Första gången med en kille...

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Lasse (hogalid54@hotmail.com)
Inlagd: 1 okt kl. 15:10
Läst: 19686 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 233 röster, snittbetyg 5,30
Detta hände sommaren 1979.
Det var mörkt.Jag hade gott om tid kvar tills nattåget skulle komma.Det fläktades lite i ljumma sommarnatten.Tände en cigarett och gick sakta på den långa plattformen.Längre bort stod några tågvagnar uppställda.Belysningen var släkt i dem men gatolyktornas ljus på andra sidan vagnarna gjorde att jag upptäckte två figurer i en utav vagnarna.Den ena satt,den adra stod...och jag trodde inte mina ögon:Det verkade som om...ja.Den som satt och föreföll vara en kvinna höll på att suga av den stående mannen.Pulsen gick upp på mig,jag blev helt torr i halsen och drog mig bakem en reklamskylt så att jag inte var så synlig från deras håll.Kunde se kvinnans huvudrörelse och mannens händer runt hennes huvud...Jag blev otroligt upphetsad...en oskuld 19-åring som med all sin kraft försökt förtränga dragelsen till det egna könet.
Kvinnan måste ha varit skicklig.Mannen greppade hennes huvud och blev helt orörlig för en stund.
-Det gick för honom-tänkte jag och kände att jag var så svag på benen att kunde knappt stå stilla.Paret försvann,de klev nog av på andra sidan.
Men nu var jag väldigt kåt.Kastade ett blick på klockan och såg att jag hade gott om tid kvar till tåget.-Man hinner med en runk-tänkte jag.
Drog iväg till offentliga toaletten i stationshuset.Det var två bås.In i det ena och låste om mig.Upptäckte med viss oro att de var ett hål på båsets vägg mot den andra båset men det var lugnt ute.Satte mig på toan och plockade fram den stenhårda kuken.Hade parets minnesbild i huvudet och började runka.Plötsligt hördes någon komma in,jag stannade upp.Han ryckte i dörren så att jag hoppade till och släppte kuken.Han insåg att dörren var låst och tog det andra båset.
Jag stoppade undan snoppen med en viss irritation.Man avbryter ogärna en skön runk.Satt och väntade att han skulle göra sitt och dra därifrån.Kikade försiktigt mot hålet,såg bara en bit av jeanstyg han hade vid knäna.
-Sätt fart någon gång!-tänkte jag kåt och otåligt men mannen i andra båset gjorde ingen brådska.Det hördes inget därifrån.Minuterna gick.
-Ät skit-svor jag i tankarna och kåtheten började övervinna blygheten.Jag sträckte mig lite bakåt och plackade fram kuken igen.
-Han kan dra åt skogen-far tanken igenom mitt huvud och jag drog förhuden helt tillbaka så att ollonet blottades helt.Samtidigt blev jag helt stel i kroppen när jag såg två fingertoppar i hålet och hörde en viskande röst:-Ge mig kuken...
Blev totalförvirrad.Jag var inte bara avslöjad utan rädd och tänd samtidigt.Vad händer om han är någon dåre eller ilsken idiot som gör illa mig om jag gör som han säger?Men fingrarna viftade igen i hålet och han viskade som om han förstod orsaken till min tvekan:
-Var inte rädd.Jag vill suga dig...
Nu när rädslan minskade så tog kåtheten över helt.Jag reste mig och stoppade kuken i hålet full av upphetsad förväntan.Kände direkt att en mjuk skön värme omslöt kuken:Det kändes uderbart!Han började suga mig eller rättare sagt den del av snoppen som nådde över till honom.Jag var nära att komma men ville inte än,efter en kvarts minut.Drog tillbaka kuken,det hördes ett skönt ljud när hans mun släppte den.Blev överraskad när en fin och stor kuk uppenbarade sig genom hålet nästan direkt.Ollonet var halvtäckt av förhuden.Jag var fascinerad av den.Hemliga fantasin i uppfyllelse.Tog ett fast grepp och drog förhuden tillbaka.Då kom en droppe i öpnningen.Började runka kuken sakta,den var tjockare och förmodligen längre än min utan tvekan.Efter en stunds runk försvann kuken och hans mun syntes.Han började viska direkt:-Vill du komma över då kan jag suga dig bättre?
Då var jag så kåt att jag tvekade inte en sekund.Bytte bås på nolltid och fick se den vackra kukens ägare.En kille som var inte äldre än 23.Jag trodde det var någon medelålders man.Nej.
Han såg mycket bra ut,brunt hår och bruna ögon.Lika lång som jag ca 186 cm.Muskelös och manlig.Inte ens den bittraste homofob skulle kunna föreställa sig att den kille sög kuk.Men det gjorde han.
Han reste sig och låste dörren.Tittade på mig med ett brett lende på läpparna.han satte sig igen drog ner mina byxor och kaslonger och började suga mig med långa djupa tag.Han tog kuken till roten vid varje tag.Jag fick stoppa honom för att jag inte kunde stå stadigt längre.Mina ben bar mig inte.Han märkte det då han höll mig på sidorna.Vi bytte plats och då fick jag hans kuk i sin fulla längd.Den var lång.
-Om jag tar den till roten så får jag besök av hans ollon vid magmunnen-tänkte jag och greppade hans kön.Jag var både kåt och tacksam...han gjorde så skönt för mig och jag har fantiserat om att suga kuk men en så stor en?Jag fortsatte att runka honom och han njöt uppenbarligen av det.
-Nu måste jag prova i alla fall-och började slicka hans ollon men jag fortsatte a runka honom och sökte hans blick.Han blinkade med ögonen och log och andades ganska tungt.Tog mod och han ollon åkte in i munnen på mig...Det kändes upphetsande, hans kuk var varm och hård.Tog in så mycket av kuken jag kunde,drygt halva längden) och började suga honom och fortsatte att runka honom med fast grepp samtidigt.Han skakade något i kroppen och började viska högt:
-Jag kommer...Jag fortsatte att suga honom och kände den första starka strålen av hans sats.Ja svalde helt reflexmässigt.Det kom 4 till...De gick samma väg.
Han log mot mig drog upp mig och och satte själv på toastolen.Började suga mig lika intensivt som tidigare och då var det min tur att viska.När han kände mitt första sprut så tog han kuken helt till roten och höll den så under tiden det gick för mig.Sedan släppte han kuken med munnen och slickade rent ollonet...
-TÅGET-jag skrek nästan,skakade hand med honom och rusade ut.Ut på plattformen och hann precis med tåget.
Tåget missade jag inte.Men jag missade nog någon, mycket viktigare än ett missat nattåg....
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 233 röster, snittbetyg 5,30