Överraskning till frugan

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Tapani Kansa
Rek. länk: https://www.sex-dejt.se
Inlagd: 28 aug kl. 15:24
Läst: 1402 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 12 röster, snittbetyg 6,00
Funderat länge på överraskningspresent till hustrun. Frågade några kompisar vad som skulle vara häftigt. En av kompisarna sa att nu har han sett att det finns en firma som fixar överraskningar som upplevelse grejer.

Jag spanade på nätet och hittade en firma som skulle kunna fixa till en överraskningskväll för frugan. Ringde och kollade vad som skulle kunna vara en extra grej. De lovade fixa till en riktig häftig grej men de sa inte vad. Skulle kosta 1000 SEK, om två veckor en lördag kl 18.00.

Fick adressen och skickade pengarna till firman. Lördag kom och frugan for iväg till adressen. Kom fram och ringde på, möttes av två mörkhyade atleter som bad henne komma in i träningslokalerna. Hon skulle klä om sig i omklädningsrummet och fick träningskläderna att dra på. Hon skrattade till när hon såg kläderna, det var bara fjärilstrosa och en BH som int dolde överdelen av brösten ens. Riktigt porriga kläder. Nå hon gick ut till lokalen och där skulle hon börja med lättare tyngdlyftning. De spände fast hennes fötter och snörde fast händerna i tyngdlyftningsgrejen.

Sedan kom de och började massera henne grundligt och därefter skulle hon börja lyfta lite skrot som de sa. Hon fick ökat vikter eftersom och snart var de så tungt så hon orkade inte mera.

Då sa de grabbarna att nu skulle hon få en bindel och hörkåpor med musik. Sagt och gjort hon njöt av musiken och kände att någon började slicka henne vid musen. Snart var hon riktigt kåt och kände ett ollon vid munnen. Hon öppnade munnen och hon fick en rejäl kuk i munnen, den smakade riktigt gott. Hon sög på den och den åkte ut och in i munnen. Sedan var det en kuk som penetrerade hennes fitta riktigt skönt. Kuken åkte med rask takt in och ut och hon var snabbt nära en orgasm. Så hon stönade hårdare och djupare,,

De turades snart om att knulla henne så hon fick många orgasmer. Efter ett bra tag sa killarna som hade sprutat in i henne att nu är det dusch och Sauna som gäller. Det var ju riktigt skönt med Sauna och fina kukar att krama och känna inne i sig. En riktigt fin present...

 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 12 röster, snittbetyg 6,00