Jöran som uppenbarligen berättar en inlevande historia för dig. Kanske han berättar om hur han skulle vilja se dig njuta. Eller så kanske han bara berättar om hur Emelie älskar att smaka på hans hårda stånd.

Jag sveper min blick runt bordet och ser att alla trivs. Det är som 4 öar av aktiviteter alla fulla av samtal och berörelse. Jag ser Hans bjuda Marie på en gurkstång indränkt i en härlig salsa. Jag ser hennes tunga sakta möta den som om det vore hans svullna kuk. Hon är så sensuell när hon sluter läpparna runt och samtidigt fångar min blick. Jag ler mot henne och slänger iväg en släng kyss.

Tänk vilken förmån det är att få sitta här och se alla dessa fina vänner njuta av sin frihet. Njuta av en paus i vardagen och ge dem ett tillfälle att bara vara sig själva. Släppa lös sina fantasier och bara ge sig hän.

Jag höjer mitt glas och skålar med alla. Allas blickar riktas mot mig och jag ler mot dem. Jag tackar dem för att de kommit till oss och hälsar alla välkomna. Idag har Lisa lovat att berätta för oss om ett sexuellt minne som hon minns extra väl. Något som ger oss en bra bild av vad hon njuter av och drömmer om. Lisa ler varmt mot mig. Vi alla vet att Lisa älskar att berätta. Det är en del av hennes njutning att få bjuda ut sin sexualitet till offentligt beskådande. Lisa är bra på att berätta hon kan måla med ord. Stryka under med kroppsspråket och bekräfta med sin fuktiga blick.

Lisa sitter mellan Jöran och Claes. Jag vet hur Claes njuter av att ha vackra Lisa till bordet. Han är så upphetsad det syns på hans fingrar som ivrigt smeker Lisas hand.

Lisa börjar berätta:
En gång när jag var drygt 20 år så jobbade jag en sommar på ett strandcafe vid Spanska östkusten. Nära semesterorten Benidorm. Cafét låg alldeles vid stranden och hade en härlig uteservering med sköna soffor och stolar som passade bra till aftersun.

Ägaren var så tacksam för att jag kunde Svenska då det var många Svenska turister som kom till denna strand just från Benidorm Jag kunde öka försäljningen så att han märkte skillnaden.

Den här dagen som jag skall berätta om var en ovanligt varm dag. Solen pressade oss alla och man var minst sagt däsen och våra gäster orkade inte mycket mer än att vila under parasollerna och dricka kalla drinkar.
Fram emot eftermiddagen kom det in 2 lite äldre män. De var ungefär 35 års åldern och man såg på dem att de hade stil. De slog sig ned vid ett bord som hade 2 väldigt vilsamma fåtöljer. De sjönk ner och jag gick fram till dem. Jag uppfattade att de talade Svenska och jag frågade vad de önskade sig. När jag mötte den enas blick så högg det till i mig. Han såg på mig med de vackrast ögon jag någonsin mött. De var som djupa brunnar och jag blev helt betuttad. Hans leende gjorde inte det hela bättre.

De beställde in varsin öl och ville ha något lätt att äta till. Jag föreslog vår specialmacka som grillades fylld med ost, tomat, sallad, lök och vår speciella dressing.
När jag kom med deras beställning frågade den andra mannen om vad jag hette och att de tyckte att jag var vacker. Jag rodnade och visste inte vad jag skulle svara. Även denna man var vacker och dessa båda män hade mig i sitt grepp. Jag kunde inte förstå hur det kom sig men jag kände mig upprymd och otroligt kåt.

Eftermiddagen hasade sig fram och jag fick ideligen mjuka och fina komplimanger från dessa män och jag ljuger inte om jag säger att jag tog varje tillfälle för att just passera deras bord.

Den ena mannen ropar mig till sig och frågar mig om jag har lust att äta middag med dem senare på kvällen. De skall bara stanna en natt i byn och skulle tycka det vore fantastiskt att få dela middagen med mig. Jag rodnar och innan jag förstått hur det gått till har de bestämt åt mig. De gav mig en lapp med namnet på en restaurang som anses som byns bästa och kl 21,00. Därefter reser de sig upp och går.

Hela min kropp skakade. Jag var så berörd.

Kl 21 var jag vid restaurangen och möts av Filip, som mannen med de djupa ögonen heter. Han kysser min kind och ger mig komplimanger för min klädsel. Jag kan känna hans doft och den är ljuvlig. En blandning av sträv man och fräsch citron. Han är så härligt sportigt klädd och hans brunbrända kropp är så läcker.

Benjamin, som den andra mannen heter sitter i ett lite avlägset bord. Han reser sig när jag kommer och fortsätter att strö komplimanger över mig. De gör mig så generade samtidigt som jag längtat efter stilfull uppvaktning. Vi sitter i sköna soffor runt bordet och de ber mig att sitta mitt emellan dem. De säger att de båda vill kunna se på mig och njuta av min skönhet.

In kommer mat mest hela tiden. Det ena godare än det andra. Vinet flödar och dessa män kunde verkligen konsten att förföra en ung kvinna. Efter 2 timmars så visste både de och jag att jag nu var deras egendom. Jag hade för länge sedan släppt efter för Filips mjuka hand på mitt lår. Benjamin hade kysst min kind samtidigt som hans hand snuddat vid min styva bröstvårta. All beröring hade gett blixtar ner till mitt sköte. Jag var så blöt så att jag nog aldrig varit kåtare i mitt unga liv.

Jag ursäktar mig för jag behövde gå på toaletten. Benjamin viskar då i mitt öra att jag skall göra det, men att han vill att jag inte sätter på mig trosorna efteråt. Han och Filip vill kunna komma åt att smeka mig lättare. Benjamin ber mig att ge honom mina trosor när jag kommer tillbaka. Med en mjuk kyss på mina läppar så låter de mig gå iväg.
Jag är alldeles yr. Vad håller jag på med? Vad gör jag? Samtidigt visste jag att jag skulle göra exakt som hans sagt åt mig. Det var som jag inte hade någon egen vilja. Ute i toaletten så vaskar jag mitt ansikte, men det hettar lika mycket för det.
När jag kommer tillbaka så sätter jag mig mellan dem. Benjamin räcker fram sin hand och jag ger honom mina vita spets trosor. De är så mjuka och sköna och han ler ömt mot mig.
- Duktig flicka. Ikväll skall du få njuta mer än du någonsin gjort.

Sedan tappar jag helt uppfattning om tid och rum. Filip glider ner under bordet och särar på mina ben. Sakta låter han sin tunga leta sig upp i mitt plaskvåta sköte. Hans tunga är så härlig. Så mjuk! Så rätt! Benjamin söker min blick och ber mig hela tiden att visa honom med blicken när det är skönt. Hur skulle jag kunna undvika att göra det. Filip jobbade sig ju ivrigt mot att ge mig min första orgasm. Benjamin smeker min kind. Kysser min hals och biter lätt i min öronsnibb. Gud vad skönt. Två smekande tungor. Fyra smekande läppar. Jag var i himlen med dessa 2 vackra män.
Plötsligt slutar Filip och kommer upp bredvid mig. Benjamin ber om notan och de berättar att vi skall ta en promenad hem till deras hotell. Vägen går över stranden och jag går mellan dessa män med en hand i vardera mans hand. Då och då stannar de och kysser mig hårt. Medan den ena kysser mig så smeker den andra mitt bultande kön. Efter en liten stund kom vi fram till en låda där stranden förvarade sina parasoller. Benjamin lägger mig på rygg på denna låda. Han lyfter min klänning och börjar sakta att slicka min nu värkande fitta. Gud vad skönt. Filip har tagit fram sin kuk och smeker sitt ollon längs med mina läppar. Min tungspets slinker ut och jag känner hans sälta. Jag kan inte hålla mig min hand sluter sig om hans kuk och jag suger honom ivrigt. Djup tränger han in i min mun och jag vill ha mer av honom. Samtidigt blir jag slickad som jag aldrig blivit slickad förr. Långsamt, snabbt, hårt, mjukt.

Filip drar sig undan och sätter sig bredvid mig. Benjamin slutar och ber mig sätta mig på Filips hårda kuk. Åhh vad jag längtat efter att de skulle knulla mig. Sakta glider jag ner över Filips hårda kuk. Benjamin följer det hela genom att låta sin tunga smeka min klitoris.
Sen knullar de mig med kuk och mun hårt och krävande. De ville ha min orgasm. De vill se mig njuta. Inget annat var ok. Filips fingrar sluter sig kring mina bröstvårtor och nyper hårt i dem. Smärtan sätter fart på njutningen ännu mer och medan Benjamin suger in min klitoris i sin mun och suger den så stöter Filip hårt in i mig bakifrån. Orgasmen är inte nådig. Jag tror jag svimmar till för den var så skön. Båda dessa män håller mig hårt efteråt. Kysser mig ömt och viskar de mest vackra ord i mitt öra. Filip har inte kommit, men trots det så vandrar vi vidare hem till dem.

Ni kan ju förstå vad som väntade mig där. Hur kan man efter det inte unna sig att ha 2 män frågar Lisa retoriskt med ett leende.

En spontan applåd utbryter. Hans, som är med för första gången är mer generad än vi andra. Marie strålar mot honom. Skickar varma blöta slängkyssar till honom. Jöran drar Lisa till sig och kysser henne hett. Clas fingrar smeker hennes bröst.

Jag ser på dig att historien gjort dig ännu mera kåt och undrar hur du skall kunna stå ut med att inte få älska. Så jag är inte förvånad när du reser dig och frågar Jöran och Per om de vill se vår nya tapetsering i sovrummet. Alla skrattar och jublar när de ser er gå iväg. Vi andra plockar undan efter maten och gör klart för avecen i våra stora sköna soffor.

Jag behöver hämta en bok i sovrummet och går för att hämta den. Där står du på en stol. Jöran har lyft upp din kjol och Per slickar dig ordentligt. Han har sina händer i ett fast tag på dina höfter. Man ser hur han pressar dig mot hans mjuka tunga. Jöran smeker din stjärt. Hans finger smeker ditt anus och jag vet ju hur erogen du är där. Jörans mun kysser din stjärt och jag är säker på att du snart kommer bli slickad i båda dina hål. Jag söker din blick och ler ömt mot dig. Just så här älskar jag dig som mest. Du är uppfylld av njutning.

Jag kliver in i sovrummet och går fram mot dig. Viskar till er att ni vet reglerna. Du får inte komma. De får inte smeka dig till orgasm. Jag hör på dig hur du gnyr och vet att din iver kan få män att bryta mot värre regler än så. Jag hämtar boken som jag tänkt och ser hur ni slutar. Du slickar Per ren i ansiktet. Slickar bort all din blöta fittsaft. Sedan går ni sakta ut till de andra.

Boken jag hämtat är en bok om kvinnors sexuella fantasier. Du och jag brukar läsa den och se vad kvinnor njuter av för att lära oss mer om vad man kan tänkas göra. Du har valt ett stycke som du vill läsa upp. Det handlar om en kvinna som tänder på att älska inför en grupp som tittar på. Hon drömmer om att få ligga naken framför en grupp människor och bli älskad av en man. Han skall slicka henne och då vill hon kunna möta de andras blickar. Hon vill se hur de blir kåta av att se hur han slickar henne. Sedan när hon är ordentligt upphetsad vill hon att han knullar henne bakifrån medan hon kan titta in i en kvinnas ögon.
Fantasin är skriven så fint. Den är så vacker och du tände på att få vara den där kvinnan som får möta blicken när hon blev tagen bakifrån.

Vår plan är att presentera iden för våra vänner och se vad som händer. Vi vet att Sandra älskar att visa upp sig. Vi tror att hon skulle tända på precis samma sak som kvinnan i boken. Men bara om hon känner sig trygg. Vår plan är att locka henne att välja ut Hans som är ny och be honom älska med henne framför oss. Sandra skall också söka din blick precis när hon blir tagen som skönast.

Vår soffa är en stor soffa. Den är både djup och bred. I bredd kan säkert 6 personer sitta bekvämt. Framför bordet har vi ell lågt soffbord. Runt om kring bordet finns det 2 st låga pallar som är 1m x1m och stoppade med mjukt skönt tyg. Det är nästan lite saccosäck känsla. Man kan sitta eller ligga bekvämt på dem. Stunden i vår soffa är kvällens höjdpunkt. Alla är mätta och belåtna. Kvällen har redan gjort oss alla påminda om vad som lockar oss. Vi är alla minst sagt kåta.

Per och du sätter dig nära varandra i soffan. Du lutar dig mot Pers bröst. Jag och Marie sitter skönt vid en låg pall. Marie ligger i mitt knä och hon kan inte undgå att känna mitt hårda stånd. Sandra har tagit hand om Hans och de sitter i soffan. Sandra kryper upp nära hans och doftar på hans hals. Emelie har målmedvetet tagit hand om Claes och de ligger på en av pallarna mittemot Marie och mig. Jöran ler stort mot Lisa och bjuder henne att sätta sig bredvid honom i soffan.
Äntligen sitter alla bekvämt. Det är lugn musik i bakgrunden och alla har någon som berör dem.

Jöran tar till orda och med sin hand över Lisas bröst så utbringar han en skål över Lisa. Han vill tacka för hennes generösa historia vid middagen. Hennes historia var så lockande och så skön. Den unga kvinnan som blir förförd av den erfarne mannen. Lisa ler tacksamt mot Jöran och frågar honom om han förfört någon ung kvinna. Jöran ler tillbaka. Både Emelie och Jöran tycker om att förföra yngre kvinnor. Oftast förför de dem tillsammans. Emelie väljer ut dem och Jöran tänder på tanken att Emelie väljer ut den unga kvinnan just för att hon skall passa hans smak. De har lovat att ta med sig en av sina älskarinnor till en middag någon gång. Men de vill förbereda henne ordentligt så att hon kommer när hon känner sig redo.

Jag berättar om boken som du och jag läst och om den fantasi som vi fastnat för. Du blir ivrig och berättar vidare om hur du tänder på tanken att få se på när en kvinna blir älskad. Du läser upp stycken i boken. Alla har synpunkter. Sandra påpekar att det krävs mycket förtroende och tillit för att hon skulle kunna slappna av och njuta medan andra ser på. Jag blir nyfiken och vill veta mer om hur man skulle kunna göra henne trygg. Vad skulle vi andra kring bordet kunna göra för att Sandra skulle kunna känna sig bekväm. Sandra tycker det är svårt att svara på. Det handlar så mycket om blickar och leende. Uppmuntrande och generösa leenden där hon inte känner sig kritiserad utan mer vacker och uppmuntrad.
Jag frågar Hans om hur han har det? Trivs han i vårt sällskap och framför allt hur känns det att jag sitter och smeker hans kvinna? Mina händer smeker Maries bröst. Mina fingrar har slutit sig runt hennes bröstvårtor och de är så hårda. Hans ler mot Marie.
-Jag älskar att se Marie njuta säger Hans. Jag känner mig trygg här hos er. Ni är så generösa och sensuella. Det är en värdig stämning. När jag sedan för förmånen att ha en så vacker kvinna som Sandra i mitt knä och får känna hennes mjuka hand över min kuk så kan jag ju inte klaga. Vi alla ser hur Sandras hand smeker hans hårda lem. Sandra lyfter på sitt huvud och söker Hans läppar. Mjukt kysser hon honom.

Jag söker din blick och ser hur du flämtar till. Jag uppmuntrar Hans. Smek henne mer. Känn på henne. Knäpp upp hennes skjorta. Claes berättar för Hans att Sandra älskar att bli slickad över sina bröstvårtor. Kyss dem och nafsa lite lätt i dem.
Hans söker Maries blick som om han ville ha ett oki från henne. Jag viskar i hennes öra att hon skall gå fram till honom och kyssa honom. Berätta för honom att hon vill att han skall älska med Sandra.

Marie går fram till Hans. Kysser honom mjukt och viskar i hans öra att hon skulle bli så kåt ifall han ville älska med Sandra så att hon fick se på. Hans ler mjukt och kärleken i deras blick är fantastisk.

Hans händer knäpper sakta upp Sandras skjorta. Knapp för knapp så öppnas den framför oss alla. Jag tittar noga på Sandra för att se att hon tycker om det som händer. Hon känner inte Hans sedan tidigare och värdighet och respekt är nyckelord. Men Sandras blick är het. Den möter min och hon ler. Ler lyckligt. Hans mjuka händer smeker sig under skjortan och sluter sig kring Sandras bröst. Sandra har sällan BH på sig. Hennes bröst är fantastiskt vackra och fasta så en BH skulle bara förstöra inramningen. Hans böjer sig över Sandra och hans läppar och tunga leker med hennes ena bröstvårta. Man kan höra hur Sandra flämtar till. Sandra har redan börjat att knäppa upp Hans byxor och man kan se ivern i hennes fingrar.

Jag ser på dig och du tittar på med intensiv blick. Du släpper inte Sandras ögon med blicken för en sekund. Du sitter upp och Per sitter bakom dig. Hans händer smeker dig hela tiden. Över brösten, längs låren och upp mot din blöta fitta. Ibland kan du inte undgår att sluta dina ögon och njuta av hans händer.

Hans och Sandra får många vackra och fina uppmuntrande tillrop. Claes utropar att han har en så vacker fru. Att han njuter av att se henne njuta. Han slänger en slängkyss till Marie och tackar henne för att hon delar med sig av Hans. Sandra ler mot Claes samtidigt som hon lyckas få fram Hans stora lem. Han har en stor och härlig kuk. Tjock och lång och jag ser i Sandras blick att hon tycker om det hon ser. Hans ollon är blött av hans kåta safter och han stönar till när Sandras tunga slickar av honom.

Hans fortsätter att klä av Sandra och snart kommer Du få njuta av din dröm. Att få se in i en kvinnas ögon som samtidigt blir slickad. Hans lägger sig på knä mellan Sandras ben och hans tunga längtar efter att känna hennes kåta safter.
Sandra ligger med sin skjorta uppknäppt. Hennes byxor är borta och hans drar av henne sina vita sensuella trosor. Naken men ändå påklädd så inser jag att det är perfekt. Det skapar en trygghet. Hans tunga letar sig nu upp i Sandra. Mjukt men ändå hårt så letar sig hans tunga ner mot hennes anus. Han slickar henne noggrant och omsorgsfullt och Sandras njutningsfulla stönanden talar sitt tydliga språk.

Per smeker dina bröst och kysser din hals. Jag ser på dig att du nu är så kåt så du håller på att sprängas. Det skall bli så underbart att få förlösa dig när våra gäster gått. Få dig att släppa din efterlängtade orgasm. Jag undrar om vi kan locka Per och Lisa att stanna kvar hos oss i natt.

Sandra är nu så tänd och man ser att hon vill bli knullad. Man märker det genom att hon börjar resa sig upp. Ställer sig på knä med ansiktet mot oss andra. Hans ställer sig bakom och sakta för han in sin stora kuk i henne.
Sandra söker din blick. Hon vill titta in i dina ögon medan hon blir djuriskt knullad av en kåt Hans.

Du vibrerar nu och i din iver så reser du dig och går fram till Sandra. Du kysser henne hårt och det är så vackert att se. Sandra närmar sig sin orgasm och kvider av vällust. Med små skrik meddelar hon oss att hon kommer och samtidigt börjar hela hennes kropp att skaka. Hans fortsätter att knulla henne och han är heller inte långt borta utan kommer strax efter henne. Han sprutar sin säd över hennes rygg och det blir blöta fläckar på hennes skjorta.

Marie reser sig och går fram till Hans. Hon vill smaka på hans säd och suger in hans hårda stånd i sin mun. Det är så vackert att se henne suga honom. Hans fångar upp Sandra och kramar om henne. De ler mot varandra och Sandra ser så nöjd ut.

Marie är strax tillbaka hos mig och jag kysser henne djupt. Det är så häftigt att känna Hans smak i hennes mun och det gör mig så otroligt kåt.

Kvällen fortsätter och alla har en mysig avslutning på kvällen. Vi blandar skratt och smek och berättelser. Vid midnatt så söker sig alla tillbaka till sin partner och jag får äntligen dig vid min sida. Du kysser mig ömt och viskar att du haft det underbart i kväll. Jag viskar tillbaka att vi skall försöka få Lisa och Per att stanna över natten. Tycker du om den iden?

Jöran och Emelie är de första som bryter upp. Sedan faller alla av och tillsist så sitter du och jag ensam med Lisa och Per.
Du har som vanligt tagit tag i saken och frågat om de ville stanna kvar.

Du reser dig upp. Drar din blus över huvudet och ler mot oss.
-Vänner nu är jag så kåt så jag håller på att spricka. Kom. Jag vill att ni tar mig fort. Jag vill att ni ger mig min efterlängtade belöning

Med de orden går du mot sovrummet. Jag ler mot Lisa och Per.
-Tror vi skall följa med. Tror inte vi skall missa detta.

Jag går bakom Lisa och hjälper henne av med sin klänning. Hon är så vacker och jag inser att vi kommer få en härlig natt
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 311 röster, snittbetyg 5,39